ceneo.pl

(4.16)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (809 z 1508)

Korzystam od kilku...
Korzystam od kilku lat z tej strony i polecam zawsze wszystkim zwolennikom zakupów internetowych.Strona przejrzysta, porównywarka łatwa w obsłudze, można szybko zmieniać parametry wyszukiwania. Opinie innych klientów łatwo znaleźć. Kupiłam już wiele dzięki opinią zawartym na tej stronie- lodówkę, pralkę, suszarkę, maszynki do mielenia, drobny sprzęt agd do kuchni i artykuły dla dzieci. Minusów nie dostrzegam.

Nika_4

17.07.2011

Placówka

Nie zgadzam się (5)
Niby fajna sprawa...
Niby fajna sprawa - porównywarka cen, oferty sklepowe itd. Niby fajna, ale jednak trochę niedopracowana. Wielu produktów jeszcze nie ma, większość z nich nawet jeśli jest, to bez żadnych opinii użytkowników. Strona ma też nieodpowiednią wyszukiwarkę - nie można szukać według zaawansowanych kryteriów i trzeba przeglądać też rzeczy, które z uwagi na jedną cechę nam nie odpowiadają - strata czasu! Dopracować, dopracować i jeszcze raz: dopracować!

IKmmC

16.07.2011

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Zastanawiam się nad...
Zastanawiam się nad zakupem nowego laptopa. Przy podejmowaniu decyzji postanowiłem skorzystać z portalu ceneo aby porównac ceny różnych sprzętów. Portal działa bardzo szybko, nie ma też na nim bardzo dużo reklam. Wszystkie dane jest łatwo znaleźć. Ze strony szybko mozna przejść do strony wybranego producenta.

WŁODZIMIERZ_17

13.07.2011

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Bardzo przydatna porównywarka...
Bardzo przydatna porównywarka cenowa.Często z niej korzystam szczególnie wtedy gdy chce coś kupić.Łatwo wyszukać interesujący produkt.Porównywarka cen jest przejrzysta.Jest to idealne rozwiązanie dla zorientowania się ceny w różnicach.Strona jest przejrzysta,czytelna.Godna polecenia,ułatwia zapoznanie się z cenami danego towaru.

Obserwatorka_10

22.06.2011

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (5)
Strony - ...
Strony - porównywarki cenowe są bardzo przydatne w dokonywaniu ekonomicznych zakupów. Najczęściej korzystam z witryny www.ceneo.pl Po pierwsze w grę wchodzi przyzwyczajenie. Po kolejne jest to strona bardzo prosta w nawigacji, o klarownej grafice z czytelnym podziałem. Zamieszczono w przewadze wyczerpujące opisy danego produktu. Są jego „widełki” cenowe. I oczywiście listing sklepów które wskazany produkt oferują. Choć z autopsji wiem iż niektóre są pomijane jak np. merlin.pl Wracając do pozytywów to bardzo dobże iż możemy przeczytać opinnie o konkretnym sprzedawcy. Wygodne jest również przejście bezpośrednie do sklepu klikając w aktywny link.

zarejestrowany-uzytkownik

01.03.2011

Placówka

Nie zgadzam się (1)
mając małe dzieck...
mając małe dzieck często korzystam z zakupów w internecie a tym samym z różnych porównywarek cenowych. Uważam, że najwięcej ważnych informacji zawiera właśnie ceneo. Ostatnio kupowałam butelki dla dziecka, inhalator i biurko oraz kamerę hd i do każdej z tych rzeczy znalazałma dużo ważnych i cennych informacji. Oczywiście informacje piszą inni interneuci ale mimo wszystko ceneo posiada najwiekszą liczbe sklepów. Poza tym poleca pewne i sprawdzone miejsca zakupu.Również rozwiązania graficzne są pomocne dla konsumenta (ilość gwiazdek świadcząca o jakości sklepu, informacja o ilości opinii).

Renata_234

17.02.2011

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo często korzystam...
Bardzo często korzystam z wyszukiwarek korzystnych ofert sprzedaży. Portal ceneo zdecydowanie przoduje w poruwnywarkach cen i zrzesza znaczną ilość sklepów internetowych prosperujących na naszym rynku. Szata graficzna bardzo czytelna. Produkty są poukładane kategoriami w sposób bardzo logiczny. Sam portal ładuje się bardzo szybko i bez błędów. Polecam.

