ORLEN

(4.17)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (10230 z 12687)

Dziś odwiedziłam jedna...
Dziś odwiedziłam jedna ze stacji paliw sieci Orlen jako klient mam dość mieszane uczucia do obsługi na tej stacji . Pani kasjerka pracująca na stacji była zbyt zajęta dyskusja z koleżanka z pracy niż obsłudze klienta . Nie potrafiła mnie pożegnać nawet słowami dowidzenia. Jedyne plusy jakie zauważyłam to czystość na sklepie .

Klient_hknw0

14.09.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Na stacji ...
Na stacji paliw nigdy nie spotkałem się z sytuacją, kiedy to któryś z pracowników zaproponował pomoc w tankowaniu. Kwestia jedzenia również pozostawia wiele do życzenia. Ciepłe hod-dogi rzadko dostępne bez czekania.

Klient_DPqDq

11.09.2022

Placówka

Hajnówka, Sportowa 14

Nie zgadzam się (0)
Do niczego
Do niczego

KrzysztofF

31.08.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i zawsze pomocna obsługa. Tylko ceny za wysokie.

Klient_HcUR2

31.08.2022

Placówka

Radom, 1905 roku 24

Nie zgadzam się (0)
Zawsze przemiła obsługa,...
Zawsze przemiła obsługa, bardzo pomocna w każdej sytuacji. Nigdy nie zawiodłam się wizytą na stacjach Orlen, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.

Klient_G1Svk

31.08.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła ,...
Bardzo miła , profesjonalna i szybka obsługa , zawsze jest powitanie pytanie o aplikacje zaproponowanie czegoś na drogę. Zawsze jest czysto. Pełny asortyment produktów.

Asiakam

30.08.2022

Placówka

Warszawa, 11-go Listopada 42A

Nie zgadzam się (0)
Pomoc w tankowaniu...
Pomoc w tankowaniu pojazdu, miła sprawna obsługa, toalety pachnące i zadbane.

Annas

29.08.2022

Placówka

Maków Mazowiecki, Warszawska 66

Nie zgadzam się (0)
Świetna obsługa
Świetna obsługa

Klient_tNhlE

22.08.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sympatyczna obsługa. Pan...
Sympatyczna obsługa. Pan na podjeździe proponuje pomoc przy tankowaniu samochodu. Przy kasie zostały mi zaproponowane dodatkowe produkty. W toaletach dostępne mydło i papier toaletowy. Stacja ogólnie bardzo czysta.

Klient_ZWQpe

15.08.2022

Placówka

Kalisz, Legionów 49

Nie zgadzam się (0)
Na stacji benzynowej...
Na stacji benzynowej wysoki standard obsługi. Przy dystrybutorze niezwłocznie pojawił się pracownik proponując pomoc w zatankowaniu pojazdu, podając informacje niezbędne do uiszczenia płatności. W środku pracownik udzielił niezbędnych informacji umożliwiających skorzystanie z kuponu rabatowego, a następnie zaproponował skorzystanie z dodatkowego produktu tj. napoju oraz hot-doga. Z wypłaceniem reszty nie było jakiejkolwiek trudności. Podsumowując obsługa szybka i sprawna.

Klient_fHUsC

02.08.2022

Placówka

Knurów, 1 Maja 9

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i pomocna obsługa. Lokal zawsze czysty, jedzenie świeże. Polecam!

Klient_IR9F4

25.07.2022

Placówka

Czeladź, Grodziecka 2

Nie zgadzam się (0)
Duża zaskoczeniem dla...
Duża zaskoczeniem dla mnie i mojej rodziny była wizyta na stacji paliw Orlen na jednej z szybkich dróg ekspresowych. Obsługa stała na bardzo wysokim poziomie. Stacja oprócz podstawowych produktów typowo motoryzacyjnych oferowała ciepłe posiłki w atrakcyjnych cenach, środki czystości a przede wszystkim istniała możliwość odświeżenia się po przebytej podróży. Gorąco polecam tego typu placówki grupy Orlen ponieważ można znaleźć tam praktycznie wszystko co jest potrzebne w podróży, odpocząć i w czystej atmosferze zrelaksować się przed kolejnymi etapami podróży. Gorąco polecam.

