Paris Optique

(3.55)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (83 z 148)

Brak kontaktu z...
Brak kontaktu z menagerem ponieważ jest problem z odzyskaniem zaliczki .Nie chcę okularów z tej firmy

Niezweryfikowany Klient_kHEI

28.02.2020

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (0)
Fatalna obsługa i...
Fatalna obsługa i brak profesjonalizmu pana (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO) 2 krotnie zamówione złe szkła. Miesiąc czekania - brak okularów. Chcę zrezygnować z zakupu - odmawiają. Nie mam już do nich za grosz zaufania!

Niezweryfikowany Klient_kHEI

26.02.2020

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (0)
O ile 4...
O ile 4 lata temu byłam zadowolona to teraz poszłam do tego salonu ponownie.Miałam czekać na smsa kiedy przyjdą zamówione soczewki i przywieźć ramki.Po tygodniu dostałam smsa,zawiodłam ramkę i dowiedziałam się,że realizacja rozpocznie się za tydzień.O ile okulary do dali mogły poczekać o tyle drugą parą do bliży była mi potrzebna wcześniej.Obiecano mi ekspres na parę do bliży.Dziś dostałam smsa, że są gotowe .Jadę i okazuje się, że zrobili ale nie tą parę. Nie mogę rozpocząć pracy w poniedziałek bez okularów do bliży a mają3,5 dioptri więc bez nich nic nie widzę.Propozycja obsługi,żebym sobie kupiła w aptece jest niżej krytyki.Realizacja 3 tygodnie również.5 wizyt w jednej sprawie to niedopuszczalne.

Klient_5dbO

22.02.2020

Placówka

Warszawa, Górczewska 124

Nie zgadzam się (0)
Nie uznano zasadnej...
Nie uznano zasadnej reklamacji.Nie polecam tego salonu obsługa coraz gorsza idźcie do konkurencji .

Niezweryfikowany Klient_aldP

21.01.2020

Placówka

Warszawa, Górczewska 124

Nie zgadzam się (0)
Dołączam do rzeszy...
Dołączam do rzeszy niezadowolonych klientów ....i..OSTRZEGAM..przed tą firmą. Okulary progresywne od 01-2019 po kilku reklamacjach dalej nie nadają się do noszenia.Pierwszy błąd jaki popełnił niby doświadczony optometrysta to zrobienie złego rozstawu żrenic,a kolejne reklamacje dotyczyły złego wykonania soczewek progresywnych. Pani przeprowadzająca reklamacje jest niemiła i "wciska" tzw. kit ,że ona nie widzi problemu z wykonaniem , bo jej zdaniem wszystko jest ok. Przestrzegam ..nie dajcie się nabrać na niższą cenę..bo jakość szkieł i wykonania okularów będzie taka ,że nie będziecie ich używać a pieniądze będą wyrzucone w błoto. Ja tylko żałuję ,że wcześniej nie poczytałam tych opinii , bo moja noga w życiu by w tym salonie nie stanęła.

Niezweryfikowany Klient_E4cv

06.01.2020

Placówka

Katowice, Chorzowska 107

Nie zgadzam się (1)
Kupiłam okulary przeciwsłoneczne,...
Kupiłam okulary przeciwsłoneczne, w których po kilku miesiącach rozwarstwiła się soczewka (ewidentna wada ukryta produktu). Złożyłam reklamację na podstawie rękojmi (produkt niezgodny z umową sprzedaży w związku z czym chciałam odstąpić od umowy) która dwukrotnie została bezprawnie odrzucona (mogę sobie wybrać inne okulary w tej samej cenie bądź jeśli droższe to za dopłatą, ale pieniędzy nie oddadzą), w związku z czym zgłaszam sprawę do UOKiKu. Nigdy więcej niczego w tym salonie ani ja ani nikt z mojego otoczenia nie kupi. (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_VwcN

23.12.2019

Placówka

Poznań, ul. Kaspra Drużbickiego

Nie zgadzam się (0)
Kupiłem je 3...
Kupiłem je 3 miesiące temu. Noszone może z parę razy. Dzisiaj otwieram etui - pęknięta ramka jednego z okulary. Żenada. Od początku jakoś dziwne trzeszczały przy czyszczeniu ale myślałem że tak ma być. ODRADZAM

