Galeria Wypieków

(4.28)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (21 z 27)

Sprzedające trzy Panie,nie...
Sprzedające trzy Panie,nie zaproponowały nowych rzeczy,nie umiały opowiedzieć o nowych asortymentach ,bardzo długi czas oczekiwania na obsługę mimo kilkuosobowej kolejki,bułka zakupiona z podgrzewacza po prostu sucha bez walorów smakowych

Janina_59

13.07.2018

Placówka

Warszawa, Światowida

Nie zgadzam się (0)
Drodzy Zjadacze Chleba,nie...
Drodzy Zjadacze Chleba,nie ma nic piękniejszego niż zapach świeżego chleba o poranku. Myślę, że jest to aromat który w równym stopniu pobudza nasze zmysły, jak poranna kawa. W celu uzupełnienia "zapasów glutenu" udałam się do piekarni zlokalizowanej na Placu Wilsona, nie spodziewając się, że moja wycieczka może okazać się istnym powrotem do przeszłości. Już od wejścia uderzył mnie widok niczym z filmów Barei. Kolejka. Nie zraziłam się jednak tym faktem, uznając to za dobry sygnał świadczący o wysokiej jakości produktu i dużym popycie. Stojąc w kolejce można było zaobserwować kolejne elementy żywcem wyjęte z epoki słusznie minionej. Panie ekspedientki "warczały" na kolejnych klientów, stosując znany tekst ''Następny!" lub w lżejszej wersji "Dla Pani?". Klienci grzeczni i zdyscyplinowani (być może mając w pamięci PRL woleli nie podpaść Paniom za ladą) stali w ogonku czekając na swoją kolej. Nie zdziwił mnie więc fakt, iż po zakończeniu obsługiwania jednej bardziej niezdecydowanej klientki, Panie ekspedientki zaczęły bardzo głośno komentować i wyrażać swoje niezbyt miłe opinie na temat tej starszej Pani. Gdy przyszła moja kolej, nauczona poprzednim przykładem, szybko wystukałam zamówienie, aby nie zostać obgadaną. Po mimo dużego ruchu kolejka szła w miarę sprawnie, dało się wyczuć jednak pewien chaos i pospieszanie. Wyroby są naprawdę dobre, zupełnie jak pieczone w domu. Ceny są odpowiednie do jakości., a wybór produktów bardzo duży i zróżnicowany. Bardzo pomocna jest też lista alergenów i składników w danym produkcie udostępniana na życzenie. Wystrój jest estetyczny i pasuje do klimatu piekarni. Tylko ta obsługa klienta rodem z PRL-u przyprawić może o dreszcze.

zalogowany_użytkownik

09.05.2017

Placówka

Warszawa, Mickiewicza 27

Nie zgadzam się (0)
Super!! Bardzo miła...
Super!! Bardzo miła obsługa, panie doradzają przy wyborze pieczywa, proponują różne wypieki. Wykazywały znajomość towaru. W środku czysto, schludnie, obsługa podzielona obowiązkami, szybko!

zalogowany_użytkownik

16.04.2017

Placówka

Warszawa, Wawozowa 17 19

Nie zgadzam się (0)
Codziennie świeże, boskiej...
Codziennie świeże, boskiej jakości pieczywo, miła obsługa. Nic dodać nic ująć.

Mateusz_1191

27.05.2016

Placówka

Warszawa, Al.Solidarności 119/125

Nie zgadzam się (0)
Sympatyczny, nieduży lokal....
Sympatyczny, nieduży lokal. Wewnątrz jasno, choć nieco wąsko, zwłaszcza gdy poza klientami "ogonkującymi" po pieczywo i słodkości przy stolikach przycupną klienci pragnący posilić się na miejscu. Ale to nie dziwi, w ofercie znajdziemy bardzo smaczne naleśniki smażone na miejscu, np. ze szpinakiem i twarogiem. Do tego filiżanka kawy i mamy bardzo smaczne drugie śniadanie. Pracownice Galerii zawsze miłe i uśmiechnięte, w razie potrzeby doradzają w wyborze. Ceny umiarkowane, wybór pieczywa, bułeczek, ciastek itp. bardzo przyzwoity. Stały punkt w drodze do pracy lub podczas spaceru.

