Fielmann

(1.95)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (180 z 256)

Chciałem umówić się...
Chciałem umówić się na badanie wzroku u optyka Fielmann Bonarka Kraków najwcześniej jak to możliwe ze względu na godziny mojej pracy zawodowej. Godzina 10.00 była zajęta i Pani zaproponowała mi 11.00 . Trochę późno ale od razu mnie poinformowano, iż mogę przyjść pół godziny wcześniej, gdyż co prawda umawiają co godzinę ale badanie trwa około pół godziny więc przyjmą mnie wcześniej. Super. Jakie jednak było moje zdumienie w dniu wizyty, gdy się okazało, że muszę czekać bo przyszła osoba umówiona na 10.30. Gratuluję kompetencji pracowników!

Klient_wudN

27.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Najlepszy salon optyczny...
Najlepszy salon optyczny z jakiego usług do tej pory korzystałem - szanuje swoich klientów.

zarejestrowany-uzytkownik

12.04.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
20.02 - ZAMÓWIONE...
20.02 - ZAMÓWIONE SOCZEWKI - 1-2 dni robocze dostawa. Mamy 04.03. a soczewek jak nie było tak nie ma. Na infolinię nie da się dodzwonić. NIE KUPUJCIE TAM. (opinia zmoderowana a uwagi na treść)

Klient_kqKs

04.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Towar miał zostać...
Towar miał zostać wysłany w ciągu 5-6 dni roboczych. Minęło już 12. Podczas kontaktu telefonicznego otrzymuję informację, że produkt "dzisiaj na pewno zostanie wysłany" Taka sytuację miała miejsce już 4x! Przesyłki nadal brak a dodzwonienie się na infolinie graniczy z cudem. Sugeruję, aby centrala w Niemczech przyjrzała się "profesjonalnej obsłudze" w polskim wydaniu. NIE POLECAM!!!!

Klient_fVNv

23.02.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zamówienie złożone 15...
Zamówienie złożone 15 grudnia przez stronę internetową, po 5 dniach roboczych (czyli dłużej, niż podany na stronie czas wysyłki soczewek) zamówienie zastało wysłane. Okres przedświąteczny, więc OK - czekam cierpliwie. W Inpost moja paczka cały czas widnieje jako niewysłana. 27 grudnia kontaktuję się przez formularz - brak odpowiedzi. 28 grudnia dzwonię do firmy i przez godzinę!!! czekam w kolejce na linii - nikt nie odbiera. 29 grudnia w odpowiedzi na kolejnego maila dostaje informacje, że prawdopodobnie nawaliła firma kurierska. W kolejnych mailach, zamiast poinformować mnie, kiedy paczka dotrze i przeprosić za spore niedogodności - dostaje opryskliwe riposty na tematy, które w ogóle nie są istotne. Ostatecznie zamówienie dotarło do mnie 3 stycznia dodatkowo dostałam maila, że paczka już jest w drodze i mogę ewentualnie odmówić jej przyjęcia, ale na anulowanie zamówienia jest za późno. Tyle. Żadnych wyjaśnień lub przeprosin. Polecam popracować nad logistyką i koniecznie doszkolić zespół obsługi klienta.

Klient_ePhe

11.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zamówiłem na stronie...
Zamówiłem na stronie Fielmann soczewki 16 grudnia 2021, zamówienie miało zostać zrealizowane w ciągu 1-2 dni roboczych, niestety nie zostało. Uznałem że to wina sezonu świątecznego i zaczekałem do końca świąt. Niestety nadal mi ich nie wysłano, na infolinii nie ma nikogo, raz ktoś odebrał aby się od razu rozłączyć. Po kontakcie firma uznała że to wina niezaznaczenia paczkomatu (nie muszę chyba mówić że aby zamówienie przeszło dalej trzeba go zaznaczyć). Pani na mailu postanowiła się zająć sprawą, stworzyła numer przesyłki, ale jej nie wysłała. Dopiero 5 stycznia 2022 po kolejnej interwencji Pani postanowiła mi je wysłać. Nie polecam tej strony tak samo jak obsługi, która nie raczyła mi pomóc, a nawet jak widać utrudniała.

