Play

(3.75)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (3394 z 4535)

Podstawa to dobry...
Podstawa to dobry doradca - w obsłudze firm jak i indywidualnej, znajdzie korzystne rozwiązanie, dopasuje optymalne systemy płatności , zdecydowanie polecam

TomLon44

11.04.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Istna tragedia. 24.03.2024...
Istna tragedia. 24.03.2024 miała miejsce rozmowa z Państwa konsultantami. To w jaki sposób byłem zbywany nie mieści się w głowie. W trakcie jednego wątku byłem przekierowywany do 4 konsultantów. Każdorazowo po opisaniu problemu byłem przełączany aż wróciłem do pierwszego konsultanta Karola. Na sam koniec Pan Karol stwierdził że najlepszym sposobem na załatwienie sprawy będzie brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Play skwitowało to wszystko zamknięciem wątku z powodu długiego okresu braku aktywności użytkownika... Porażka.

Klient_ij7c

10.04.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Salon czysty oraz...
Salon czysty oraz zadbany. Bardzo miła obsługa,konsultanci kompetentni oraz rzeczowo odpowiadający na zadane pytania. Oferta przedstawiona jasno i w zrozumiały sposób.

Anna001.

09.04.2024

Placówka

Sucha Beskidzka, Mickiewicza 3

Nie zgadzam się (0)
Osoba pracująca na...
Osoba pracująca na infolinii operatora miała problem w rozwiązaniu dość błahego problemu. Słychać duże braki wiedzy, brak doświadczenia w obsłudze klienta. Osoba wsparła się przekierowaniem klienta do innego działu. Problem nie został rozwiązany.

Marcin5644

04.04.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Opinia na temat...
Opinia na temat wizyty w salonie Play W dniu [15.02.2024] miałam okazję odwiedzić salon Play w celu zakupu internetu światłowodowego. Poniżej przedstawiam moje spostrzeżenia: Kompetencje personelu: Obsługa była fachowa i kompetentna. Pracownicy uśmiechnięci i chętni pomóc, otrzymałam propozycję wypicia kawy w trakcie spotkania. Panowie potrafili odpowiedzieć na moje pytania dotyczące różnych pakietów internetowych oraz wyjaśnić szczegóły techniczne. Zaproponowali mi więcej niż internet światłowodowy. Propozycję przeniesienia nr. telefonów rodziny do play i korzystne usługi łączone. Współpraca z personelem była przyjemna i profesjonalna. Zachowanie personelu: Pracownicy byli uprzejmi i życzliwi. Nie odczułam żadnego napięcia ani nieprzyjemności podczas rozmowy. Personel dbał o to, aby każdy klient czuł się mile widziany. Czas obsługi: Czas oczekiwania na obsługę był akceptowalny. Nie musiałam długo czekać na swoją kolej. Proces zakupu internetu światłowodowego przebiegł sprawnie i w przyjaznej atmosferze. Oferta: Wybór pakietów internetowych był bogaty i zróżnicowany. Znalezienie odpowiedniego rozwiązania było łatwe. Panowie bardzo dobrze zbadali moje potrzeby i potrafili idealnie dobrać dla mnie usługi jakich potrzebowałam. Ceny były konkurencyjne w porównaniu do innych dostawców. Wygląd salonu: Salon Play prezentował się czysto i zadbano o estetykę miejsca. Wygodne krzesła i przestrzeń do oczekiwania sprawiły, że wizyta była komfortowa.

