Play

(3.90)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (3172 z 4124)

Maja wiedze na...
Maja wiedze na temat produktu. A to jest wazne na spokojnie wytlumacza jezeli sa problemy.

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Malo doswiadczenie telemarketerzy,...
Malo doswiadczenie telemarketerzy, firma przestala dba o indywidualnych klientow.

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
długie oczekiwanie nainfolinii....
długie oczekiwanie nainfolinii. Reszta OK.

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Do tej pory...
Do tej pory byłam zawsze na 10 punktów zadowolona z obsługi czy to telefonicznej czy stacjonarnej w punktach sprzedaży sieci play. Jednakże w tym roku miałam niezbyt miła sytuację - zadzwonił do mnie jeden z pracowników placówki sieci play w Gdańsku przedstawiając mi ofertę i możliwe telefony - niestety telefony, które interesowały mnie i męża nie były na daną chwilę dostępne, więc doradca obiecał być z nami w kontakcie i na bieżąco informować o dostępności aparatów. Niestety tego kontaktu nie było przez 2 tygodnie, aż w międzyczasie zadzwonił inny doradca z tą samą propozycją i dostępnymi telefonami tej samej marki, tylko trochę droższymi modelami na co przystaliśmy. W tym przypadku zawiedliśmy się na obsłudze, bo gdyby obsłużono nas tak jak trzeba te 2 tygodnie wcześniej to oferta była korzystniejsza i telefony tańsze ze zniżką.

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo duże i...
Bardzo duże i opłacalne promocje na internet a to dla mnie bardzo ważna sprawa.

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
bardzo miła i...
bardzo miła i szybka osługa

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Piszę tą opinie...
Piszę tą opinie , aby podziękować Paniom na obsłudze klienta. Wiedza i zaangażowanie na wysokim poziomie. Potrafią doradzić klientowi i pomagają rozwiać wątpliwości oraz rozwiązać sprawę. Polecam

Klient_umXe

03.12.2020

Placówka

Bielsko-Biała, ul. Leszczyńska

Nie zgadzam się (0)
Przyszedłem do sklepu...
Przyszedłem do sklepu w celu załatwienia sobie wymiany sprzętu na nowy. Konsultant obsługujący mnie wyraził chęć pomocy przedstawił mi rozwiązanie mojej sytuacji. Bym uprzejmy i kompetentny. Odpowiadał na wszystkie pytania które mu zadałem. 9ceniam wizytę bardzo pozytywnie

Niezweryfikowany Klient_7xdP

10.11.2020

Placówka

Kraków, ul. Al. Pokoju

Nie zgadzam się (0)
Placówkę oceniam na...
Placówkę oceniam na dostatecznie. Co prawda zostałam zauważona przez konsultanta i zaproszona do stanowiska. Minus daje za brak zaangażowania konsultanta do prowadzenia rozmowy. Brak badania potrzeb klienta. O wszystko musiałam sama wypytywac aby otrzymać potrzebne mi informacje. Konsultant nie dążył do finalizacji. Plus taki że konsultant był miły i uprzejmy. Miał wiedzę i był kompetentny, natomiast nie potrafił tego wykorzystać. W salonie czysto.

Klient3009

25.10.2020

Placówka

Poznań, Szwedzka 6

Nie zgadzam się (0)
Ogólne moje wrażenia...
Ogólne moje wrażenia z tej wizyty są pozytywne, gdyż konsultant był zaangażowany w obsługę klienta, zadawał wiele pytań. Miałam wrażenie, że konsultant ma dużą wiedzę merytoryczną na temat oferty Play i poszczególnych telefonów.

Niezweryfikowany Klient_jG4E

07.10.2020

Placówka

Nowy Dwór Gdański, ul. Sikorskiego 17

Nie zgadzam się (0)
Ogólne moje wrażenia...
Ogólne moje wrażenia z tej wizyty są pozytywne, gdyż konsultant był zaangażowany w obsługę klienta, zadawał wiele pytań. Miałam wrażenie, że konsultantka ma dużą wiedzę merytoryczną na temat oferty Play i poszczególnych telefonów

Niezweryfikowany Klient_jG4E

01.10.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Byliśmy w Forum...
Byliśmy w Forum w Gliwicach w sklepie Play i bardzo niesympatyczna pani nas obsługiwała ,zrobiła laske że na cokolwiek musiała odpowiedzieć i jestem bardzo niezadowolona i dlatego kończy się umowa we wrześniu 2021 i nie przedłużam .... Jeżeli macie więcej takich nieuprzejmych pracowników to proszę zrobić z nimi porządek ... Myślę że bd w jakikolwiek ukarana pracownica....

Niezweryfikowany Klient_u6hA

24.09.2020

Placówka

Gliwice, Al.Jeziorańskiego 1

Nie zgadzam się (0)
Pomagają w rozwiązaniu...
Pomagają w rozwiązaniu problemu. Jeżeli w chodzi o prezentację oferty to zawsze pokażą i wytłumaczą. Tylko tam przedłużamy umowy.

Klient_9bsV

22.09.2020

Placówka

Warszawa, ul. Puławska 12

Nie zgadzam się (0)
Na wejściu zostałem...
Na wejściu zostałem przywitany słowami "dzień dobry", z racji że byłem 3 osobą w kolejce poproszono mnie o chwilę cierpliwości. Czas oczekiwania na przyjęcie przez konsultanta to około 9-14minut, w tym czasie rozejrzałem się po salonie, który jest bardzo czysty, dobrze oświetlony, wyeksponowany sprzęt posiada opis co pozwala na wstępne się z nim zapoznaniem. Następnie zostałem poproszony do stanowiska. Konsultant uważnie wysłuchał moich potrzeb związanych z przeniesieniem mojego abonamentu do sieci play, zaproponował mi kila opcji, poinformował o promocjach i obecnych ofertach. Również miałem możliwość poznanie i obejrzenie telefonu komórkowego, którym byłem zainteresowany, bez żadnych zobowiązań. Oferta w formie papierowej została mi wręczona do przestudiowania w domu po tym jak powiedziałem, że muszę się jeszcze zastanowić i na spokojnie przeanalizować przejście. Płynna komunikacja z konsultantem, który był ubrany w koszulę (firmową), miał eleganckie spodnie i obuwie, schludny i bardzo uśmiechnięty, a przede wszystkim rzetelnie przekazywał informacje. Na koniec ciepłe pożegnanie i zaproszenie na ponowne spotkanie.

