ING Bank Śląski

(4.41)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1753 z 2481)

W celu uzyskania...
W celu uzyskania informacji na temat zasad uzyskania karty kredytowej zadzwoniłem na infolinię ING. Po wybraniu właściwego numeru wewnętrznego zostałem połączony z odpowiednim konsultantem. Została mi przedstawiona w jasny i czytelny sposób oferta banku.

zarejestrowany-uzytkownik

14.11.2009

Placówka

Nie zgadzam się (29)
W placówce panowała...
W placówce panowała miła atmosfera, w tle grało radio. Po przywitaniu się i powiedzeniu jakim produktem jestem zainteresowana Pani przedstawiła mi tylko jedną oferte, którą akurat mają w promocji nie wspominając o innych możliwościach.Podczas rozmowy musiałam sama dopytywać się o szczególy, warunki i możliwości dotyczace produktu.Pani obsługująca mnie nie przejmowała inicjatywy w rozmowie o produkcie mnie interesującym.

zarejestrowany-uzytkownik

13.11.2009

Placówka

Nie zgadzam się (32)
Dzisiaj odwiedziałam oddział...
Dzisiaj odwiedziałam oddział Banku. W oddziale znajdowało się kilka osób, na obsudze była tylko jedna Pani. Zboku na jeszcze jednym stanowisku siedziała jeszcze jedna Pani , od której chwilę wczeniej odeszli klienci, ale która nie wykazywała zainteresowania kolejką. Zapytana przez jednego z oczekujących klientów , odpowiedziała, że ona już nie obsługuje. Więc wszyscy czekaliśmy do jednej Pani. Gdy podeszłam do stanowiska, Pani poprosiła mnie o dowód osobisty i rzuciła od niechcenia- "czym może służyć" ? Powiedziałam Pani , że chciałabym sie dowiedziać , co to za prowizja w wysokości 3 zł została obciążone moje konto. Pani zapytałamnie czy mam kartę mastercard zblizeniową , odpowiedziałam , że tak , na co ona powiedziała - że to jest prowizja za kartę? Drążyłam temat ,i powiedziałam Pani , że jak to zostałam obciążona prowizją skoro konto założyłam 16 października? Pani odpowiedziała, że poprostu prowizje pobierają 28 dnia każdego miesiąca , a nie dokonałam żadnej tranzakcji kartą , więc zostałam obciążona prowizją? Powiedziałam jej jeszcze raz , że konto założyłam 16 pażdziernika , a karta przyszła dopiero w listopadzie , więc jak miałam z niej skorzystać ? Pani odpowiedziała mi - "niech sobie Pani napisze reklanaje". Zabrałam dowód osobisty , i nie doczekałam się na dowidzenia , lub zaproszenie do kolejnej wizyty w oddziale. Wyszłam z banku zdegustowana, ale napewno napiszę reklamacje do banku , ale równocześnie zlikwiduje rachunek. Co do placówki , to OK. Są dostępne ulotki , dostępne stanowisko z dostępem do internetu, przed wejściem jest bankomat oraz wpłatomat. Panie są ubrane w białe koszule z pomarańczowymi apaszkami.Kompetencje i zachowanie Pani oceniam źle.

Obserwatorka_1

13.11.2009

Placówka

Chrzanów, Trzebińska 40

Nie zgadzam się (21)
Brak mozliwosci dodzwonienia...
Brak mozliwosci dodzwonienia sie na oficjalna infolinie, pracownicy ING przyznaja ze infolinia praktycznie jest neiosiagalna.

