Moja obserwacja w placówce Mcdonald's na ul. Andrzeja Struga 32 w szczecinie wyraża opinie pozytywną w stosunku do obsługi klientów, kasjerki oraz kasjerzy dobrze spełniają swoje obowiązki pracy, przedstawiają wszelkie promocje , sugerują klientowi jak najkorzystniej dla klienta . Natomiast udało mi się zaobserwować kilka istotnych i wymagających uwagi rzeczy , mianowicie timery które są przekładane ok:20 min do przodu przez pracowników kuchni .
Timery określają dopuszczający czas przechowywania produktów w podgrzewaczu , zaś czas przetrzymywania produktów wynosi tylko 10 minut .
Kolejną ważną sprawą jest waga traktowania pracowników przez kierownictwo , kolejną rzeczą którą postanowiłem zbadać jest stosunek pracownika do kierownictwa i opinie personelu świadczą o negatywnym stosunku do kierownictwa .
Kolejną rzeczą jest forum internetowe na którym pracownicy anonimowo wypowiadają się na temat swojej pracy a między innymi o grafikach i wymiarze godzin w których jest opisane że pracują więcej i dłużej niż przewiduje kodeks pracy.
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.