Santander Consumer Bank

(3.94)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (873 z 1264)

W banku zwracam...
W banku zwracam uwagę na to, czy zostałem zauważony. Nastawienie doradcy do mnie jest bardzo istotne. Sposób w jaki zostanę zapytany w jakiej sprawie przyszedłem. Wracając do meritum, będąc w tym oddziale czułem się potraktowany standardowo jak klient. Takie bylo początkowe wrażenie, natomiast w dalszej rozmowie czułem, że doradcy zależy na tym, by rozwiązać mój problem. Po wizycie mogę powiedzieć, że gdybym miał wybierać, doradca które mnie obsługiwał, będzie 'moim doradcą'.

Niezweryfikowany Klient_OF5b

06.09.2019

Placówka

Wejherowo, Sobieskiego 258

Nie zgadzam się (0)
Placówka jak na...
Placówka jak na duże miasto Zabrze, mała, mimo 3 konsultantów , dwa stanowiska obsadzone i jedno kasowe. Obsługa kasy, bardzo powolna, ludzie stoją po kilkanaście minut, a najlepsze , że w oczekiwaniu w kolejce około 7 osób, w tym osoby starsze, Pani sobie robi przerwę na 15 minut-makabra. Doradca , z którym miałem do czynienie, nachalnie chce wcisnąć ubezpieczenia i inne usługi nie mówiąc wprost, dopiero osoba dociekliwa ma szanse uniknąć podpisania dokumentów , gdzie są rzeczy podwyższające ratę kredytu. Ja miałem wyliczoną ratę 130zł, okazało się , ze doradca wcisnął mi kilka ubezpieczeń, płatne smsy, dopiero będąc dociekliwym , wyjaśniło się to i z raty 130zl zrobiło się 89zł. Uważam to za karygodne,więc ostrzegam przed tą placówką. Doradca nachalny, napastliwy. Ponadto , doradca po przerwie obiadowej był, i w czasie całej rozmowy miał nieprzyjemny zapach z ust cebuli, bardzo to nieprzyjemne było.

Wojciech_512

29.08.2019

Placówka

Zabrze, Wolności 298

Nie zgadzam się (0)
Pracownik Santander Consumer...
Pracownik Santander Consumer Banku usiłował podnieść prowizję od przyznania kredytu dla siebie usiłując klientowi "wcisnać" dodatkowe ubezpieczenie medyczne. Oczywiście nie informując go otym. Bardzo nieprofesjonalne zachowanie.

Robert_690

07.08.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Sama placówka jest...
Sama placówka jest dość niewielka, ma zaledwie 2 stanowiska. Pracujące tam Panie są bardzo miłe i pomocne, zarówno jeśli chodzi o pomoc w dobraniu potrzebnej oferty (ja pytałam o kredyt) jak i w takim zwyczajnym, ludzkim stylu bycia. Rozmowa z nimi to przyjemność, którą dodatkowo wzmocniona jest podaną pyszną kawą.

Urszula_532

24.07.2019

Placówka

Słupca, pl Szkolny 16

Nie zgadzam się (0)
Na podstawie zachowania...
Na podstawie zachowania pracowników placówki mogę stwierdzić, że przychodzący do tej placówki klient jest osobą mile widzianą i oczekiwaną. Świadczy o tym zainteresowanie klientem z ich strony oraz profesjonalne, komplementarne, podejście do klienta.

leszekm4

12.07.2019

Placówka

Strzegom, Świdnicka 5

Nie zgadzam się (0)
Placówka nie lubi...
Placówka nie lubi swoich klientów, brak u smiechu i kompetancji do obsługi. Nie chce im się rozmawiać z Klientem , tylko suche zdania , brak porady i wspracia w decyzji, Nie wydaja ulotek , materiałów reklamowych . Nie sa zainteresowane rozwojem placówki.

Hanna_116

12.07.2019

Placówka

Poznań, ul. 28 czerwca 1956 119

Nie zgadzam się (0)
Zaraz po wejściu...
Zaraz po wejściu do placówki zostałem zauważony. Pani powitała mnie z uśmiechem i zaprosiła do biurka. Wszystko zostało mi wyjaśnione w zrozumiały sposób. Dostałem także propozycję zwiększenia kwoty kredytu bez dodatkowych zaświadczeń.

Tomasz_2389

07.07.2019

Placówka

Szprotawa, ul. Rynek 17

Nie zgadzam się (0)
Podczas wizyty w...
Podczas wizyty w placówce Santander Consumer Banku, po raz pierwszy spotkałem się, aby doradcy tak zależało na dobru klienta. Pani doradczyni za wszelką cenę chciała zaoferować mi najlepszą i najkorzystniejszą ofertę. Kompetencja i odpowiedzi na zastrzeżenia były na bardzo wysokim poziomie. BRAWO - takich doradców jest naprawdę niewielu. Polecam

Niezweryfikowany Klient_BMAg

03.07.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bank godny polecenia...
Bank godny polecenia i zaufania. Czysty przestronnych i atmosfera bardzo miła. Klienci są bardzo dobrze traktowani. Pracownicy banku po wysłuchaniu czego potrzebuje klient, zawsze doradzą i wybiorą odpowiednią ofertę. Nie ma narzucania czegoś czego konsument nie chce.

Klient_4WPa

25.06.2019

Placówka

janów lubelski, ul. Jana Zamojskiego 16

Nie zgadzam się (0)
Polecam ten bank,...
Polecam ten bank, doradcy bardzo uczynni, nie wciskają na sile różnych dodatkowych opłat, lecz kulturalnie o nich informują, przedstawiają koszty i grzecznie się pytają czy chcę skorzystać, ponadto bardzo ładna i czysta placówka. Obsługa fachowa, rzetelna, szybko można otrzymać pieniądze, nie ma zbyt wysokich wymagań dochodowych. Polecam!!!

