Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Rozrywka, kultura, hobby
Prasa, książki, multimedia
Empik
 Wyszogrodzka 140 Płock

Godło Jakość Obsługi

Empik

Kategoria: Prasa, książki, multimedia

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2761

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

http://empik.com

Informacje: +48 22 462 72 50

Zobacz wszystkie opinie »

Empik

Wyszogrodzka 140 Płock

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (12)

Pokaż opinie

10 z 12 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Juzalka

Płock

Opinii 36

lokalizacja
Wyszogrodzka 140, Płock
Data 12.10.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dorota

Szepietowo

Opinii 750

lokalizacja
Wyszogrodzka 140, Płock
Data 09.03.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dorota

Szepietowo

Opinii 750

lokalizacja
Wyszogrodzka 140, Płock
Data 09.03.2014

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karina

Płock

Opinii 2

lokalizacja
Wyszogrodzka 140, Płock
Data 27.08.2013

Do Empiku udałam się m.in. po odbiór zamówionych przez internet książek. W punkcie obsługi klienta nie było żadnego pracownika - musiałam czekać ok. 5 minut, aby odebrać paczkę.W salonie jest bardzo czysto i schludnie. Duży wybór towaru, bardzo sensowne wyłożonego na półkach. Brakuje pracownika do pomocy klientowi. Kiedy córka szukała maskotek, pomógł jej miły ochroniarz. Zachęcił nawet do skorzystania z oferty przeceny. Wydaje mi się jednak, że taką obsługą powinien zająć się pracownik Empik-u...

Do Empiku udałam się m.in. po odbiór zamówionych przez internet książek. W punkcie obsługi klienta nie było żadnego pracownika - musiałam czekać ok. 5 minut, aby odebrać paczkę.W salonie jest bardzo czysto i schludnie. Duży wybór towaru, bardzo sensowne wyłożonego na półkach. Brakuje pracownika do pomocy klientowi. Kiedy córka szukała maskotek, pomógł jej miły ochroniarz. Zachęcił nawet do skorzystania z oferty przeceny. Wydaje mi się jednak, że taką obsługą powinien zająć się pracownik Empik-u a nie firmy ochroniarskiej. Przy kasie zostałam zaskoczona propozycją zapakowania towaru w płatną reklamówkę. Ceny towarów są znacznie wyższe niż u konkurencji, więc oczekuję, że torba z reklamą Empiku będzie już wliczona w cenę.

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Shrek26

Płońsk

Opinii 437

lokalizacja
Wyszogrodzka 140, Płock
Data 08.03.2013

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Laura

bydgoszcz

Opinii 2329

lokalizacja
Wyszogrodzka 140, Płock
Data 13.08.2012

W empiku można kupić nie tylko książki, ale i inne fajne rzeczy na prezent, dlatego właśnie wybrałam sie po prezent, kiedy weszłam zaczęłam się rozgladac, uwagę moja zwróciły kubki, fajne kolorowe, w bardzo rozsądenj cenie, po chwili podszedł do mnie pan i zapytał czy może mi w czyms pomóc, poprosiłam o kubek, pani doradziła mi że obecnie kubki są w promocji i zaproponował inne, wybór bardzo duzy, pracownik bardzo kompetentny, uprzejmy, żeczliwy, potrafił doradzić i pomóc w wyborze, przy kasie...

W empiku można kupić nie tylko książki, ale i inne fajne rzeczy na prezent, dlatego właśnie wybrałam sie po prezent, kiedy weszłam zaczęłam się rozgladac, uwagę moja zwróciły kubki, fajne kolorowe, w bardzo rozsądenj cenie, po chwili podszedł do mnie pan i zapytał czy może mi w czyms pomóc, poprosiłam o kubek, pani doradziła mi że obecnie kubki są w promocji i zaproponował inne, wybór bardzo duzy, pracownik bardzo kompetentny, uprzejmy, żeczliwy, potrafił doradzić i pomóc w wyborze, przy kasie sprawnie mnie obsłuzono, w sklepie porządek i ład

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Laura

bydgoszcz

Opinii 2329

lokalizacja
Wyszogrodzka 140, Płock
Data 10.08.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Laura

bydgoszcz

Opinii 2329

lokalizacja
Wyszogrodzka 140, Płock
Data 17.07.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Laura

bydgoszcz

Opinii 2329

lokalizacja
Wyszogrodzka 140, Płock
Data 13.07.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Laura

bydgoszcz

Opinii 2329

lokalizacja
Wyszogrodzka 140, Płock
Data 27.05.2012

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.