Przewozy Regionalne - POLREGIO

(1.36)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (260 z 325)

Pod względem upychania...
Pod względem upychania ludzi do jednego wagonu daje im 10/10. Nie spotkałam się jeszcze z jakimkolwiek środkiem transportu, który na taką przestrzeń potrafią zapełnić miejsca po same brzegi. Za dużo powietrza to tam nie było, ale każdy mógł znaleźć swoje 2cm na poruszanie głową. Polecam :)

Niezweryfikowany Klient_JBDi

01.11.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Trasa Wrocław ->...
Trasa Wrocław -> Opole. Pociąg opóźniony o godzinę, ale komunikaty podawane już po opóźnieniu-najpierw 15 minut, później przedłużają do 25, a później bez żadnych informacji czekanie blisko godziny na pociąg. Gdy już pociąg dojechał pasażerów czekało około 20 minut oczekiwania aż ruszy-znów bez żadnych informacji. Gdyby chociaż informacje były podawane na bieżąca ... Jako studentka pociągami podróżuje często i takie wydarzenia spotykają mnie jedynie w przypadku przewozów regionalnych. Nigdy więcej.

Niezweryfikowany Klient_EMXh

29.10.2019

Placówka

Wrocław, Wrocław Nadodrze 601

Nie zgadzam się (0)
Pkp to porazka...
Pkp to porazka za takie opóźnienia powinny być darmowe przejazdy. Człowiek wstaje o 4 na pociąg tylko poto żeby siedzieć minimum 20 minut na remontowane stacji bo pociąg ma opóźnienie na trzeciej stacji że to wogole istnieje jeszcze. Nie polecam nikomu jazdy pociągami pkp

Niezweryfikowany Klient_11BI

19.10.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pociąg w relacji...
Pociąg w relacji Zielona Góra -> Wrocław. Niedziela godz. 16-21. Zaledwie kilka wagonów próbujących pomieścić olbrzymi tłum ludzi, głównie młodych. Ludzie zmuszeni stać we wszystkich korytarzach, ściśnięci, nie mający wolnego uchwytu by się trzymać , (gdyż nikt nie przewidział, że pasażerowie mieliby podróżować na stojąco!). Część bagaży na podłodze z powodu braku miejsca. Brak toalet. Jednym słowem powszechne łamanie przepisów bhp, totalne nieprzystosowanie Polregio do ilości pasażerów, brak kontroli nad ilością sprzedanych biletów w stosunku do miejsc w wagonach! Niewiarygodne i skandaliczne łamanie praw pasażera oraz upokarzanie klientów zmuszając do podróży w nieodpowiednich warunkach, bez jakiejkolwiek informacji o ww. trudnościach. I to zdaje się w rozwiniętym, większym kraju środkowo-wschodniej Europy... Jak to możliwe, że komuś uchodzi to płazem??

Niezweryfikowany Emily

14.10.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Za mało miejsc,...
Za mało miejsc, ludzie ściśnięci, matka z dzieckiem na rekach musi stać ponad godzine scisnieta wśród tłumów ludzi przy samych drzwiach... Więc po co są te śmieszne naklejki i miejsca dla matek z dzieckiem i wózkiem? Panie konduktorze może wypadałoby jakoś zareagowac w takiej sytuacji, a nie udawac, że Pana to nie obchodzi? Starszy konduktor porażka, próbuje być miły ale w ogóle mu to nie wychodzi.

Niezweryfikowany Klient_WfzW

05.10.2019

Placówka

Kołobrzeg, ul. Dworcowa

Nie zgadzam się (0)
Pociąg relacji ze...
Pociąg relacji ze Szczecinka do Szczecina Głównego, z przesiadka w Runowie Pomorskim. Bilet opłacony, pociąg nie poczekal na pasażerów. Kierownik pociągu przepuszcza inny pociąg na torach, stoimy 10 minut w polu. 2 minuty po czasie przyjeżdżamy a pociągu brak. Kierownik pociągu nie poinformował nas o fakcie, że pociąg odjechał. Ludzie czekają, nie wiedzą co mają robić. Na infolinii nie mogą pomóc. Trzeba kupić nowy bilet,mimo że ten był opłacony na pociąg, który jest 40 minut później. Dyżurny widział o fakcie, że są ludzie którzy jadą pociągiem do Szczecina i że stoimy w polu mimo to puścił nasz pociąg. Nie do pomyślenia, dyżurny kazał kupić nam nowy bilet. Dlaczego skoro zapłaciliśmy już za regio?

Niezweryfikowany Klient_lsc0

04.09.2019

Placówka

Szczecin, Hetmana Stefana Czarnieckiego 9

Nie zgadzam się (0)
Pociagi o ponad...
Pociagi o ponad godzine na trasie 1,5h godziny z gdansk Wrzeszcz o godz 16.01-Elbląg o 17.51. Ja dziennie w pracy.