Marcin_1182

13.02.2011

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Porównywarka cenowa...
Porównywarka cenowa www.ceneo.pl jest znana chyba każdemu internaucie. Pozwala na znalezienie najtańszego produktu z szerokiego asortymentu, zaryzykowała bym stwierdzenie iż odnajdziemy tu niemalże każdy produkt który nas interesuje i który dostępny jest w sklepach internetowych zarówno tych dużych i popularnych jak i mniejszych oraz na aukcjach Allegro. Strona jest prosta graficznie w stonowanej kolorystyce. Bardzo precyzyjna wyszukiwarka. Możemy ustawić różne parametry takie jak przedział cenowy czy lokalizacja sklepu. Lista wyników jest bardzo funkcjonalna. Czytelna, z możliwością przejścia do wskazanego sklepu klikając w link obok. Analizy nie utrudniają natrętne reklamy. Przed zakupami warto zapoznać się z ofertą sklepów. Ceny są różne . Ten sam produkt może kosztować np. od około 50 do 100 zł . Różnica nie bagatelna. Gdy możemy kupić taniej warto z takiej możliwości skorzystać. A w znajdowaniu najkorzystniejszych ofert doskonale nam pomoże właśnie ceno.pl Ale nie tylko. Na opisanym portalu możemy przeczytać opinie klientów którzy z oferty danego sklepu skorzystali. Nie sama cena się liczy, jakość i profesjonalizm w szeroko rozumianym pojęciu, sklepu też jest czynnikiem istotnym. I tu też strona www.ceno.pl nas wspiera i pomaga dokonać właściwych i korzystnych wyborów. Satysfakcjonujące zakupy są możliwe trzeba je tylko odpowiednio zaplanować ze wstępnym rozeznaniem w ofercie. Wiarygodne i proste w nawigacji strony www o profilu porównawczym są jak najbardziej potrzebne .Taka jest strona www.ceno.pl która spełnia swoje zadanie w tej materii bardzo dobrze.

zarejestrowany-uzytkownik

11.01.2011

Placówka

Nie zgadzam się (11)
Bardzo często korzystam...
Bardzo często korzystam ze strony internetowej www.ceneo.pl. Uważam, że jest to niezwykle pomocna strona, która daje ogólny ogląd na ceny rynkowe danych produktów. Dzięki stronie można porównać ceny dane artykułu w różnych sklepach i posiadając tą wiedzę wybrać najtańszą opcję. Poruszanie się po stronie jest bardzo łatwe, bowiem wszystkie artykuły zostały podzielone w działy. Jest również wyszukiwarka, dzięki której możemy odnaleźć poszukiwany przez nas przedmiot. Strona jest bardzo przejrzysta. Nie ma tam zbędnych reklam czy krzykliwych okienek wyskakujących na każdym kroku. Wchodząc na wybrany produkt otrzymujemy porównanie cenowe w różnych sklepach. Są tam również informacje o produkcie, opinie użytkowników oraz aukcje allegro i Lucas raty. Jednym słowem wszystkie najpotrzebniejsze informacje znajdują się na jednej stronie. Biorąc pod uwagę całokształt stronę oceniam bardzo dobrze.

zarejestrowany-uzytkownik

03.12.2010

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Chcąc zakupić kamerę...
Chcąc zakupić kamerę video skorzystałam z porównywarki cenowej ceneo.pl. Nie mając zupełnie pojęcia na co należy zwrócić uwagę poczytałam o wadach i zaletach różnych modeli bo często opinie użytkowników różnią się od opinii producentów. Na ceneo mogłam porównać sobie zarówno ceny w sklepach internetowych, jak i akcesoria do tego urządzenia. Ludzie wystawiają opinie zarówno o produktach jak i o sklepach internetowych więc można się dobrze rozeznać w temacie. Dzięki ceneo.pl dużo zakupów zrobiłam w neo24.pl.

