Plus GSM

(3.88)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2681 z 3410)

Przychodzę do punktu...
Przychodzę do punktu jak już naprawdę muszę, zwłaszcza Panie pracujace w punkcie są zrozumiałe i opryskliwe, zero pomocy dla klienta tylko wciskanie na siłę swojego zdania. Panowie pomocni i kulturalni więc podczas wizyty warto poczekać aż będą wolni i załatwić sprawę u nich

Klient_jyUT

04.01.2020

Placówka

Legnica, NMP 9

Nie zgadzam się (0)
Byłam w salonie...
Byłam w salonie aby załatwić swoją sprawę związana z wyjaśnieniem faktury sprawę załatwiłam szybko i sprawnie bardzo kompetentni konsultanci

Klient_XByJ

03.01.2020

Placówka

Białystok, ANTONIUKOWSKA 8

Nie zgadzam się (0)
Przy ostatniej mojej...
Przy ostatniej mojej wizycie w tym salonie wyszedłem bardzo zadowolony z obsługi. Na starcie zostałem bardzo ciepło przywitany przez uśmiechniętego pana konsultanta. Chciałem dowiedzieć się nieco więcej o nowej umowie na Internet domowy. Zostaly mi przedstawione 2 oferty w bardzo jasny i przejrzysty sposób. Każda moja wątpliwość została mi jeszcze raz wytłumaczona. Przedstawione mi tez były oferty dodatkowe takie jak abonament komórkowy. Obsługa była profesjonalna z dużą wiedzą na temat swoich ofert. Wyszedłem z pozytywnym nastrojem.

Klient_MrWm

03.01.2020

Placówka

Białystok, Świętojańska 15

Nie zgadzam się (0)
Baardzo długo się...
Baardzo długo się czeka na obsługę ale jak już się człowiek doczeka to naprawdę załatwi wszystko co potrzebuje. Obsługa miła, kompetentna, jeśli widzi że może kogoś obsłużyć w chwilę robi to poza kolejnością. Polecam

Klient_tyZ9

21.12.2019

Placówka

Koło, Sienkiewicza 15

Nie zgadzam się (0)
Bardzo mila i...
Bardzo mila i pomocna obsługa w salonie sieci plus dobrze dopasowana oferta panie bardzo uprzejme

Niezweryfikowany Klient_bCJ6

15.12.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam.... (opinia...
Nie polecam.... (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_d8Oq

03.12.2019

Placówka

Słupca, Berlinga 26

Nie zgadzam się (0)
Rewelacyjna obsługa
Rewelacyjna obsługa

Diana_

05.11.2019

Placówka

Wałbrzych, Wieniawskiego 19

Nie zgadzam się (0)
Udałem się do...
Udałem się do tego salonu by wypowiedzieć umowę z Cyfrowym Polsatem. Pracownik bardzo się przejął, że nie chcę nadal kontynuować współpracy z jego firmą trąbka zaproponował bezpłatne dodatkowe programy próbował namówić mnie, abym został dalej. Nie robił to w sposób natrętny, nachalny. Kiedy raz mu odmówiłem powiedział, że " szkoda, że kończy Pan już z nami współpracę, bardzo mi przykro". Bardzo podoba mi się takie podejście do klienta. Będę polecał ten salon swoim znajomym.

Niezweryfikowany Klient_vgdx

13.10.2019

Placówka

Wrocław, Pl. Dominikański 3

Nie zgadzam się (0)
Udałem się do...
Udałem się do tego salonu, aby zawrzeć umowę o telewizję. Nie miałem jeszcze wybranego żadnego pakietu. Przedstawiciel dokładnie omówił kolejne propozycje. To w jaki sposób mówił zachęcało do zakupu konkretnego pakietu. Czas spędzony w salonie nie był za długi. Formalności, jak i podpisanie umowy zostało przeprowadzone bardzo szybko. Z przyjemnością polecam ten salon.

Niezweryfikowany Klient_vgdx

13.10.2019

Placówka

Wrocław, Pl. Grunwaldzki 22

Nie zgadzam się (0)
Wysoka jakość usług.
Wysoka jakość usług.

Ewelina_852

30.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Polecam z pelnym...
Polecam z pelnym sercem

Malgorzata_68

29.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo fajne oferty....
Bardzo fajne oferty. Jestem w tej firmie bardzo długo. Obsługa profesjonalna i bardzo miła.

Niezweryfikowany Klient_dlh8

29.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
jeszcze nie miałam...
jeszcze nie miałam przyjemności

Katarzyna_4220

29.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
W plusie od...
W plusie od laat moja cała rodzina ma telefony. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

zalogowany_użytkownik

28.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Osobiście sama rezygnuje...
Osobiście sama rezygnuje z tej sieci z powodu zasięgu jest bardzo słaby

skowron_1

27.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Niedomowienia podczas przedstawiania...
Niedomowienia podczas przedstawiania oferty.

tomasho

27.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
korzystne waruni...
korzystne waruni dla rowzwiązań dla firm ,

zarejestrowany-uzytkownik

26.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
ciągły brak zasięgu...
ciągły brak zasięgu naciąganie klientów podczas rozwiązywania umowy

zalogowany_użytkownik

25.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Szybko sprawnie bez...
Szybko sprawnie bez problemów.

Piotr_1927

25.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Zgodnie z obietnicą...
Zgodnie z obietnicą podczas zawierania umowy abonamentu doradca zadzwonił kilka miesięcy przed zakończeniem okresu umownego. Pracownik zaprosił mnie do salonu w celu przedstawienia nowej oferty oraz przedłużenia umowy. Pracownik wykazał, że zależy mu na długofalowej relacji z klientem a nie tylko na jego pozyskaniu. Poczułam się ważna jako klient. Umówiłam się na spotkanie z przyjemnością, przede wszystkim dlatego że pracownik wzbudził we mnie jeszcze większe zaufanie

Klient_nsOi

24.09.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Plus GSM

Plus jest liderem technologii LTE korzystającym z najnowocześniejszych rozwiązań telekomunikacyjnych w rozwijaniu usług dla swoich klientów. Jest także częścią Grupy Cyfrowy Polsat, największej grupy medialno-telekomunikacyjnej w Polsce. Oprócz standardowych usług głosowych, Plus oferuje także liczne usługi dedykowane do transmisji danych, usługi informacyjne, rozrywkowe i lokalizacyjne, mobilne płatności, ofertę energii elektrycznej i wiele innych nowoczesnych rozwiązań przydatnych zarówno użytkownikom biznesowym, jak i indywidualnym.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Plus GSM?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!