Jeżozwierz

24.01.2016

Placówka

Warszawa, Nowy Świat 48

Nie zgadzam się (0)
Szybka obsługa- mimo...
Szybka obsługa- mimo wiecznych kolejek! Miło i sprawnie. Jakość produktów zawsze bez zarzutu- ceny bardzo korzystne w odniesieniu do innych lokalizacji. polecam

zarejestrowany-uzytkownik

18.01.2016

Placówka

Warszawa, ul Solec 117

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobre pieczywo,...
Bardzo dobre pieczywo, duży wybór, dość przystępne ceny. Jedyny minus to wielkość lokalu. W środku mieści się jakieś 5 osób, reszta kolejki stoi na chodniku przed drzwiami:/

Malwina_206

25.03.2015

Placówka

Warszawa, Wołoska

Nie zgadzam się (0)
Zakupy przebiegły jak...
Zakupy przebiegły jak zwykle sprawnie. Jakość produktów niezmiennie bez zarzutu. Podłogi czyste, kolejka posuwała się bardzo szybko, a sprzedawcy byli uprzejmi. Jedynym mankamentem tej konkretnej piekarni są ceny, które są wyższe niż w innych oddziałach Galerii Wypieków (nawet tym, który jest kilkaset metrów dalej).

Karol_452

11.04.2014

Placówka

Warszawa, Nowy Świat 48

Nie zgadzam się (0)
Kanapki z chrupiącego...
Kanapki z chrupiącego pieczywa, ze świeżymi warzywami i dobrego gatunku szynką i serem, do tego rozpływająca się w ustach kremówka i wyśmienity sernik z makiem - jakość produktów Galerii Wypieków jest zdecydowanie bez zarzutów. W parze z jakością idą niestety nie najniższe ceny, ale w tym wypadku naprawdę warto zapłacić trochę więcej. Wystrój piekarni przywodzi na myśl coś pomiędzy starą polską chatą a krainą prosto z bajki, co idealnie komponuje się z oferowanym asortymentem. Zdecydowanie warte polecenia miejsce!

Karol_452

10.04.2014

Placówka

Warszawa, ul Solec 117

Nie zgadzam się (0)
Pomimo długich kolejek,...
Pomimo długich kolejek, zawsze pełen profesjonalizm. Panie obsługujące klientów zawsze witają uśmiechem. Minusem jest pośpiech, ale w takich warunkach jest on niczym dziwnym.Czysto i profesjonalnie a oszałamiający zapach, czuć już z zewnątrz.

zarejestrowany-uzytkownik

06.10.2013

Placówka

Warszawa, Al.Solidarności 119/125

Nie zgadzam się (0)
Super. Sklepik jest...
Super. Sklepik jest super pod wieloma wzgledami - bardzo szeroki i zawsze swiezy asortyment oraz kompetentna obsluga, ktora zawsze zacheca do zakupu dodatkowych produktow i potrafi podpowiedziec, jesli klient ma problem z wyborem. Ceny sa dosc wysokie jak na pieczywo, ale w stosunku do jakosci wyrobow sa odpowiednie. Jedynym problemem jest czas oczekiwania i sprawnosc obslugi. Na minus: sprawność obsługi. Na plus: personel, wiedza i doradztwo, oferta i cena, wygląd miejsca obsługi.

Agacia

27.06.2013

Placówka

Warszawa, Malczewskiego 46

Nie zgadzam się (0)
Uwielbiam robić tutaj...
Uwielbiam robić tutaj zakupy. Panie są miłe, uprzejmie i bardzo pomocne. Nawet najdłuższa kolejka gwarantuje nam szybką obsługę, dzięki dobrej organizacji personelu. Towar ułożony, widoczny dla klienta, to samo dotyczy cen. Lokal zawsze czysty i schludny, zachęcający wręcz do robienia zakupów akurat w tym miejscu.

Ewa_1484

22.06.2013

Placówka

Warszawa, Jana Olbrachta 32

Nie zgadzam się (0)
Galeria znajduje się...
Galeria znajduje się blisko mojej pracy więc bywam tam min. raz dziennie, o klimacie i jakości tego miejsca może świadczyć już to że najczęściej stoi się tam w długiej kolejce, ludzie cierpliwe czekają na swoją kolej a w międzyczasie obserwują półki i gablotki aby wybrać co zamierzają kupić, a jest w czym wybierać, niesamowity wybór pieczywa i słodkości, do tego maja przepyszne naleśniki z mąki orkiszowej , dostępne na miejscu lub na wynos, osobiście polecam z serem żółtym i szpinakiem :))).Obsługujące tam Panie pracują tak sprawnie i szybko, że zanim się obejrzę stoję już przy kasie, ponadto oprócz samej sprzedaży znają skład każdego chlebka, ciastka itd. i często doradzają lub polecają mi jakiś produkt.Zawsze wychodzę z tego miejsca uśmiechnięta i zadowolona.Polecam.

