Diagnostyka

(4.44)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP3 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (94 z 178)

Nie trzymaja terminów,...
Nie trzymaja terminów, trzeba prosić o wyniki po czasie. Na prośby o wydanie decydującego wyniku histopatologicznego po czasie usłyszałam że damy na dniach. Nawet nie przepraszają za opóźnienia, za to reke po kase wyciągają.

Niezweryfikowany Klient_fKZB

26.11.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Czekam na wynik...
Czekam na wynik 3 dni podczas gdy w innym labolatorium jest w ciągu 3 godzin, nieporozumienie

Niezweryfikowany Klient_z1GT

17.11.2021

Placówka

Wrocław, ul. Traugutta 16

Nie zgadzam się (0)
Od 9 lat...
Od 9 lat ja i moja rodzina korzysta z usług laboratorium diagnostyka. Przez te wszystkie lata diagności w szpitalu nie są w stanie wskazać chociażby jednego szczepu bakterii z badań posiewowych moczu. Kilka lat, kilkoro pacjentów i wciąż brak poprawnego zbadania próbek

Niezweryfikowany Klient_tBOo

05.11.2021

Placówka

Szczecin, Wojska Polskiego 15

Nie zgadzam się (0)
Pani (dane osobowe...
Pani (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO), bardzo dobrze pobiera krew i jest bardzo sympatyczna :)

Niezweryfikowany Klient_tvxW

26.10.2021

Placówka

Kraków, Olszańska

Nie zgadzam się (0)
Dostałem skierowanie na...
Dostałem skierowanie na badania z PZU Zdrowie. Zadzwoniłem na infolinię Diagnostyki i zapytałem czy mają umowę z PZU i czy badania będą bezpłatne. Tak, tak. Czy wystarczy skierowanie w telefonie czy muszę mieć coś jeszcze? Wystarczy w skierowanie. Po przyjściu do placówki powiedziano mi że potrzebny jest jakiś specjalny kod. Odszedłem z kwitkiem. Zadzwoniłem na infolinię PZU i dowiedziałem się że PZU nie ma umowy z firmą Diagnostyka.

Niezweryfikowany Klient_7cif

16.09.2021

Placówka

Warszawa, Wąwozowa 4

Nie zgadzam się (0)
Zostałem wyproszony 2...
Zostałem wyproszony 2 min przed zakończeniem poboru materiałów... Jechałem tutaj przez pół miasta i stałem wjeszcze w kolejce 15 min... Żenada

Niezweryfikowany Klient_uuwQ

04.09.2021

Placówka

Kraków, ul. Kijowska 12

Nie zgadzam się (0)
Niestety nie polecam...
Niestety nie polecam firmy Diagnostyka Laboratoria Medyczne. Niedawno przyjechałam do Polski (mieszkam za granica). W warszawskiej placówce przy ulicy Marszałkowskiej 68/70 zrobiłam test antygenowy na obecność koronawirusa w celu uniknięcia kwarantanny w Polsce. Po kilku dniach również test RT-PCR. Oba z wynikami negatywnymi. Gdy mój pobyt się skończył i udałam się na lotnisko, nie zostałam wpuszczona do samolotu gdyż według danych straży granicznej byłam na kwarantannie. Po konsultacji z sanepidem okazało się, ze firma Diagnostyka Laboratoria Medyczne w błędny sposób wprowadziła moje dane do systemu i widniałam jako dwie oddzielne osoby. Niestety musiałam kupić nowy bilet lotniczy na następny dzień, który kosztował fortunę. Kosztowało mnie to wszystko masę stresu. Próbuje wyegzekwować zwrot kosztów z tej firmy ale póki co bez skutku i odzewu. Wiec nie polecam!!! Są niechlujni i nie wykonują należycie pracy za która dostają pieniądze!

Niezweryfikowany Klient_r6XB

03.09.2021

Placówka

Warszawa, Marszalkowska 68/70

Nie zgadzam się (0)
Bardzo niemile potraktowanie...
Bardzo niemile potraktowanie pacjenta i odesłanie do innej placowki

Niezweryfikowany Klient_En36

25.08.2021

Placówka

Kraków, Olszańska

Nie zgadzam się (0)
Bardzo czytelna strona...
Bardzo czytelna strona internetowa z wynikami badań. Podoba mi się przejrzystość strony i alert, gdy któryś z wyników jest poniżej, lub powyżej normy. Dzięki temu nie pominiemy, w przypadku większej ilości danych, że któryś wynik jest nieprawidłowy. Podoba mi się także możliwość pobrania wyników do pliku. Logowanie do strony jest proste. Zdecydowanie bardziej praktyczne rozwiązanie niż przyjeżdżanie do przychodni po karteczkę papieru z wynikami.

Klientka_wro

09.08.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Kontakt telefoniczny oraz...
Kontakt telefoniczny oraz obsługa na miejscu szybka i profesjonalna

niezalogowany-uzytkownik

07.08.2021

Placówka

Poznań, katowicka 11

Nie zgadzam się (0)
O 6.07 br. zgłosiłam...
O 6.07 br. zgłosiłam się do Punktu Pobrań przy ul. Miłkowskiego 23 w celu wykonania badań z krwi ;3 hormonów tarczycy i kalcytoniny . Krew pobrano i na drugi dzień zgłosiłam się po wyniki, które wydano mi w rejestracji.Po sprawdzeniu wyników okazało się ,,że brakuje wyniku kalcytoniny. Zapytana w rejestracji pani długo szukała skierowania aby sprawdzić czy było to zlecone, po czym wyjaśniła, że to badanie nie mogło być wykonane z przyczyn technicznych.Dlaczego nikt mi tego nie powiedział gdy wcześniej telefonowałam z pytaniem czy to badanie może być wykonane a potem gdy pobierano mi krew. Dzisiaj skierowano mnie na Zyczkowskiego 16., po mojej interwencji i dociekliwości. Gdybym o tym wiedziała to od razy pojechałabym na Zyczkowskiego. To pracownicy nie wiedzą jakie badania nie mogą być wykonane w ich miejscu pracy. Jestem tym faktem oburzona .

