Vision Express

(3.25)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (548 z 694)

Obsługa na bardzo...
Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Miło, przyjemnie aż chciałoby się zostać jak najdłużej, Doradztwo perfekcyjne, pracownicy nie wciskają najdroższych produktów tylko kierują się dobrym wyglądem klienta. Polecam i wiem, że niektóre firmy mogą tylko pozazdrościć takich pracowników.

zalogowany_użytkownik

09.02.2017

Placówka

Szczecin, Wiosenna 32

Nie zgadzam się (0)
Obsługa w salonach...
Obsługa w salonach Vision Express jest naprawdę w pełni profesjonalna, nawet osoby, które mają plakietki UCZĘ SIĘ zasługują na pochwałę. Poświęcają naprawdę sporo czasu, by klient wyszedł zadowolony, znają się świetnie na swojej pracy, mają wiedze na temat asortymentu, jego zastosowania, a także potrafią świetnie dobrać oprawki do klienta. Specjaliści zaś badający wzrok, poświęcają naprawdę sporo czasu na tym, by dokładnie dobrać odpowiednie szkła i rodzaje soczewek,, wyjaśniają krok po kroku wyniki badań. Podczas mojej wizyty aż 4 klientów wychodziło z zakupem! Wielki plus i oby więcej takich miejsc z takim standardem obsługi.

Joanna_3215

22.01.2017

Placówka

Szczecin, Ustowo 45

Nie zgadzam się (0)
Udałam się do...
Udałam się do salonu optycznego Vision Express z zamiarem zdobycia informacji odnośnie zakupu okularów korekcyjnych oraz przebadania u nich wzroku. Zaczęłam od przymierzania oprawek, aby już z wybranym modelem pozyskać dalsze informacje. Tutaj daję dużego plusa dlatego, że salon jest samoobsługowy pod względem przymierzania oprawek w przeciwieństwie do innych (np. Salonu Twoje Soczewki - gdzie każdą parę oprawek podaje sprzedawca po wyjęciu jej zza szklanej gabloty). Jako klient miałam dużą swobodę w przymierzaniu oprawek, nikt mnie nie poganiał i nie czekał aż odłożę je na miejsce. Układ salonu również oceniam bardzo dobrze. Oprawki są podzielone na damskie i męskie, a każdy z tych działów poukładany jest cenami od najniższej do najwyższej, co również ułatwia wybór. Po wybraniu odpowiadających mi oprawek podeszłam do Pani Ekspedientki (musiałam zaczekać ok 5-7min, aż skończy obsługiwać inną klientkę). Udzieliła mi jasnych informacji odnośnie cen, aktualnych promocji, terminów badania wzroku. Zostałam zapisana na badanie wzroku, a oprawki, które wybrałam zostały dla mnie zarezerwowane. Ogólne odczucia z wizyty w salonie (także porównując do konkurencji) bardzo na plus, sprzedawcy kompetentni, miejsce spełnia oczekiwania. Największym minusem jest jednak czas obsługi personelu. Na zmianie były dwie osoby (z moich obserwacji) z czego tylko jedna zajmowała się obsługą klienta. W efekcie ja będąca tym drugim klientem musiałam czekać.

Joanna_3226

11.01.2017

Placówka

Wrocław, Legnicka 58

Nie zgadzam się (0)
Przez 15 minut...
Przez 15 minut oglądania oprawek (do sklepu weszłam z okularami na nosie), nie podszedł nikt z obsługi. Po zapytaniu pracownia sklepu o ceny otrzymałam tyle wariantów, że i tak nic nie wiedziałam. Chciałam kartkę na której Pani robiła zapiski jednak mi jej nie dano "bo to różnie z cenami bywa" i zależy jakie szkła a Pani teraz to takie podstawowe podawała, chociaż zaczynając rozmowę poinformowałam, że potrzebuję tzw. cylindry - są to dość drogie szkła, więc jak się okazało podano mi błędne ceny. Badania płatne w momencie nie wykupienia okularów, więc poczułam się oszukana.Nie polecam

Aleksandra_1887

11.10.2016

Placówka

Zabrze, Plac Teatralny 12

Nie zgadzam się (0)
Pracownicy salonu Vision...
Pracownicy salonu Vision Express są posiadają szeroką wiedzę na temat produktów. Podczas mojej wizyty potrafili dobrać produkt do moich oczekiwań.