zalogowany_użytkownik

03.06.2012

Placówka

Warszawa, Al.Solidarności 119/125

Nie zgadzam się (0)
Do sklepu wstąpiłem...
Do sklepu wstąpiłem po pieczywo. Tuż przy wejściu umieszczona jest gablota z ciastami. Szeroki wybór i apetyczny wygląd ciast kuszą klientów. A dodatkowo można zamówić kawe. Są miejsca siedzące, więc na miejscu można delektować się smakiem ciasta i kawy. Serwowane są również dania na ciepło. Obsługa bez zarzutu. Jedna osoba na kasie, druga podaje towar. Klienci witani są słowami: "Dzień dobry, co podać". Każdy klient zagajany jest o produkt cukierniczy ("Czy życzy Pan sobie coś na słodko?"). Pracownicy doskonale znają asortyment. Prosząc o pieczywo danego rodzaju, pracownik zaproponuje conajmniej dwa produkty.

Łukasz_1520

10.12.2011

Placówka

Warszawa, Słomińskiego 5

Nie zgadzam się (3)
Wstapilam do nowo...
Wstapilam do nowo otwartej Galerii Wypiekow przy ul. Nowy Swiat w Warszawie, aby zjesc cieply pasztecik, ktory czesto kupuje w innych punktach wymienionej firmy. Na ladzie widze koszyk z nieduzymii pasztecikami prosze, wiec mloda (chyba nieletnia) sprzedawczynie o 2 sztuki. Ta mloda cos przebakuje o promocji i pakuje mi 3 sztuki. Zwracam jej uwage ale ona z sarkazmem mowi: "przeciez sa za darmo" i ze zloscia wyciaga jedna sztuke z torebki. Mowie, ze nie wiedzialam o tym poniewaz w slkepie nie ma zadnej informacji na ten temat i trudno mi zgadnac ze cos jest za darmo. Zamawiam jeszcze "regularny" pasztecik na miejscu, za ktory place i czekam na podanie. Po dluzszej chwili druga mloda dziewczyna mowi do mnie, ze produkt lezy juz na stoliku. Dziekuje siadam jem ii obserwuje. Wchodzi mlody chlopak i ta sama ekspedientka ze smiechem bez pytania pakuje mu kilka pasztecikow bo za darmo. Wydaje sie, ze te mlode osoby powinny przejsc szkolenie jak traktowac "prawidlowo" kazdego klienta. Dodam jeszcze, ze ceny w tym miejscu sa wyzsze niz w innych punktach tej sieci.

zarejestrowany-uzytkownik

27.11.2011

Placówka

Warszawa, ul Solec 117

Nie zgadzam się (4)
Uwielbiam tego typu...
Uwielbiam tego typu miejsca, a szczególnie Galerię Wypieków Piotra Lubaszki. Jest to bardzo przyjazne miejsce, można wyczuć rodzinną atmosferę i indywidualne podejście personelu do klienta. Personel wie wszystko na temat sprzedawanego pieczywa, dodatkowo proponuje specjalne wypieki. Panie tam pracujące są bardzo miłe i dobrze zorganizowane. Ceny niższe niż w osiedlowym sklepie, a pieczywo wyższej jakości i smaczniejsze. Zdecydowanie większy wybór chleba niż w innych piekarniach. Byłam bardzo szybko obsłużona, mimo ogromnej kolejki, nawet przed samym sklepem, zakupy nie zabrały mi więcej niż 10 min. Lokal trochę za mały jak na ilość klientów, ale poza tym wszystko ok.

Agata_630

06.11.2011

Placówka

Warszawa, Światowida

Nie zgadzam się (0)
Obok mojego miejsca...
Obok mojego miejsca zamieszkania mieści się sklep firmowy piekarni Galeria Wypieków. Przez przednią szybę sklepu można zauważyć na pierwszym planie ciasta, a w oddali pieczywo. Sklep przyciąga przechodniów zapachem świeżego pieczywa. Wystrój sklepu zachowany jest w ciepłym i przytulnym tonie. Ekspedientki noszą firmowe fartuszki. Wybór produktów jest doprawdy imponujący. Dwa razy dziennie odbywa się dostawa towaru. Każdy, nawet wymagający klient z pewnością znajdzie coś dla siebie. Każdy klient zachęcany jest do zakupu ciasta lub "czegoś na ciepło". Obsługa jest miła i uprzejma. Wewnątrz sklepu jest niewiele miesca dla klientów. Do środka zmieszczą się maksymalnie cztery osoby. Pomimo sprawnej obsługi, część klientów musi stać przed sklepem. Poważnym utrudnieniem jest brak możliwości płacenia kartą płatniczą. Przychodząc do sklepu lepiej mieć ze sobą drobne nominały gdyż notorycznie zdażają się sytuacje braku możliwości wydania reszty.