Waldemar_46

10.11.2009

Placówka

Nie zgadzam się (22)
Witam, Bank ślaski, w...
Witam, Bank ślaski, w którym posiadalem do niedawna rachunek osobisty jest placówką nie potrafiącą zadbać o potrzeby klienta. Zatrudnia niekompetentne osoby, które równie niekompetentne osoby zatrudniają. Bo jak można ocenic dyrektora oddzialu, który zatrudnia osobę, która będąc moim osobistym doradca i konsultantem - wygoda wyplywająca z faktu posiadania konta vip - albo nie odbiera telefonu albo ma wylączoną komorke... realizacja przelewu miedzynarodowego i to nawet do krajów Uni graniczyla przy obsludze w oddziale z cudem - w koncu nauczylem sie robic taki przelew przez internet. nie rozpisując się zanadto ocena skrajnie negatywna czego dowodem jest, iz juz w tym banku konta nie posiadam...

gkpianist

06.11.2009

Placówka

Nie zgadzam się (10)
W banku mam...
W banku mam konto internetowe.Jest to doskonała oferta banku. Płacę tu za darmo wszystkie rachunki, na bieżąco mogę kontrolować swoje płatności kartą ,stan swojego konta. Często korzystam z oferty e-lokaty. Mogę z tego korzystać siedząc wygodnie w fotelu, nie stojąc w kolejce do okienka. Sprawy w banku załatwiam w kilka minut.

Małgorzata_208

06.11.2009

Placówka

Zawiercie, Al.Sikorskiego 26

Nie zgadzam się (16)
W dniu dzisiejszym...
W dniu dzisiejszym udałam się do ING BŚ celem zmiany numeru telefonu komórkowego, na który wysyłane zostają kody autoryzacyjne. W banku prócz mnie były 2 osoby. Mimo faktu, iż placówka otwarta jest od od godz. 9:00, a ja punktualnie o tej godzinie przekroczyłam jej próg, w baku obsługiwane były juz wspomniane 2 osoby w dwóch okienkach. Po około 2 minutach zostałam poproszona przez Pana Łukasza S. Całe załatwienie sprawy trwało ok. 5 minut. Pracownik banku w sprawny sposób załatwił moją sprawę, oferując jednocześnie pomoc przy ponownym uruchomieniu dostępu do systemu ING BankOnline. Cały mój pobyt w placówce trwał 9 minut. Jestem zaskoczona ale też i zadowolona z jakości obsługi w dniu dzisiejszym.

Anna_139

05.11.2009

Placówka

Bytom, Reptowska 53a

Nie zgadzam się (16)
Chciałam zlikwidować konto...
Chciałam zlikwidować konto w tym banku, jednak pracownik poinformował mnie, że ze względu na to, iż posiadam w tym banku konto od przeszło roku, uzyskałam status stalego klienta. Pracownik poinformował mnie o możliwości zmienienia statusu konta na konto direct, którego prowadzenie nie wiąże się z żadnymi opłatami. Zostało mi zaprezentowane jak mam dokonać zmiany typu konta w domu. Pracownik był cały zcas uśmiechnięty i przyjaźnie nastawiony do ludzi. Personel ubrany w identyczne schludne ubrania oraz apaszki z logo firmy.

zarejestrowany-uzytkownik

05.11.2009

Placówka

Nie zgadzam się (20)
szybki kontakt zwrotny...
szybki kontakt zwrotny przedstawiciela banku.jednak byl on merytorycznie przygotowany tylko z zakresu jednego produktu i nie potrafił odpowiedzienc na pytania z innego zakresu.niechcetnie tez podaje namiar na osobę, ktora sprzsedałaby mi usługę z innego zakresu.

Paweł_507

05.11.2009

Placówka

Nie zgadzam się (21)
ING Bank Śląski...
ING Bank Śląski jest zawsze na najwyższym poziomie pod względem jakości obsługi . Widać że personel zna się na rzeczy , zawsze są życzliwi i pomocni . Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło zostać obsłużonym z "krzywą miną" . Jedyne co bym mógł się doczepić to czas obsługi , mianowicie chodzi mi o kolejkę jaka bardzo często jest do okienek w których wpłacamy pieniądze . Ogólnie ING Bank Śląski trzyma poziom .

