Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Edukacja, szkoły, kursy
Szkoły językowe
Empik School
 Wałbrzyska 11 Warszawa

Godło Jakość Obsługi

Empik School

Kategoria: Szkoły językowe

Wynik dla całej firmy:

Opinii:120

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

Empik School

Wałbrzyska 11 Warszawa

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (10)

Pokaż opinie

10 z 10 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Opinii

lokalizacja
Wałbrzyska 11, Warszawa
Data 27.02.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Warszawa

Opinii 1

lokalizacja
Wałbrzyska 11, Warszawa
Data 25.11.2016

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

avatar

Opinii

lokalizacja
Wałbrzyska 11, Warszawa
Data 26.10.2016

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  50% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

avatar

Opinii

lokalizacja
Wałbrzyska 11, Warszawa
Data 19.10.2016

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Wałbrzyska 11, Warszawa
Data 30.03.2016

Zgadzam się  33% Nie zgadzam się  33% Bezużyteczna  33% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Wałbrzyska 11, Warszawa
Data 19.02.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  25% Bezużyteczna  25% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Łukasz

Otwock

Opinii 12

lokalizacja
Wałbrzyska 11, Warszawa
Data 05.12.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Wałbrzyska 11, Warszawa
Data 16.09.2013

Zgadzam się  29% Nie zgadzam się  71% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Joanna

Warszawa

Opinii 104

lokalizacja
Wałbrzyska 11, Warszawa
Data 21.11.2012

Do Empik School trafiłam dzięki opiniom znajomych, zachwyconych postępami w nauce języka. Postanowiłam zapisać się na kurs języka angielskiego. Po podaniu moich danych na stronie internetowej, nie musiałam długo oczekiwać na telefon. Skontaktowano się ze mną jeszcze tego samego dnia, zapraszając na spotkanie mające na celu zbadanie moich potrzeb. Dzięki popularności szkoły, jej niewątpliwym atutem jest elastyczność poziomów nauczania, godzin. Zdecydowałam się na zajęcia intensywne, trwające...

Do Empik School trafiłam dzięki opiniom znajomych, zachwyconych postępami w nauce języka. Postanowiłam zapisać się na kurs języka angielskiego. Po podaniu moich danych na stronie internetowej, nie musiałam długo oczekiwać na telefon. Skontaktowano się ze mną jeszcze tego samego dnia, zapraszając na spotkanie mające na celu zbadanie moich potrzeb. Dzięki popularności szkoły, jej niewątpliwym atutem jest elastyczność poziomów nauczania, godzin. Zdecydowałam się na zajęcia intensywne, trwające miesiąc, każdego dnia, niemalże 2 h zegarowe. Grupa liczyła jedynie trzy osoby, dzięki temu zajęcia były niezwykle intensywne. Miałam okazję poznać świetnego lektora. Pani Izabela, prowadząca kurs była niezwykle kompetentnym pedagogiem, a przede wszystkim - znała język także od strony praktycznej. Byłam zachwycona formą prowadzenia zajęć (na bieżąco dostosowywaną do naszych potrzeb, konsultowaną z nami), a także panującą atmosferą. Prowadząca była profesjonalistką, wyglądała odpowiednio, była zawsze dobrze przygotowana merytorycznie. Mobilizowała nas do pracy poprzez testy, prace domowe. Empik School w porównaniu do innych szkół językowych działających na rynku ma stosunkowo wysokie ceny. Jednak uważam, iż są proporcjonalne do jakości proponowanej oferty. Istnieje możliwość płatności ratalnej, a także wiele rabatów. Wiele języków, w kilku placówkach w Warszawie, przemyślany program nauczania, a przede wszystkim - wieloletnie doświadczenie - to atuty szkoły. Nie bez znaczenia pozostaje dobra organizacja, dbałość o opinie słuchaczy. Kontakt jest możliwy niemalże o każdej porze, płatności, umowy są przekazywane w sposób jasny. Wszelkie formalności załatwiane są niezwykle sprawnie. Szkoły charakteryzują się dobrym wyposażeniem, nowoczesnym sprzętem elektronicznym, ułatwiającym naukę języków. Sale należą do przestronnych, czystych, są dostosowane do liczby studentów. Wystrój, klasycznie szkolny, mógłby zostać dopracowany (np. do potrzeb dzieci). Zdecydowanie polecam szkołę.

Zgadzam się  10% Nie zgadzam się  72% Bezużyteczna  17% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Agnieszka

Warszawa

Opinii 4

lokalizacja
Wałbrzyska 11, Warszawa
Data 30.06.2010

Poszłam do szkoły języków obcych,aby sprawdzić jakość obsługi i przy okazji sprawdzić znajomość języka angielskiego.Chciałam zapisać się na kurs "Angielski w wakacje gratis".Umówiono mnie na spotkanie.Konsultantka, która mnie przyjęła nawet nie powitała mnie uśmiechem i powiedziała, iż kurs gratis jest dla tych którzy zapiszą się do 30.06 na cały kurs i zapłacą aż 3000 zł za cały rok. Pani była nie za bardzo miła i od razu pokazała mi raty za kurs. Tak się nie powinno robić,że tylko chcę sie...

Poszłam do szkoły języków obcych,aby sprawdzić jakość obsługi i przy okazji sprawdzić znajomość języka angielskiego.Chciałam zapisać się na kurs "Angielski w wakacje gratis".Umówiono mnie na spotkanie.Konsultantka, która mnie przyjęła nawet nie powitała mnie uśmiechem i powiedziała, iż kurs gratis jest dla tych którzy zapiszą się do 30.06 na cały kurs i zapłacą aż 3000 zł za cały rok. Pani była nie za bardzo miła i od razu pokazała mi raty za kurs. Tak się nie powinno robić,że tylko chcę sie dowiedzieć a już Pani przedstawia mi ofertę, którą nie jestem zainteresowana.Mówiłam przez telefon,że mam ochotę tylko na kurs darmowy,powiedziała "W porządku,o tym porozmawiamy".Nie jestem zadowolona z tego spotkania i nie zamierzam się uczyć w tej szkole,jeśli nie umieją być szczerzy. Zrobiłam test,który nawet nie jest adekwatny co do mojej znajomości języka. Oszukiwanie klientów ws.promocji nie jest najlepszym wyjściem. Poczułam, że straciłam cenny czas i że zostałam "złapana" na przekłamaną promocję. Ponadto szkoła jest bardzo droga i nie jest najlepsza. Szkoła Speak- Up jest tańsza a bardziej elastyczna na przykład w godzinach nauki i samym systemi nauczania.Odradzam szkołę Empik. Sam konsultant nie zachęca do nauki w tej szkole.

Zgadzam się  46% Nie zgadzam się  46% Bezużyteczna  8% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.