Odwiedziłam wieczorem Pizzerię Indiana. Co prawda było 40 min do zamknięcia lokalu i ekspedientka odmówiła przyjęcia zamówienia na pizzę. Poza tym ciekawy wystrój tego miejsca, ma swój niepowtarzalny klimat a menu oferuje poza pizzą również sałatki, zakąski i dania główne z mięsa. Na miejscu wypić możemy również piwo lub wino.
Obserwacje przeprowadziłam w Piekarni Piskorek. Bardzo miły presonel, potrafi udzielić informacji o składzie mąki z której wykonany jest chleb. Z chęcią i uśmiechem obsługuje klientów. To co zwróciło moją uwagę to fakt, że na szybie jest zamieszczona informacja o której są dostawy gorącego pieczywa.
Wieczorem odwiedziłam Kebab. Obserwacje zaczęłam od wystroju wnętrza. Miejsce to posiada specyficzny, przyjemny klimat. Dzięki dwóm pomieszczeniom może pomieścić ok. 40 osób. Dodatkowo w okresie letnim do dyspozycji gości jest ogródek. Obsługa miła. Jedzenie bardzo smaczne. Kebab możemy zjeść tradycyjnie, w bułce lub picie albo z surówką i frytkami. Minusem tego lokalu jest to, że nie przyjmują zamówień 15 min przed godziną zamknięcia. Moim zdaniem Kebab powinien być otwarty i przyjmować zamówienia do ostatniego klienta.
Tesco oferuje szeroką gamę produktów różnych producentów. Przy wejściu zawsze są ładnie wyeksponowane, owoce i warzywa. Idąc dalej, dochodzimy do stoiska mięsnego, a tam moją uwagę zwróciły tabliczki z cenami kiełbas, pod którymi opisane są dokładnie skład produktu z wyszczególnieniem %! Personel bardzo uczynny. Z uśmiechem i życzliwością udzielono mi informacji gdzie znajdę wybrane przez mnie produkty. Moją uwagę zwróciły również cenówki. Umieszczone są w widocznych miejscach, każda pod swoim produktem. Oznaczone są żółtymi kartkami a na nich dużą czcionką cena co bardzo ułatwia porównywanie cen między producentami.
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.