Przewozy Regionalne - POLREGIO

(1.36)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (260 z 325)

W dniu 26.06.2020...
W dniu 26.06.2020 pociąg o numerze 90934 ze stacji Pisz do stacji Olsztyn Główny wyjechał planowo oraz bez żadnych komplikacji dojechałem bezpiecznie do celu polecam serdecznie!

Niezweryfikowany Klient_295Z

27.06.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Obsługa klientów z...
Obsługa klientów z wielkiej łaski. Problem z wystawieniem biletu. Kłamanie i brak elementarnych zasad kultury. Uciekajcie jak najdalej, konduktor zrobi WSZYSTKO żeby wystawić wam mandat. Wygląd i zapach wagonów przemilczę. (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Klient_AyGp

27.06.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Wielki problem że...
Wielki problem że sprzedażą biletu, bardzo opryskliwa obsługa pociągu. Robienie wszystkiego naj wystawić mandat. Brak kultury osobistej pracowników. Brud w pociągu, zapach koszmarny. Nigdy więcej... (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_ZgLZ

27.06.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Fatalne podejście do...
Fatalne podejście do klienta. Jeśli ktoś chce kupić bilet to konduktor to oleje i pójdzie dalej tylko po to żeby wrócić i wystawić mandat.

Niezweryfikowany Klient_pTYi

27.06.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Brak aktualizacji rozkładu...
Brak aktualizacji rozkładu jazdy. Doszło do sprzedaży biletu wraz z przewozem roweru. Na miejscu okazało się, że pociągu nie ma, jest autobus, który roweru nie zabierze. Fajnie, że można zwrócić koszty przejazdu, ale trochę to niedorzeczne, nie zawsze można zmienić swoje plany w 5 minut. Godziny odjazdów również się nie zgadzały. Chyba już nie będę korzystać z usług tej firmy. Innym też odradzam, można zostać niemile zaskoczonym.

zarejestrowany-uzytkownik

14.06.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jeśli oczekujecie że...
Jeśli oczekujecie że pociąg będzie dobrze oznaczony i zatrzyma się byście mogli się zorientować to nie liczcie na to, pociąg zatrzymał się dosłownie na 5 sekund i odjechał nim zdążyłem zmienić peron(przejście między nimi wymaga dosłownie 10 sekund) Pogratulować, następnym razem zapamiętam że jedyna szansa by pociąg pol regio się zatrzymał na stacji to wskoczenie pod niego.

zarejestrowany-uzytkownik

06.06.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pociąg Kamieńczyk wyjechał...
Pociąg Kamieńczyk wyjechał z Poznania z zepsutymi zapchanymi toaletami i uszkodzonymi drzwiami. Po kilku dniach wracał z zamkniętymi w połowie toaletami. Drzwi wewnetrzne nadal zepsute. Zapach jak w klatce z lwami. Dla ludzi z mocnymi nerwami . Nie umieszczać papierowych ręczników. Wyłącznie papier toaletowy to nie będzie problemów. Tłumaczenie ze ludzie nie umieją używać toalety nie jest wystarczające.

Klient_m9zJ

27.02.2020

Placówka

Poznań, Głogowska

Nie zgadzam się (0)
Witam, Proszę mi wytłumaczyć,...
Witam, Proszę mi wytłumaczyć, jakim ćwierćmozgiem trzeba być, żeby grzać bez opamiętania w pociągu?! Na zewnątrz od dłuższego czasu dodatnie temperatury, a w środku nagrzane do czerwoności. Ludzie nie mogą wysiedzieć na miejscach, bo parzy w plecy i tyłek, nogi trzeba trzymać najlepiej na osobie naprzeciwko, bo można sobie poparzyć trzymając pod sobą. Ludzie są znużeni, zmęczeni, senni, narzekają na smród z tych pożal się Boże skór, które pod wpływem bardzo wysokiej temperatury zwyczajnie śmierdzą i przy okazji nas trują. Poza tym spoceni i rozgrzani muszą od razu wychodzić na zewnątrz, co jest już totalną katastrofą. Czekam z niecierpliwością na moment, kiedy ktoś łaskawie ruszy głową bo to już jest skandal. Ceny biletów rosną, czas jazdy się wydłuża zamiast skracać i ciągle podstawiacie te zdezelowane pociągi, a raczej złomy, które już dawno powinny zostać przerobione na żyletki. Proszę o interwencję w tej sprawie albo kontakt, pod którym sam będę mógł to załatwić. Nie pozdrawiam, Podróżujący na trasie Głogów- Wrocław główny