Łukasz_1520

03.11.2011

Placówka

Warszawa, Malczewskiego 46

Nie zgadzam się (12)
Ocenie podlega piekarnia...
Ocenie podlega piekarnia Galeria Wypieków na Mokotowie w Warszawie. Ze względu na bardzo dobrą lokalizację ma bardzo dużo klientów, którzy przyciągani są zawsze świeżym pieczywem i niezwykle dużym wyborem. Minusem są bardzo długie kolejki, a do kasy czeka się nawet do 10 minut. Nie ma również odpowiedniej ilości miejsca do czekania i często trzeba czekać na zewnątrz. Bardzo wygodne jest rozmieszczenie pieczywa. Zanim dojdzie się do kasy, klient ma możliwość zapakowania do zawsze dostępnych przy wejściu torebek ciastek lub bułek, jakie chce kupić. Dzięki temu obsługa przy kasie ma mniej pracy i znacznie sprawniej wszystko działa. Obsługa jest bardzo miła i zawsze w dobrym humorze. Doradza i z chęcią odpowiada na każde pytanie.

Marta_1470

03.11.2011

Placówka

Warszawa, Wołoska

Nie zgadzam się (0)
Cóż za wspaniale...
Cóż za wspaniale rozpoczęty dzień. Spotkanie z przemiłymi, zawsze uśmiechniętymi paniami, pracującymi w Galerii Wypieków na powiślu naprawdę potrafi wprawić w dobry nastrój. Panie wyglądają świetnie, doradzają, żartują, pomagają, potrafią dostosować się do potrzeb klienta. Nie przeszkadzają nawet głośne rozmowy między nimi, nie zawsze na tematy zawodowe. Pomimo dużego ruchu, sporych kolejek, wiążących się z dobrą opinią tego miejsca, obsługiwani jesteśmy niezwykle szybko i sprawnie, a to za sprawą doskonałej organizacji i zrozumienia pomiędzy pracownikami. Zdecydowanym atutem piekarni jest szeroki wybór pieczywa. Mamy do wyboru wiele rodzajów chleba, bułek, słodkości, a także powiedziałabym - poprawnej kawy. Typowe, rynkowe ceny z pewnością przyciągają. Mimo, że jest to piekarnia należąca do dużej sieci, wystrój jest ciepły, domowy, robi dobre wrażenie. Lokal jest usytuowany w pobliżu przystanku autobusowego.

Joanna_1925

24.08.2011

Placówka

Warszawa, ul Solec 117

Nie zgadzam się (3)
Lubię wyroby ...
Lubię wyroby piekarni Piotra L. Sklepy pod szyldem Galeria Pieczywa są zaaranżowane z duża starannością, z dbałością o detale. Ten na warszawskim Powiślu również. Dużo drewnianych elementów, u powały szyszki i wieniec skomponowany z suszonych roślin. W kącie duży wysoki piec kaflowy w pastelowym kolorze delikatnie zdobiony. Personel zgrany, cztery Panie sprawnie obsługują klientów których kilku jest w kolejce. Sprzedawczynie ubrane w firmowe stroje –ciemnogranatowe spodnie, fartuchy zapaski i błękitne koszule z ciemnoniebieskim haftem na kołnierzu plus daszki – opaski. Mają przypięte identyfikatory jednak nie zawsze sposób przypięcia ich na klamerkę pozwala przeczytać co jest na nich napisane. Pani zapytana przeze mnie o szczegóły ciastka takie jak podstawowe jego składniki odpowiada dokładnie i zachęca podsumowując, iż jest ono bardzo smaczne. Późniejsza jego degustacja potwierdza iż jest faktycznie smaczne, o ciekawej kompozycji smaków, świeżutkie. Ceny rozsądne, wyważone. Polecam tu zakupy. Pozostaje mi życzyć smacznego .

zarejestrowany-uzytkownik

02.02.2011

Placówka

Warszawa, ul Solec 117

Nie zgadzam się (1)

Galeria Wypieków

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Galeria Wypieków?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Sprzedające trzy Panie,nie...
Sprzedające trzy Panie,nie zaproponowały nowych rzeczy,nie umiały opowiedzieć o nowych asortymentach ,bardzo długi czas oczekiwania na obsługę mimo kilkuosobowej kolejki,bułka zakupiona z podgrzewacza po prostu sucha bez walorów smakowych