FedEx

(3.15)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (671 z 1218)

szybko i sprawnie
szybko i sprawnie

Wioleta_93

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (1)
Dramat! Najgorsza firma...
Dramat! Najgorsza firma kurierska na świecie. Kurier wprowadza w błąd, że był z paczką i wpisuje do systemu, że nikogo nie było. ODRADZAM jakikolwiek kontakt z tymi ludźmi!

Niezweryfikowany Klient_cSJm

09.12.2021

Placówka

Lublin, ul. Franczaka

Nie zgadzam się (0)
Brak kompetencji ze...
Brak kompetencji ze strony kuriera i firmy, najgorsza firma przesyłkowa z jaką miałem do czynienia.

Niezweryfikowany Klient_Z26p

26.11.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
To najgorsza firma...
To najgorsza firma kurierska na rynku! Status przesyłki pojawił się na stronie FedEx DOPIERO rano w dniu doręczenia. Bardzo bezczelny konsultant na infolinii twierdzi, że błędnie wpisywałem numer, a status był widoczny już dawno. Na jakiej podstawie tak twierdzisz!?! Druga sprawa to zupełny, ale to ZUPEŁNY brak możliwości kontaktu z kurierem! Kurier ma TYLKO prywatna komórkę i to on decyduje czy skontaktować się z odbiorca, czy nie. Brak możliwości proszenia o kontakt telefoniczny od kuriera. Dostajesz SMS że dziś przyjdzie do Ciebie kurier; w domyśle siedź na tyłku i czekaj na wielmożnego pana kuriera cały dzień. Jak Cię kurier nie zastanie, wystawi "awizo", ale to awizo to nie prawdziwe AWIZO, to tylko informacja w INTERNECIE. Jak mu się będzie chciało przyjdzie do Ciebie Jutro, albo za 2 dni w godzinach dowolnych, o których Ty się możesz dowiedzieć TYLKO u konsultanta. Dobrze Wam radzę nie miejcie NIC wspólnego z tą Najgorszą na polskim rynku żenującą foremką. Jeśli jesteście sklepem internetowym, to jakość usług FedEx obniża jakość waszej firmy i naraża Waszych klientów na przykrości. Jeśli jesteście kupującym wybierzcie inną formę dostawy, albo kupujcie w sklepie, który współpracuje z PORZĄDNYMI firmami. Jeśli prywatnie wysyłacie paczkę nie róbcie przykrości jej odbiorcy, nie narażajcie go na kontakty z prymitywami! Chodziło o doręczenie paczki z aluminiowymi felgami do samochodu za zaliczeniem. Dwie duże paki ważące razem ponad 30 kg dodatkowo rozliczenie finansowe z kurierem za 4 alufelgi. Zalety BRAK! Wady Słabe i źle funkcjonujące monitorowanie przesyłek. Brak podanych godzin doręczenia, choćby przybliżonych. Brak możliwości kontaktu z kurierem doręczającym paczkę. Arogancka obsługa na infolinii. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_ULrZ

04.11.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Kurier nie dojechał,...
Kurier nie dojechał, brak jakiejlkolwiek pomocy ze strony infolinii, brak jakiekolwiek możliwości skontakowania z kurierem, ignorowanie klienta

Niezweryfikowany Klient_jVwM

27.10.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
1 gwiazdka to...
1 gwiazdka to za dużo- firma dno - 3razy kozystam - 3 razy problem - naliczona dodatkową dopłatą nie wiadomo za co - 2x50 zł , teraz się postarali i już 100zl dopłaty bo paczka streczem zawinięta ! Uszkodzili mi odkurzacz przemysłowy - całe dno połamane 5mm plastik - zero odszkodowania --- unikać ich pod każdym względem - wyłudzają pieniądze od kkijentow , straszą sądami--- Unikać na wszystkie sposoby

niezalogowany-uzytkownik

04.10.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
ODBIERAJĄ PRZESYŁKĄ PO...
ODBIERAJĄ PRZESYŁKĄ PO 3 DNIACH I ZOSTAWIAJĄ DZIADY NA MAGAZYNIE NA NASTĘPNE DNI A KIEDY WYŚLĄ TO NIKT NIE WIE . tak nieogarniętej firmy nie spotkałem . Szkoda mi osób z infolinii bo dostają nieprzyjemne telefony za leniwych kurierów.