Klient_ssAq

17.07.2022

Placówka

Gryfino, Chrobrego 31

Nie zgadzam się (0)
Stacja paliw ORLEN...
Stacja paliw ORLEN w Świebodzicach przy ul. Świdnickiej może być podawana za wzór do naśladowania przez innych użytkowników rynku paliwowego. Miła i profesjonalna obsługa powoduje, że dokonywanie zakupówe na tej stacji jest przyjemnością.

leszekm4

17.07.2022

Placówka

Świebodzice, Świdnicka 60

Nie zgadzam się (0)
Obsługa miła i...
Obsługa miła i pomocna, duże pustki na stacji.

Dariusz_792

17.07.2022

Placówka

Ełk, 11 listopada 1

Nie zgadzam się (0)
Od pewnego czasu...
Od pewnego czasu jestem stałą bywalczynią na stacjach Orlen i to w większości lokalizacji w Polsce. Właśnie dlatego moja dzisiejsza opinia będzie dotyczyła całej sieci - a nie tylko jednego konkretnego miejsca. 5 gwiazdek zdecydowanie zasłużone, za każdym razem jestem mile witana, pracownicy chętnie pomagają w obsłudze dystrybutora i jestem zawsze z uśmiechem obsługiwana. Osoby pracujące przy stanowisku kasowym z wyczuciem i nienachalnie proponują dodatkowe usługi i produkty i zawsze doradzają gdy mam ochotę na przekąskę czy pełny posiłek. Na tych stacjach czuję się po prostu mile widzianym gościem :)

KarolinaBe

15.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Po wejściu na...
Po wejściu na stację paliw pracownik zaprosił mnie do kasy. Kasjer zaproponował mi hot-doga do tego płyn do spryskiwaczy. Na zakończenie pożegnał się i życzył miłego dnia, a także zaprosił ponownie do owej placówki. Chętnie polecę tą placówkę moim znajomym i rodzinie.

damianos35111

14.07.2022

Placówka

Koszalin, Morska 150a

Nie zgadzam się (0)
Tankowanie paliwa to...
Tankowanie paliwa to w obecnym czasie sport ekstremalny, ale jednak czasem trzeba podjąć to ryzyko. Skuszona promocją rabatową dla posiadaczy aplikacji przyjechałam na stację i zatankowałam swoje auto. Na podjeździe oraz w sklepie nie było kolejki. Przy kasie zostałam sprawnie obsłużona, a rabat za paliwo bez problemu został naliczony.

klientka_7

13.07.2022

Placówka

Wrocław, C. Skłodowskiej 14

Nie zgadzam się (0)
Stacja paliw Orlen...
Stacja paliw Orlen w Kwidzynie na ul. Sportowej. Jakość obsługi zadowalająca. Uśmiechnięta Pani, która mnie obsługiwała odrobinę zaciera niemiłe wrażenie spowodowane wysokimi cenami paliwa. W sklepie czysto, duży wybór produktów. Półki/lodówki z gotowym jedzenie (typu kanapki, sałatki itp.) dobrze wyposażone, duży wybór. Szybka obsługa mimo kilku osób w kolejce przede mną. Dodatkowo między dystrubutorami z paliwem zauważyłem Pana gotowego pomóc w zatankowaniu, co może byc przydatne w przypadku na przykład osób starszych. Polecam tankowanie na tej stacji.

Klient_ZlbEP

11.07.2022

Placówka

Kwidzyn, Sportowa 40

Nie zgadzam się (0)
Po przybyciu na...
Po przybyciu na stację dostałem oczekiwaną pomoc oraz zostałem dobrze obsłużony. Stacja zadbana. Polecam

Klient_z475 Piotr

07.07.2022

Placówka

Głogów, Główna 6

Nie zgadzam się (0)
Super obsługa
Super obsługa

Klient_xN89L

02.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)

ORLEN

Polski koncern paliwowo-energetyczny, lider wśród przedsiębiorstw petrochemicznych w Europie środkowo-wschodniej. Klienci PKN ORLEN mogą korzystać z programów lojalnościowych takich jak karty paliwowe czy karty VITAY. Stacje ORLEN to nie tylko wysokiej jakości paliwo, ale również dobrze wyposażone sklepy, sieć kawiarni STOP CAFE, myjnie oraz usługa kurierska "Stacja z paczką".

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż ORLEN?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Dziś odwiedziłam jedna...
Dziś odwiedziłam jedna ze stacji paliw sieci Orlen jako klient mam dość mieszane uczucia do obsługi na tej stacji . Pani kasjerka pracująca na stacji była zbyt zajęta dyskusja z koleżanka z pracy niż obsłudze klienta . Nie potrafiła mnie pożegnać nawet słowami dowidzenia. Jedyne plusy jakie zauważyłam to czystość na sklepie .