W restauracji panuje porządek, na wejściu kelnerzy proponują miejsce w zależności od upodobań(dla palących/niepalących). W tempie ekspresowym na stoliku pojawia się menu, a kelnerzy podchodzą aby zebrać zamówienie za raz po tym jak klient wymyśli na jakie danie ma największą ochotę. Dania podawane są w należyty sposób, z zachowaniem zasad kolejności podawania(kobieta najpierw otrzymuje zamówiony zestaw).
Nie ma problemu jeżeli ma się w momencie zamawiania jakieś uwagi co do potrawy, które nie są zawarte w menu(w zasadzie można komponować własne danie składające się ze składników różnych dań zawartych w menu).
Jeżeli cokolwiek nie odpowiada w przygotowanej potrawie, kelner natychmiast zamienia je na nowe, obniżając przy tym cenę, bądź dodając coś gratis(np kawa).
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.