Przewozy Regionalne - POLREGIO

(1.36)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (260 z 325)

Kto wymyślił płatność...
Kto wymyślił płatność na stronie internetowej w języku angielskim jeśli jesteśmy w POLSCE

Niezweryfikowany Klient_d7Po

12.10.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
nieniawidze polregio
nieniawidze polregio

niezalogowany-uzytkownik

28.09.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Konduktor pastwiący się...
Konduktor pastwiący się nad zagranicznym studentem na trasie Kraków-Mysłowice.

zarejestrowany-uzytkownik

27.09.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Elektroniczny zakup biletów-na...
Elektroniczny zakup biletów-na stronie ciągle coś nie działa. NP nie można zapłacić bo albo a) nie ma banku-a wcześniej był b) płatności elektroniczne w ogóle są wyłączone c) nie można anulować zakupionego biletu-zakładka nieaktywna

Niezweryfikowany Klient_We9L

15.09.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Po co jest...
Po co jest Rozkład jazdy? Od kilku miesięcy jeżdżę z Brochowa na Główny i za każdym razem słyszę "przepraszamy za opóźnienie pociągu". Gdzieś mam wasze przeprosiny. Kupując bilet zawieramy umowę-ja płacę a wy mnie wieziecie z punktu A do punktu B o wyznaczonym czasie. Na to wskazywała by logika, ale najwyraźniej logika na kolei nie obowiązuje.

Niezweryfikowany Klient_0zse

03.07.2021

Placówka

Wrocław, Piłsudskiego 105

Nie zgadzam się (0)
Stary peerelowski tabor,...
Stary peerelowski tabor, kilkukrotne sprawdzanie biletów w dobie kodów QR na telefonach. Muzeum PRL.

Niezweryfikowany Klient_sB9r

11.06.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Spóźnienie, niekompetencja
Spóźnienie, niekompetencja

Niezweryfikowany Klient_dXsg

15.03.2021

Placówka

Kraków, Jeżmanowskiego 3

Nie zgadzam się (0)
Abstrahując wszelką falę...
Abstrahując wszelką falę krytyki wymierzoną w przewoźnika kolejowego oraz inne negatywne opinie i spostrzeżenia ze strony społeczeństwa pragnę podkreślić mocne strony spółki POLREGIO - oddział w Poznaniu. Korzystam z usług ww. przewoźnika od ponad pół roku i szczerze mówiąc w sporadycznych sytuacjach kolej zanotowała niewielkie opóźnienia i zasadniczo miało to miejsce podczas siarczystej zimy. Jednak wątek mojego komentarza skierowany jest na inny aspekt. Mianowicie, jestem bardzo wdzięczny i zadowolony z wysokiego poziomu usług jakie świadczy biuro usług rzeczy znalezionych w Poznaniu. Doświadczyłem poważnej sytuacji w której zagubiłem osobiste dokumenty i miało to miejsce w zasięgu działania przewoźnika Polregio. Dzięki natychmiastowej reakcji i podjętym działaniom ze strony kadry pracowniczej która wykazała się nie tylko skutecznym wywiązaniem się z kompetencji ale również wysokim stopniem profesjonalizmu w połączeniu z uczciwością i rzetelnością na rzecz sprawnej realizacji czynności, odnalazłem zgubione rzeczy, których w posiadanie mogły wejść niepożądane osoby 3 niekoniecznie zamierzające przekazać znalezione przedmioty właściwym jednostkom. Jeszcze raz przesyłam wyrazy podziękowania zarówno dla osoby - znalazcy jak i pracownikom biura rzeczy znalezionych w Poznaniu. Takie postawy osób są godne aprobaty a procedura działania doskonałym wzorcem do wykorzystania na przyszłość w przypadku wystąpienia ewentualnie podobnych sytuacji

Niezweryfikowany Klient_PiG6

11.03.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Panie sprzątające otwierają...
Panie sprzątające otwierają drzwi do toalety kiedy ktoś z niej korzysta z usprawiedliwieniem, że chcą posprzątać i dodają uszczypliwe komentarze wobec wyglądu. Polecam zrobić ponowny przegląd pracowników. Nie polecam!!!

Niezweryfikowany Klient_qmws

06.03.2021

Placówka

Opole, ul. O

Nie zgadzam się (0)
Jechałem poc.nr 32824...
Jechałem poc.nr 32824 z Krakowa do Kozłowa w dn.17.02.2021r. Skład poc. to EN72A . Już na pierwszym przystanku w Kr.Batowicach zauważyłem,że drzwi nie otwierają sie automatycznie,ale pomyślałem,że są udszkodzone. Taka sama sytuacja na następnych przystankach. W Baranówce do wyjścia zbliża się starsza kobieta.Poc. zatrzymuje się ,drzwi się nie otwierają,kobieta nerwowo rozglada się dookoła i naciska rękoma wszyskie przyciski i dopiero w ostatniej chwili znajduje ten właściwy.Na następnych postojach to samo.Ludzie przyzwyczajeni od kilku miesięcy do samootwierających się drzwi w ostatniej chwili używaja przycisków indywidualnych.Dziwne że nikt nie zerwał hamulca bezpieczeństwa.Dopiero po jakimś czasie przez skład idzie kier.poc. z informacją,że od dziś zgodnie z telegramem drzwi otwierać trzeba przyciskami.Żadnej informacji na składzie poc. ani przez megafony.Czyżby pandemia w odwrocie? Przez kilkanaście dni panowały duże mrozy i nikt wtedy nie wpadł na taki pomysł,a teraz raptem jak przychodzi dodatnia temperatura,to nagle olśnienie! Chyba za wcześnie moi Państwo i wartałoby przywrócić centralne otwieranie drzwi w pociągach tymbardziej,że przyciski otwierające drzwi są i będa zawsze jak wszystko czego ludzie często dotykają rozsadnikiem wirusów i bakteri.Bardzo proszę o poważne potraktowanie tej sprawy. Pozdrawiam!