Klient_cGm6

05.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (1)
Kpiny z klientami...
Kpiny z klientami i arogancja kierownika oddziału. Opis porażki: Zamówiłem okulary z początkiem listopada br. Na badanie wzroku trzeba było czekać, miałem pecha. Po badaniu bardzo uprzejma i kompetentną Pani pomogła mi dobrać szkła. Nie mieli oprawek które by mi odpowiadały, więc wziąłem całe okulary przeciwsłoneczne. Po kilkunastu dniach oczekiwania odebrałem okulary. Szkła były wadliwe. Nie działała funkcja fotochromów. Przy wyjeździe samochodem z galerii zostałem przez to oślepiony słońcem i cudem uniknąłem zderzenia. Reklamowałem. 8 grudnia zostałem wezwany do salonu i poinformowany ze są już nowe dobre szkła. Czekałem specjalnie na ich wymianę, kiedy to poinformowano mnie że szkieł nie da się założyć, bo są za małe Odszedłem z kwitkiem kolejny raz. Poinformowałem kierownika oddziału o skandalicznej sytuacji - obiecał zbadać sprawę i oddzwonić. Nie oddzwonił. Po Bożym Narodzeniu dostałem list z Fielmanna.. Myślałem naiwnie że to wyjaśnienie skandalicznego traktowania przez firmę mojego zamówienia. A skąd. Pan kierownika przesyłał mi ankietę z pytaniem czy jestem zadowolony z okularów. Tych na które czekałem od początku listopada, a których nie dostałem do tego dnia. No to wypełniłem ankietę i wysłałem do działu obsługi klienta Fielmanna. Opinie miażdżąca odnośnie ich usługi. Pracownice doradzającą pochwaliłem zgodnie z prawdą. Jeszcze tego samego dnia zadzwonił do mnie kierownik, ten sam który obiecywał zadzwonić z początkiem miesiąca. Miał pretensje za złą opinię ich usługi i mówił, że dzwonił do mnie 2 tygodnie temu, a nie dzwonił. Sprawdzam wszystkie rozmowy nieodebrane. Z Fielmanna nie było żadnej. Kierownik mówił, że moja historia jest nieprawdziwa i zna jej inna wersję. Spytany jaka to wersja nie potrafił odpowiedzieć. Twierdził, że trzecie tym razem dobra szkła do moich okularów czekają na odbiór od 2 tygodni, a ja ich nie odbieram. Tylko że, nawet jeśli to w ogóle prawda? to nie raczyli mnie o tym poinformować! W międzyczasie zachorowałem na covid i zapalenie płuc. Więc odbierać okulary pojechała dzisiaj moja żona. Odebrała. Nie wiem czy są dobre bo nie miałem okazji sprawdzić funkcji przyciemniania. Oczywiście ani kierownik w aroganckim tonie przez telefon, ani nikt z personelu nie przeprosił za taką denna realizację zamówienia. Przez telefon kierownik powtarzał za to 5 razy, że jak mi się nie podoba, to mi zwrócą pieniądze. Po 2 miesiącach czekania i trzymania moich pieniędzy zostałbym bez okularów. Mój czas, nerwy nie mają dla Filmanna żadnego znaczenia. Szczyty niekompetencji, braku profesjonalizmu i arogancja kierownika oddziału. Z takim aroganctwem jak w Filmannie spotkałem się ostatnio za komuny. Szkła z okularów przeciwsłonecznych które są moja własnością - zabrali mi i nie wiedzą gdzie one są. Mają szukać. Dno. Chcecie marnować czas, nerwy i narażać się na arogancje niekompetentnych pracowników- idźcie do Fielmanna. Macie to jak w banku.

Klient_XfDt

28.12.2021

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (0)
super salon, sprawna obsługa,...
super salon, sprawna obsługa, miłe Panie i najważniejsze ..? dobre okulary :-)

Klient_QWqK

16.12.2021

Placówka

Poznań, al. Solidarności 47

Nie zgadzam się (0)
Pierwszy i ostatni...
Pierwszy i ostatni raz. Ładnie wyglądające chińskie podróbki. Dwa razy wymieniane w ramach gwarancji, dzisiaj ide ponownie zareklamować. Na miejscu wykonują pseudo badanie okulistyczne na zasadzie czy pani pasuje, efektem jest ból głowy po godzinie noszenia okularów.

Klient_jL9H

24.11.2021

Placówka

Koszalin, Paderewskiego 1

Nie zgadzam się (0)
Niekompetentna obsługa klienta.
Niekompetentna obsługa klienta.