Niezweryfikowany Klient_YhTj

26.02.2020

Placówka

Wrocław, Piłsudskiego 105

Nie zgadzam się (0)
Jechałam dzisiaj pociągiem...
Jechałam dzisiaj pociągiem z Szczecina do Kołobrzegu. Ja, dodatkowy pasażer oraz nasz 7 miesięczny pies rasy Chihuahua (waga 1,1 kg). Pan konduktor 6 razy próbował podejść do nas aby skasować bilet ale za każdym razem przeszkadzał mu jego telefon /telefon z melodia disco-polo raczej służbowy nie był ;) ) W końcu podszedł do nas i od razu założył że piesek nie ma biletu, kazał schować do kontenera i dać na gorną połke w pociągu. Po ukazaniu biletu również dla zwierzaka (4,50 zł który pozwala by trzymać zwierze po za kontenerem jeśli ma smycz - w naszym przypadku wszystko się zgadzało) Po pokazaniu mu danego punktu regulaminu dalej twierdził że niczego takiego nie ma w regulaminie i kazał schować szczeniaka do tornistra. Oczywiście z takim człowiekiem nie da się dogadać. Ciekawe jaki stosunek mial do innego labradora w pociągu... Być może po prostu nie lubi zwierząt ale gdybym chciała męczyć szczeniaka w kontenerze to bym nie płaciła za bilet.

Niezweryfikowany Klient_6lF6

19.02.2020

Placówka

Szczecin, Hetmana Stefana Czarnieckiego 9

Nie zgadzam się (0)
Lepiej jechać drożej,...
Lepiej jechać drożej, niż słuchać pana, który jest kierownikiem pociągu. Druga sprawa nowej mentalności pokolenia z, które teraz podróżuje... Panowie po 20 lat w rureczka h siedzą a starsze panie czy kobiety z dziećmi stoją... Ale to już brawa dla rodziców (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść - RODO)

Niezweryfikowany Klient_aEhv

16.02.2020

Placówka

Poznań, Głogowska

Nie zgadzam się (1)
Pierwszy raz spotykam...
Pierwszy raz spotykam się z takim dyletanctwem. Ponad godzinne opóźnienie pociągu Krzyż-Gorzów i to praktycznie codziennie. Znajomi polecali PKS ale wolałem być mądrzejszy i wybrałem kolej bo szybciej i nieco taniej. Zawód na całej linii. Jeśli jesteś z Gorzowa Wlkp, nie korzystaj z Polregio. Idź na PKS. Jest parę metrów od PKP. Może i drożej ale punktualnie.

Niezweryfikowany Klient_DQRf

13.02.2020

Placówka

Krzyż, ul. Krzyz

Nie zgadzam się (0)
Bardzo często podróżuje...
Bardzo często podróżuje z malutkim dzieckiem na trasie Pruszcz Gdański - Gdańsk Oliwa. Obsługa zawsze bardzo sympatyczna i kulturalna. Chętnie pomogą wnieść lub wysiąść z wózkiem bez proszenia, sami ofiarują pomoc, uśmiechnięci, pomocni. Nowe składy super wygodne, dojazd do Gdańska dużo szybszy niż ZTM. Bilety kupuję przez apke- szybko i wygodnie. Polecam!

Niezweryfikowany Klient_dqwK

05.02.2020

Placówka

Gdańsk Oliwa, ul. Plac dworcowy 1

Nie zgadzam się (0)
Bardzo często podróżuje...
Bardzo często podróżuje z malutkim dzieckiem na trasie Pruszcz Gdański - Gdańsk Oliwa. Obsługa zawsze bardzo sympatyczna i kulturalna. Chętnie pomogą wnieść lub wysiąść z wózkiem bez proszenia, sami ofiarują pomoc, uśmiechnięci, pomocni. Nowe składy super wygodne, dojazd do Gdańska dużo szybszy niż ZTM. Bilety kupuję przez apke- szybko i wygodnie. Polecam!

