Hebe

(4.05)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2225 z 4018)

Mila obsługa fajne...
Mila obsługa fajne promocje czysto i schludnie

Klient_HRKW5

03.07.2023

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Bardzo nie podoba...
Bardzo nie podoba mi się w tym sklepie to, że produkty w promocji na stronie internetowej sklepu nie są również w promocji w sklepie stacjonarnym. Do tego bardzo często zdarza się, że produktów tych nie ma w sklepie wcale i trzeba i tak zamawiać je przez sklep internetowy i czekać kilka dobrych dni na odbiór.

Poziomk@

03.07.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo przyjemne miejsce,...
Bardzo przyjemne miejsce, szeroki asortyment, artykuły poukładane i posegregowane w jasny i przejrzysty sposób tak aby zakupy były łatwe i przyjemne. Obsługa w sklepie stara się aby klienci dobrali dla siebie jak najbardziej trafne i odpowiednie produkty. Obsługa szybka i przyjemna.

Klient_jU06H

29.06.2023

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (0)
Zamówienie 10725687, które...
Zamówienie 10725687, które zostało złożone 8 czerwca, do dziś ma status "w trakcie". Infolinia ciągle jest zajęta, brak odpowiedzi mailowej od Biura Obsługi Klienta, zero informacji o tym dlaczego termin jest wydłużony. A do tego brak możliwości zwrotu pieniędzy! Robiłam zakupy w Hebe w ciągu ostatnich 5 lat, ale już nigdy więcej nic tam nie kupię

Klient_emP2S

22.06.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa i...
Miła obsługa i bogaty asortyment. Zakupy w tej placówce to przyjemność.

Ubulka

22.06.2023

Placówka

Bielsko Biała, Leszczynska 20

Nie zgadzam się (0)
Zamówienie 1*****7, które...
Zamówienie 1*****7, które zostało złożone 8 czerwca, do dziś ma status "w trakcie". Infolinia ciągle jest zajęta, brak odpowiedzi mailowej od Biura Obsługi Klienta, zero informacji o tym dlaczego termin jest wydłużony. A do tego brak możliwości zwrotu pieniędzy! Robiłam zakupy w Hebe w ciągu ostatnich 5 lat, ale już nigdy więcej nic tam nie kupię Opinia edytowana przez administratora.

Klient_emP2S

15.06.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
NIE KUPUJCIE ONLINE!!!!...
NIE KUPUJCIE ONLINE!!!! NIE WYSYŁAJĄ ZAMÓWIEŃ.NIE DA SIE DODZWONIC,PO WYSLANIU Z 500 WIADOMOSCI EMAIL,TYLKO AUTOMATYCZNE ODPOWIEDZI.PRZETRZYMUJA PIENIĄDZE I MUSISZ KAZDEGO DNIA WALCZYĆ,BO ZAMOWIENIA NIE DA SIE ANULOWAĆ. NIEUCZCIWI Z ODNOGI BIEDRONKI,MAM NADZIEJE ŻE BEDZIECIE PLACIC WIELOMILIONOWE KARY.CZYTAJCI OPINIE W NECIE O HEBE ONLINE!!!!!!!!! Edytowano przez administratora z uwagi niepożądane frazy.

KrysNalna_7kVY

11.06.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Personel sklepu był...
Personel sklepu był bardzo pomocny i przyjazny. Po wejściu do sklepu zostałam zapytana czy potrzebuje jakiejkolwiek pomocy. Doradca Fachowo i rzeczowo pomógł w doborze kosmetyków, których klient poszukiwał oraz udzielił mi kilka wskazówek jak używać wymienionych produktów. W sklepie panował porządek i staranność, ponadto był czysty i schludny co sprawiało, że zakupy były przyjemne. Na regałach widniały wyszczególnione ceny promocyjne oznaczone kolorem - żółtym. Podsumowując wizyta w drogerii sieci HEBE była bardzo pozytywna. Obsługa profesjonalna, a wybór produktów szeroki. Z pewnością polecę drogerię znajomym i wrócę tam znowu na zakupy.

MagdalenaK._uA7r

30.05.2023

Placówka

Bydgoszcz, Auchan, Mariana Rejewskiego 3

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa, wysoka...
Miła obsługa, wysoka dostępność towaru, czysty sklep

Klient_xPXDj

24.05.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Niestety jestem bardzo...
Niestety jestem bardzo rozczarowana. Zamówione produkty dotarły "zniszczone", niezabezpieczony cień do powiek skruszony, nie zabezpieczony szampon otworzył się i wylał. Po złożonej reklamacji WIELKA CISZA. Nie wrócę więcej na zakupy. Nie polecam. To przykre i żenujące żeby tak duża firma w ten sposób traktowała klientów.

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Drogeria dobrze zaopatrzona,...
Drogeria dobrze zaopatrzona, zawsze czysto, personel pomocny w wyborze produktów. Produkty promocyjne zazwyczaj są dostępne w sklepie, natomiast jeśli coś jest niedostępne personel chętnie zamawia dany towar

Klient_w4BeN

17.04.2023

Placówka

Chorzów, Strzelców Bytomskich 30

Nie zgadzam się (0)
Brakowało mi powitania...
Brakowało mi powitania na wejściu byłam trochę anonimowa. Pracownicy byli zajęci wykładaniem towaru, wszystkie Panie były ubrane w uniform. Po tym jak zapytałam się o pracownika o produkty pracownik od razu nie był w stanie mu odpowiedzieć, ale zrobił wszystko by uzyskać odpowiedź na pytanie, które zadałam. Obsługa przy kasie bardzo miła, zostałam zapytana o kartę lojalnościową. Sklep wyglądał schludnie.