Rafał_1153

17.09.2016

Placówka

Toruń, Grudziądzka 152

Nie zgadzam się (0)
Bardzo nie miła...
Bardzo nie miła obsługa. Co prawda już od dłuższego czasu o tym salonie słyszałam nie zbyt dobre opinie ale wychodzę z założenia że póki samemu się nie sprawdzi nie wolno oceniać. Dziś udalam się po zakup okularów ale pani która mnie obsługiwała była tak nieprzyjemna, niemiła, poczułam się naprawdę mało komfortowo grzecznie podziekowalam, wyszłam i okulary kupiłam w innym miejscu. Ktoś kto zarządza tymi ludźmi naprawdę powinien brać do serca takie opinie bo przez taki właśnie personel firma traci klientów. Poszłam tam pierwszy i ostatni raz. ODRADZAM

Kasia_146

03.09.2016

Placówka

Janki, Mszczonowska 3

Nie zgadzam się (1)
Miła obsługa, ceny...
Miła obsługa, ceny przystępne, salon czysty.

AgaB

13.07.2016

Placówka

Warszawa, Wołoska 12

Nie zgadzam się (0)
Profesjonalizm z każdej...
Profesjonalizm z każdej strony! Świetna obsługa! Miła, kompetentna, pomocna. Każdemu życzę takiej obsługi, perfekcja!

zarejestrowany-uzytkownik

25.05.2016

Placówka

Warszawa, Głębocka 15

Nie zgadzam się (0)
Uważam, że zostałam...
Uważam, że zostałam w tym salonie oszukana i została wykorzystana moja ufność. Przyszłam do salonu z receptą na okulary. Ponieważ mój pracodawca zwraca mi 500 zł kosztów zakupu okularów (szkieł i oprawek) zależało mi na tym, aby zmieścić się w tej kwocie. Pracownica salonu pomogła dobrać mi oprawki i liczyła przy mnie kwotę do zapłaty. Wyszło dokładnie 498 zł. Potwierdziłam chęć zakupu za tą kwotę. Przy drukowaniu zamówienia pracownica zaproponowała, abym dokupiła sobie ubezpieczenie roczne na okulary. Koszt całości z ubezpieczeniem wyszedł 505 zł. Pomyślałam, że te 5 zł mogę sobie dopłacić, a będe miała ubezpieczenie w razie czego. Zgodziłam się. Na drugi dzień przyszłam odebrać okulary. Pracownicy która mnie dzień wcześniej obsługiwała nie było. Inna pracownica poprosiła mnie o uregulowanie należności, zapłaciłam kartą i poprosiłam o fakturę. I tu zaczęły się schody, bo okazało się, że faktura opiewa na kwotę 448 zł. Zapytałam dlaczego skoro zapłaciłam 505 zł. Pani odpowiedziała mi, że ubezpieczenie wyniosło 57 zł i jego nie może umieścić na fakturze, bo na ubezpieczenie otrzymam polisę. Więc mówię, że mi zależało na fakturze na kwotę 500 zł bo tyle zwraca mi pracodawca, a za polisę mi nie zwróci! Że zaznaczyłam to kilkukrotnie pracownicy dzień wcześniej! Na co usłyszałam, że pani tego nie wie bo jej nie było, a fakturę może wystawić tylko za okulary i oprawki. Niepotrzebnie się zgodziłam, ale jeszcze dziś pójdę zwrócić tą polisę, mam prawo odstąpienia 30 dni. Jestem zawiedziona, że w tak wydawałoby się renomowanym salonie zostałam tak potraktowana. Prosiłam i zaznaczałam na czym mi zależy i na żadnym etapie nie otrzymałam informacji że polisa to nie faktura, dopiero jak już zapłaciłam. Nie jestem omnibusem i nie muszę wszystkiego wiedzieć. Mam nadzieję, że będą mogła tą polisę dziś zwrócić. Do tego pani, która obsługiwała mnie podczas płatności była bardzo nie miła. Wręcz czułam presję, że musze teraz kupić te okulary i polisę, bo przecież takie zrobiłam zamówienie i koniec. I to moja wina, że nie wiem że polisy nie można doliczyć do faktury. Powinna mi powiedzieć jakie mam inne opcje (zwrot, rezygnacja itp.) Szczerze nie polecam tego salonu!

