Selgros

(4.16)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (554 z 1020)

Bardzo tanio
Bardzo tanio

Placówka

Warszawa, Marsa

Nie zgadzam się (0)
Duży asortyment,niższe ceny
Duży asortyment,niższe ceny

zarejestrowany-uzytkownik

26.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo duży wybór...
Bardzo duży wybór produktów. Świeże owoce i warzywa.

zarejestrowany-uzytkownik

26.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jedzenie świeże. Polecam
Jedzenie świeże. Polecam

krzysiaaa12

14.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Idealne miejsce na...
Idealne miejsce na duże zakupy lub gdy szukamy produktów niedostępnych w "zwykłych" marketach. Nie odwiedzam często, ale zawsze jestem zadowolona.

Klientka_wro

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Selgros w Katowicach...
Selgros w Katowicach to olbrzymia hala targowa do której należy olbrzymi parking. Można tam zakupić wiele towarów począwszy od artykułów spożywczych po sprzęt AGD. Ceny produktów są odpowiednio wyeksponowane. Klient nie powinien mieć problemu z oddzieleniem ceny brutto od netto, ponieważ obydwie są podane. Sklep jest czysty, a pracownicy rozlokowani po całej powierzchni sklepowej. Służą radą i pomocą w przypadku pytań i problemów.

IvusiaX_buf4

03.01.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i fachowa obsługa , lokal jasny i przestronny, bogata oferta,kompetentne doradztwo i przyjazne ceny, chętnie tam znowu zrobię zakupy

Klient_kGHyc

27.12.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bałagan na sklepie,...
Bałagan na sklepie, obsługa unika klientów, brak organizacji pracy.

AVATAR13

11.10.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
szeroki wybór
szeroki wybór

Jacek_458

06.05.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam. Drogo,...
Nie polecam. Drogo, kolejki. Ogólnie sklep tylko dla bogatych ...

Klient_dA4rO

08.04.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo duży wybór....
Bardzo duży wybór. Ale ceny-powalają. Zakupy dla bogatych.

Klient_dA4rO

05.04.2023

Placówka

Warszawa, Połczyńska 103

Nie zgadzam się (0)
Cieszę się, że...
Cieszę się, że Selgros wprowadził możliwość robienia zakupów także zwykłym Kowalskim :) Lubię robić zakupy w miejscu, gdzie znajdę wszystko - od pieczywa, przez świeże owoce, warzywa, mięso, aż po chemię wszelkiego rodzaju! Niesamowita oszczędność czasu, a do tego spory wybór produktów.

MaQta

14.02.2023

Placówka

Wrocław, ul. Krakowska 71

Nie zgadzam się (0)
Opinia dotyczy sklepu...
Opinia dotyczy sklepu Selgros Cash & Carry Warszawa, przy ulicy Połczyńskiej. Sklep jest dobrze zatowarowiony, wyróżniają go dobre ceny. W sklepie można znaleźć świeże pieczywo, dobrze wypieczone. Produkty na półkach są równomiernie rozłożone bez pozostawiania zbędnych przerw. W sklepie panuje porządek, nawet podczas dostawy paczki z produktami są równomiernie rozłożone. Obsługa sklepu jest miła i zachowuje się profesjonalnie. Pracownicy ubrani są jednakowo - w niebieskie koszule, posiadają identyfikatory.

Klient_lUdYw

28.01.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Placówka zadbana, w...
Placówka zadbana, w trakcie ciągłych dostaw. Wachlarz dostępnych produktów jest zadowalający, personel ubrany w odpowiedni strój firmowy. Kasjerzy zwracają się do klientów w sposób uprzjemy oraz dbają o dobrą atmosferę w sklepie. Minusem za to jest długi czas oczekiwania w kolejce do kasy.

Klient_lmMhY

15.01.2023

Placówka

Wrocław, ul. Krakowska 71

Nie zgadzam się (0)
Obsługa przeciętna. Chyba...
Obsługa przeciętna. Chyba zależy od dnia i aktualnego personelu.

Klient_4ey7a

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jest całkiem nieźle,...
Jest całkiem nieźle, chociaż oczywiście zawsze można coś poprawić :)

Klient_gsJf

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie jest tak...
Nie jest tak źle. Nie można się wszystkiego czepiać.

Klient_lTYg

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super sklep. Zdecydowanie...
Super sklep. Zdecydowanie lepiej niż w innych sieciówkach.

Klient_oim9M

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobra firma,...
Bardzo dobra firma, często korzystam. Polecam!

Rysiott

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Najlepsi! Tylko tutaj...
Najlepsi! Tylko tutaj mam wszystko czego potrzebuję! Polecam!

zarejestrowany-uzytkownik

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Selgros

Selgros Cash&Carry zajmuje się handlem hurtowym i jest partnerem dla osób, które prowadzą działalność gospodarczą między innymi z branży gastronomi, hotelarstwa, cateringu, handlu detalicznego. Pierwsza hala w Polsce powstała w Poznaniu w 1997 roku. Docelowo ma ich być 20. W Selgros Cash&Carry można kupić artykuły spożywcze oraz przemysłowe. W ofercie znajdują się także wyroby mięsne przygotowane na miejscu przez rzeźników. Cały łańcuch dostaw i magazynowania przebiega w najlepszych warunkach w celu zapewnienia jakości i świeżości produktów.

Czy te firmy wypadają lepiej niż Selgros?

Ktoś 5 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Bardzo tanio
Bardzo tanio
Zgadzasz się?