Smyk

(3.82)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2445 z 3625)

bardzo duży wybór...
bardzo duży wybór produktów od dziecka "w brzuchu" po starszaka.

Klient_H9px

16.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Słaby kontakt
Słaby kontakt

Niezweryfikowany Klient_lH3c

16.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobra obsługa,...
Bardzo dobra obsługa, duży asortyment produktów.

Klient_zSf1

16.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Sklep to jakaś...
Sklep to jakaś kpina. Wysyła inny towar niż się zamówiło co ok można zrozumieć bo błędy się zdążają. Ale po 3 tygodniach od zgłoszenia i odesłania produktów które otrzymałam przez pomyłkę dowiaduje się ze mimo że produkty które zamawialam i nadal są na stronie to ich mi nie wyślą . Zwrócą mi środki. Wolne żarty skoro cena wzrosła a ja mam teraz za ten błąd doplacac... ceny zabawek przed świętami rosną i żebym widziała to zamówiłabym w innym sklepie a nie zaufała waszemu! W żaden sposób mi nie rekompensujecie bedu który popełniliście i czasu który czekam bo tylko wasze interesy się liczą. Żałuję zakupów w sklepie smyk bardzo i będę wystawiać takie opinie gdzie się da i wszystkich zniechęcać. Robiłam zakupy u was bardzo często za bardzo duże kwoty a tu takie poszanowanie. Tragedia

Niezweryfikowany Klient_kf5P

24.11.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dwupiętrowy sklep ze...
Dwupiętrowy sklep ze sporym asortymentem, ale niestety bardzo słaby wybór produktów dla dziewczynek na zimę (Kurtki, czapki, itp.), brak wszystkich rozmiarów, co sprawiło, że wyszliśmy z pustymi rękoma.

Niezweryfikowany Klient_p81w

16.11.2021

Placówka

Gdańsk, Złota Karczma 26

Nie zgadzam się (0)
Sklep był schludny...
Sklep był schludny czysty wszystko można było znaleźć z łatwością ale nikt z obsługi nie podszedł oferować pomocy pomimo braku tłumów.

Niezweryfikowany Klient_rZZt

04.11.2021

Placówka

Bielsko-Biała, Mostowa 5

Nie zgadzam się (0)
Koszmar. Przeglądarki przetowarowane,...
Koszmar. Przeglądarki przetowarowane, wszystko spada, ciężko coś znaleźć, a z obsługi nikt nie podchodzi by zaoferować pomoc. Pani przy kasie chyba za karę, poproszona żeby powtórzyła co powiedziała - bo w sklepie był gwar - prawie fuknela. Innym razem Pani z obsługi przyszła z ogromnymi pretensjami że odkładam zabawki na podłogę próbując dostać się na sam koniec przeglądarki gdzie było to czego szukam. Ogólnie obsługa bardzo zniechęca i to nie jednorazowa sytuacja. Więcej nie zrobię zakupów w tej placówce tragedia.

Niezweryfikowany Klient_V5Rn

13.10.2021

Placówka

Tarnów, Nowodąbrowska 127

Nie zgadzam się (0)
Obsługa to totalne...
Obsługa to totalne dno , wprowadzają klienta w błąd , po wskazany terminie zamówienie nadal nie zrealizowane, nie polecam

Niezweryfikowany Klient_ZEHe

17.09.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobrze zaopatrzony...
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep w artykuły dziecięce

Klient_QnI4

01.09.2021

Placówka

Wrocław, Pl. Grunwaldzki 22

Nie zgadzam się (0)
Pracownice sklepu są...
Pracownice sklepu są uśmiechnięte i chętne do pomocy. Potrafią doradzić w zakupie. Asortyment jest równo ułożony, można z łatwością znaleźć to czego się szuka. Częste akcje promocyjne zachęcają do zakupu, a jakość oferowanych produktów jest na wysokim poziomie. W sklepie panuje porządek, dzięki pracownikom dbającym na bieżąco o odpowiednią ekspozycję.

Kient_mmf5

30.06.2021

Placówka

Tarnów, Nowodąbrowska 127

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam. Kontakt...
Nie polecam. Kontakt z klientem to przeklejanie szablonów bez czytania ze zrozumieniem. Wysyłają, co maja pod ręką, tzn. pakują mylnie zamówienia, później dramatyczny kontakt z obsługą klienta, marne szanse na wymianę błędnie wysłanej rzeczy na zamówioną, bo już jej nie mają. Plus 14dni na rozpatrzenie. Ogólnie po zapłaceniu też nie wiadomo, co przyjdzie nie tylko przez byle jak pakowane zamówienia, ale też bo na stronie są rzeczy, których nie mają. Dopiero po zapłaceniu klient dowiaduje siw o anulowaniu zakupów.. A człowiek zostaje przed imprezą z pustymi rękami..