Niezweryfikowany Klient_Q8W0

18.02.2021

Placówka

Kraków, al. płk. Władysława Beliny - Prażmowskiego 6 A

Nie zgadzam się (0)
Trasa Wschowa-Głogów. 13.02.2021....
Trasa Wschowa-Głogów. 13.02.2021. Kurs 14:35. Niemiła konduktorka, brak kultury.

Niezweryfikowany Klient_yceY

13.02.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Ile razy można...
Ile razy można kontrolować bilet? Po to jest kod QR aby go zeskanować i dać spokój pasażerowi, ale przyjdą kilka razy nękając, a jak nie bilet to będą ci dowód osobisty sprawdzać czy ktoś nie jeździ na twoim bilecie, co za paranoja. Są konduktorzy i drudzy konduktorzy którzy sprawdza ci wszystko drobiazgowo. Kiedyś miałem bilet wydrukowany na papierze to przyczepili się że format to nie A4, choć wszystko było widoczne. Przewozy Regionalne powinny wyjść z czasów komuny i szkolić konduktorów z przyjaznej obsługi klientów a nie z nękania pasażera który legalnie zapłacił za bilet miesięczny. Idę na pracę zdalną, to mnie i moje pieniądze już nie zobaczą w ich pociągach. Pozdrawiam Dojeżdżający do pracy

Niezweryfikowany Klient_9eeV

12.02.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
A ja mam...
A ja mam pytanie . Czemu niektóre kasjerka nosi kawy maszyniście i czy nalezy to do jej pracy czy d0 podtrzymania dawnych kpiacych prowadzen się kolejarzy.

Niezweryfikowany Klient_oc1B

22.12.2020

Placówka

Kielce, pl Pkp

Nie zgadzam się (0)
Za każdym razem...
Za każdym razem pociąg jest opóźniony lub ma nieoczekieany postój. To jest niedopuszczalne dla ludzi którzy muszą dojechać do pracy. Prawie godzina opóźnienia kolejny raz! NIE POLECAM

Klient_yPjd

20.11.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam! Pociągi...
Nie polecam! Pociągi jeżdżą jak chcą z ogromnymi opóźnieniami

Niezweryfikowany Klient_WV1x

11.11.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pociągi się spóźniają...
Pociągi się spóźniają i nic sobie z tego nie robią., mimo tego że obłożenie jest małe. Darujcie sobie nowy tabor nauczcie się jeździć na czas i się nie spóźniać to już będzie sukces. Nie można zaufać temu przewoźnikowi nawet w 5 procentach.

Niezweryfikowany Klient_lOvd

13.10.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Niestety muszę napisać,...
Niestety muszę napisać, że usługi tego przewoźnika to jakiś żart. Nasz pociąg został odwołany jakieś dziesięć minut przed odjazdem. Nie zostaliśmy poinformowani dlaczego, nikt nie chce zwrócić nam za to pieniędzy. W zamian, pokierowano nas (całkowicie niekompetentnie) na zamienny autobus, który odjechał przed czasem i na który nie zdążyliśmy nawet biegiem. Przez to wszystko spóźniliśmy się na samolot do domu. Jestem załamana jakością obsługi, według mnie to brzmi jak jakiś żart. Ludzie na peronie mówili między sobą, że to normalnie że 'pociąg nie przyjeżdża' oraz że 'raz przyjeżdża, a raz nie'. Nie, to nie jest normalne. Kompletny brak szacunku dla klientów. Jestem pewna, że już nigdy nie skorzystam z tych linii i również nie polecam korzystać z nich innym. Naprawdę szkoda nerwów, czasu i pieniędzy.

Niezweryfikowany Klient_5j2i

17.09.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Po co te...
Po co te zmiany z Buku 7.06 do Poznania 7.42, wczoraj spóźnił się 5 minut, wcześniej było 7.12 z Buku, w Poznaniu 7.39. Jak zawsze zamiany na gorsze. Dzisiaj spóźnił się 12 minut. Obsługa jest okropna.

Niezweryfikowany Klient_dd4A

08.09.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Serdecznie nie polecam...
Serdecznie nie polecam przewozów POLREGIO,opóźnienie pociągu 30 minut nie uzasadnienie nawet dlaczego.Nie miła obsługa. POZDRAWIAM

Niezweryfikowany Klient_Z5jS

15.08.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
W pociągu gorąco...
W pociągu gorąco oddychać się nie da i obsługa bardzo nieuprzejma nie miła w stosunku do pasażerów odżywki jak do kogoś kogo się ma za największego wroga bardzo nie przyjemna podróż

Niezweryfikowany Klient_RDkH

12.07.2020

Placówka

Wrocław, Wrocław Nadodrze 601

Nie zgadzam się (0)

Przewozy Regionalne - POLREGIO

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Przewozy Regionalne - POLREGIO?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!