Przewozy Regionalne - POLREGIO

(1.36)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (260 z 325)

Zakupiłem ostatnio bilet...
Zakupiłem ostatnio bilet na pociąg, ktorym niestety nie pojechałem.Poszedłem do kasy dowiedzieć się co zrobić z nie wykorzystanym biletem.W 5 minut odzyskałem pieniążki i anulowałem bilet.Bardzo sympatyczna i kompetentna osoba mnie obsługiwała.

Mariusz_97

12.09.2014

Placówka

Poznań, Głogowska

Nie zgadzam się (0)
Połączenie telefoniczne nastąpiło...
Połączenie telefoniczne nastąpiło szybko, Pan udzielający informacji mówił wyraźnie i zrozumiale, trochę czasu zajęło wyszukanie odpowiednich połączeń pociągów ale nie było to długie oczekiwanie. w oddali panował gwar więc trzeba było dobrze się wsłuchać. Jedyny minus to drogie połączenia, koszt to prawie 2zł za minutę więc krótka informacja kosztowała prawie 6zł.

Ewa_1632

12.08.2014

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Po fatalnym rozczarowaniu...
Po fatalnym rozczarowaniu obsługą TLK wybrałam podróż liniami Regio. Od samego początku, tzn. obsługi przy kasie, byłam pod wielkim wrażeniem uprzejmości i kompetencji personelu. Również w pociągu spotkałam się z uprzejmością i życzliwością. Z pewnością będę często korzystać z ich usług, nie tylko ze względu na atrakcyjną cenową ofertę, ale głównie z powodu obsługi.

Agnieszka_3636

31.07.2014

Placówka

Wrocław, Piłsudskiego 105

Nie zgadzam się (0)
Tabor przewoźnika o...
Tabor przewoźnika o niskim standardzie - stary , wyeksploatowany. Obsługa konduktorska opryskliwa , nie przywiązuje uwagi do wykonywanych obowiązków

zarejestrowany-uzytkownik

19.05.2014

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Obsługa bardzo niechętnie...
Obsługa bardzo niechętnie wykonuje swoje obowiązki. Podczas przejazdu była kontrola biletów. Personel nie za bardzo zorientowany z trasą pociągu/ opóźnieniem pociągu i tak dalej.

zarejestrowany-uzytkownik

23.01.2014

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bilet zakupiłem ...
Bilet zakupiłem w kasie na dworcu w Trzebini do Krakowa, w kasie można było płacić kartą płatniczą. Pociąg był podstawiony przy peronie 4 a więc tuż przy budynku dworca. W pociągu było tylko kilku pasażerów, pociąg odjechał opóźniony 12 minut. Nikt nie wygłaszał przez megafony że pociąg odjedzie opóźniony, w pociągu także nikt nie poinformował o tym opóźnieniu pasażerów. Pociąg był czysty, śmietniczki opróżnione, w toalecie była woda, mydło oraz papier toaletowy. Podczas podróży dwa razy były kontrolowane bilety. Pierwszy pracownik ubrany był w ubranie służbowe , wyglądał czysto i schludnie , miał także przypięty identyfikator. Drugi z pracowników nie posiadał umundurowania, miał czyste prywatne ubranie a także widoczny identyfikator. Pracownicy podczas kontroli biletów używali zwrotów grzecznościowych . Do Krakowa pociąg przyjechał opóźniony 7 minut, podróż i tak trwała godzinę i cztery minuty co jak na trasę 39 kilometrów jest wynikiem nie za dobrym.

zalogowany_użytkownik

24.10.2013

Placówka

Kraków, al. płk. Władysława Beliny - Prażmowskiego 6 A

Nie zgadzam się (1)
Słabo. Na minus:...
Słabo. Na minus: wiedza i doradztwo, oferta i cena, wygląd miejsca obsługi. Na plus: personel, sprawność obsługi.