Niezweryfikowany Klient_59bZ

29.09.2019

Placówka

Poznań, Abpa. A. Baraniaka 8

Nie zgadzam się (0)
Obsługa niekompetentna, uszkodzili...
Obsługa niekompetentna, uszkodzili mi szkła w salonie przy regulacji oprawek. Dział reklamacji również bez kompetencji. Zamiast wymienić mi końcówkę zausznika to wymienili cały, wkładając zausznik z tańszej firmy, który wygląda identycznie jak mój oryginalny. Niestety po wymianie okulary spadają przy większej aktywności.

Niezweryfikowany Klient_gb1F

07.09.2019

Placówka

Lublin, al. Al. Wincentego Witosa 32

Nie zgadzam się (0)
W lipcu kupiłam...
W lipcu kupiłam okulary przeciwsłoneczne. Po nagrzaniu na słońcu zaczęły wydawać strasznie nieprzyjemny chemiczny smród, który uniemożliwiał ich noszenie. Poszłam do salonu zareklamować okulary. Panie w salonie były bardzo zdziwione, że ktoś reklamuje okulary ze względu na smród i powiedziały że pierwszy raz się z czymś takim spotkały, ale reklamację przyjęły. Po 2 tygodniach otrzymałam odpowiedź, że jest to uszkodzenie mechaniczne i że reklamacja tego nie obejmuje, ale że ze względu na dobro klienta proponują wymianę okularów na inne w tej samej cenie lub na droższe za dopłatą. Udałam się zatem do salonu by wybrać sobie inne okulary, ale tym razem nie tylko przymierzałam okulary ale i je wąchałam. Niestety wszystkie, które mi się podobały też śmierdziały tyle, że w salonie zdecydowanie słabiej, bo ten smród wychodzi dopiero po nagrzaniu na słońcu. Złożyłam zatem odwołanie do odpowiedzi na moją reklamację i poprosiłam o zwrot gotówki. Ale w odpowiedzi otrzymałam informację, że podtrzymują stanowisko i proponują wymianę okularów na inne lub bon. Bardzo żałuję, że wcześniej nie poczytałam sobie opinii o Paris Optique, bo bym na pewno tam nic nie kupiła. A z przeczytanych opinii wynika, że nie tylko ja reklamowałam okulary przeciwsłoneczne ze względu na smród. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ten salon. Obsługa przyjemna, ale jakość FATALNA!!!

Niezweryfikowany Klient_Mgxt

31.08.2019

Placówka

Warszawa, Targowa 72

Nie zgadzam się (1)
Salon optyczny w...
Salon optyczny w Lodzi w Manufakturze jest jednym wielkim rozczarowaniem. Obsluga jest katastrofalna, panie sa niekompetentne zupelnie nie znaja sie na sprzedawanych produktach, ich jedynym celem to sprzedac jak najdrozej !!! Pozatym szkla ktore zamowilam niestety zostaly zle wykonane o innej mocy ktora byla na zamowieniu ! Czas oczekiwania to powyzej 3 tygodni - jest to zupelnie niewyobrazalne. Zostalam zmuszona do zaplacenia calej kwoty z gory co mialo byc gwarancja wykonania okularow na czas ale niestety nie dosc ze okulary zostaly zle wykonane to jeszcze musialam bardzo dlugo czekac. Komunikacja jest bardzo utrudniona - w przypadku problemow klient zostaje ignorowany. Aby zalatwic sprawe z reklamacja musze codziennie wydzwaniac do salonu i prosic sie o odpowiedz. To jest jeden wielki KOSZMAR !!! Nie kupujcie tam okularow nawet jezeli sa moze nieco tansze - nie warto sie szarpac. Jakosc jest katastrofalna i do tego nawet parametry sa mylone ! Takie niedbalstwo jest po prostu SKANDALICZNE. Brak slow !!!!

