TUI

(3.72)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP3 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (189 z 284)

Dobre oferty
Dobre oferty

Tredzio

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Polecam bardzo szybka...
Polecam bardzo szybka realizacja wyjazdu i fachowe doradztwo.

Iwona_839

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Tui jest teraz...
Tui jest teraz prawdopodobnie największym biurem podróży w Polsce. Pomimo tak wielu utrudnień i obostrzeń wynikających z trwającej pandemii COVID-19, Tui potrafi zorganizować wakacje w bardzo sprawny sposób. W wiadomościach e-mail dotyczących szczegółów podróży i wymaganych dokumentów znalazłem wyczerpujące informacje. Dzięki temu cała podróż odbyła się bez przykrych niespodzianek.

Klient_s0tz

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
3 gwiazdki za...
3 gwiazdki za przystępne ceny. Reszta gwiazdek stracona za doliczanie do ceny wycieczki kosztu transferu. Transfer nie adekwatny do informacji w ofercie (25 minut oddalony hotel od lotniska, transfer trwał ponad półtorej godziny). nachalne przekonywanie na zakup wizy przy stoisku Tui drożej niż normalna cena na lotnisku. Bardzo drogie wycieczki fakultatywne. Bardzo jestem niezadowolony z obsługi w biurze, gdzie Pani bez informowania doliczyła dodatkowe koszty bez ko sultowanoa : wysokie ubezpieczenie, płatne miejsca w samolocie, transfer.

Klient_qspY

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
miła obsługa
miła obsługa

Bogusław_48

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobry kontakt...
Bardzo dobry kontakt z biurem. Starali się przy doborze ofert.

Klient_Bg3V

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
W katowicach w...
W katowicach w GK (galeria katowicka) nie miła obsługa

zarejestrowany-uzytkownik

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super
Super

Klient_wJrX

20.12.2021

Placówka

Poznań, Dąbrowskiego 7

Nie zgadzam się (0)
Super biuro podróży,...
Super biuro podróży, wszystko zaplanowane od A do Z. Łatwy kontakt z obsługą przez czat 24h, jedyny minus to ograniczona możliwość wystawienia opinii na temat hotelu w którym się było. Dostajemy jedynie maila który kieruje nas na stronę aby dodać opinie, niestety taki mail do mnie nie dotarł, nie zaproponowali aby wysłać go jeszcze raz tylko dostałam link do zewnętrznej strony aby napisać opinie.

Klient_P7PN

06.10.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
W biurze pytałam...
W biurze pytałam o wszystkie dostępne wycieczki do Grecji. Pani wydrukowała mi najlepsze oferty, porównała je i pomogła wybrać najlepszą. Mam dobre wrażenia po wizycie w biurze Tui, było warto właśnie do niego się zgłosić.

Klient_dt9K

02.06.2020

Placówka

Toruń, Most Pauliński 3

Nie zgadzam się (0)
Na reklamację odpowiedz...
Na reklamację odpowiedz nijaka ,brak możliwości odwołania nigdy więcej tui

Klient_lGsu

14.01.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Po przylocie nie...
Po przylocie nie zostałem poinformowany, że mamy podróżować do hotelu z osobami, które mają przylecieć innym samolotem. Tę informację uzyskałem dopytując się po 20 minutowym oczekiwaniu i przy braku informacji ,kiedy ten drugi samolot wyląduje, pojechaliśmy taksówką na własny koszt. Myślę,że oszczędzanie 25 euro przy ogólnym wysokim koszcie wycieczki jest praktyką naganną. Nie dostałem również info o jutrzejszym transferze na lotnisko. Przekazała mi ją przypadkowo spotkana w lobby hotelu uprzejma reprezentantka angielskiego TUI, a potwierdziłem w centrum serwisowym w Polsce. Myślę, że brak tej informacji w hotelu nie jest właściwym standardem obsługi.

Klient_KIJJ

29.08.2019

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
krótko: zlożyłam reklamację....
krótko: zlożyłam reklamację. w odpowiedzi dostałam maila z informacjami które nie dotyczy bezpośrednio przedmiotu reklamacji. gdy odpowiedziałam na maila okazało się, że jest ustawiony tak by nie przyjmować korespondencji spoza firmy tui. słabe to mało powiedziane. na każdym kroku i linii same wtopy.

zarejestrowany-uzytkownik

21.06.2019

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Korzystałam z biura...
Korzystałam z biura podróży TUI nie jednokrotnie i zawsze bylam zadowolona. Dobra organizacja, ciekawe wycieczki organizowane na miejscu, ośrodkach. Polecam najlepiej samemu wyszukiwać oferty.

j.manczak

06.04.2019

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Skorzystałam z usług...
Skorzystałam z usług biura turystycznego TUI i jestem bardzo zadowolona. Obsługa w salonie bardzo pomocna, wszystko dokładnie wyjaśnione. Panie pomagały również telefonicznie w razie problemów. Oferta cenowa dostosowana do moich wymagań.

