CityFit

(3.93)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (572 z 846)

CityFit to wspaniałe...
CityFit to wspaniałe kluby. Uczęszczam do Katowic i jest to dla mnie najlepsza siłownia, a byłam w wielu. Jest czysto- serwis sprzątający dba o przestrzeń. Obsługa jest miła i pomocna. Klub jest jasny i przestronny z fajnym widokiem na Rynek.

Klient_es13

22.02.2024

Placówka

Katowice, Rynek 12

Nie zgadzam się (0)
CityFit to fantastyczna...
CityFit to fantastyczna siłownia, którą gorąco polecam każdemu, kto szuka doskonałego miejsca do treningów! Od kiedy zacząłem korzystać z usług CityFit, moje doświadczenie związane ze zdrowiem i kondycją znacząco się poprawiło. Co mnie najbardziej zachwyca w CityFit, to profesjonalna i przyjazna atmosfera. Personel jest zawsze gotowy, aby pomóc i doradzić w kwestiach treningowych, a także zapewnia bezpieczne i czyste otoczenie do ćwiczeń. Siłownia CityFit oferuje imponujący wybór sprzętu treningowego, co pozwala mi na zróżnicowane i skuteczne treningi. Są tu także różnorodne zajęcia fitness, które dodają urozmaicenia do mojego planu treningowego. Programy lojalnościowe i dostępność wielu lokalizacji sprawiają, że korzystanie z CityFit jest nie tylko efektywne, ale również wygodne i ekonomiczne. Podsumowując, CityFit to siłownia, która zapewnia wysoką jakość treningów, profesjonalną obsługę oraz dostępność do różnorodnych zajęć i sprzętu. To doskonałe miejsce do pracy nad swoją kondycją i zdrowiem. Polecam je każdemu, kto chce osiągnąć swoje cele fitness!

Klient_w4BeN

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Miła atmosfera. Wysoki...
Miła atmosfera. Wysoki poziom jakości obsługi.

Klient_0rbPy

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super wyposażenie i...
Super wyposażenie i okej cena

Omsner

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dobry kontakt zarówno...
Dobry kontakt zarówno mailowy jak z infolinią. Nawet jeśli obsługująca akurat osoba nie ma jakiejś informacji, to w sekundę się dowiaduje i udziela odpowiedzi.

zarejestrowany-uzytkownik

12.01.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Jedna z lepszych...
Jedna z lepszych siłowni, jakie miałem okazję odwiedzić. Bywam dość regularnie i zawsze jestem zadowolony zarówno z obsługi, ich podejścia jak i jakości sprzętu czy czystości. Polecam, super atmosfera!

ZweryfikowanyKlient

12.01.2024

Placówka

Wrocław, Szewska 3A

Nie zgadzam się (0)
Duża siłownia z...
Duża siłownia z szerokim asortymentem. Sporo sprzętu, Trenerzy kompetentni z chęcią pomocy nowym klubowiczów.

Angelaa_233

02.11.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Polecam siłownię. Mega...
Polecam siłownię. Mega podejście do klienta

basstek1956

05.10.2023

Placówka

Bielsko-Biała, Kolista 23

Nie zgadzam się (0)
Duża, dobrze wyposażona...
Duża, dobrze wyposażona i otwarta 24/h siłownia honorująca karty sportowe. Niewątpliwie największą zaletą oprócz całodobowej dostępności (tylko dla osób z karnetami - osoby z kartami sportowymi muszą wchodzić w godzinach pracy obsługi) jest jej wielkość i nowoczesne wyposażenie. Bardzo dużo sprzętu - pod tym względem siłownia ta wyróżnia się pośród konkurencji. Oprócz głównej sali treningowej są dostępne dwie sale fitness oraz obszerna strefa cardio z dużą ilością nowoczesnego sprzętu takiego jak bieżnie, rowerki, orbitreki. Jakość obsługi klienta na przeciętnym poziomie. W toku wielu wizyt na tym obiekcie zdarzyła mi się sytuacja, w której członek obsługi spóźnił się kilkanaście minut do pracy, przez co wraz z innymi klientami musiałem czekać przed wejściem. Obsługa zazwyczaj uśmiechnięta i sympatyczna, choć zdarzają się wyjątki. Czystość na sali oraz w szatni nie budzi zastrzeżeń. Cenowo obiekt nie odbiega od standardowych cen siłowni w mieście Toruń.

