Stokrotka

(3.87)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1667 z 2696)

Bardzo miła obsługa...
Bardzo miła obsługa zawsze uśmiechnięta

Skarzynska

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Lubię Stokrotkę za...
Lubię Stokrotkę za szeroki asortyment na małej powierzchni. Na podstawowe zakupy ten sklep jest idealny, nie ma tu większych kolejek jak w hipermarketach, a ceny podobne.

Klientka_wro

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Niektóre ceny są...
Niektóre ceny są zbyt wysokie w porównaniu z innymi sklepami

Dawid_512

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
nigdy nie ma...
nigdy nie ma kolejek i super obsluga na miesnym

Grzegorz_1226

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Czysto. Miła obsługa....
Czysto. Miła obsługa. Jedynie oczekiwanie na pracownika który jest wolny i mógłby zamówienie wydać zamówione jest nieco dłuższy a wręcz nie znany. Ale tanio. Kulturalni.

Arczi31

02.02.2024

Placówka

Lublin, Kuniskiego 141

Nie zgadzam się (0)
Dużo promocji, taniej...
Dużo promocji, taniej niż w sklepie stacjonarnym. Dowóz gratis. Bezpiecznie zabezpieczenie towaru do dostawy. Jedynie na minus to żadnego kontaktu do sklepu w danym mieście. Jest aby centrala jedynie

Arczi31

02.02.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
jakaś mroczna ta...
jakaś mroczna ta stokrotka ...

Konsument.

31.01.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Uwielbiam sklep Stokrotka...
Uwielbiam sklep Stokrotka express w Gdańsku na ul. Stara Stocznia 10/7. Obsługa zawsze miła, dostępne pieczywo od rana do wieczora, dobrze zatowarowany dział z warzywami i owocami, mięso pakowane, sklep czysty i zadbany

Crazy

26.01.2024

Placówka

Gdańsk, Stara Stocznia 10/7

Nie zgadzam się (0)
zależy od zmiany,...
zależy od zmiany, obsługa bardzo miła i sprawna. sklep dobrze zaopatrzony i zadbany bardziej niż inne ich markety.

Konsument.

20.01.2024

Placówka

Szczecin, Potrzebowskiego Edmunda 1

Nie zgadzam się (0)
Dobrze zaopatrzone sklepy,...
Dobrze zaopatrzone sklepy, ciekawa polityka cenowa (nie tylko ceny kończące się na X,99).

Klient_cJ4Pi

18.01.2024

Placówka

WARSZAWA, ul. Franciszka Marii Lanciego 12

Nie zgadzam się (0)
Niestety opinia moja...
Niestety opinia moja jest negatywna. Ciągły brak podstawowego asortymentu artykułów spożywczych Obsługa miałam wrażenie że jest w pracy za karę

Justyna 301281

16.01.2024

Placówka

Opole, Wilsona 56

Nie zgadzam się (0)
Piątego stycznia 2024...
Piątego stycznia 2024 robiłam zakupy spożywcze w sklepie Stokrotka w Legnicy przy ulicy Galaktycznej. W sklepie nie ma koszyków, są tylko dwa rodzaje wózków, takie bardzo duże i malutkie niskie , jak dla małych dzieci. Jak się robi nieduże zakupy to duże wózki są niewygodne, bo alejki w sklepie nie są szerokie. Przed dwoma dniami wolnymi było dużo klientów . Stoiska z warzywami i z pieczywem około godziny 11 były dobrze zaopatrzone. Teraz w promocji jest olej Polski, niestety nie było go na półce. Ogólnie sklep był czysty i towar był poukładany na półkach. Czynne były dwie kasy , gdzie kasjerki sprawnie i szybko obsługiwały klientów.

basieńka

08.01.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Dobry wybór towaru....
Dobry wybór towaru. Dobra jakość, cena konkurencyjna. Personel kompetentny. Warto zaglądać do tego sklepu.