Wojciech_512

25.06.2019

Placówka

Lubliniec, ul. Kościuszki 4

Nie zgadzam się (0)
Mimo ze kredytu...
Mimo ze kredytu nie dostałem to obsługa była miła i konkretna a doradca starał się pomoc mi w inny sposób proponując inne rozwiązanie

zalogowany_użytkownik

24.06.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Byłam w oddziale...
Byłam w oddziale w Biłgoraju na ul.bankowej 4a. Pani super mi poradziła, zadawala dużo pytań odnośnie moich potrzeb. Przywitała uśmiechem i tak samo pożegnała dziękując za wizytę. Wszystko wyjasniala. Chętnie polecę ten oddział.

Niezweryfikowany Klient_Qi4G

12.06.2019

Placówka

Biłgoraj, Bankowa 4

Nie zgadzam się (0)
Panie która mnie...
Panie która mnie obsługiwana była bardzo kompetentna i obsługiwala bardzo rzeczowo dobierając produkt pod moje oczekiwania. Zadawał za równo pytania otwarte jak i zamknięte. Dążyła do finalizajcji. Wręczyła mi ulotkę z wizytówką. Polecam polecam polecam

zalogowany_użytkownik

12.06.2019

Placówka

Jarosław, Grodzka 21

Nie zgadzam się (0)
chyba sami wystawiają...
chyba sami wystawiają sobie pozytywne opinie

Klient_6SsP

03.06.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
od kilku godzin...
od kilku godzin próbuję zorientować się co mam zrobić aby uzyskać zaświadczenie z mojego oddziału,że mogę dostać odszkodowanie od ubezpieczyciela za zalany dom ,którego ubezpieczenie objęte jest cesją. Od 3 godzin.Odsyłają od ajfasza do kajfasza, brak rozeznania, Pani połączyła mnie nawet z odszkodowaniami na życie-liczyła chyba na to że nie mój sufit w przedpokoju został zalany- tylko na to że mnie krew zaleje. Wszystkim odradzam ten bank

Klient_6SsP

03.06.2019

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Po wejściu szybko...
Po wejściu szybko zostałam zauważona przez doradce ktory mnie zaprosil od razu do stanowiska. Bylam 2 klientem w placowce. Pan powiedzial dzien dobry, nazywam się (dane osobowe usunięte przez administratora -RODO), w czym mogep pomoc. Poprosil mnie o dowod osobisty informując jaki jest tego cel. Poinformowa, że będzie zadawał pytania, zadawał pytania o cel kredytu, wysokość raty, czy mam inne kredyty, kiedy chce płacić raty. Szczegółowo wyjaśnił ofertę, odpowiadając na moje zastrzeżenia.W placówce było czysto, pracownik miał identyfikator,czerwony krawat, często się uśmiechał.wizyta trwała około 20 min. Po moich słowach ze muszę się zastanowić zostałam zapytania czy wszystko jest jasne czy może nam pytania. Wizytę oceniam na 5+, na pewno polecę obsługę w tej placówce.

Niezweryfikowany Klient_Qi4G

28.05.2019

Placówka

Kraśnik, Lubelska 42

Nie zgadzam się (0)
Obsługa w punkcie...
Obsługa w punkcie na najwyższym poziomie. Pani konsultantka (dane osobowe usunięte przez administratora - RODO) jest przesympatyczna i z wielkim entuzjazmem przedstawia ofertę. Zawsze odpowiada na pytania wyczerpująco i jasno. Po przedstawionej ofercie nie ma się żadnych wątpliwości co do decyzji. Ogólna atmosfera w banku przyjazna dla klienta, a i oferta korzystna szczególnie dla młodych, niedoświadczonych klientów.

Justyna_1924

10.05.2019

Placówka

Śrem, Kościuszki 8

Nie zgadzam się (1)
Na infolinii pracują...
Na infolinii pracują niemile panie

Klient_Ihyo

08.05.2019

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Miła i profesjonalna...
Miła i profesjonalna obsługa. Doradca zadawal dużo pytań, w tym otwarte, następnie językiem korzyści przedstawiał mi oferty posługując się materiałami reklamowymi. Dopytywał o jasność swoich sformułowań i prosił o zadawanie pytań. Dążył do finalizacji przedstawionych ofert. Brak zniecierpliwienia przy obsłudze klienta. Polecam

Marzena_316

27.04.2019

Placówka

Chełm, ul. Lwowska

Nie zgadzam się (1)
Obsługa bardzo miła,atmosfera...
Obsługa bardzo miła,atmosfera sympatyczna. Panie dość obszernie informują o danej propozycji, doradzają. Porównując z innymi bankami to z miła chęcią wrócę do tego banku.

Klient_4WPa

13.04.2019

Placówka

janów lubelski, ul. Jana Zamojskiego 16

Nie zgadzam się (1)

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank należy do hiszpańskiej Grupy Santander, która obecna jest na polskim rynku od 2001 roku. Santander Consumer Bank przedstawia się jako „Bank od kredytów”. Wśród produktów możemy odnaleźć kredyty gotówkowe, samochodowe i karty kredytowe. Jako lider polskiego rynku kredytów konsumenckich, od lat aktywnie angażuje się w ważne społecznie tematy. Santander Consumer Bank włącza się do wielu inicjatyw, których celem jest promocja zdrowego stylu życia, takich jak Bieg po Nowe Życie, Bieg po Oddech oraz Akademia Zdrowia Santander Consumer Banku.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Santander Consumer Bank?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Bardzo miła obsługa,...
Bardzo miła obsługa, wszystko załatwiłem w jednym kontakcie