Niezweryfikowany Klient_dqwK

05.02.2020

Placówka

Gdańsk Oliwa, ul. Plac dworcowy 1

Nie zgadzam się (0)
Czemu w rozkladzie...
Czemu w rozkladzie jazdy trasa deblin -lublin nie ma pociagu dla pasazerow ktore dojezdzaja do pracy do lublina na godz.6 rano przed 3 laty zawsze byl pociag

Niezweryfikowany Klient_cCNa

08.12.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Witam, płacę ponad...
Witam, płacę ponad 300 zł za bilet który nie jest warty nawet połowy tej ceny. Skoro brak biletu jest powodem do wstawienia mandatu to ja rządami zwrotu kosztów biletu kiedy pociąg spóźnia się GODZINĘ, kiedy to rano człowiek się spieszy do pracy i codziennie musi się tłumaczyć swojemu szefowi ile tym razem się dziś spóźni. Czy 20 minut czy 2 godziny. To jest GODZINA mojej pracy. Rezygnuje z tych linii, nie polecę nikomu, a na dodatek będę każdemu odradzać bo to co się dzieje jest nie dość że irytujące, człowiek w nerwach od samego rana to na dodatek NIE PROFESJONALNE, żadnego wytłumaczenia ze strony przewoźnika, a komunikat "z przyczyn niezależnych" codziennie się nie sprawdza i za dużo nam nie mówi! Ale bileciki oczywiście sprawdzane, już na pierwszej stacji ;) Ja w takim razie z przyczyn niezależnych będę swoją opinię propagować. NIE POLECAM.

Niezweryfikowany Klient_OsCs

03.12.2019

Placówka

Krzyż, ul. Poznań

Nie zgadzam się (0)
Jeżdżę koleją codziennie...
Jeżdżę koleją codziennie i omijam tego przewoźnika z daleka!!! Takiego braku kultury wśród konduktorów naprawdę nie znajdziecie, szczególnie na trasie Katowice-Kielce jest tam taki jeden bardzo niski (mały człowieczek) opryskliwy nieuprzejmy nie wychowany traktuje pasażerów jak śmieci. Odnoszę wrażenie że Regio przygarnia tych którzy stracili pracę u innych normalnych przewoźników, podejście do pasażerów żenujące!!!!!! (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_iPHA

19.11.2019

Placówka

Katowice, Konopnickiej

Nie zgadzam się (0)
Czynna jedna kasa,...
Czynna jedna kasa, dodatkowo z przerwami. Brak automatu aby kupić bilet. Żeby zalogować się do aplikacji trzeba podać pełno danych łącznie z zakładaniem konta. Musiałam kupić bilet w pociągu który droższy prawie 100 %. Na co komu taką kasa w której nie można biletu kupić.

Niezweryfikowany Klient_OpOs

15.11.2019

Placówka

Gdańsk Oliwa, ul. Plac dworcowy 1

Nie zgadzam się (0)
Częste spóźnienia, nawet...
Częste spóźnienia, nawet 20 minutowe. Jak masz autobus którym musisz jechać, a odjeżdża 2 minuty po "planowanym" przyjeździe to się nie wyrobisz. Lepiej nie korzystać z pociągów gdy bardzo bardzo się spieszysz

Niezweryfikowany Klient_fNOG

12.11.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Trasa Olsztyn GŁ-...
Trasa Olsztyn GŁ- Pisz Dobra jakość pociąg odjechał na czas nie było spóznien na miejsce dojechałam o 5 minut wcześniej wszystko na + cena korzystna :) Polecam serdecznie

Niezweryfikowany Klient_ZY4t

12.11.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Masakra Pociąg relacja...
Masakra Pociąg relacja Kraków kielce .Konduktorzy bez kultury JEDEN wlepil mandat dziewczynie ktora wsiadla nie tymi drzwiami co trzeba i nie na stacji poczatkowej a on wmawiał ze tak.NAWET NIE.CHCIALO MU SIE KAMERY SPRAWDZIC Dziewczyna nie miala jak dojsc do konduktora bo byl taki tłok.Paradował z jej dowodem po pociągu I GDZIE TO RODO JEDEN... ? MIMO INTERWENCJI INNYCH OSOB STOJĄCY OBOK DZIECIAK DOSTAL BILET A JĄ OŚMIESZYL PRZED CALYM POCIAGIEM.I NIE ZOSTALY WYCIAGNIETW ZADNE KONSEKWENCJE a ona musiala mandat placic ! ! ! Nr pociagu 32316 27.09.19r godz 16.18 BRAWO REGIO !

Niezweryfikowany Klient_ohxx

08.11.2019

Placówka

Kraków, Jeżmanowskiego 3

Nie zgadzam się (0)

Przewozy Regionalne - POLREGIO

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Przewozy Regionalne - POLREGIO?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!