Gabriela_197

29.03.2016

Placówka

Bielsko-Biała, Cyniarska 11

Nie zgadzam się (0)
Obsługa pierwsza klasa,...
Obsługa pierwsza klasa, jeden z młodych mężczyzn wypytał mnie o to czego potrzebuję i wszystko mi wyjaśnił (rozwiał wszelkie wątpliwości) jakie miałem co do niektórych moich wyborów, pomógł wybrać najbardziej odpowiedni dla mnie płyn do soczewek i najlepsze soczewki (bo po to tam pojechałem), dla Pana B. należy się platynowy medal za obsługę klienta ;)

zarejestrowany-uzytkownik

20.03.2016

Placówka

Białystok, Świętojańska 15

Nie zgadzam się (0)
W salonie zostałam...
W salonie zostałam potraktowana tak, jakby nie było mnie stać na okulary które właśnie wybieram. Personel nawet nie zaproponował droższych wersji szkieł (ich oferta zawiera powyżej 5 opcji cenowych- mi zostały przedstawione 2 najtańsze). Cała wizyta zaspokoiła moje oczekiwania, choć nie były to dla mnie najlepsze chwile spędzone w tym salonie.

zalogowany_użytkownik

10.03.2016

Placówka

Wrocław, Pl. Dominikański 3

Nie zgadzam się (0)
Przychodząc z własnymi...
Przychodząc z własnymi oprawkami w celu wstawienia samych szkieł obsługa miło załatwia sprawę - początkowo proponuje wycenę oprawek, gdyby uległy uszkodzeniu przy wstawianiu szkieł, profesjonalnie doradza szkła, a na miejscu można wykonać podstawowe badanie wzroku. W lokalu jest czysto i przestrzennie.

Monika_3166

29.02.2016

Placówka

Kraków, Pawia 5

Nie zgadzam się (0)
Razem z narzeczonym...
Razem z narzeczonym szukaliśmy dla Niego oprawek na specjalną okazję. W sklepie zaskoczył nas duży wybór oraz atrakcyjne ceny. Obsługa na wysokim poziomie, kulturalna i fachowa.

Marta_2532

24.02.2016

Placówka

Leszno, Jana Pawła II 16

Nie zgadzam się (0)
Czekałem na okulary...
Czekałem na okulary ponad miesiąc, szkła do okularów były źle dobrane, za każdym razem słyszałem od obsługi że oczy muszą się przyzwyczaić. po 2 tygodniach nachodzenia, w końcu sprawdzili moje okulary i okazało się że jednak są nie takie szkła jakie powinny być. I znowu zostałem bez okularów.