Niezweryfikowany Klient_Wbq4

03.09.2019

Placówka

Gdynia, ul. Bolesława Krzywoustego 7 81-035 Gdynia

Nie zgadzam się (0)
Nigdy więcej, najdłuższa...
Nigdy więcej, najdłuższa podróż w moim życiu, nie polecam, pociąg to stary rumpol który jeździ 30km/h

Niezweryfikowany Klient_Q6l1

29.08.2019

Placówka

Wrocław, Piłsudskiego 105

Nie zgadzam się (0)
Pociąg ze Świnoujścia...
Pociąg ze Świnoujścia do Poznania PR, weekend. Obsługa pociągu bez zarzutu. Jazda i wygląd pociagu, byłyby rewelacyjne, gdyby ktoś inteligentny inaczej z zarządu nie postanowił odłączyć jednego wagonu! Skandal! Ludzie po kilka godzin stojący w korytarzu przy wejściu, na schodach, w przejsciu, rodziny z dziećmi niemogący usiąść jak w cywilizowanym kraju! Normalnie Polska to drugie Indie. Nie po to płacimy za bilety by tłuc się setki kilometrów ściśniętych jak na zesłanie do Treblinki czy Oświęcimia!! Zwolnić zarząd bo takie podróżowanie jest karygodne! Cała reszta, na którą składa się obsługa sprzedaży biletów czy obsługa pociagu na plus.

Niezweryfikowany Klient_qgC9

12.08.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Czy ktoś kto...
Czy ktoś kto zarządza tym czymś monitoruje co się dzieje w tej firmie???? Skład od Bydgoszczy do Gdyni ( i z powrotem ) co najmniej 3 x za krótki!!!!!! Ludzie ściśnięci na korytarzach i w przedziałach gorzej jak w wagonach bydlęcych!!!! Pociąg, który zatrzymuje się na wszystkich stacjach i na każdej wsiadają ludzie!!! nawet konduktor nie chodził bo by się nie przecisnął a pewnie jeszcze się bał żeby za tych baranów co tym zarządzają nie oberwać. Na zewnątrz 15 stopni a w składzie klima na maxa!!! Pasażerowie wyciągali ubrania żeby się nie przeziębić. No ale mój komentarz raczej nic nie zmieni - ocena i opinie mówią same za siebie... a możnowładcy z zarządu i tak swoją pensyjkę zgarną...żal (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_EZQc

11.08.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Odradzam przewoźnika. Wagony...
Odradzam przewoźnika. Wagony gorsze niż za czasów prl_u. Czas jazdy zbyt długi. Konduktorzy szukają pieniędzy na każdym kroku, doliczaja kwoty równowartości przejazdu za wyrażenie checi kupienia biletu u nich. Tłumaczenie że trzebabylo kupić bilet w kasie jest nie na miejscu, najpierw stwórzcie te kasy na stacjach, najlepiej całodobowe, a potem dyskutujcie.

Niezweryfikowany Klient_g67H

09.08.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Koszmar! Mam wrażenie,...
Koszmar! Mam wrażenie, że ta firma to kpina z polskich kolei. Zakup biletu przez internet bez rejestracji niemożliwy. Sama rejestracja to droga przez mękę. Omijać szerokim łukiem.

zarejestrowany-uzytkownik

06.08.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Miejsc siedzących brak,...
Miejsc siedzących brak, klimatyzacja wieje mrozem. Kolejny raz gdy jadę w ciągu ostatnich 3mies jestem chora dzień później, mam silny ból głowy i okolic karku. Jest zepsuta, zanieczyszczone, cieknie, lodówka niesamowita. Gdzie to zgłosić?

Niezweryfikowany Klient_g5qh

15.07.2019

Placówka

Suwałki, Kolejowa 22

Nie zgadzam się (0)
Pociąg jadący do...
Pociąg jadący do Poznania z nad morza, 5 wagonów, cały zapchany, ludzie nie mają gdzie stać a co dopiero siedzieć. 5 wagonów w sobotę? To jakiś kiepski żart. Może zanim utworzycie połączenie to ustalcie ilość wagonów do danego dnia i pory.

Niezweryfikowany Klient_aXYW

13.07.2019

Placówka

Poznań, Głogowska

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam nikomu....
Nie polecam nikomu. Uciekajcie z tych pociągów. Kto normalny sprzedaje 5x więcej biletów niż jest miejsc? Nie ma gdzie usiąść, nie ma gdzie stać. Bardzo niemiła Pani Konduktor. Istny dramat i porażka.

Niezweryfikowany Klient_X8YJ

08.07.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Leje się woda...
Leje się woda z klimatyzacji. Od 3 dni i nikt z tym nic nie robi.

Niezweryfikowany Klient_bOhb

19.06.2019

Placówka

Szczecin, Hetmana Stefana Czarnieckiego 9

Nie zgadzam się (0)
Przez całą drogę...
Przez całą drogę klimatyzacja działała tak mocno, że każdy z pasażerów musiała ubrać się w kurtki. Konduktor pomimo wielu uwag dotyczących mrozu nie wyłączył klimatyzacji.

Niezweryfikowany Klient_73nJ

15.06.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Nie jedzą pociągi...
Nie jedzą pociągi tylko stare zniszczone autobusy!

Niezweryfikowany Klient_qU40

14.06.2019

Placówka

Gliwice, Bohaterów Getta Warszawskiego 12

Nie zgadzam się (0)
Infolinia nie odpowiada...
Infolinia nie odpowiada w godzinach 8:00, 10:00, 15:00 w dni robocze. To chyba jakiś żart.

zarejestrowany-uzytkownik

14.06.2019

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Widze po komentarzach...
Widze po komentarzach ze kolejarze podnosza sobie srednia wystawiajac w kolko ten sam kometarz super heheje i tak sa menelami wiecznie nachlanymi z brakiem kompetencji i sprzetu .

Niezweryfikowany Klient_5DvZ

14.06.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)

Przewozy Regionalne - POLREGIO

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Przewozy Regionalne - POLREGIO?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!