Santander Bank Polska

(2.75)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1650 z 3101)

Nękające telefony i...
Nękające telefony i kilka dni w tygodniu z ofertami kredytowymi.... Ile ktoś mówię że nie potrzebuję i proszę o nie dzwoniłem w tych sprawach temat jest olewany i dalej dzwonią

Marcin_2179

14.05.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Tragiczny bank z...
Tragiczny bank z nieistniejącą obsługa klienta który blokuje ci konto, wystawia źle podsumowanie konta, odmawia udzielenia informacji i zlewa tygodniami gdy jesteś za granicą. Nawet usiłują dzwnić do ciebie w nocy pomimo posiadania odpowiednich adresów i informacji że jesteś w innej strefie czasowej. A o tym że nie wiem gdzie wysyłają korespondencje bo napewno nie na adres korespondencyjny - to już nie napiszę. Jak już po miesiącu uda im się z tobą skontaktować - to oczekują udzielenia bezprawnych informacji o twoich byłych klientach pod groźbą nieoddania ukradzionych (zablokowanych) ci pieniędzy. Nie polecam - uciekajcie. 🙂 Unikać banku jak ognia - blokuja konto, okłamują, że usiłują się skontaktowac, żądają udostepniania wszystkich faktur za poprzednie lata.... Absolutne dno - codziennie przez najbliższy rok będą dostawać odemnie negatywne opinie wszedzie gdzie się da. Nie wierzysz? Poczytaj opinie w sieci

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Aplikacja bankowa często...
Aplikacja bankowa często nie działa i jest zbyt często "aktualizowana" w ciągu dnia - wszystkie inne banki aktualizacji dokonują w nocy, a Santander jako jedyny potrafi to zrobić w południe. Na domiar złego Santander ma najbardziej nietypowe godzin sesji Elixir. Konto miałem od czasów BZ WBK, ale po przejęciu banku z roku na rok było gorzej - rachunki ostatecznie zamknąłem.

klient_A216

10.05.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Ciągle wydzwaniają i...
Ciągle wydzwaniają i proponują nową kartę kredytową

zarejestrowany-uzytkownik

09.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dokładna profesjonalna...
Bardzo dokładna profesjonalna obsługa i krótki czas oczekiwania

Klient_KS3oh

09.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Lubię ten bank,...
Lubię ten bank, jest bezproblemowy

MartaRz

09.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Miła i kompetentna...
Miła i kompetentna obsługa

zarejestrowany-uzytkownik

07.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Oddział w Łodzi...
Oddział w Łodzi przy ul OGRODOWEJ 8 NAJLEPSZYM ODDZIAŁEM! Fachowa , KOMPETENTNA obsługa. Doradcy zawsze niezwykle spokojnie wytłumaczą obsługę konta( jego zalety) , aplikacji ( obsługę) nowemu klientowii ( Aż miło posłuchać ) i nie tylko nowemu . W razie problemów zawsze na spokojnie potrafia wytlumaczyc i pomóc ( co rzadko się zdarza. NIGDY NIE doswiadczylam, tzw spychologii .) Jestem długoletnim klientem BANKU SANTANDER i wiem jedno POLECAM SERDECZNIE, ponieważ wiem , że nawet w czasach trudnych MOZNA LICZYC NA FACHOWA OPIEKE .

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa która...
Miła obsługa która pomoże rozwiązać problem , minusem jest dzwonienie z ofertą kredytu .

Klient_cr9b5

26.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pan konsultant bardzo...
Pan konsultant bardzo zaangażowany w rozmowę starał się przekazać mi wszystkie informacje jakich na ten moment potrzebowałem

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Darmowe przelewy natychmiastowe...
Darmowe przelewy natychmiastowe to największy plus tego banku.

moleszczukk

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Optymalna oferta w...
Optymalna oferta w koncie dla młodych. Niezawodny bank.pod względem bankowości elektronicznej

Klient_KAdIF

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bank wielki pod...
Bank wielki pod względem sieci jednak zdążały się przypadki zapominania o umówionym kontakcie.

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Mają skomplikowane promocje.
Mają skomplikowane promocje.

Klient_NDevD

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo szybko docierają...
Bardzo szybko docierają przelewy od nich do Alior Banku

Dawid_272

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła obsługa...
Bardzo miła obsługa i szybko wszystko załatwione

HD_OLHi

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
W tym banku...
W tym banku miałam spore trudności z podłączeniem aplikacji mobilnej, nawet będąc w punkcie obsługi klienta nie poszło to zbyt sprawnie. Ciekawe oferty mają głównie dla nowych klientów, a programy lojalnościowe opierają się głównie o kredyty, co nie jest zbyt kuszace.

Monika_1877

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jakość obsługi klienta...
Jakość obsługi klienta w santanderze jest rewelacyjna, nigdy się nie zawiodłem ich kompetencjami oraz pomocą

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Ze względu na...
Ze względu na błędną informacje w oddziale, złożyłam reklamację na adres email podany na stronie. Kiedy zbliżało się 30 dni od wysłania, zaczęłam dzwonić co się dzieje z moim zgłoszeniem. Nikt nie mógł go znaleźć, byłam co najmniej kilkukrotnie odsyłana do innych działów, żaden z konsultantów nie wykazał chęci pomocy. Niestety musiało się skończyć na reklamacji dw członków zarządu. A szkoda, bo mogło się zakończyć po pierwszym telefonie.

ZweryfikowanyKlient

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Kontakt z bankiem...
Kontakt z bankiem w miarę przyzwoity, niestety nie da się zalogować do nowej aplikacji

Klient_GbjVm

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Santander Bank Polska

Grupa Santander to wiodący, uniwersalny bank komercyjny z siedzibą w Hiszpanii, założony w 1857 r. Santander Bank Polska oferuje rozwiązania finansowe dla osób indywidualnych, mikro, małych i średnich przedsiębiorstw oraz polskich i międzynarodowych korporacji. Jego celem jest pomaganie ludziom w spełnianiu marzeń, realizacji planów i osiąganiu założonych celów, dlatego we wszystkim co robi kieruje się swoimi podstawowymi wartościami: bezpieczeństwo, innowacyjność, zaangażowanie i satysfakcja klienta. W skład grupy Santander wchodzą również spółki świadczące usługi leasingowe, ubezpieczeniowe oraz faktoringowe.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Santander Bank Polska?

Ktoś 2 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Słabo.
Słabo.
Zgadzasz się?