Klient_wwArO

16.04.2023

Placówka

Piastów, Warszawska 1

Nie zgadzam się (0)
Miła i przyjazna...
Miła i przyjazna obsługa, Panie zawsze chętnie doradzą. Od dłuższego czasu odwiedzam tylko ten punkt.

Damad1

14.04.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
NIE POLECAM Nie zapakowali...
NIE POLECAM Nie zapakowali mi kremu za ktory zaplacilam, brak odpowiedzi na emaile przez infolinie oraz brak konsultantow w aplikacji. Zalosne

Oliwka;p_NksJ

10.04.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Pierwsze dobre wrażenie...
Pierwsze dobre wrażenie zrobił na mnie starannie dołożony i ułożony towar, sklep był dobrze dotowarowany, a produkty zwrócone logiem do klienta. W czasie szukania odpowiedniego produktu została mi udzielona pomoc i porada od Pani pracującej w sklepie. Ceny na sklepie dobrze widoczne i pod danym produktem. Delikatnym minusem była dość długa kolejka, jednak sama obsługa była bardzo miła i sympatyczna z poleceniem produktów promocyjnych.

piti44

06.04.2023

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (0)
Po raz kolejny...
Po raz kolejny Hebe anolowalo moje zamówienie. Powodem był *brak jednego lub więcej produktow* Nawet nie sprecyzowali czego brakowalo, a zamoeilam 5 roznuch kosmetykow. Nie rozumiem, dlaczego coś czego już nie mają jest dostępne w sprzedaży i dlaczego nie wysyłają reszty produktów z zamówienia !? Stara czasu na szukanie kosmetyków na ich stronie, która często się zawiesza, po to tylko, zeby dostać informacje o anulowaniu! Zupełny brak respektu dla klientów.

Klient_5KyUB

01.04.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Pracująca tam taka...
Pracująca tam taka w ciemnych włosach Magda bardzo nie miła opryskliwa na wejściu z wrzaskiem do klientów. Poza tym dostępne produkty nie wyciągają na półkę. Nie wiem poco tam pracują. To ich obowiązek.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Wielki minus że...
Wielki minus że jak brakuje jednego produktu anulują całe zamówienie.

Klient_zQ0rG

23.03.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Personel działa szybko,...
Personel działa szybko, jest pomocny i dobrze przeszkolony! Poszukiwany produkt był niedostępny stacjonarnie, obsługa zaproponowała opcję zamówienia online do sklepu i finalnie rozwiązała mój problem. Czas realizacji to dosłownie 2 minuty. Przy kasie panował bałagan, personel przyjmował dostawę, ciężko było tam przejść. Cała reszta spełniła moje oczekiwania.

Klient_KM5Vu

19.03.2023

Placówka

Łódź, ul. Piłsudskiego 94

Nie zgadzam się (0)
Super ceny, super...
Super ceny, super produkty.

Klient_uxfK4

15.03.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)

Hebe

W drogeriach Hebe znajduje się starannie wyselekcjonowany asortyment branży kosmetycznej, w tym także produkty dostępne tylko w tej sieci sklepów. Drogerie posiadają w swojej ofercie dermokosmetyki oraz produkty profesjonalne używane w salonach kosmetycznych. Hebe to najlepszy wybór dla zdrowia i piękna. Sieć oferuje dodatkowe rabaty i korzyści z uczestnictwa w Programie Lojalnościowym z kartą Hebe.

Czy te firmy wypadają lepiej niż Hebe?

Ktoś 4 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

HEBE to sieć...
HEBE to sieć drogerii, która zyskała uznanie klientów głównie dzięki szerokiemu asortymentowi, wysokiej jakości produktom oraz wykwalifikowanemu personelowi. Większość moich doświadczeń związanych z zakupami w HEBE jest pozytywna i satysfakcjonująca. Jednym z kluczowych atutów HEBE jest bogaty wybór kosmetyków, produktów pielęgnacyjnych oraz artykułów drogeryjnych, które spełniają różnorodne potrzeby klientów. Wysoka jakość oferowanych produktów oraz atrakcyjne ceny sprawiają, że HEBE jest popularnym miejscem zakupów nie tylko dla singli, ale także dla rodzin. Obsługa klienta w HEBE jest zazwyczaj pomocna i uprzejma, co znacząco wpływa na pozytywne wrażenia podczas zakupów. Pracownicy są chętni do udzielenia porady oraz pomocy w doborze odpowiednich produktów, co jest szczególnie cenione przez klientów podchodzących skrupulatnie do dbania o cialo. Jednakże, aby dalej podnosić jakość obsługi i zwiększać zadowolenie klientów, HEBE mogłoby skupić się na jeszcze większej dostępności produktów w poszczególnych lokalizacjach oraz na regularnym uzupełnianiu zapasów. Ponadto, warto byłoby zadbać o dalszy rozwój oferty ekologicznych i naturalnych produktów, co odpowiada rosnącemu zapotrzebowaniu na tego typu produkty. Podsumowując, HEBE to drogeria ciesząca się dobrą reputacją dzięki wysokiej jakości produktów, szerokiemu asortymentowi oraz przyjaznej obsłudze. Przy stałym dążeniu do usprawnień, może jeszcze bardziej zwiększyć zadowolenie klientów i utrzymać swoją pozycję jako miejsce preferowane przez szerokie grono konsumentów.
Zgadzasz się?