Kamil_778

13.07.2013

Placówka

Suwałki, Kolejowa 22

Nie zgadzam się (0)
Obserwacja dotyczy obsługi...
Obserwacja dotyczy obsługi i komfortu jazdy osób wybierających się na upragniony urlop. Bilet na pociąg byłam zmuszona kupić wcześniej w tym celu udałam się w środę na dworzec PKP ponieważ nie posiadam drukarki. Dworzec po przebudowie jest bardzo ładny, czysty i zadbany chociaż można na nim spotkać stojących bezdomnych. Na dworzec dotarłam po godzinie 18 więc niektóre kasy były już zamknięte, te od strony dworca PKS. Po dłuższym postoju w kolejce w końcu dotarłam do kasy, Pani sprzedająca bilety była bardzo miła, podałam jej kartkę z dokładnymi godzinami nazwani oraz numerem pociągu co ułatwiło kupno biletów. Pani kasjerka drukowała bilety dobre 15 minut ustawił się za mną długi sznurek ludzi troszkę się denerwujących czekaniem. Bilet dla mnie i syna w wieku szkolnym z Krakowa do Białegostoku kosztował mnie 87,10 groszy, nie drogo pociąg był o 4:21 dodam, że późniejszy o 8 jest niestety dużo droższy. Co do komfortu jazdy, bilet jest z rezerwacją miejsc, ja miałam od okna bo tak poprosiłam, dostałam tak jak chciałam w wagonie bezprzedziałowym lecz wyszło, ze nie siedziałam na przeciw syna lecz zanim. W drugim pociągu było lepiej bez problemy wagon z przedziałami siedzieliśmy przy oknie, lecz przyznam, że wieje od tych okien strasznie. Wagony do najczystszych nie należą, w toaletach znośnie, da się wytrzymać. Konduktorzy bardzo mili, pociągi przyjeżdżają na czas, w Warszawie na dworcu ciepło i przyjemnie, można poczekać, odpocząć. Dopłat w pociągach nie było, a wcześniej się zdarzały. Polecam, bo jest tanio i nawet ok.

Mort

24.05.2013

Placówka

Kraków, Jeżmanowskiego 3

Nie zgadzam się (0)
W godzinach 12:22...
W godzinach 12:22 - 14:22 odbyłam podróż pociągiem spółki Przewozy Regionalne relacji Poznań Gł. - Kołobrzeg na odcinku Poznań Gł. - Piła Gł. Do pociągu wsiadłam na kilka minut przed odjazdem ponieważ przesiadałam się z innego, opóźnionego pociągu tej spółki. Wejście do pociągu było nie lada wyzwaniem, upychaliśmy się do pociągu tak, żeby można było zamknąć drzwi. Ja wsiadłam drzwiami najbliżej czoła pociągu , gdzie znajdował się przedział, w którym przewozi się większe bagaże. Pani konduktor początkowo nie chciał do tego przedziału nikogo wpuścić, po chwili zaczęła wołać osoby starsze i matki z dziećmi, a na końcu pozwoliła wejść pozostałym osobom tak, aby miała dostęp do drzwi służbowych. Osoby starsze usiadły na dwóch ławkach, a także na grzejnikach, które na szczęście nie grzały. Ja całą podróż spędziłam na stojąco, podobnie jak połowa pasażerów tego pociągu. Z rozmów pasażerów, którzy często jeżdżą tą relacją wynikało, że sytuacja taka jest bardzo częsta. Możliwość sprawdzenia biletów możliwa była dopiero w drugiej połowie podróży, gdyż nie dało się przejść pomiędzy tłumami stojących ludzi.

mo_1

15.03.2013

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Strona jest mało...
Strona jest mało funkcjonalna, mało ciekawa, a przede wszystkim za rzadko aktualizowana. Wiele rzeczy i informacji naprawdę trudno znaleźć. Menu strony nie bardzo pasuje, trzeba się naprawdę sporo naszukać.Myślę, że firma z takim doświadczeniem powinna być bardziej przyjazna dla pasażera.

Stanisław_76

10.03.2013

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Podróż pociągiem z...
Podróż pociągiem z Kościerzyny do Gdyni odbyła się beż żadnych komplikacji. Pociąg odjechał i dotarł punktualnie. Obsługa w pociągu kulturalna i sprawna, stosownie do sytuaji ubrana. W poiągu było czysto i ciepło, mimo niezbyt dobrych warunków atmosferycznych podróż przebiegła bez żadnych utrudnień. Miłe zaskozenie także w kasie, która nie jak to często bywało przed odjazdem pociągu była otwarta i bezproblemu było można zakupic bilet. Ceny biletów również są zadowalające.

Renata_414

05.02.2013

Placówka

Nie zgadzam się (0)
InterRegio karnet to...
InterRegio karnet to oferta Przewozów Regionalnych Sp. z o.o.o umożliwiająca przejazd RegioExpresem, InterRegio oraz pociągami Regio (w tym kolejami samorządowymi, poza Kolejami Mazowieckimi) prze 3 wybrane dni w ciągu 2 tygodni. Pasażer oszczędza około 30% w porównaniu do ceny biletów jednorazowych. Wada: karnet można kupić tylko osobiście. W RegioExpres czyli odnowionych pociągach można jechać w pierwszej klasie bez dopłaty.