rdk477

06.09.2023

Placówka

Toruń, Broniewskiego 90

Nie zgadzam się (0)
Bardzo duże ceny. Siłownia...
Bardzo duże ceny. Siłownia nie jest czynna 24/h Obsługa intuicyjna. Jak zapytamy o coś,mowią nie wiem. Proszę dzwonić do obsługi klienta. Co naganne. To to że sprzątaczki chodzą po męskiej szatni w czasie przebirrania się klientów. I sprzątają.Gdzie kultura. Widzę,że nieraż Panowie idą pod prysznic bez majtek. Wychodza z pod prysznica. A tu zonk!? Sprzątaczka w szatni. Bardzo niemiłe zachowanie. I ogolna kultura sprzątaczek a Bydgoszcz Fordon

szunaJ

21.07.2023

Placówka

Bydgoszcz, Skarżyńskiego 10

Nie zgadzam się (3)
Strasznie duże ceny...
Strasznie duże ceny za karnety, często ciężary oraz sprzęt porozrzucany po całej siłowni. Długi czas oczekiwania jeżeli maszyna się popsuła. Obsługa miła, zachęcająca klientów do skorzystania z trenera personalnego, z którego miałem okazje skorzystać i jestem miło zaskoczony.

Kozell

07.07.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Polecam najlepsza sieć...
Polecam najlepsza sieć siłowni

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Opinia dotyczy Wrocławskiego...
Opinia dotyczy Wrocławskiego klubu zlokalizowanego przy ulicy Szewskiej 3a. Odwiedziłem go kilkukrotnie, w różnych godzinach. Jeżeli chodzi o personel to nie mogę się do niczego przyczepić. Pracownicy są komunikatywni, również w języku Angielskim. Jeżeli chodzi o klub to jest on zadbany, sprzątaczki są tam codziennie co widać po czystości sprzętu, podłóg, luster, szafek w szatni, toalet, umywalek i prysznicy. Sprzęt do ćwiczeń jest dobrej jakości, pomimo kilkuletniej działalności klubu wciąż prezentuje się i działa dobrze. Jeżeli chodzi o wewnętrzną lokalizacje sprzętu to wszystko jest w przemyślany sposób podzielone na strefy co w szybki sposób ułatwiło mi odnalezienie sprzętu którego szukałem. Nie zauważyłem również żeby na podłodze leżały porozrzucane talerze z obciążeniem, hantle czy sztangi. Gdy taka sytuacja ma miejsce to obsługa szybko odkłada ciężary na miejsce. Generalnie klub oceniam bardzo dobrze.

Klient_Ct1WO

19.05.2023

Placówka

Wrocław, Szewska 3A

Nie zgadzam się (0)
ok
ok

Klient_vrSd

07.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Jednak ich aplikacja jest denerwująca ponieważ jeśli ktoś posiada kartę multisportu to musi mieć do aplikacji podpiętą kartę multisportu a i tak nie może wejść normalnie na siłownię tylko trzeba czekać za obsługą. A w godzinach gdzie przychodzi mało osób obsługa często wykonuje jakieś czynności konserwujące sprzęt i trochę to trwa zanim wpuszczą kogoś na teren siłowni.

Klient_096

04.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Super obsługa. Zawsze...
Super obsługa. Zawsze służy pomocą. Duży wybór sprzętów. Zajęcia fitness zajefajne.

Klient_Qsa

25.05.2022

Placówka

Wałbrzych, 1 MAJA 64

Nie zgadzam się (1)
Tragedia.
Tragedia.

Niezweryfikowany Klient_lqd7

12.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Siłownia spełnia oczekiwane...
Siłownia spełnia oczekiwane wymagania, tylko czy może mi ktoś powiedzieć jak zrezygnować z karnetu :)?

Niezweryfikowany Klient_JCyk

03.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Nowoczesność, tym góruje...
Nowoczesność, tym góruje nad innymi

zarejestrowany-uzytkownik

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Ciężko zrezygnować z...
Ciężko zrezygnować z umowy, panie na infolinii nie miłe

Niezweryfikowany Klient_nF14

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

CityFit

CityFit to sieć 23 klubów fitness obecnych w piętnastu polskich miastach. Każdy z klubów posiada powierzchnię ponad 1700 m2 (największy ma aż 3200 m2), specjalne strefy treningowe oraz szeroką gamą zajęć fitness, które wliczone są w cenę pakietu. Do dyspozycji klientów pozostają fontanny z bezpłatną wodą filtrowaną, maszyny vendingowe z napojami oraz zdrowymi przekąskami. Siłownie CityFit otwarte są 24h/7 dni w tygodniu.

Dane firmy

Warszawa

Warszawa, Głębocka13

Czy te firmy wypadają lepiej niż CityFit?

Ktoś 6 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

CityFit to wspaniałe...
CityFit to wspaniałe kluby. Uczęszczam do Katowic i jest to dla mnie najlepsza siłownia, a byłam w wielu. Jest czysto- serwis sprzątający dba o przestrzeń. Obsługa jest miła i pomocna. Klub jest jasny i przestronny z fajnym widokiem na Rynek.
Zgadzasz się?