Stokrotka

(3.87)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1667 z 2696)

Są lepsze firmy...
Są lepsze firmy na rynku.

Megan_1

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Duży wybór towaru i zaczęły się akcje promocyjne w aplikacji.

bozenas7

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Najchętniej robię zakupy...
Najchętniej robię zakupy w stokrotce-mila obsługa,czysciutko ceny pod każdym produktem.

Klient_nTuJ

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie ma podstawowych...
Nie ma podstawowych znanych produktów

Klient_GbjVm

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Sklepy na wyższym...
Sklepy na wyższym poziomie obsługi niż Biedronka, niezłe asortymentowo, zmieniające się (w prawie każdej możliwość skorzystania z szafek dla klientów i kasy samoobsługowej)

Klient_W4EE

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Obsługa wybitnie zła...
Obsługa wybitnie zła i nastawiona anty do klienta - wielki problem i łaska podczas obsługi. Sklep wizualnie zaniedbany mimo kilku pracownic, które wolały się śmiać i obgadywać innych.

SolariS099

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super obsługa
Super obsługa

asiulkad

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
nic specjalniego w...
nic specjalniego w tych sklepach nigdy nie ma, zbliżony do innych niczym dobrym się nie wyróżnia

Klient_mKGk

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam
Nie polecam

zarejestrowany-uzytkownik

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Duży plus za...
Duży plus za obsługę pracowników przy ladzie z wędlinami i serami. Mili i pomocni ludzie. Owoce i warzywa często słabej jakości lub duże braki w zatowarowaniu.

Klient_C2yyJ

01.01.2023

Placówka

Lublin, Jutrzenki 5

Nie zgadzam się (0)
Sklep Stokrotka w...
Sklep Stokrotka w Bielsku Białej przy ul . Jesionowej 13 jest typowym przykładem jak jedna osoba potrafi zrujnować opinię całej załodze. Kobieta na stoisku mięsnym agresywna,bezczelna z jakąś absurdalną niechęcią do osób w wieku 50+ ,krzyczy,zwraca się do takich osób w sposób lekceważący, poniżający. Nie potrafi obsłużyć klienta bez komentarza np. : " a gazetkę 50+ to już się przeczytało?" Byłam świadkiem jak po kilkunastu minutach oczekiwania aż raczy wrócić na stoisko krzyczała na klienta że:na nią się nie woła,bo można "dostać ". Choć to koleżanka z kasy poprosiła aby wróciła stoisko. Wrzeszczała tak z kilkanaście minut rzucając na ladę zakupy, wymachując cały czas w kierunku klienta palcem. Zbiegła się resztą załogi i miała niezły ubaw. Klient stał pokornie zawstydzony,zmieszany, poniżony. Nie mam nic przeciwko temu aby pracodawca zapewnił ekspedientki takie warunki aby mogły pracować 5 min ,a przez resztę dnia przechadzać się między regałami z plakietką " Prezes", ale na krzyki,poniżanie,lekceważące traktowanie się nie godzę. Ta jednak pracownica stosuje to ,bo zdaje sobie sprawę,że tylko starszy człowiek będzie pokornie stał i znosił poniżanie. Nigdy nie widziałam aby ta pracownica w ten sposób odniosła się do kogoś młodego,natomiast do starszych nagminnie przy rechocie i z pełnym poparciem reszty pracowników .

Klient_zc6qK

26.11.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Obsługa przemiła i...
Obsługa przemiła i kompetentna jednak czasem nie wie, dlaczego promocja obowiązująca nie istnieje w tym miejscu mimo aktywacji kodów w aplikacji. Świetny asortyment, polecam.

asiulkad

18.11.2022

Placówka

Sarnaki, Kolejowa 47A

Nie zgadzam się (0)
Obsługa fatalna .Pani...
Obsługa fatalna .Pani z kasy powiedziała mi " bo się nie roztroję" Rozumiem że ktoś jest zapracowany ale to samo można powiedzieć w inny sposób. Kiedy w Polsce będzie obowiązywać japońska zasada że klient jest bogiem.

Zorrro

24.10.2022

Placówka

Poznań, Os. Dębina 105

Nie zgadzam się (0)
Sklep zadbany i...
Sklep zadbany i czysty. Towar na półkach równomiernie rozłożony. Duża dostępność świeżych owoców i warzyw. Obsługa miła zawsze uśmiechnięta i chętna do pomocy

Klient_4A02T

07.10.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklepu nie polecam,...
Sklepu nie polecam, sklep brudny, nie zatwarowany, personel zdezorientowany, kasjer nie miły, brak cen na produktach.

KLIENT0610

04.10.2022

Placówka

Gliwice, Kopernika 16

Nie zgadzam się (0)
Moim zdaniem jedna...
Moim zdaniem jedna z lepszych sieci sklepów w Polsce. Od dłuższego czasu robię zakupy w różnych Stokrotkach w Gliwicach i jestem zadowolona. Obsługa jest miła i pomocna, sklepy dobrze zaopatrzone i czyste.

Agnieszka134

25.09.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklep czysty i...
Sklep czysty i towar poukładany. Mily personel

Klient_HcUR2

20.09.2022

Placówka

Radom, ul. Królowej Jadwigi 16d

Nie zgadzam się (0)
Ceny przystępne obsługa...
Ceny przystępne obsługa do poprawy

Klient_HcUR2

20.09.2022

Placówka

Radom, Al. Grzecznarowskiego 17

Nie zgadzam się (0)
Sklepy stokrotka to...
Sklepy stokrotka to nie to samo co kiedyś. Pracownicy mało się uśmiechają, obsługa na mięsnym pracuje jak za karę. Ogólnie sklep zadbany, czysty.

Annas

29.08.2022

Placówka

Maków Mazowiecki, 1 go maja 12

Nie zgadzam się (0)
Dobry sklep ,...
Dobry sklep , widać , ze robi obroty , zawsze coś sie dzieje , świeży towar na warzywach oraz ladzie mięsnej , miła załoga , choć zawsze w dużych brakach

Crazy

26.08.2022

Placówka

Borkowo, Klasyczna 2

Nie zgadzam się (0)

Stokrotka

Sklepy Stokrotka zostały oparte na polskim kapitale. W 1994 roku w Lublinie powstała firma EDEN, która po 6 latach zmieniła nazwę na Stokrotka. Od czasu otwarcia pieszego sklepu firma sukcesywnie się rozwija. Obecnie w Polsce znajduje się ok. 600 sklepów oraz trzy centra dystrybucyjne pod szyldem marki. Firma posiada własną sieć logistyczną. W sklepach można zaopatrzyć się zarówno w produkty spożywcze jak i chemii gospodarczej.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Stokrotka?

Ktoś 7 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Słabo.
Słabo.
Zgadzasz się?