KroMag

20.03.2024

Placówka

Zielona Góra, Bohaterów Westerplatte 39

Nie zgadzam się (0)
Opinia na temat...
Opinia na temat wizyty w salonie Play W dniu [15.02.2024] miałam okazję odwiedzić salon Play w celu zakupu internetu światłowodowego. Poniżej przedstawiam moje spostrzeżenia: Kompetencje personelu: Obsługa była fachowa i kompetentna. Pracownicy uśmiechnięci i chętni pomóc, otrzymałam propozycję wypicia kawy w trakcie spotkania. Panowie potrafili odpowiedzieć na moje pytania dotyczące różnych pakietów internetowych oraz wyjaśnić szczegóły techniczne. Zaproponowali mi więcej niż internet światłowodowy. Propozycję przeniesienia nr. telefonów rodziny do play i korzystne usługi łączone. Współpraca z personelem była przyjemna i profesjonalna. Zachowanie personelu: Pracownicy byli uprzejmi i życzliwi. Nie odczułam żadnego napięcia ani nieprzyjemności podczas rozmowy. Personel dbał o to, aby każdy klient czuł się mile widziany. Czas obsługi: Czas oczekiwania na obsługę był akceptowalny. Nie musiałam długo czekać na swoją kolej. Proces zakupu internetu światłowodowego przebiegł sprawnie i w przyjaznej atmosferze. Oferta: Wybór pakietów internetowych był bogaty i zróżnicowany. Znalezienie odpowiedniego rozwiązania było łatwe. Panowie bardzo dobrze zbadali moje potrzeby i potrafili idealnie dobrać dla mnie usługi jakich potrzebowałam. Ceny były konkurencyjne w porównaniu do innych dostawców. Wygląd salonu: Salon Play prezentował się czysto i zadbano o estetykę miejsca. Wygodne krzesła i przestrzeń do oczekiwania sprawiły, że wizyta była komfortowa.

KroMag

20.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
W sklepie panował...
W sklepie panował ład i porządek. Obsługa bardzo miła i sympatyczna, lepsza niż w innych punktach obsługi. Na minus brak dodatkowego stanowiska i długi czas oczekiwania na obsługę.

Placówka

Warszawa, Targowa 72

Nie zgadzam się (0)
placówka w galerii...
placówka w galerii Rzeszów, sprzedawczyni niezbyt miła, każdą informację trzeba było z niej wyciągać siłą, brak propozycji jakichkolwiek ofert dodatkowych, ostatecznie zrezygnowaliśmy z zakupu abonamentu u tej pani

Klient_SKmDU

18.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sprawnie uzyskałam szczegółową...
Sprawnie uzyskałam szczegółową ofertę dotyczącą przedłużenia umowy w dwóch wersjach: z telefonem oraz sam abonament. Obsługa skrupulatnie rozwiewała wszelkie wątpliwości. Dodatkowo zaproponowano mi ofertę na router z internetem. Jedyny minus, to niezbyt subtelny nacisk na szybkie podjęcie decyzji (najlepiej od razu).

Klient_bdFbZ

18.03.2024

Placówka

Gdynia, Kartuska 13a

Nie zgadzam się (0)
Jestem zadowolona z...
Jestem zadowolona z wykonanej dla mnie strony internetowej i współpracy

olgierdmaslo209.@

24.02.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Pierwszym i kluczowym...
Pierwszym i kluczowym aspektem mojej wysokiej oceny sieci Play jak i głównym powodem korzystania z jej usług, jest kwestia zasięgu, który w mojej okolicy w porównaniu z konkurencyjnymi operatorami jest najlepszy i niejednokrotnie nie zawiódł mnie w miejscach gdzie inne sieci poległy. Drugim czynnikiem pozytywnej oceny jest możliwość dodawania do swojego konta klienta usług zewnętrznych firm, takich jak np. Netflix, Player i tym podobnych, co sprawia że można przy jednej płatności opłacić kilka usług i nie musieć kontrolować wszystkiego osobno. Na plus oceniam także aplikacje mobilną oferową przez tego dostawce, jest ona przejrzysta i bardzo intuicyjna co nie zawsze występuje u innych usługodawców na rynku. Jedynym negatywem który spowodował minimalne obniżenie oceny, jest fakt, że różnice w oferowanych warunkach podpisania nowej jak i przedłużenia obowiązującej umowy pomiędzy stacjonarnymi punktami operatora a jego infolinia są zaskakujące. W tym samym momencie chcąc skorzystać z oferty operatora Play, na infolini otrzymujemy znacząco lepsza ofertę niż w punkcie stacjonarnym. Jest to dla mnie niezrozumiałe i powoduje że chętniej korzystam z kontaktu telefonicznego, którym nie tylko z powodu korzystniejszej oferty, a także braku konieczności udania się do punktu, jest zwyczajnie wygodniejszy i mnie czasochłonny.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jestem klientem tej...
Jestem klientem tej sieci od ponad 10 lat. W lipcu kończy mi się umowa i dostałem telefon w sprawie przedłużenia umowy. Na samym początku zostałem zapytany czy interesuje mnie oferta z telefonem czy sam abonament. Pierwotnie poprosiłem o wycenę abonamentu z telefonem. Zostały mi przedstawione oferty z dwoma telefonami - iPhone 15 128 Gb oraz iPhone 14 128Gb. Cena była dość wygórowana co zaznaczyłem w rozmowie, ale Pani która do mnie dzwoniła nie potrafiła zbić argumentu czemu cena jest taka duża. Powiedziałem, że muszę się w takim razie zastanowić i zapytałem czy może do mnie oddzwonić po weekendzie. Niestety do tej pory do mnie nie oddzwoniła. Szkoda, że w taki sposób traktuje się klientów którzy są lojalni od dłuższego czasu.