zarejestrowany-uzytkownik

05.02.2016

Placówka

Szczecinek, plac wolności 1

Nie zgadzam się (0)
W salonie był...
W salonie był dość duży ruch i mimo obecności wielu Doradców trudno było doczekać się na obsługę. W pewnym momencie stanęła koło mnie pani z obsługi, ale nie zaproponowała pomocy. Stała tyłem do mnie. Sama musiałam poprosić o pomoc. Niby starała się mi doradzić, ale właściwie to tylko potwierdzała moje opinie. Podała mi kilka oprawek w kształcie, który początkowo sama wybrałam. Nie starała się zaproponować niczego innego. Kiedy ja przymierzałam kolejne oprawki, ona głównie rozglądała się po sklepie. Byłam umówiona na badanie wzroku na konkretną godzinę. Okazało się, że jest jakieś opóźnienie, ale nikt nie poinformował mnie o tym, nie przeprosił. Kazano mi czekać. Weszłam do gabinetu około 20 minut później niż byłam umówiona. Specjalista od badania wzroku dość szybko wykonała badania i dobrała szkła. Wyjaśniła, dlaczego proponuje inne moce niż nosiłam do tej pory. Sprawiała wrażenie osoby kompetentnej i dobrze zorganizowanej. Powiedziała, że powinnam mieć szkła z anty refleksem, wypisała receptę i zaprowadziła z powrotem na salę, gdzie miałam poczekać na obsługę. Chociaż inni pracownicy byli wolni, bo oczekiwali na klientów, którzy byli w gabinecie specjalisty, mnie kazano czekać, aż skończy obsługę pani, która wcześniej wybierała mi okulary. Niestety trwało to 45 minut, a klienci którzy wyszli z gabinetu później niż ja zostali wcześniej obsłużeni. Dyrektor oddziału nie reagowała na kolejkę, nie zajęła się mną. Pomagała komuś znajomemu wybrać oprawki. Pani doradca, która mnie obsługiwała sprawiała wrażenie bardzo zabieganej. Nie uśmiechała się, starała się możliwie szybko zakończyć składanie zamówienia. Okazywała trochę zniecierpliwienia. Wybór oprawek wydawał się duży, ale właściwie nie miałam zbyt wielkiego wyboru, bo potrzebuję dość szerokie oprawki. Uważam , że personel powinien umieć lepiej dobierać kształt oprawek do kształtu twarzy, informować klienta, jakie będą dla niego korzystne.W salonie był porządek, mimo dużego ruchu, miejsce wyglądało na dość zorganizowane.

zalogowany_użytkownik

02.02.2016

Placówka

Kraków, Pawia 5

Nie zgadzam się (0)
Kompetentna obsługa, może...
Kompetentna obsługa, może niekiedy dość nachalna, Pracownicy dają niewiele czasu na zastanowienie się nad wyborem. Świetna młoda pani okulistka.

zarejestrowany-uzytkownik

09.01.2016

Placówka

Zielona Góra, Wrocławska 17

Nie zgadzam się (0)
Rewelacyjnie.
Rewelacyjnie.

zalogowany_użytkownik

26.12.2015

Placówka

Suwałki, Dwernickiego 15

Nie zgadzam się (0)
Już dawno nie...
Już dawno nie miałam do czynienia z tak arogancką obsługą. Przyszłam z nastawieniem zakupu okularów progresywnych, które do tanich nie należą. Pani została o tym poinformowana. Kiedy wspomniałam, że interesują mnie większe oprawki (w takich lepiej się czuje) , Pani rozpoczęła wykład dość nieprzyjemnym tonem, że szkła progresywne mogą być też w małych oprawkach i podała i małe oprawki, które nie podobały mi się. Kiedy powiedziałam, że nie podobają mi się, pani ze złością cisnęła je (bo ciężko nazwać , że odłożyła) na miejsce po czym odeszła ode mnie i udawała, że jej nie ma. Zdziwiona zostałam sama przed regałem z oprawkami i po kilku minutach odeszłam. Wiem jedno.... więcej w to miejsce nie wrócę. A pani, która tam pracuje powinna zdecydowanie zmienić miejsce pracy.

msem

23.11.2015

Placówka

Warszawa, Puławska 427

Nie zgadzam się (0)
Duży wybór oprawek,...
Duży wybór oprawek, fachowcy którzy doradzą, zaproponują najlepsze rozwiązania. Najlepsze są chyba promocje. Polecam

Dorota_1275

06.11.2015

Placówka

Szczecin, Wiosenna 32

Nie zgadzam się (0)
Miła i pomocna...
Miła i pomocna obsługa, szybka naprawa.

AgaB

16.10.2015

Placówka

Warszawa, Złota 59

Nie zgadzam się (0)

Vision Express

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Vision Express?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!