Niezweryfikowany Klient_i00e

25.08.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
- BRAK MOŻLIWOŚCI...
- BRAK MOŻLIWOŚCI KONTAKTU, - ZAPOMNIJ O TERMINOWYM DOSTARCZENIU PRZESYŁKI, - PRZESYŁKI PRZETRZYMYWANE W MAGAZYNIE, - ROZŁĄCZANIE SIĘ KONSULTANTA, -PEŁNA IGNORANCJA JEŚLI CHCESZ MIEĆ DOSTARCZONĄ PRZESYŁKĘ UNIKAJ TEJ FIRMY!!!!

Niezweryfikowany Klient_Ppjr

12.07.2021

Placówka

Szczecin, ul. Kasztanowa

Nie zgadzam się (0)
Zleciłam wysyłkę paczki...
Zleciłam wysyłkę paczki poprzez stronę Furgonetka. Cena była atrakcyjna więc się zdecydowałam. Paczka była w oryginalnym kartonie i miała wymiary standardowe. Jedyną różnicą było to ,że podstawa była u mnie wysokością. W związku z tym, że miałam wątpliwości zadzwoniłam na infolinię Fedex , aby te wątpliwości wyjaśnić . Konsultantka bardzo pewnie odpowiedziała mi, że nie ważne co jest wysokością, a co podstawą, najważniejsze aby zgadzały się wymiary, powiedziałam również co wysyłam. Na liście i wszędzie napisałam jaka jest zawartość paczki. NIKT nie poinformował mnie, że moja przesyłka, jak się później okazało jest niestandardowa. Taką informację otrzymałam ponad 2 tygodnie po wysłaniu. Wystawiono fakturę na podwójną kwotę, co znacznie przewyższyło kwoty oferowane przez inne firmy. Pomimo składanych reklamacji firma uważała , że wszystko jest ok. Uważam, że zostałam celowo wprowadzona w błąd przez pracownika infolinii , do czego firma się nie odniosła, chociaż podobno wszystkie rozmowy są rejestrowane. Zarzucono mi, że opakowanie było złe - był to oryginalny karton i że wymiary były niestandardowe, a były 50x50x70. Nie polecam tej firmy bo naciągają na koszty i udzielają złych informacji

Niezweryfikowany Klient_nOrl

30.06.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Kurier po dwóch...
Kurier po dwóch próbach doręczenia odesłał przesyłkę do nadawcy. Kurier nie wie że na przesyłce jest nr. telefonu do odbiorcy. Oczywiście nie zadzwonił bo po co. Mam siedzieć w domu i czekać na jaśnie oświeconego Pana kuriera. Poczytałem trochę opinie i doszedłem do wniosku że to jest normalne w firmie FEDEX i nikt nad tym nie panuje. Kurier ma chyba płacone od wożonej paczki a nie od dostarczonej. Nie polecam.

Niezweryfikowany Klient_buVK

04.06.2021

Placówka

Elbląg, Opalowa 30

Nie zgadzam się (0)
Porządna firma kurierska,...
Porządna firma kurierska, często z niej korzystam.

zalogowany_użytkownik

31.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Obsługa przeciętna. Chyba...
Obsługa przeciętna. Chyba zależy od rejonu

zalogowany_użytkownik

31.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo polecam! Najlepszy...
Bardzo polecam! Najlepszy kurier.

zalogowany_użytkownik

31.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jest tak sobie.
Jest tak sobie.

zarejestrowany-uzytkownik

31.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Brak słów. Usługi...
Brak słów. Usługi na tragicznym poziomie.

zalogowany_użytkownik

31.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dość słaby przewoźnik
Dość słaby przewoźnik

niezalogowany-uzytkownik

31.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Najlepszy przewoźnik w...
Najlepszy przewoźnik w moim mieście! Korzystam wyłącznie z ich usług!

zalogowany_użytkownik

31.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Usługi są spoko,...
Usługi są spoko, chociaż zawsze można coś ulepszyć :)

zarejestrowany-uzytkownik

31.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Polecam!
Polecam!

zalogowany_użytkownik

31.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Całkiem dobrze
Całkiem dobrze

niezalogowany-uzytkownik

31.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

FedEx

FedEx Express od ponad 35 lat łączy ludzi i możliwości i oferuje klientom korzyści płynące z dostępu do największej na świecie sieci przesyłek lotniczych oraz niezrównanej europejskiej sieci drogowej.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż FedEx?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Zawsze byłam zadowolona...
Zawsze byłam zadowolona z usług tej firmy, nigdy nie miałam żadnych nieprzyjemności