Renata_234

30.11.2010

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Przed dokonaniem jakiegoś...
Przed dokonaniem jakiegoś większego zakupu obowiązkowo zaglądam wpierw na portal www.ceneo.pl Ladna, przejrzysta grafika. Nie ma zbyt dużej ilości kolorów czy banerów, co często jest wadą portali. Ceneo ma estetyczną grafikę, warto by jednak poprawić czcionkę w kategoriach po lewej stronie - moim zdaniem jest zbyt cienka, nie pasuje do całości. Na portalu tym możemy porównać ceny produktów w różnych sklepach, a co za tym idzie znaleźć najtańszy. Pozwala to niejednokrotnie sporo zaoszczędzić. Dodatkową zaletą portalu jest fakt, iż można tam znaleźć opinie użytkowników o wielu produktach. To również stanowi olbrzymią pomoc w dokonaniu najlepszego wyboru.

Karolina_962

30.11.2010

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Znakomity portal. Kilka...
Znakomity portal. Kilka razy korzystałam z tej porównywarki i dokonywałam zakupów. Bardzo szeroki wybór sklepów internetowych. Rzetelnych. W każdym z nich zostałam obsłużona na najwyższym poziomie. Bardzo czytelny rozkład strony i dużo kryteriów wyszukiwania. Duże zdjęcia produktów, szczegółowe, wyczerpujące3 opisy.

zarejestrowany-uzytkownik

29.11.2010

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Dość często robiąc...
Dość często robiąc jakieś poważniejsze zakupy w Internecie podpieram się portalem ceneo.pl, gdzie w łatwy sposób mogę porównać cenowe oferty różnych sklepów i różnice między nimi. Ostatnio jednak kilkakrotnie zdarzyło się, że oferta, z której faktycznie zdecydowałam się skorzystać była nieaktualna. Zastanawiam się na ile informacje na ceneo.pl są aktualne i rzetelne. W momencie kiedy tracę czas na przeglądanie ofert, w końcu wybieram jedną i wtedy okazuje się, że nie mogę z niej skorzystać, wydaje mi się, że czas spędzony na ceneo.pl jest niestety czasem straconym.

Ania_5

17.11.2010

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Ceneo.pl to portal...
Ceneo.pl to portal bardzo przydatny, bez którego nie potrafiłabym dokonać jakiegokolwiek zakupu. Dzięki ceneo.pl jestem w stanie bez wychodzenia z domu porównać ceny prawie każdego produktu i znaleźć najkorzystniejszą ofertą. Portal jest bardzo przystępny i przejrzysty, bardzo łatwo się po nim porusza, towar jest bardzo dobrze posegregowany w kategorie, dzięki temu można wszystko bardzo szybko i łatwo znaleźć. Bardzo ważne jest to, że korzystanie z serwisu jest darmowe.

Amanda

15.11.2010

Placówka

Nie zgadzam się (4)
Skorzystałam z Ceneo.pl...
Skorzystałam z Ceneo.pl z ciekawości, żeby sprawdzić, czy wskaże mi dobre i godne zaufania internetowe sklepy zoologiczne z atrakcyjną ceną żwirku dla kota. Menu jest proste w obsłudze, szybko znalazłam kategorię "koty" i dopiero wtedy posłużyłam się wyszukiwarką, wpisując nazwę produktu. Ułatwieniem są opcje przeglądania oraz możliwość sortowania wyników. Byłam nieprzyjemnie zaskoczona, że wyników wyszukiwania jest tak mało w porównaniu z wynikami, jakie podała popularna wyszukiwarka internetowa; co więcej, kiedy zaczęłam sprawdzać ceny w poszczególnych sklepach, okazało się, że różnią się od tych podanych na Ceneo. Nie jestem zadowolona ze sposobu działania tej porównywarki, skoro pokazuje nieaktualne dane.

Aszka

14.11.2010

Placówka

Nie zgadzam się (0)
W gąszczu sklepów...
W gąszczu sklepów internetowych poruszanie się jest naprawdę nie łatwe. Do tej pory, kiedy wybrałem już jakiś produkt, skakałem od sklepu do sklepu porównując ceny. Od kiedy odkryłem Ceneo.pl oszczędzam baaaaardzo dużo czas. Strona jest bardzo dobrze wykonana, posiada w swojej bazie oferty setek sklepów internetowych. Oferowana wyszukiwarka działa w logiczny sposób, a do tego jeszcze jest bardzo szybka. Produkty na stronie są jasno skategoryzowane. Nawigacja po Ceneo.pl jest intuicyjna. Ceneo.pl to niezbędne narzędzie dla każdego kupującego.

