Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Rozrywka, kultura, hobby
Prasa, książki, multimedia
Empik
 Marszałkowska 104 Warszawa

Godło Jakość Obsługi

Empik

Kategoria: Prasa, książki, multimedia

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2761

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

http://empik.com

Informacje: +48 22 462 72 50

Zobacz wszystkie opinie »

Empik

Marszałkowska 104 Warszawa

Podobne w okolicy:Inna lokalizacja?

Opinie (78)

Pokaż opinie

10 z 78 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Aleksandra

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Marszałkowska 104, Warszawa
Data 12.06.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Justyna

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Marszałkowska 104, Warszawa
Data 20.05.2015

W sklepie byłam w celach zakupu książki. Niestety odnalezienie się w największym Empiku w Polasce, to nie lada wyzwanie. Poprosiłam o pomoc jedną z pracownic i ta odesłała mnie do punkt informacyjnego. Tam otrzymałam informację, że książka jest niedostępna obecnie w sklepie, ale istnieje możliwość sprowadzenia jej dla mnie w przeciągu 2 dni. Niestety nie mogłam tyle czekać. Pan zaproponował mi inną lokalizację ich sklepu, gdzie książka jest dostępna. Zaraz zadzwonił do tamtej księgarni i...

W sklepie byłam w celach zakupu książki. Niestety odnalezienie się w największym Empiku w Polasce, to nie lada wyzwanie. Poprosiłam o pomoc jedną z pracownic i ta odesłała mnie do punkt informacyjnego. Tam otrzymałam informację, że książka jest niedostępna obecnie w sklepie, ale istnieje możliwość sprowadzenia jej dla mnie w przeciągu 2 dni. Niestety nie mogłam tyle czekać. Pan zaproponował mi inną lokalizację ich sklepu, gdzie książka jest dostępna. Zaraz zadzwonił do tamtej księgarni i poprosił o przechowanie jej dla mnie. Przemiła obsługa, ale widać na twarzach personelu zmęczenie. Były to godziny wieczorne i nie widziałam nawet krzesła, żeby mogli sobie chwilę odpocząć. Zapewne po 8 godzin stoją. Nie widziałam, żadnego pracownika stojącego. Wszyscy coś robili. Dokonałam zakupu innej książki przy kasie i został zaproponowany mi produkt tygodnia, i zostałam zapytana, czy nie chcę zakupić papierowej torby na zakupy. Mimo mojej odmowy zostałam miło obsłużona. Jedyne przez co postałam 4 gwiazdki zamiast 5 jest fakt, że widziałam jak w rogu sali jeden z pracowników jest pouczany przez przełożonego przy innych pracownikach i klientach.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Marszałkowska 104, Warszawa
Data 03.04.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Marszałkowska 104, Warszawa
Data 13.03.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1652

lokalizacja
Marszałkowska 104, Warszawa
Data 16.01.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Luszek

Baniocha

Opinii 25

lokalizacja
Marszałkowska 104, Warszawa
Data 01.12.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1652

lokalizacja
Marszałkowska 104, Warszawa
Data 24.11.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1652

lokalizacja
Marszałkowska 104, Warszawa
Data 18.10.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1652

lokalizacja
Marszałkowska 104, Warszawa
Data 02.10.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Tomasz

Zakroczym

Opinii 11

lokalizacja
Marszałkowska 104, Warszawa
Data 25.03.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 8

©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.