PKO BP

(4.12)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2380 z 3346)

Są lepsze firmy...
Są lepsze firmy na rynku.

ARTUR_196

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Rewelacja! Polecam!
Rewelacja! Polecam!

Klient_ketn

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Rewelacja! Polecam!
Rewelacja! Polecam!

Klient_xqMf

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Całkiem dobrze
Całkiem dobrze

Klient_yIgi

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Są lepsze firmy...
Są lepsze firmy na rynku.

Adrianna_109

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Tak sobie.
Tak sobie.

Klient_2Rit

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Tak sobie.
Tak sobie.

Klient_XvfG

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Rewelacja! Polecam!
Rewelacja! Polecam!

Agnieszka_4201

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Są lepsze firmy...
Są lepsze firmy na rynku.

Klient_Lko3

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Rewelacja! Polecam!
Rewelacja! Polecam!

Klient_XoXm

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Rewelacja! Polecam!
Rewelacja! Polecam!

Klient_IcuXL

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super firma!
Super firma!

Klientka_wro

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Średnio
Średnio

zarejestrowany-uzytkownik

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Rewelacja! Polecam!
Rewelacja! Polecam!

Agata_1226

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super firma!
Super firma!

zarejestrowany-uzytkownik

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo profesjonalna obsługa
Bardzo profesjonalna obsługa

MCAga

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
w ostatnim czasie...
w ostatnim czasie miałam okazję załatwiać swoje sprawy w placówce banku - jestem mile zaskoczona jakością i profesjonalizmem. Może wynika to z tego, że sprawy nie były załatwiane przy standardowym "okienku" tylko w specjalnie rzygotowanym do spotkań indywidualnych pokoju. Pani była uprzejma, bardzo skrupulatna i udzieliła wszystkich możliwych odpowiedzi, popowiedzi i wskazówek. W przyszłym tygodniu czeka mnie przedostatnia wizyta i powiem szczerze - jestem pewna, że będzie równie miło.

KarolinaBe

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
W punktach obsługi...
W punktach obsługi są niestety zawsze duże kolejki, porady konsultantów są niejednokrotnie sprzeczne ze sobą

Klient_SkM7

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa, ...
Miła obsługa, zainteresowanie klientem, dobre warunki współpracy.

Ewa_502

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Słyszałem różne opinie...
Słyszałem różne opinie wśród znajomych z którymi zawsze prowadzę gorące dyskusje na temat banku PKO. Osobiście jestem bardzo zadowolony, to bank w którym posiadam produkty od lat. Kiedy przeniosłem się na bankowość osobistą, zacząłem doceniać wartość dedykowanego doradcy z którym mam możliwość omawiać moją finansową sytuację. Pani Katarzyna utrzymuje ze mną stały kontakt przez co czuję się zadbany i ważny oraz wiem że moje pieniądze są bezpieczne. Bank posiada oferty niespotykane u konkurencji a mimo "monopolu" w tych sferach są to oferty naprawdę warte uwagi. Kiedy jest późno całodobowa infolinią wspiera w przypadku nagłych potrzeb kontaktu. Konstruktywnie chciałbym dodać że bank powinien się pochylić nad rewizją oferty dla stałych wiernych klientów by docenić ich obecność. Nawet nie myślę o zmianie i to na pewno będzie mój najważniejszy i główny bank.

Mike Bat

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

PKO BP

Historia banku PKO BP rozpoczęła się w 1919 roku, a w powołaniu go do życia brały udział takie osobistości jak Józef Piłsudski i Ignacy Paderewski. Od samego początku misją Banku było nie tylko zapewnienie Polakom usług bankowych, ale przede wszystkim zorganizowanie systemu oszczędnościowego w Polsce. Dzisiaj PKO Bank Polski, wraz ze swoimi spółkami, oferuje klientom indywidualnym i przedsiębiorstwom pełen zakres usług finansowych, począwszy od bankowych, przez maklerskie i leasingowe, aż po ubezpieczeniowe. Odpowiada na zróżnicowane potrzeby wszystkich grup klientów. Sztandarowy produkt Banku – aplikacja IKO – został uznany za najlepszą bankowość mobilną na świecie. To dzięki Bankowi PKO BP możemy korzystać także z systemu BLIK, który istotnie zwiększył popularność płatności bezgotówkowych.

Dane firmy

Warszawa

Warszawa, Puławska 15

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż PKO BP?

Ktoś 6 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Bardzo przyjazny oraz...
Bardzo przyjazny oraz kompetentny personel, każda wątpliwość wyjaśniona w trakcie jednej rozmowy oraz pełne zaangażowanie w rozwiązanie problemu. Jestem bardzo zadowolony z usług tego banku.
Zgadzasz się?