Klient_wpAB

27.10.2021

Placówka

Płock, Wyszogrodzka 144

Nie zgadzam się (0)
Od półtora miesiąca...
Od półtora miesiąca nie mogę doprosić się realizacji reklamacji-wymiana wadliwych oprawek. Panie w obsłudze nie wiedzą czego dotyczy reklamcja, twierdząc, że zamówienie jest w trakcie realizacji.

Klient_wpAB

27.10.2021

Placówka

Płock, Wyszogrodzka 144

Nie zgadzam się (2)
Miła i fachowa...
Miła i fachowa obsługa, profesjonalne podejście. Podziękowania dla Pana (dane pracownika usunięte przez administratora - RODO) za cierpliwość i fachowe doradztwo.

Klient_F71y

12.10.2021

Placówka

Kraków, Pawia 5

Nie zgadzam się (1)
Miła atmosfera i...
Miła atmosfera i profesjonalne podejście do klienta.

Klient_MCIA

22.08.2021

Placówka

Wrocław, Pl. Dominikański 3

Nie zgadzam się (2)
Gorąco polecam. ...
Gorąco polecam. Mila obsługa.

Klient_lqiN

10.08.2021

Placówka

Płock, Wyszogrodzka 144

Nie zgadzam się (0)
Bardzo rzetelnie przeprowadzone...
Bardzo rzetelnie przeprowadzone badanie, doskonale dobrane szkła i doradztwo w oprawach, przemiła obsługa Pani (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO).- od początku wykazywała ogromne zaangażowanie i dbałość o klienta. Salon opuściliśmy z bardzo pozytywnym wrażeniem i dobrym samopoczuciem, że dokonaliśmy dobrego wyboru: ) Z pewnością wrócimy ponownie do salonu na św. Marcina Polecamy

Klient_UyJK

09.08.2021

Placówka

Poznań, ul. Św. Marcin 69

Nie zgadzam się (1)
NIE POLECAM !!!...
NIE POLECAM !!! Problemy z bramką płatniczą - NIE róbcie przelewu !!! Przelew nie przechodzi do Fielmanna w wyniku czego trzeba wysyłać potwierdzenie przelewu i czekać na zwrot gotówki - CZEKAM bez skutku!!!

Klient_VqhU

05.08.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (1)
Miesiąc temu zakupiłem...
Miesiąc temu zakupiłem w salonie oprawki firmy Ray Ban. Pani doradziła i dobrała je idealnie do mnie. Przez moją nieuwagę został lekko skrzywiony zawias i po prostu się okulary ,,rozjechały''. Odwiedziłem dzisiaj ponownie salon i przemiłe panie zapytały w czym mogą pomóc. W moment ustaliły przyczynę i naprawiły nieodpłatnie w kilka minut. Profesjonalistki. Polecam . Zadowolony klient.

Klient_HUP5

21.07.2021

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Bardzo fachowa obsługa....
Bardzo fachowa obsługa. Pani (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO), która doradzała mi w kwestii doboru szkieł i oprawek , jest niezwykle merytoryczna , cierpliwa i profesjonalna. Zdecydowanie polecam salon w Bonarce !!

Klient_nEmJ

19.07.2021

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (1)
Uważajcie, sklep nie...
Uważajcie, sklep nie gwarantuje oryginalności sprzedawanych produktów, m.in. nie jest wstanie w jakikolwiek sposób udowodnić, że zamówiony produkt przez klienta jest tego producenta, którego wybrał, co potwierdziła kierownik sklepu dając do zrozumienia, że to w ich oddziale standard.

Klient_9BzD

02.07.2021

Placówka

Chorzów, Wolności 30

Nie zgadzam się (0)
Bardzo polecsm! Robiłam...
Bardzo polecsm! Robiłam okulary już w wielu miejscach i dopiero tutaj poczułam się "zaopiekowana". Fachowe doradztwo, przystępne ceny i co najważniejsze, porządnie wykonane okulary. Polecam bardzo!!!

Klient_nEE2

01.07.2021

Placówka

Poznań, al. Solidarności 47

Nie zgadzam się (2)

Fielmann

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Fielmann?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Tak sobie.
Tak sobie.
Polityka cookies
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.
;