Niezweryfikowany Klient_pAIi

08.07.2021

Placówka

Kraków, ul. Miłkowskiego 23

Nie zgadzam się (0)
Krótki termin oczekiwania...
Krótki termin oczekiwania na wizytę, rtg, profesjonalna obsługa, szybko zwięzły i na temat. Szybki też wynik badania

Dariusz_818

06.07.2021

Placówka

Warszawa, ul. Fieldorfa 10

Nie zgadzam się (0)
Porażka i kpina...
Porażka i kpina Punkt pobran na stadionie Olimpijkim na godzinę testuje się około 7 samochodów To chyba jakiś żart Dodatkowo o godz 15 pani zamyka punkt i pokazuje oczekującym i nieobsłużonym klientom środkowy palec.W Egipcie na lotnisku wykonanie testu prawie 600 przylatującym zajęło około 1 godziny.Bez komentarza

Niezweryfikowany Klient_alUs

18.06.2021

Placówka

Wrocław, ul. Traugutta 16

Nie zgadzam się (0)
Odradzam. Skandal aby...
Odradzam. Skandal aby w dzisiejszych czasach cennik był tajemnica i nie wisiał w widocznym miejscu w punkcie pobrań. Po grzecznym zapytaniu się gdzie znajdę cennik usług,pani w rejestracji poinformowała mnie,że,nie mają obowiązku wywieszenia cennika. Jest on u nich w systemie,lub na stronie internetowej. Nie każdy ma internet, A dowiadywanie się o cenie dopiero w momencie płacenia jest poprostu krętactwem. Kreatynina w innych punktach to koszt 8 zł w ..Diagnostyce...u was zapłaciłam 19,20zl Być może to jest powód braku cennika w punkcie pobrań. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_bJmr

07.06.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Korzystaj jak będziesz...
Korzystaj jak będziesz przygotowany na 2 godz czekania . Niedziela 8.00

Niezweryfikowany Klient_fODg

16.05.2021

Placówka

Gdynia, ul. Wendy

Nie zgadzam się (0)
Nigdy nie korzystajcie...
Nigdy nie korzystajcie z usług tej firmy. Czas oczekiwania na wynik szybkiego testu antygenowego COVID to ponad 10h. Po 16h nadal brak zaświadczenia do podróży, nie chcieli mnie przepuścić na lotnisku i musiałem wykonać kolejny test lokalnie. 3 razy mnie zapewniano, że to zajmie jeszcze tylko chwile. Nawet ich chat bot twierdzi, że cała procedura trwa killadziesiat minut co jest kłamstwem. Ukoik powinien się za nich zabrać

Niezweryfikowany Klient_CktE

14.05.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Ostrzegam, aby nie...
Ostrzegam, aby nie korzystać z usług DIAGNOSTYKI. Jak klient zapłaci za badanie to już zero kontaktu, pomimo wielu prób. Nie odpisują na maile i pani na infolinii nie udziela żadnych informacji. Wykonywane przed nich badania dają błędny wynik. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!

Niezweryfikowany Klient_9aom

28.04.2021

Placówka

Poznań, Al. Solidarności 36

Nie zgadzam się (0)
TRAGEDIA ! Zerowy...
TRAGEDIA ! Zerowy kontakt z klientem. Placówka lekarska z której korzystam badania wysyła do diagnostyki niestety do tej firmy. Od 5 dni po 4 tygodniach wyniki wisza w systemie online jako „wykonane” i jedyne co widzę to „konsultacja wyników z lekarzem diagnostą”. Zero odpowiedzi na moje pytania czy jest to jakiś błąd systemu, czy faktycznie lekarz diagnosta potrzebuje tygodnia na opisanie wyników ! Nie pierwszy raz wykonuje to badanie, natomiast pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Jak ktoś ma wybór - omijać szerokim łukiem. Patrząc po opiniach w internecie problem w tej firmie jest na każdej płaszczyźnie.

Niezweryfikowany Klient_YLed

08.04.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Niestety nie polecam...
Niestety nie polecam !!! na stronie informacja wynik w 15 minut a urocza Pani w kombinezonie po pobraniu badania informuje ze wynik będzie w przeciągu 12h !!!pytam ale na stronie.... na co Pani tak bo wynik będzie ale ja nie jestem diagnostą i nie mogę podać wyniku proszę się zalogować na stronę. wręczyła mi karteczkę z kodem i loguje co jakiś czas prawie 10h od badania i brak wyniku. Jest to kłamstwo jawne uszustwo. Zdecydowanie NIE. Jestem po kontakcie z osobą z pozytywnym wynikiem wybrałam to laboratorium tylko dla tego ze szybko miał być wynik.

Niezweryfikowany Klient_rCCl

03.04.2021

Placówka

Warszawa, ul. Komisji Edukacji Narodowej 61

Nie zgadzam się (0)
najdroższe usługi ,...
najdroższe usługi , ciągle ten sam problem , brak certyfikatu po angielsku, sam wynik nie daje możliwości przelotu, podróży, w dodatku obligują zgodę na przetwarzanie danych.

Niezweryfikowany Klient_3sIA

01.04.2021

Placówka

Nie zgadzam się (1)

Diagnostyka

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Diagnostyka?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Fatalnie.
Fatalnie.