Niezweryfikowany Klient_sret

28.08.2019

Placówka

Łódź, Zachodnia/Ogrodowa

Nie zgadzam się (0)
Zle wykonane szkla,...
Zle wykonane szkla, niedopasowane do oprawki, 3x pekajaca oprawka firmy Diesel, po krotkim normalnym uzytkowaniu, I wciaz ta sama propozycja od serwisu reklamacji ze moge wybrac inna oprawke w tej samej cenie. Brak checi zwrotu pieniedzy mimo odstapienia od umowy. Porazka zupelna. Rzecznik praw konsumenta I sad, to jedyna rada na nich. Nigdy wiecej. Zszargane nerwy, strata czasu I pieniedzy.

zarejestrowany-uzytkownik

09.08.2019

Placówka

Warszawa, Górczewska 124

Nie zgadzam się (1)
Okulary przeciwsłoneczne korekcyjne...
Okulary przeciwsłoneczne korekcyjne za blisko 500 zł. zamówione w salonie Paris Optique w Felicity w Lublinie. Oprawki (według obsługi dobrane do szkieł, za zmniejszenie grubości których jeszcze za ich radą dopłaciłem) rozpadły się po pierwszym założeniu. Wymiana oprawek nic nie dała, odpadł zausznik przy kolejnej próbie założenia. Następna wymiana, okulary odłożone bezpiecznie do etui, przeleżały tam niemal rok, po czym odkryłem, że oprawki pękły od samego leżenia... Zażądałem zwrotu pieniędzy, Dział Reklamacji odrzucił prośbę, oferując wymianę oprawek lub szkieł na nowe lub droższe z dopłatą po mojej stronie. Zgłosiłem odwołanie od decyzji, ale oczywiście decyzję tę Dział Reklamacji podtrzymał. Sprawa trafia do Rzecznika Praw Konsumenta, o czym w rozmowie poinformowałem panią z salonu, która bez emocji odpowiedziała, jakby codziennie słyszała to kilka lub kilkanaście razy, "Dobrze". PS: Wyłączone dodawanie opinii o firmie na stronie na Facebooku coś powinno mówić o jakości ich usług.

Niezweryfikowany Klient_PDFH

25.07.2019

Placówka

Lublin, al. Al. Wincentego Witosa 32

Nie zgadzam się (0)
W salonie jest...
W salonie jest strasznie mały wybór oprawek, nie mogłam znaleźć odpowiednich oprawek gdyż wszystkie wyglądały tak samo. Konsuktantka była nastawiona do mnie negatywnie, miała naburmuszoną minę przez całą naszą rozmowę. Nie zauważyłam u niej krzty uśmiechu. W ogóle nie zainicjowała rozmowy z żadnym z klientów, trzeba było samemu prosić o pomoc. Optometrystka z kolei była bardzo miła, mówiła prostym językiem. Ceny konkurencyjne w stosunku do innych salonów ale co z tego skoro mnie osobiście zniechęciła doradczyni na sali sprzedaży. Dlatego nie polecam!

Monika_3105

15.07.2019

Placówka

Wrocław, ul. CH Magnolia

Nie zgadzam się (0)
W czerwcu 2018...
W czerwcu 2018 roku kupilam soczewki progresywne (oprawki wlasne). Odczyt blizy jest w nich mozliwy tylko przy podniesieniu i przesunieciu okularow w lewo. Zgodzilam sie na skorygowanie bledu. po rzekomej wymianie nie odczulam zadnej zmiany. Obsluga twierdzila, ze problem wynika z braku adaptacji. Poprosilam o pomoc rzeczoznawce, okazalo sie, ze pomiar w salonie zostal wykonany blednie.. Mam asymetrie zrenic (rozstaw, wysokosc), pomiar wskazywal na symetrie. W/g opinii rzeczoznawcy, okulary mimo wysokiej jakosci soczewek nie maja wartosci uzytkowej ( rzekoma korekta dotyczyla 0,5mm, czyli nie mogla poprawic widzenia blizy). Firma odrzucila zasadna reklamacje, nie stawila sie przed Sadem Polubownym, zlozyla sprzeciw, (pelen pomowien i irracjonalnych z punktu widzenia optyki okularowej stwierdzen), od Nakazu Zaplaty (korzystna dla klienta opinia rzeczoznawcy). Stanowisko firmy Paris Optique: powinnam adaptowac zrenice do zle scentrowanych soczewek. Mam wrazenie, ze to sie nie dzieje naprawde, przestalam wierzyc w jakakolwiek sprawiedliwosc...nie wierzcie w prawa konsumenta i unikajcie salonow Paris Optique...jezeli ktos ma podobne doswiadczenia prosze o kontakt (dane osobowe usunięte przez administratora – RODO); Firma Paris Optique dziala w sposob nieuczciwy od wielu lat i najwyrazniej nie ponosi z tego tytulu zadnych konsekwencji...