Klient_PWjt

11.09.2020

Placówka

Stalowa Wola, ul. Chopina 42

Nie zgadzam się (0)
Salon Play spełnia...
Salon Play spełnia standardy dot know how, czystości, przepisów BHP. Na stanowisku obsługi 2 doradców klienta. Jeden z doradców (kobieta) traktuje klienta obcesowo prosząc aby ponownie sformułował pytanie. Nie wyraża chęci pomocy na miejscu, zbywa klienta. Mówi za szybko. Maseczka nie nałożona na całą twarz - odkryty nos. Sprawa z którą zgłosił się klient nie została rozwiązana w salonie Play

Niezweryfikowany Klient_m3cD

08.09.2020

Placówka

Gliwice, ul. Zwycięstwa

Nie zgadzam się (1)
Sprzedawca był bardzo...
Sprzedawca był bardzo miły i kompetentny. Odpowiedział na wszystkie moje pytania. Z pełnym zaangażowaniem starał się przekonać mnie do oferty internetu. Punkt czysty i schludny. Z pewnością poleciłabym ten salon znajomym.

Klient_5pqk

04.09.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Chciałbym podzielić się...
Chciałbym podzielić się opinią dotyczącą kontaktu infolinii sieci Play w celu przedłużenia kończącej się umowy. Przede wszystkim chcę zwrócić uwagę na profesjonalizm konsultanta, ponieważ mimo, że wiedział do kogo i w jakim celu dzwoni w pierwszej kolejności zweryfikował mnie, czyli rozmówcę. Proces weryfikacji wyglądał dwuetapowo: konsultant poprosił o podanie numeru telefonu rozmówcy a następnie poprosił o podanie hasła. Dopiero po upewnieniu się, że rozmawia z właściwą osobą przeszedł do meritum. Tu kolejne miłe zaskoczenie, ponieważ doradca nie przedstawił tzw. "gotowca" a szczegółowo wybadał moje potrzeby i oczekiwania związane z telefonią komórkową. Pojawiło się dużo pytań otwartych, konsultant przytaczał moje odpowiedzi, upewniał się czy dobrze mnie rozumie, robił podsumowania. Proces finalizacji również uważam, że wypadł nienagannie, pomimo, iż nie zdecydowałem się od razu na przedłużenie oferty, konsultant do końca próbował mnie przekonać by nie zwlekać z decyzją, używał przy tym merytorycznych argumentów, przytaczając moje wcześniejsze wypowiedzi oraz nawiązywał do moich potrzeb. Mimo, że niejednokrotnie rozmowa z telemarketerem kojarzy się niezbyt pozytywnie, w ogóle nie poczułem zmęczenia, wręcz przeciwnie, cieszyłem się, że ktoś potraktował mnie poważnie i poświęcił mi tyle czasu ile było potrzeba. Zdecydowanie duży pozytyw.

Niezweryfikowany Klient_2V5u

01.09.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
W salonie czysto,...
W salonie czysto, zadbane o bezpieczeństwo w okresie epidemii. Pani traktowała, mnie bardzo protekcjonalnie, była nie miała w zakresie obsługi reklamacyjnej. Czułem się jak klient drugiej kategorii całkowicie inaczej niż przy podpisaniu pierwszej umowy.

Kamil

20.08.2020

Placówka

Bielsk Podlaski, ul. Mickiewicza 60/4

Nie zgadzam się (0)
Konsultant stworzył przyjemną...
Konsultant stworzył przyjemną atmosferę, uśmiechał oraz utrzymywał kontakt wzrokowy. Oferta została przedstawiona przejrzyście, uwypuklone zostały pozytywne aspekty oferty. Konsultant posiadał dużą wiedzę merytoryczną.

zarejestrowany-uzytkownik

14.08.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Konsultant przedstawił ofertę...
Konsultant przedstawił ofertę w sposób jasny, zrozumiały i przede wszystkim atrakcyjny. Pracownikowi zależało na tym aby zbadać moje potrzeby i przedstawić ofertę dostosowanych do moich potrzeb. W salonie panował porządek. Obsługa odbyła się w sposób sprawny- bez zbędnego czekania

Niezweryfikowany Klient_C5Rg

12.08.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)

Play

Play świadczy usługi telefonii komórkowej, przesyłania wiadomości, danych i wideo dla ponad 15 milionów abonentów indywidualnych oraz firm, na podstawie umów abonenckich i ofert przedpłaconych. Od czasu rozpoczęcia działalności w 2007 roku Play konsekwentnie rozwijał swoją sieć i pozyskiwał klientów, by w 2017 roku stać się liderem rynku usług mobilnych w Polsce. Posiada największą sieć salonów stacjonarnych i najczęściej odwiedzany sklep internetowy operatora telekomunikacyjnego. Dzięki spójnej strategii komunikacji i udanym kampaniom reklamowym Play zbudował najbardziej rozpoznawalną na polskim rynku markę telekomunikacyjną.

Dane firmy

Warszawa

Warszawa, Taśmowa 7

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Play?

Ktoś 7 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!
Zgadzasz się?