zalogowany_użytkownik

30.10.2009

Placówka

Nie zgadzam się (16)
Bardzo polecam Bank...
Bardzo polecam Bank ING zarówno w celach użytkowych tj prowadzenie rachunku bankowego, jak również kredytu. Bank posiada niskie opłaty w przypadku kont bankowych, a kredyt czy kartę kredytową można "załatwić" bez wychodzenia z domu przez serwis ING On-line. Nie trzeba nawet wychodzić do banku o czym poinformowała mnie dziś pani przy okienku. Personel tej placówki jest dobrze obeznany z całą ofertą, osoby są cierpliwe do osób starszych, chętnie tłumaczą. Mimo brzydkiej pogody( deszczowo) podłoga jest systematycznie myta, tak więc nie jest brudno. Jest sporo krzesełek, by usiąść i poczekać. Zainstalowano w baku "wpłatomat", przez co kolejki są o wiele mniejsze. Bardzo przyjazny bank.

zarejestrowany-uzytkownik

29.10.2009

Placówka

Sosnowiec, Braci Mieroszewskich 2

Nie zgadzam się (18)
Wystrój bardzo dobry,...
Wystrój bardzo dobry, kolorystyka wnętrza bardzo ciepła, wręcz zachęcająca do ciągłego przebywania w placówce. Po przekroczeniu progu Banku poczułem się jak ważna osobistość. Zostałem przywitany przez konsultantkę poprzez podanie ręki, wskazanie miejsca do siedzenia a następnie zaproponowano mi kawę. Od konsultantki otrzymałem bardzo dobre i jasne informacje na temat rachunków. Ponadto wręczono mi pakiet ulotek informacyjnych dotyczących rodzai i kosztów prowadzenia konta. Poinformowano mnie o promocjach i korzyściach posiadania konta w ING. Dodatkowym plusem dla Banku jest możliwość obsługi konta z komputera w Banku. Nie trzeba stać w kolejkach aby zrobić przelew. Wysoka kultura osobista i pełne zaangażowanie konsultanta w obsługę klienta przemawia za skorzystaniem z usług ING Bank Śląski.

zarejestrowany-uzytkownik

29.10.2009

Placówka

Skarżysko-Kamienna, Kosmonautów 1

Nie zgadzam się (23)
Obserwacja ta dotyczy...
Obserwacja ta dotyczy strony internetowej wyżej wymienionego banku oraz infolinii. Zachęcony wieloma reklamami w internecie i w telewizji postanowiłem zapoznać się z ofertą tego banku dla klientów indywidualnych, a po drobnej lekturze, założyłem sobie konto DIRECT. Oczywiście wybrałem możliwość zaprojektowania swojej własnej karty bankomatowej, co odebrałem bardzo pozytywnie. Generator prosty w obsłudze, dodatkowo obszerna galeria gotowych obrazków do zamieszczenia na kartach sprawia, że wręcz chce się poświęcić chwilę na to, by ten drobny przedmiot był po prostu ciekawszy. Sam proces rejestracji klienta, nie różni się zbytnio od tego co można znaleźć na stronach innych banków czy instytucji, jest po prostu dobrze i nie ma tu czego poprawiać. Jedyny mankament jaki niestety wyniknął nie powstał z winy ING, a z winy firmy kurierskiej DHL jaką bank wybrał do dostarczenia dokumentów. I to powinno się zmienić. Po aktywacji konta i potwierdzenia zamówienia karty, otrzymałem ją dość szybko już normalną pocztą, a po kolejnych paru dniach pin i kod aktywacyjny. Procedura nieco skomplikowana, ale bezpieczna. To co mnie rozbawiło to bardzo miła pani z infolinii, która zadzwoniła z gratulacjami odnośnie założenia konta, niestety przerwałem jej dwa razy wyuczoną formułkę i aż mi się przykro zrobiło, jak musiała zacząć po raz trzeci. Na dodatkowe pytania pani odpowiedziała szczegółowo, chociaż niezbyt śpiesznie. Ogólnie bardzo pozytywne mam wrażenia z kontaktu z bankiem ING, jednak jak pisałem, powinni zmienić firmę kurierską, ponieważ także i ona wpływa na wizerunek firmy.

