Stokrotka

(3.87)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1667 z 2696)

Sklep nie jest...
Sklep nie jest do końca ogarnięty, niektóre ceny są wzięte z kosmosu. Jedyny plus to personel sklepu

Piotr_1927

18.10.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
polecam
polecam

Klient_qusSc

04.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
super
super

Klient_qusSc

03.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Dobrze zaopatrzony sklep...
Dobrze zaopatrzony sklep z fajnymi promocjami i blisko domu

Agata_1226

15.09.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklep ok. Ceny...
Sklep ok. Ceny zbyt drogie.

Piotr_1927

14.09.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Stokrotka posiada szeroki...
Stokrotka posiada szeroki asortyment i przystępne ceny.

Dagmara_262

25.07.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dobrze zadbany sklep...
Dobrze zadbany sklep czasami są wysokie ceny miła też obsługa

zarejestrowany-uzytkownik

25.07.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dobre zaopatrzenie.
Dobre zaopatrzenie.

Klient_GFVce

25.07.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nieświeże pieczywo
Nieświeże pieczywo

Niezweryfikowany Klient_NjI1

24.07.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
brudno, nieświeże mieso
brudno, nieświeże mieso

zarejestrowany-uzytkownik

24.07.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Sklep dobrze zaopatrzony,...
Sklep dobrze zaopatrzony, ceny trochę wygórowane ale niestety w takich czasach żyjemy. Obsługa bardzo miła i symaptyczna, polecam

Placówka

Międzyrzec Podlaski, Warszawska 1

Nie zgadzam się (0)
Duży wybór polskich...
Duży wybór polskich produktów. Pieczywo zawsze świeże - duży wybór. Kasy samoobsługowe na plus. Panie z obsługi zawsze doradzą pomogą.

Angelika_Szerrii

29.06.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Poszłam na szybkie...
Poszłam na szybkie zakupy do sklepu Stokrotka. Chciałam zakupić arbuz oraz truskawki, ale cena tych owoców w porównaniu do popularnych sklepów spożywczych była wysoka. Chciałam kupić lody ,ale nie widziałam za bardzo ceny. Kolejka do kasy była spora, jedna czynna kasa. Inne samoobsługowe. Byłam w tym sklepie drugi raz. Zapytałam pani przy kasie, jaka jest cena lodów. Pani musiała opuścić kasę i podejść sprawdzić cenę. Otrzymałam informację, iż nie ma możliwości sprawdzenia ceny przy kasie. To trochę absurdalne.Cena produktów jest droga w tym sklepie.

Sylwia_p

17.06.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pani Kasjerka w...
Pani Kasjerka w wieku co to starsze kobiety uczą "młodych" kultury sama była od niej mega daleko od początku zakupów . Od razu na wstępie wrogo nastawiona. Coś Ty kliencie przyszedł do mnie robić zakupy??? Ja tu nie pracuję za pieniądze tylko w zamian za dożywocie w San Quentin. Żadnego dzień dobry itp. Zaczęłam zakupy od przepuszczenia Pani z chlebem i miłej z nią pogawędki. Potem przyszła pora na walkę z z humorem kasjerki, która prawie rzucała zakupionymi przeze mnie zakupami. Co jakiś czas tak mi nimi szurnęła, że aż mi się nieprzyjemnie robiło. Nie odpowiadała na miłe słowa typu "z kartą stokrotki rzeczywiście taniej" powiedziane ze szczerym śmiechem, jak szukałam portfela przez ładnych kilka sekund i wspomniałam przepraszająco cos o przepastnej torbie też nie uśmiechnęła się czy coś . W końcu tylko kilka sekund nie minut szukałam portfela..... Aczkolwiek najgorsze było na końcu....... Jak wspomniałam byłam początkowo sama przy kasie zaraz po Pani z 1 chlebem. potem szukałam portfela. Po zapłaceniu za zakupy wyszłam przed sklep do dziecka i męża. Gdy już miałam część zakupów spakowanych do toreb NAGLE stanęła postawna kobieta w drzwiach i wydarła się "NIE ZAPŁACIŁA PANI ZA ZAKUPY" Ja się mega zdziwiłam, bo pamiętam fakt przykładania karty do czytnika, ale pomyślałam, ze może płatność nie przeszła....tak się czasem zdarza.... NIE PROSZE PAŃSTWA Pani kasjerka szurnęła mi te zakupy, a jak podeszłam do kasy wyjaśniać sprawę okazało się, że część z nich nie została zapłacona, bo kasjerka podając MI je w niekulturalny sposób "szurając aż pod ogranicznik kasy" myślała, ze są one dla innej osoby. W taki sposób przez NIEOGAR kasjerki ja zostałam posądzona o kradzież na całą dzielnicę. Opinia edytowana przez administratora z uwagi na niepożądaną frazę.