Kinga_319

06.03.2018

Placówka

Gorzów Wielkopolski, Przemysłowa 2

Nie zgadzam się (0)
Odwiedziłem w zeszłym...
Odwiedziłem w zeszłym roku biuro turystyczne TUI, ponieważ zbliżał się mój długo oczekiwany urlop i szukałem ciekawej oferty na egzotyczną podróż. Wahałem się pomiędzy wyjazdem do Kenii lub do południowo-wschodniej Azji. Obsługująca mnie Pani nie zdążyła dokładnie zbadać moich potrzeb, pytała o trywialne rzeczy (czy potrzebuję internet w hotelu), po czym zaczęła przedstawiać oferty. Pokazała 3 losowe wycieczki do Kenii. Nie zobaczyłem propozycji z Azji, nie zdążyłem dowiedzieć się o szczegółach programu i już zaczynałem być namawiany na podpisanie umowy. Po mojej pierwszej obiekcji rozmowa przerodziła się w chaos. Doradca gubiła się w ofertach, nie potrafiła dostosować programu, naciskała na pierwszą, losowo wybraną wycieczkę.Całej sytuacji przyglądał się (widać na oko bardziej doświadczony doradca) i nie zareagował, nie pomógł. Wyszedłem z biura i skorzystałem z konkurencji, której nie zależało na sprzedaży byle czego na pierwszym spotkaniu.

KRZYSZTOF_1934

09.01.2018

Placówka

Poznań, Abpa. A. Baraniaka 8

Nie zgadzam się (0)
Obsługa posiada szeroką...
Obsługa posiada szeroką wiedzę w zakresie oferowanych usług, kierunków podróży i propozycji wycieczek fakultatywnych, w biurze panuje miła atmosfera. Dostaliśmy szeroki wachlarz ofert spośród których wybraliśmy swoją wycieczkę. Pani, z którą rozmawialiśmy opowiedziała nam o każdym z interesujących nas kierunków i dała katalogi. Jednak pojawiło się kilka nieścisłości jak to, że o opłacie klimatycznej i dodatkowo płatnych napojach do kolacji dowiedzieliśmy się dopiero na miejscu. Obsługa nie potrafiła też jednoznacznie wskazać najbardziej korzystnej oferty wynajęcia samochodu. Całość rezerwacji przebiegła szybko i sprawnie, do samego wylotu byliśmy w kontakcie z obsługą biura, która przekazywała nam wszelkie niezbędne informacje dotyczące wycieczki.

Małgorzata_2607

07.09.2017

Placówka

Wrocław, Pl. Dominikański 3

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobrze. ...
Bardzo dobrze. Na plus: Wiedza i kompetencje personelu, zachowanie personelu, oferta,cena,asortyment, organizacja i czas obsługi, wygląd miejsca obsługi.

WOJCIECH_871

04.07.2017

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobrze. ...
Bardzo dobrze. Na plus: Wiedza i kompetencje personelu, zachowanie personelu, oferta,cena,asortyment, organizacja i czas obsługi, wygląd miejsca obsługi.

zarejestrowany-uzytkownik

04.07.2017

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Źle. Wycieczkę z...
Źle. Wycieczkę z TUI zamawiałam 10 m-cy przed wyjazdem. Oferta była bardzo atrakcyjna. Godzina wylotu była o 7 rano a godzina powrotu o 20. Tydzień przed wakacjami okazało się że wylot został przesunięty na 20:50 a powrót na 4 rano. Tym sposobem zostały zabrane nam 2 dni wakacji. Nie wspomnę o tym, iż firma nie szanuję kompletnie tego, iż na wakacje jeździ się z małymi dziećmi. W moim przypadku była to 3-letnia córka, z którą musiałam wyjechać z hotelu o 3 nad ranem aby dotrzeć na powrotny samolot. S Na minus: wiedza i kompetencje personelu, zachowanie personelu, oferta,cena,asortyment, organizacja i czas obsługi.

zarejestrowany-uzytkownik

04.07.2017

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

TUI

Międzynarodowy koncern turystyczny TUI jest liderem na europejskim rynku turystycznym. Od ponad 40 lat organizuje wyjątkowe wakacje i sukcesywnie zyskuje zaufanie milionów Klientów na całym świecie. Posiada własne sieci hoteli, linie lotnicze oraz agencje turystyczne, które w profesjonalny sposób dbają o Klienta w miejscu wypoczynku.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż TUI?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Dobrze.
Bardzo dobrze.
Polityka cookies
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.
;