Skorpion111

02.01.2024

Placówka

Zamość, Piłsudzkiego 16

Nie zgadzam się (0)
Obsługa tego sklepu...
Obsługa tego sklepu to wielka pomyłka .(SKLEP STOKROTKA przy ul Wróblewskiego w Gorzowie wlkp.) panie na kasie bardzo nie miłe, wręcz opryskliwe .Dziś tj. 30.12.2023 robiłam zakupy w tym sklepie i pani po raz któryś okantowała mnie (nie po raz pierwszy) przedtem były to mniejsze sumy lecz dziś 2x 11,99 .Czy za każdym razem po odejściu od kasy muszę sprawdzać paragon? A może zrezygnować z zakupów tym sklepie.

niezalogowany-uzytkownik

30.12.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
DOBRA OBSŁUGA
DOBRA OBSŁUGA

niezalogowany-uzytkownik

29.12.2023

Placówka

Suwałki, Noniewicza 46

Nie zgadzam się (0)
Super promocje, jakość...
Super promocje, jakość i obsluga

limitless17

12.12.2023

Placówka

Elbląg, Grottgera 53

Nie zgadzam się (0)
Zawsze jest czysto...
Zawsze jest czysto w porównaniu do innych marketów. Obsługa zawsze jest pomocna i usmiechnieta, szeroki wybór asortymentu, czasami drożej niż w innych sklepach ale atmosfera wynagradza.

agata.swietek96

12.12.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jako klient miałem...
Jako klient miałem kilka nieprzyjemnych doświadczeń podczas wizyt w tym sklepie.Po pierwsze, jakość produktów pozostawia wiele do życzenia. Produkty spożywcze są bliskie daty ważności. To jest dla mnie nieakceptowalne jako klienta, ponieważ oczekuję, że produkty, które kupuję, będą świeże i odpowiedniej jakości.Po drugie, często występują problemy z dostępnością niektórych produktów. Zdarzało się, że nie mieli w magazynie kilku podstawowych artykułów spożywczych, które potrzebowałem. To sprawia, że muszę szukać ich w innych sklepach, co jest uciążliwe i czasochłonne.Dodatkowo, personel w sklepie często jest mało pomocny i niezainteresowany. Często spotykałem się z brakiem życzliwości i chłodnym podejściem ze strony pracowników, którzy nie wykazują entuzjazmu i chęci. Koszyki na zakupy są stanowczo za małe. Cenny pozostawiają wiele do życzenia. Inna cena na półce,inna przy kasie.

Voodoo

01.12.2023

Placówka

Gryfice, Wojska polskiego 44

Nie zgadzam się (0)
Regularnie robię zakupy...
Regularnie robię zakupy w sklepie Stokrotka i jestem zadowolona z jakości obsługi oraz szerokiego asortymentu dostępnego na półkach. Personel jest zawsze uprzejmy i chętny do pomocy, co zawsze sprawia, że zakupy są przyjemne. Ceny są konkurencyjne, a promocje i rabaty są atrakcyjne. Sklep utrzymuje wysoki standard czystości, a świeże produkty spożywcze zawsze wydają się być dobrej jakości. Jednak czasami zdarzają się problemy z dostępnością niektórych produktów, zwłaszcza w godzinach wieczornych. Ogólnie rzecz biorąc, polecam sklep Stokrotka ze względu na wygodną lokalizację, przyjazną obsługę i różnorodny wybór artykułów spożywczych

Juliax

22.11.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pierwsze co rzuca...
Pierwsze co rzuca się w oczy to... niestety brud. Wędrujące mrówki na bananach, brudne koszyki, czy podłoga (szczególnie na dziale z owocami i warzywami) aż boli. Sklep jest dość dobrze zaopatrzony, kasjerzy raczej neutralni - wykonują swoją pracę - po prostu. Bez większego zapału, czy entuzjazmu. Wygodny, dość duży parking oraz paczkomat przed sklepem i myjnia samochodowa, dzięki czemu mogę przy okazji załatwić inne sprawy.

JustynaD

22.10.2023

Placówka

Lublin, Turystyczna 45A

Nie zgadzam się (0)

Stokrotka

Sklepy Stokrotka zostały oparte na polskim kapitale. W 1994 roku w Lublinie powstała firma EDEN, która po 6 latach zmieniła nazwę na Stokrotka. Od czasu otwarcia pieszego sklepu firma sukcesywnie się rozwija. Obecnie w Polsce znajduje się ok. 600 sklepów oraz trzy centra dystrybucyjne pod szyldem marki. Firma posiada własną sieć logistyczną. W sklepach można zaopatrzyć się zarówno w produkty spożywcze jak i chemii gospodarczej.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Stokrotka?

Ktoś 7 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Słabo.
Słabo.
Zgadzasz się?