Kinok15_Lw3M

16.02.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Jestem baaaardzo zachwycona...
Jestem baaaardzo zachwycona tym Sklepem aa tu moje ulubione pratki hipki czekoladowe kulki i jak zawsze mi sie skoncza to ide do sklepu i one zawsze ale to zawsze sa jestem zachwycona

Niutektakmimow

15.02.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Jedna Pani nie...
Jedna Pani nie miła

Niutektakmimow

14.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo słaby internet...
Bardzo słaby internet w telefonie. Niemiła obsługa.

Milena_180

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Top of the...
Top of the TOP. Obsługa w punktach jak i na infolinii fenomenalna.

Kubsonovsky

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Oferta zadowalająca gdyby...
Oferta zadowalająca gdyby nie zasieg

Roman_1

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Najlepszy zasięg ze...
Najlepszy zasięg ze wszystkich sieci. Oferta gorsza niż u konkurencji stąd gwiazda mniej

moleszczukk

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Mam tam telefon...
Mam tam telefon od wielu lat i ostatnio jestem bardzo zniesmaczona. Nie sprawdzaja czy wyraziłam zgodę na kontakt telefoniczny, wydzwaniaja kilka razy dziennike. Poważnie mysle nad zmiana operatora szczególnie, ze ostatnio wykupili też UPC.

Joanna_111

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jako bardzo duży...
Jako bardzo duży minus mogę potraktować płatną infolinie Play dla klientów, mam nadzieję, że firma zmieniła tą sytuację, od dawna kontaktuję się w ramach potrzeby z firmą poprzez stacjonarne placówki, ponieważ opłaty, które były mi naliczane przy próbie telefonicznego wyjaśnienie sytuacji, która miała miejsce z winy pracownika były wysokie. Dodatkowo odkąd UPC dołączyło do Play nie otrzymałam kontaktu, który został mi gwarantowany przez wielu pracowników Obsługi Klienta..

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Play

Play świadczy usługi telefonii komórkowej, przesyłania wiadomości, danych i wideo dla ponad 15 milionów abonentów indywidualnych oraz firm, na podstawie umów abonenckich i ofert przedpłaconych. Od czasu rozpoczęcia działalności w 2007 roku Play konsekwentnie rozwijał swoją sieć i pozyskiwał klientów, by w 2017 roku stać się liderem rynku usług mobilnych w Polsce. Posiada największą sieć salonów stacjonarnych i najczęściej odwiedzany sklep internetowy operatora telekomunikacyjnego. Dzięki spójnej strategii komunikacji i udanym kampaniom reklamowym Play zbudował najbardziej rozpoznawalną na polskim rynku markę telekomunikacyjną.

Dane firmy

Warszawa

Warszawa, Taśmowa 7

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Play?

Ktoś 3 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Podstawa to dobry...
Podstawa to dobry doradca - w obsłudze firm jak i indywidualnej, znajdzie korzystne rozwiązanie, dopasuje optymalne systemy płatności , zdecydowanie polecam
Zgadzasz się?