Niezweryfikowany Klient_7wsU

19.05.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Ostatnio zamowilam pościel...
Ostatnio zamowilam pościel dla noworodka, pomijam fakt że zamowilam z tygodniowym wyprzedzeniem, na drugi dzień od zamówienia dostalam buciki chłopięcie tak na 5 latka... Zostałam wielokrotnie wprowadzona w błąd przez konsultantów, ponieważ między innymi zostałam poinformować iż wystarczy jedynie wysłać zdjęcie towaru jaki otrzymałam, tak też zrobilam niestety nie wystarczyło musiałam kolejny tydzień czekać aż przyjedzie pan kurier ponieważ sklepy były zamknięte... Oczywiście minęło prawie 4 tygodnie, otrzymałam informację że reklamacja została rozpatrzona a ja otrzymuje zwrot środków, czego oczywiście nie chcialam ponieważ chcialam otrzymać zamówiony przedmiot... Błąd oczywiście z winy pracowników na magazynie, a ja musze ponosić jego konsekwencje.... Dbanie o klienta na prawdę na bardzo wysokim poziomie...

Niezweryfikowany Klient_maMc

11.05.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam zakupów...
Nie polecam zakupów w sklepie internetowym Smyk. Stacjonarnie może ok ale na pewno nie online. Niestety to już kolejne rozczarowanie zakupami. Zamówiłam buty dla dziecka a otrzymałam klocki. Po zgłoszeniu reklamacji pani obsługująca zgłoszenie prosiła mnie o wysłanie kodu tego, co zamówiłam (mimo że miała nr zamówienia) Mam wrażenie, że wysyłają to, co mają pod ręką- taki oto panuje tam bałagan. Tuż po zgłoszeniu reklamacji byłam zapewniana o jak najszybszym rozwiązaniu problemu jednak nic bardziej mylnego. Po ponowym kontakcie po dwóch dniach odpowiedź była już taka, że mają 14 dni na rozpatrzenie zgłoszenia. Po żądaniu zwrotu pieniędzy zupełny brak kontaktu. Na infolinię dodzwonić się trudniej niż do samego papieża. Poziom tego sklepu to dno i wodorosty. Przestrzegam przed zakupami- chyba, że ktoś lubi dostawać takie niezbyt miłe "niespodzianki". Chcesz mieć pewność swojego zamówienia, to nie korzystaj ze sklepu Smyk.

Niezweryfikowany Klient_h07k

19.04.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
W smyku znajdziemy...
W smyku znajdziemy duży wybór ubrań dziecięcych, zabawek, czy także słodyczy. Od czasu do czasu warto zajrzeć, jeśli szukamy czegoś na prezent dla dziecka. Czas obsługi mógłby się trochę poprawić- długie kolejki. W sklepie panował porządek.

DatiM

14.04.2021

Placówka

Turek, ul. Milewskiego 7

Nie zgadzam się (0)
Jakiś czas temu...
Jakiś czas temu zamówiłam ubranka za niemałą kwotę. paczka dość szybki przyszła bo po tygodniu, oczywiście głupia zapłaciłam z gory....nie było trzech rzeczy łaczna kwota 70zł pisałam dzwoniłam prosząc o zwrot. Zero odpowiedzi. Totalne dno.nie polecam nikomu tego sklepu, pogodziłam się z tym ze tych pieniędzy juz nikt mi nie zwroci

Niezweryfikowany Klient_k7ao

30.03.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Robiłam dzisiaj zakupy...
Robiłam dzisiaj zakupy w smyku. Pani, która mnie obsługiwała rzucała wszystkim, była arogancka i opryskliwa do tego stopnia, że zwróciłam jej uwagę. Więcej razy tam nie pójdę. (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO)

Niezweryfikowany Klient_5lq5

12.03.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Fajny sklep i...
Fajny sklep i duży wybór każdy coś znajdzie dla siebie.

Paulina_1714

13.02.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam nikomu...
Nie polecam nikomu zakupy w sklepie internetowym sieci. Obsługa jest na tragicznym poziomie. Zero profesjonalizmu, zero kompetencji. Produktu o wartości 600 zł nie otrzymałam od 2 miesięci. Nie można otrzymać żadnych informacji. Nie polecam i bardzo żałuję zakupu w tym sklepie.

Niezweryfikowany Klient_VVX2

21.01.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Wystawiaja towar ktorego...
Wystawiaja towar ktorego nie maja!!! A pieniazki biora!!! Omijac szerokim łukiem!!!!

Niezweryfikowany Klient_l8qu

21.01.2021

Placówka

Warszawa, Chmielna 25

Nie zgadzam się (0)
Mimo, że jestem...
Mimo, że jestem klientem sklepu od dawna dziś strasznie się zawiodłam. Zamówiłam spodnie narciarskie, zapłaciłam za nie za pomocą Payu i niestety dziś dostałam zwrot pieniędzy. Podobno taki sposób płatności nie jest rezerwacja produktu i okazało się że spodnie są już niedostępne, dodam że gdybym zrobiła płatność przy odbiorze spodnie byłyby dla mnie zarezerwowane. Dlaczego więc mam możliwość wyboru sposobu płatności?

Niezweryfikowany Klient_ykVk

19.01.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)

Smyk

Smyk jest polską marką oferującą produkty dla dzieci. Firma posiada ponad 200 sklepów w Polsce, sklep internetowy oraz niemal 40 punktów poza granicami kraju. W ofercie sklepów znajduje się szeroki wybór odzieży, obuwia, zabawek, akcesoriów niemowlęcych i innych produktów dla dzieci w wieku od 0 do 14 lat. Firma posiada produkty pod markami własnymi, takimi jak: „COOL CLUB” i „SMIKI”.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Smyk?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Sklep świetnie zaopatrzony,...
Sklep świetnie zaopatrzony, ceny przystępne, świetna jakość produktów