zarejestrowany-uzytkownik

28.10.2009

Placówka

Nie zgadzam się (20)
Bank ING jest...
Bank ING jest niewielką filią w dzielnicy Tarnowskich Gór. Ilekroć odwiedzi sie dany Bank zawsze jest pełen ludzi, jednak nigdy nie zdenerwowanych czy niezadowolonych. Uważam, że głównie dlatego, że pracownicy danej placówki zawsze potrafią dobrze doradzić, służą fachową wiedzą. Na szczególne uznanie zasługuje Dyrektor danej placówki, który przywita sie z każdym klientem, zapyta w czym może pomóc, by usprawnić obsługę, a ludziom starszym chętnie tłumaczy obsługę bankomatów i wpłatomatów. Myślę, że dany bank wyróżnia się wysoką kulturą organizacyjną.

Katarzyna_745

28.10.2009

Placówka

Nie zgadzam się (30)
Do banku wybrałem...
Do banku wybrałem się żeby zapytać o wymianę karty do bankomatu,gdyż moja traciła ważnosc. Znajduje się on przy głównej ulicy, z daleka widać święcące, bardzo wyraźne neony. Bank nie posiada właściwe żadnych miejsc parkingowych, Jedynie z boku może zaparkować kilka samochodów. Bank w swoim przedsionku posiada bankomat oraz wpłatomat. Moją uwagę zwróciła okropnie brudna podłoga oraz mnóstwo wyrzuconych na podłogę wydruków z obu urządzeń. W środku, w drugiej części są dwa główne stanowiska kasowe. Za nimi jest jeszcze jedno stanowisko, lecz nieużywane w podstawowych sprawach. Wnętrze prezentuje się bardzo ładnie, dostępne są ulotki z promocjami, czy to kredytowymi czy tez zachęcające do otwarcia konta. Bank nie posiada krzesełek przy głównych okienkach, także starsze osoby musza swoje odstać. Jedyne krzesełka są w dalszej części, przy wspomnianym trzecim stanowisku. Podczas mojej wizyty działały dwa stanowiska. Stałem niedługo w kolejce, około 5 minut. Panie obsługujące były młode, sympatyczne ubrane w koszulki z kołnierzykami. Miały tez identyfikatory. Dowiedziałem się, że nie musze nic robić, aby dostać nową kartę. Karta bowiem dostarczona zostanie poczta, i to za darmo. Pani poinformowała mnie, że mogę zamówić odpłatnie specjalny wzór na mojej karcie, ale nie byłem tym zainteresowany. Generalnie ocena pozytywna, lecz nie maksymalna z powodu przedsionka banku. Mogą przecież wstawić tam kosz.

zarejestrowany-uzytkownik

28.10.2009

Placówka

Zabrze, Korczoka 76

Nie zgadzam się (29)
Bardzo fachowa i...
Bardzo fachowa i solidna obsługa. Widac że pracownicy są dobrze przeszkoleni, dobrze znają ofertę banku i starają się pomóc klientowi w doborze odpowiedniej. Pracownicy uśmiechnięci, ze spokojem podchodzą do petentów i nie wypuszczą klienta bez rozwiązania problemu.Zapewne dlatego zawsze trzeba postac w małej klolejce, ale obsługa wynagradza czekanie.

zarejestrowany-uzytkownik

28.10.2009

Placówka

Nie zgadzam się (24)
Co środę odwiedzam...
Co środę odwiedzam ten oddział ING i jestem bardzo usatysfakcjonowana zarówno szybkością i jakością obsługi jak i ofertą banku. Prawie nigdy nie muszę czekać, największa kolejka jaką ujrzałam po wejściu do banku to dwie osoby, przy czym były dwie otwarte kasy, a więc i tak bardzo szybko zostałam obsłużona. Placówka jest bardzo czysta, wszystkie panie ubrane w strój wizytowy i chętne do pomocy. Obsługa jest sprawna, szybka i kompetentna. Zawsze dostaję rzeczowe odpowiedzi na pytania. Oferta banku jest bardzo konkurencyjna, zwłaszcza pod względem kredytowym. Na pochwałę zasługuje również system bankowości internetowej - jest bezpieczny, przejrzysty, intuicyjny i pełen informacji. Jedynym minusem banku są zbyt niskie kursy wymiany walut oraz pobieranie opłat za wpłatę pieniędzy na cudze konto.