Jarosław_453

26.01.2013

Placówka

Nie zgadzam się (0)
niestety, nie mogę...
niestety, nie mogę polecić jakzdy tym pociągiem, czy jakimkolwiek pociągiem polskim, zimą, klasą drugą. Po pierwsze: w przedziałach niezbyt ciepło. I tak mieliśmy szczęście, że wogóle grzali, bo 2 przedziały dalej już takiego szczęścia nie mieli. W wc- zimno jak nie wiem, na dodatek była dziura w podłodze, którą trzeba było zastawić nogą bo nie szło inaczej się rozebrać tak wiało od dołu. jedyny plus: zero spóźnienia na trasie stargard-konin

morcik

20.01.2013

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Połączenie inter regio...
Połączenie inter regio na wrocław, do Gliwic tylko w naszym przypadku. Wygląda na to ze punktualne, podróż bez specjalnych wydarzen, ale niestety sam pociąg okropnie brudny, może nie w środku ale z zewnątrz na pewno. Obsługa i cena może i nadrabia ale jakbym jechała dalej to wolałabym lepszy pociąg.

zalogowany_użytkownik

03.11.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Miałam okazję podróżować...
Miałam okazję podróżować z Krakowa do Czechowic Dziedzic z przesiadką w Oświęcimiu i jestem bardzo zadowolona. W dzień przedświąteczny zwykle wszędzie panuje tłok i są opóźnienia. PKP znakomicie sobie radzi-pociągi nie były przepełnione, odjechały i przyjechały zgodnie z rozkładem, podczas przesiadki w Oświęcimiu nie musieliśmy czekać na peronie, ponieważ pociąg został wcześniej podstawiony. Komunikaty na stacjach wyraźne i zrozumiałe. Cena-śmiesznie niska.

Paulina_1010

01.11.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Zgłaszana przeze mnie...
Zgłaszana przeze mnie obserwacja dotyczy przejazdu pociągiem interregio na odcinku Warszawa Wschodnia - Łódź Kaliska .Pociąg na stacji początkowej został podstawiony ok. 15 minut przed planowanym odjazdem . Cena biletu normalnego na tej trasie to 32,90 o 5 zł mniej niz konkurencyjnym pociągiem TLK .

zarejestrowany-uzytkownik

22.10.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Zgłaszana przeze mnie...
Zgłaszana przeze mnie obserwacja dotyczy przejazdu pociągiem interregio na odcinku Łódź Kaliska - Warszawa Centralna odjeżdzającego z Łodzi o godz. 10:14 .Wewnątrz miękkie siedzenia, podłoga czysta a śmietniczki opróżnione w toaletach również czysto był papier toaletowy, mydło, woda oraz ręczniki papierowe.

zarejestrowany-uzytkownik

22.10.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Zgłaszana przeze mnie...
Zgłaszana przeze mnie obserwacja dotyczy przejazdu pociągiem interregio na odcinku Warszawa Wschodnia - Łódź Kaliska .Zmodernizowana jednostka została podstawiona ok.15 minut przed odjazdem Odjazd nastąpił planowo i do stacji docelowej dojechałem punktualnie.W pociągu znikoma frekwencja.Podczas podroży dość często po pociągu chodził konduktor i sprawdzał bilety.

zarejestrowany-uzytkownik

22.10.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Zgłaszana przeze mnie...
Zgłaszana przeze mnie obserwacja dotyczy przejazdu pociągiem interregio na odcinku Łódź Kaliska - Warszawa Centralna odjeżdzającego z Łodzi o godz. 10:14 .Jednostka elektryczna po modernizacji i czysta . Obsługa konduktorska w bardzo schludnych ,czystych ubraniach firmowych.Wyjazd jak i przyjazd o czasie

zarejestrowany-uzytkownik

22.10.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pociąg w porównaniu...
Pociąg w porównaniu do niektórych jeżdżących przez tą firmę całkiem dobrze wyglądał. Oklejony jak Koleje Dolnośląskie, więc początkowo liczyłam na trochę większy komfort. Na kilku początkowych stacjach panował ścisk, ale później nie było problemu z zajęciem miejsca siedzącego. Pracownik sprawdzający bilet był życzliwy, pasażerowie bez biletu nie mieli problemu z jego zakupem. Pociąg odjechał z kilkuminutowym opóźnieniem. Dojechał w miarę na czas, mimo długiego stania na stacji Leśnica. Plus za uwzględnienie tego postoju w rozkładzie.

Em.

10.10.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)

Przewozy Regionalne - POLREGIO

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Przewozy Regionalne - POLREGIO?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!