zarejestrowany-uzytkownik

12.07.2019

Placówka

bydgoszcz, ul. wojska polskiego 1

Nie zgadzam się (1)
kupiłam okulary za...
kupiłam okulary za promocje. w czasie noszenia na zewnątrz oprawa czy szkło przeciwsłonecznych miała nie przyjemny zapach,w końcu dałam do reklamacji i dostałam odpowiedz:: "Okulary są zgodne zamówieniem. w/w uszkodzenia nie jest objęte gwarancją i reklamacja powinna zostać odrzucona. Nie mniej jednak mając na względzie dobro naszego klienta proponujemy następujące rozwiązanie. Wymienimy okulary na innej w tej samej cenie lub droższej za dopłatą różnicy cenowej."

Niezweryfikowany Klient_EaWq

30.06.2019

Placówka

opole, ul. plac kopernika

Nie zgadzam się (1)
Bardzo przyjazna i...
Bardzo przyjazna i miła obsługa w salonie Bonarka. Może okulary nie najwyższej jakości, ale pracująca tam załoga naprawdę jest ok.

zalogowany_użytkownik

27.05.2019

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (1)
Witam, Przestrzegam przed...
Witam, Przestrzegam przed zakupem czegokolwiek w tym salonie. Obsługa jest miła tylko na początku aby wcisnąć i sprzedać, a produkty są bardzo słabej jakości nawet nie dorównują okularom z biedronki za 20zł. Złożyłem reklamację już ponad miesiąc temu i jest problem bo serwis porysował szkła i nie chcą ich teraz wymienić bo zawsze przy przyjęciu wpisują porysowane szkła i mają klienta w czterech literach, a ja jestem stratny prawie 1500zł PO PROSTU KOSZMAR. Odradzam tam ! to jest Jakaś masakra. Brak kompetencji to mało powiedziane