YoAA

27.10.2009

Placówka

Nie zgadzam się (26)
Nic się nie...
Nic się nie zmieniło od poprzedniej wizyty !!!!!! Nadal chamstwo i nie wpuszczanie kobiet z dziecmi. Obsługa kientów do kredytów beznadziejna 45 obsługiwany 1 klient.

zarejestrowany-uzytkownik

27.10.2009

Placówka

Nie zgadzam się (20)
W placówce pracuje...
W placówce pracuje młody zespół, bardzo pozytywnie nastawiony na klienta. Miła, uśmiechnięta Pani- Agnieszka (imię i nazwisko widniało na identyfikatorze). Zadająca wiele pytań w celu rozpoznania moich potrzeb.Miłe powitanie, rozmowa, zakończenie transakcji. Uzyskane informacje okazały się deccydujące przy założeniu konta.Pomocna przy pierwszej rejestracji do internetu, zainteresowana moimi potrzebami. Placówka czysta, dobrze oświetlona, brak kolejek. Bardzo pozytywne wrażenie.

Marta_705

27.10.2009

Placówka

Nie zgadzam się (29)
Przybyłam do banku...
Przybyłam do banku w celu aktywacji mojej karty kredytowej którą otrzymałam pocztą. Byłam trzecia w kolejce, jednakże czas oczekiwania nie był zbyt długi.Podchodząc do okienka bardzo miła obsługa, na przywitanie dzień dobry. Podając dowód osobisty i moją kartę kredytową tłumaczą cel mojej wizyty. Pani trochę zdziwiona gdyż w jej systemie widniała informacja o aktywnej karcie. Jednakże ja powiedziałam, iż na moim koncie widnieje informacja o nieaktywnej karcie. Pani spokojnie i uważnie wysłuchała mnie, nie lekceważąc ani nie robiąc ze mnie osoby nie znającej się na tych sprawach. Chwilę posprawdzała parę rzeczy w systemie i uaktywniła kartę mimo iż taka informacja istniała. Sama odetchnęła z ulgą, że nie odesłała mnie. Kompetencje pani były naprawdę bardzo wysokie, gdyż mimo dużej kolejki do końca starała się rozwiązać mój problem i z wielkim zaangażowaniem. Z placówki wyszłam bardzo zadowolona,gdyż teraz mam pewność,że nie najem się wstydu płacąc za zakupy właśnie tą kartą, która już teraz jest aktywna.

Anna_1525

25.10.2009

Placówka

Toruń, Szosa Chełmińska 26

Nie zgadzam się (23)

ING Bank Śląski

ING Bank Śląski rozpoczął swoją historię w 1988 roku. Dziś jest jednym z największych banków w Polsce, posiadającym ponad 4 miliony klientów detalicznych oraz ponad 70 tysięcy klientów korporacyjnych. Bank stale inspiruje swoich klientów do podejmowania trafnych decyzji finansowych. Daje im narzędzia, dzięki którym bankowość staje się przyjazna i transparentna. Oferuje szeroki zakres usług i produktów finansowych dla klientów indywidualnych, małych przedsiębiorców oraz dużych podmiotów gospodarczych. W skład grupy kapitałowej ING Banku Śląskiego wchodzą również spółki świadczące usługi leasingowe oraz faktoringowe.

Dane firmy

Katowice

Katowice, Sokolska 34

Czy te firmy wypadają lepiej niż ING Bank Śląski?

Ktoś 14 godzin temu dodał opinię na temat tej firmy

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!
Zgadzasz się?