Platforma Canal+

(4.02)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (491 z 900)

Bardzo nieprzyjemni w...
Bardzo nieprzyjemni w kontakcie w sprawie przedłużenia umowy Starają się wmówić i przekonać że lepszej oferty j nie będzie Umowa kończy się za 6mc ,nie dociera do konsultanta że jest zbyt długi czas do końca umowy aby już ją przedłużyć Straszą podwyżkami

thorn21kr

01.07.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Placówka w Brzegu...
Placówka w Brzegu przy ul Wyszyńskiego to bardzo przyjazna firma ukierunkowana na zadowolenie klienta w każdym "calu" oczekiwań. Zatrudniona tam pracownica to osoba o wysokiej kulturze, szerokiej wiedzy z bardzo pro-klienckim usposobieniem. Załatwiałam tam sprawę telewizji mojego teścia - osoby bardzo, bardzo wiekowej (do setki niewiele mu brakuje), ale też osoby która podchodzi do wielu spraw "zero - jedynkowo" i niekoniecznie przyjmuje tzw. pośrednie okoliczności. Miał już bardzo stary dekoder (pierwszy, jeszcze od nc+), który już nie obsługiwał wielu funkcji i zaczęły się też problemy z odbiorem, więc trzeba było nowszy egzemplarz zainstalować. Ze względu na wiek właściciela, pracownica była tak miłą, ze aktywacji urządzenia dokonała w punkcie, aby teściowi tylko podłączyć urządzenie gotowe do odbioru. Niestety odbiór okazał się niemożliwy z przyczyn, których źródła do dziś nie znam - byli różni fachowcy, którzy niczego nie wskórali, więc kolejne wizyty w punkcie stały się koniecznością. Ostatecznie urządzenie mi wymieniono, znów zostało zaktywowane przez pracownicę i tym razem wszystko było OK. dziękuję za cierpliwość pracownicy, jej zrozumienie dla potrzeb starszej osoby (bardzo starszej), której sprawę załatwiałam i udało z "sukcesem", dzięki profesjonalnej postawie, zatrudnionej osoby. Więcej takich osób !

DORA_1

18.06.2024

Placówka

Brzeg, Wyszyńskiego 2a

Nie zgadzam się (0)
Duży wybór kanałów...
Duży wybór kanałów stosunkowo konkurencyjna cena liczne promocje i rabaty.

Krzysztof_1776

16.12.2023

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Konsultantka na czacie...
Konsultantka na czacie z obsługi klienta nie chciała udzielić pomocy. Długo nie odpisywała jak się z nią połączyłem, a zgłaszałem brak odbioru. Później po około pół godzinie napisała, że musi iść do domu i się rozłączyła. Takie zachowanie jest nie dopuszczalne. Brak zaangażowania i brak chęci pomocy. Zostałem bez odbioru tv.

Piotr_1169

02.04.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Nie wiem za...
Nie wiem za co tyle pieniędzy;(

Klient_dA4rO

01.04.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo pomocna pani,...
Bardzo pomocna pani, przejrzyście wytłumaczyła wszystkie możliwe warienty i promocje

Klient_XDPHL

07.10.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Obsługa online bardzo...
Obsługa online bardzo miła. Bardzo szybko rozwiązują problemy. 4 gwiazdki dlatego, że przedłużyli mi umowę bez poinformowania.

Klient_CZoe

09.04.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Korzystam z wielu...
Korzystam z wielu lat i nigdy nie zawiodłam się.

Pati_10

09.04.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Obsługa miła. Konsultanci...
Obsługa miła. Konsultanci przedstawiają fajnie ofertę programową.

zarejestrowany-uzytkownik

08.04.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobra obsługa,...
Bardzo dobra obsługa, która potrafi doradzić w każdej kwestii. Spora wiedza pracownika na temat oferowanych produktów. Reklamacja usługi przyjęta i szybko naprawiona. Polecam!

Klient_A28B

23.02.2022

Placówka

Gdańsk, Kartuska 149/19

Nie zgadzam się (0)
Znakomita obsługa, salon...
Znakomita obsługa, salon bardzo dobrze urządzony. Super akcesoria do telefonów. Rodzinna atmosfera w salonie.

PGoszewski

10.02.2022

Placówka

Biskupiec, Plac Wolności 7E

Nie zgadzam się (0)
bez uwag, bardzo...
bez uwag, bardzo dobra ofert i kontakt.

Edyta_449

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Ostatnią umowę przedłużyłem...
Ostatnią umowę przedłużyłem w salonie stacjonarnym. Pan polecił wymianę dekodera na nowszy i dodał do umowy więcej programów

ARTUR_196

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
To jeden z...
To jeden z dwóch dostawców telewizji, jaką odbieram. Jestem zadowolona z oferty - duża różnorodność programów dla każdego domownika, także dla wnuków, które dość często mnie odwiedzają. W tym roku przedłużyłam umowę na kolejny okres 2 lat, co świadczy samo za siebie i nie wymaga dodatkowego komentarza, jest najlepszą wizytówką dla dostarczanych usług - rozrywki, edukacji, publicystyki i innych rodzajów ?

DORA_1

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
wszystko łatwe i...
wszystko łatwe i czytelne na stronie

Ewa_367

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
nie pokazuja tenisa...
nie pokazuja tenisa WTA w zadowalajacy sposob

Marcin_2416

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Oferta telewizyjna u...
Oferta telewizyjna u każdego operatora podupadła w ostatnim czasie. Canal + wygrywa zdecydowanie jeżeli chodzi o jakość dekoderów, które dostarczają. W porównaniu do innych dostawców telewizji jest o niebo lepiej.

Tomasz_2389

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Wiele promocji dla...
Wiele promocji dla nowych klientów ,zapomina się o klientach wieloletnich i związanych z firmą od lat.

Krzysztof_1776

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jakość obsługi zdecydowanie...
Jakość obsługi zdecydowanie różna w zależności od miejsca, w którym pytałam o ten sam problem. Raczej nie polecę tej firmy. Sama tez zrezygnowałam z usług głównie z powodu podejścia do klienta, który podpisał już umowę.

Niezweryfikowany Klient_VKAi

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super jak zawsze,...
Super jak zawsze, duży plus za telewizję online

Wioleta_93

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Platforma Canal+

Platforma CANAL+ to nowoczesna, najbogatsza pod względem oferty programowej platforma płatnej telewizji premium w Polsce. Oferuje ponad 170 wyselekcjonowanych kanałów najwyższej jakości, w tym ponad 100 w standardzie HD. Na Platformie CANAL+ można oglądać najbardziej prestiżowe wydarzenia sportowe, hity filmowe, a także seriale oraz autorskie serie dokumentalne. Platforma CANAL+ to również superszybki Internet LTE i telefonia komórkowa. Platforma CANAL+ oferuje unikalną usługę „TV w kieszeni”, dzięki której oglądając telewizję przez aplikacje nc+ GO lub przez stronę ncplusgo.pl nie zużywa się limitu transferu danych.

Dane firmy

miasto

miasto,

Czy te firmy wypadają lepiej niż Platforma Canal+?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Bardzo nieprzyjemni w...
Bardzo nieprzyjemni w kontakcie w sprawie przedłużenia umowy Starają się wmówić i przekonać że lepszej oferty j nie będzie Umowa kończy się za 6mc ,nie dociera do konsultanta że jest zbyt długi czas do końca umowy aby już ją przedłużyć Straszą podwyżkami