Niezweryfikowany Klient_Aggw

25.03.2019

Placówka

Wrocław, ul. CH Magnolia

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam salonu...
Nie polecam salonu Paris Optique Sfera Bielsko-Biała. W zakupionych przeze mnie okularach była wada ukryta – soczewki miały równe poziome kreski (na lewej dwie, na prawej jedną). Na okulary czekałam 6 dni, na reklamację miesiąc, reklamacja pozytywna po ŻĄDANIU zwrotu pieniędzy. Obecnie nadal czekam na okulary [*]. Sądzę, że salony Paris Optique w całej Polsce działają w ten sam sposób, więc lepiej tam nie kupujcie jeśli nie musicie ;) To historia w pigułce, jeśli masz ochotę i czas to zapraszam do przeczytania poniższego tekstu  6 grudnia 2018 roku mój mąż zaniósł moje okulary na reklamację – Panie potraktowały go jakby wymyślił sobie rysy, ale bardzo doszukiwały się wszelkiego rodzaju śladów użytkowania (3 dniowego!) na okularach. Rysy, o których piszę są widoczne pod światło (mocne – słońce lub dobra żarówka) niestety w salonie Paris Optique w Sferze światło jest tragiczne, ale mężowi udało się ustawić okulary tak aby rysy były widoczne (te dwie na lewej soczewce), których widoczność z resztą potwierdziła jedna z pań pracujących w salonie. Reklamacja została złożona i po 7 dniach została odrzucona (14.12), ale w ramach „zadość uczynnienia?” mogłam sobie kupić nowe soczewki z rabatem 30% (trochę nawet się zaśmiałam, mogłam w sumie kupić znowu soczewki z wadą :D, ich osoba ds. reklamacji RYS NIE WIDZI, ale rabat przyznali, nie rozumiem takiej polityki firmy) mogłam też skorzystać z przekazania okularów do ekspertyzy do producenta – z czego oczywiście skorzystałam. W rozmowie z dnia 14.12 dowiedziałam się natomiast, że mąż kłamał, bo panie rys nie widzą, a ekspert z nimi się kontaktował i też nie widzi żadnych rys – no bidulek. 17.12 wysłałam do nich pierwszego maila z zapytaniem czy okulary zostały przekazane producentowi – brak odpowiedzi, następny mail był 28.12 z zapytaniem o wynik ekspertyzy – brak odpowiedzi, dopiero na mail z 6.01 dostałam odpowiedź, że producent uznał gwarancję (w mailu oprócz żądań wspomniałam o Rzeczniku Praw Konsumenta i sądzie). Odpisałam na maila z prośbą o kontakt mailowy do ich głównej siedziby – brak odpowiedzi [*]. Teraz od dnia 7.01 mają dwa tygodnie na oddanie mi moich okularów. Nie wiem teraz czy śmiać się czy płakać ;) Zgodnie z ustawą jest 14 dni na uznanie lub odrzucenie reklamacji, po tym czasie reklamacja jest rozpatrywana pozytywnie, a 14 dni liczy się tak: oddanie na reklamację 6.12-> 7.12 pierwszy dzień-> 21.12 ostatni dzień na odpowiedź chyba, że jest dzień wolny od pracy, wtedy najbliższy dzień roboczy jest dniem , w którym odpowiedź powinna zostać wysłana.

Niezweryfikowany Klient_kNG3

14.01.2019

Placówka

Bielsko-Biała, ul. Mostowa

Nie zgadzam się (2)
Nie kupujcie tam...
Nie kupujcie tam okularów !!!!!!!!!!!!! Ceny niby ok , ale jakość - TRAGEDIA !!

zalogowany_użytkownik

30.12.2018

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (0)
Obsługa sklepu mało...
Obsługa sklepu mało profesjonalna. Brak wiedzy nt budowy okularów i materiału z którego są wykonane. Towar niestety słabej jakości.

zalogowany_użytkownik

15.12.2018

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (0)

Paris Optique

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Paris Optique?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Tragiczna obsługa. Sprzedawczyni...
Tragiczna obsługa. Sprzedawczyni nie rozmawia z klientem, sama decyduje jakie mają być okulary pomimo recepty wypisanej przez lekarza okulistę. Robi okulary asferyczne opowiadając bajki, że takie są najlepsze. Po reklamacji nowe okulary do czytania zleca z ochroną UV Control. Na moje pytanie co to znaczy odpowiada, że tylko takie może zrobić i powinnam się cieszyć, że mnie nie oszukała. To ja pytam po co mi okulary do czytania z osłoną przed słońcem. Nie mogłam się z nią porozumieć, nie chciała ze mną rozmawiać. Było to w Galerii Jurowiecka w Białymstoku. Po godzinie zadzwoniłam do drugiej Galerii- Białej i poprosiłam obsługę aby mi wyjaśnili fenomen UV Control i po długiej naradzie podjęłam decyzję o dodaniu ochrony Blue Control do tych okularów do czytania i do komputera. Wiem, cała historia to komedia. Gdy odbierałam okulary musiałam prosić o etui, ponieważ Pani kierownik rzuciła na stół okulary bez opakowania. Nie polecam Paris Optique. Obsługa niekompetentna, nie mają pojęcia co sprzedają, brak podstawowych znajomości optyki i zasad kultury. Aha pani kierownik chwaliła się ukończonym Uniwersytetu Medycznego, ciekawe po co i na co i kto ją o to pytał. Ludzie omijajcie z daleka te przemądrzałe kobiety.