Niezweryfikowany Klient_4NFR3

12.06.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Świetne zaopatrzenie ,...
Świetne zaopatrzenie , świeży towar . Obsługa miła i uczciwa . Możliwość zakupu małych ilości towaru w dostępnych cenach .

rozalia_10

07.06.2023

Placówka

Suwałki, Noniewicza 46

Nie zgadzam się (0)
Sklep z super...
Sklep z super obsługą, Panie zawsze uśmiechnięte i pomocne. Jedna gwiazda mniej. Bardzo fajnie, że zawsze otwarte w niedzielę gdybym czegoś zapomniała.

KlaudiaT_2XXe

28.05.2023

Placówka

WARSZAWA, Jana Kazimierza 31

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła obsługa,...
Bardzo miła obsługa, szeroki asortyment. Minus taki że zdarza się kupić produkty które szybko się psują, np. Mięso z działu mięsnego

Placówka

Borne Sulinowo, Sosnowa 3

Nie zgadzam się (0)
Czystość w sklepie...
Czystość w sklepie na wysokim poziomie. Obsługa klienta bardzo sprawna, krótki czas oczekiwania w kolejce. Produkty dobrze rozstawione i czytelne. Pracownicy zawsze chętni do pomocy, gdy klient jej potrzebuje.

Agencik

25.05.2023

Placówka

Lipsko, 1-maja 7a

Nie zgadzam się (0)
Obszerny parking ze...
Obszerny parking ze stanowiskiem dla rowerów. Często brakuje obsługi na drugiej kasie. Widać zaniedbania w organizacji ze strony kierownictwa. Spore braki rozmieszczenia towaru na półkach. Czystość sklepu oceniam na 3/5. W większości miły personel, lecz w sklepie brakuje pracowników.

Amez

12.05.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Często robię zakupy...
Często robię zakupy w tej sieci ponieważ sklep znajduje się przy osiedlu w ,którym mieszkam . Zazwyczaj byłam zadowolona z jakości i obsługi ,ale niestety ostatnio dużo się zmieniło . Często można znaleźć towar po terminie przydatności , jakość warzyw i owoców również niestety nie zachęca do zakupu . Plusem są kasy samoobsługowe ale długo trzeba czekać na reakcje personelu jeśli trzeba zatwierdzić jakiś towar . Sklep dobrze zatowarowany

Klient_GeWiO

27.04.2023

Placówka

Warszawa, Pasłęcka 8D

Nie zgadzam się (0)

Stokrotka

Sklepy Stokrotka zostały oparte na polskim kapitale. W 1994 roku w Lublinie powstała firma EDEN, która po 6 latach zmieniła nazwę na Stokrotka. Od czasu otwarcia pieszego sklepu firma sukcesywnie się rozwija. Obecnie w Polsce znajduje się ok. 600 sklepów oraz trzy centra dystrybucyjne pod szyldem marki. Firma posiada własną sieć logistyczną. W sklepach można zaopatrzyć się zarówno w produkty spożywcze jak i chemii gospodarczej.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Stokrotka?

Ktoś 7 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Słabo.
Słabo.
Zgadzasz się?