Jakub_85

08.11.2010

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Często korzystam z...
Często korzystam z porównywarki cen ceneo.pl zawsze gdy chcę coś kupić. Uwielbiam w tej stronie to, że wszystko jest w jednym miejscu na wyciągnięcie ręki. Najbardziej zazwyczaj interesują mnie opinie użytkowników, których jest dużo i wielokrotnie pomogły mi w wyborze odpowiedniego produktu. Pomocne są również zdjęcia i miniatury produktów. Strona chodzi szybko a baza danych obiektów jest ogromna. Jest to najlepsza porównywarka cen w internecie.

Toms

04.11.2010

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (1)
Wśród dostępnych w...
Wśród dostępnych w sieci porównywarek cenowych uważam ceneo za najlepszy wybór. Oferuje wiele możliwości nie tylko porównywania cen, ale także zapoznania się z komentarzami na temat szukanego towaru, zapoznania się z parametrami, a także dostęp do komentarzy na temat punktów, w których można zakupić szukany produkt. Dużą zaletą jest szybkość działania - wyniki otrzymujemy błyskawicznie, duża liczba kategorii sprawia, że znajdziemy tutaj praktycznie wszystko to czego szukamy. Co najważniejsze usługa jest całkowicie darmowa.

Szakal

01.11.2010

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Czy zdarzało Ci...
Czy zdarzało Ci się cos kupić, a na następny dzień czy dwa po zakupie dowiedzieć się, że ten sam produkt w innym sklepie kosztował sporo mniej ? Na pewno dlatego chciałbym wam przedstawić rewolucyjna wyszukiwarkę jak najtańszych przedmiotów. I to tyczy się prawie wszystkiego co można kupić przez internet. Strona posiada naprawdę wygodne menu co umożliwia szybsze i wygodniejsze dotarcie do szukanego przedmiotu. Jeżeli jednak nie chce ci się szukać samodzielna to masz do dyspozycji bardzo wygodną i bardzo dobrze wyszukującą wyszukiwarkę przedmiotów. Dodatkowo na stronie głównej masz wypisane główne i największe sklepy oraz głównym dostawców tych jak również innych sklepów. Co ułatwia sprawę bo możesz od razu znaleźć sprzęt danego producenta, tego który najbardziej cię interesuje. Są oczywiście inne wyszukiwarkę, ale moim skromnym zdaniem właśnie ta zasługuje na największe uznanie.

Paweł_1024

01.07.2010

Placówka

Nie zgadzam się (23)
Bardzo cenię sobie...
Bardzo cenię sobie tą porównywarkę cenową. Zawsze gdy zamierzam kupić jakiś droższy produkt najpierw sprawdzam opinie dostępne na tym portalu. Bardzo ciekawe są opinie ekspertów ale również i użytkowników. Wejście na portal nic nie kosztuje, dlatego bardzo często go odwiedzam oraz sama również dodaję opinie na temat użytkowanych przez siebie produktów.

zarejestrowany-uzytkownik

27.06.2010

Placówka

Wrocław, ceneo.pl

Nie zgadzam się (15)

ceneo.pl

Ceneo.pl to drugi co do wielkości serwis e-commerce w Polsce. Pozwala na łatwe i szybkie wyszukiwanie produktów oraz najkorzystniejszych ofert - nie tylko pod względem ceny, ale również szybkości dostawy czy kosztów przesyłki. Użytkownicy serwisu, dzięki usłudze "Kup na Ceneo", mogą dokonywać zakupów bezpośrednio na portalu, realizując jedno zamówienie dla wielu produktów z różnych sklepów.

Czy te firmy wypadają lepiej niż ceneo.pl?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Lubię robić rozeznanie...
Lubię robić rozeznanie przed zakupem, a dzięki Ceneo oszczędzam sporo czasu :) bardzo praktyczna platforma!