ESOTIQ

(2.50)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (335 z 696)

Zdecydowanie nie polecam....
Zdecydowanie nie polecam. Z początku miła Pani w galerii handlowej Riviera bardzo straciła jakikolwiek szacunek. Chcąc z korzystać z karty podarunkowej galerii Pani powiedziała że uznają jedynie te zakupione w sklepie. Po zweryfikowaniu wiadomości w centrum informacji zdziwiona Pani powiedziała że jak najbardziej powinni przyjąć, a to że Pani z Esotiq nie podjęła próby wyjaśnienia sytuacji to tylko Pani kaprys. Także dzięki „uczciwości” Pani ze sklepu zostałam obciążona ponad 200zł za towar który był przeznaczony właśnie na tą kartę podarunkową. Zostałam zmuszona skorzystać z innych sklepów i usług aby wykorzystać prezent. Jestem bardzo zdenerwowana i zawiodłam się na sklepie i przede wszystkim obsłudze. Nie polecam, nie będę polecać ani nigdy nie kupię żadnej karty podarunkowej czy prezentu z tego sklepu. Asortyment sklepu tez jest niewielki, dostępność towaru jest zdecydowanie słaba.

Klient_xn61J

07.06.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Jestem ogromnie rozczarowana...
Jestem ogromnie rozczarowana sklepem on-line Esotiq. Firma kasuje konta. Nie otrzymuję żadnych wiadomości na maila ( łącznie z fakturą za zakupiony towar!) ani wiadomości SMS dotyczących przesyłek czy promocji. Towar w przesyłkach nie jest zgodny z zamówieniami. Na paczkę (opłaconą) czekałam ponad dwa tygodnie(!), a nie wiem czy nie trwałoby to dłużej, gdyby nie moja interwencja na infolinię sklepu. Zdecydowanie nie polecam !!!

Niezweryfikowany Klient_X7vR

21.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Obsługa niezainteresowana klientem!...
Obsługa niezainteresowana klientem! W takim sklepie liczyłam, że ktoś mi doradzi przy wyborze biustonosza natomiast Panie nawet nie zaoferowały swojej pomocy. Nie polecam ! Albo z inną obsługa.

niezalogowany-uzytkownik

19.04.2022

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (0)
Jestem stałą klientką...
Jestem stałą klientką i fanką waszej firmy jednakże dzisiaj nie udało mi się zrobić zakupów ponieważ panie były tak zajęte rozmową między sobą że nikt mi nie pomógł pomimo tego że dość długo krążyła między półkami. Szkoda czasu osoby nie zainteresowane pracą.

Niezweryfikowany Klient_Q5Q0

07.03.2022

Placówka

Wrocław, ul.Powstańców Śląskich Sky Tower

Nie zgadzam się (0)
Nie mam w...
Nie mam w zwyczaju nikomu niczego rekomendować.

Niezweryfikowany Klient_lvDy

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Obsługa w sklepach...
Obsługa w sklepach jest niemiła. Kobiety z większym biustem mają ogromny problem z zakupem bielizny w tym sklepie. Obsługa w tym wcale nie pomaga. Nie polecam.

zarejestrowany-uzytkownik

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jestem stałą klientka...
Jestem stałą klientka tej firmy. Zapytałam o promocję. Pani odpowiedziała A w sklepie była jej znajoma. Ja już mialam wychodzić, ale na wystawie zobaczylam produkt, który mnie zainteresował. Ekspedientka zaczęła mnie obgadywac do tej znajomej. A przecież ta kobieta mogła mnie znać? Bylo to bardzo nieprofesjonalne podejscie ekspedentki do klienta. Przestałam tam robic zakupy. Skoro mnie obraduje innych klientów również może.

Niezweryfikowany Klient_CGGO

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Genialna obsługa. Nie...
Genialna obsługa. Nie dość, że miła to jeszcze potrafiąca profesjonalnie doradzić. Rzadko spotyka się tak przeszkolonych pracowników sklepu.

Niezweryfikowany Klient_VKAi

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
świetna jakość
świetna jakość

Niezweryfikowany Klient_8eOq

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Opinia dotyczy obsługi...
Opinia dotyczy obsługi zakupu stanika za 129,90 od 02 września 2021. Młoda ekspedientka zostawiła okropne wrażenie. Niekompetentna i arogancka. Zacznę od tego że do galerii przyjechałam w ściśle określonym celu kupić stanik w firmowym sklepie. W samochodzie został mąż z noworodkiem dla tego miała mało czasu. Zaczęło się od tego że sprzedawczyni nie miała wydać reszty 70 zł z 200. Wysłała mnie do innych sklepów żebym znalazłam drobniejsze pieniądze, w kilku miejscach mi odmówiono z braku owych. Kiedy wróciłam pani powiedziała, że to mój problem, że ona nie ma reszty. Ponieważ według Polskiego prawa :))) to ja mam obowiązek mieć wyliczone pieniądze kupując u niej towar:))) Chyba miała zamiar pokazać jaka ona ważna oraz mnie urazić:) słysząc mój wschodni akcent. Kiedy postanowiłam wyjść ze sklepu bez potrzebnego zakupu, ona urażona, że nic nie sprzeda, nagle poinformowała że jestem bezczelna i nie mogę tak po prostu wyjść. Czyżby ...? Załatwiwszy problem z resztą, stanik mi rzuciła na blat bez żadnego opakowania. Takich małoletnich "księżniczek" trzeba dobrze szkolić przed przyjęciem do pracy z klientami. Ponieważ oni robią więcej szkody dobremu imieniu.

Niezweryfikowany Klient_s9G9

20.11.2021

Placówka

Jelenia Góra, Jana Pawła II

Nie zgadzam się (0)
Tragedia
Tragedia

Klient_Hq8p

30.10.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i fachowa obsługa pełen profesjonalizm każdy salon powinien tak obsługiwać klientów. Marzena

Niezweryfikowany Klient_AsP0

15.09.2021

Placówka

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Nie zgadzam się (1)
Robiłam dziś zakupy...
Robiłam dziś zakupy w Esotiq w Janatrze i pomimo dużych braków mojego rozmiaru wyszłam z 3 stanikami , pani doradziła mi zamienny rozmiar, który okazał się lepszy niz ten dotychczasowy, pani bardzo się starała, na końcu miło porozmawiałyśmy, czułam się jak na zakupach z dobrą znajomą, pozdrawiam małą drobną brunetke, na pewno do pani wrócę.

lilu

27.08.2021

Placówka

Słupsk, Szczecińska 58, C. H. Jantar 58

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam zakupów...
Nie polecam zakupów w Centrum handlowym Jantar w Słupsku. Obsługa tragedia, Pani blondynka bardziej zajęta swoim telefonem niż obsługa klienta. Druga Pani nie lepsza...

Niezweryfikowany Klient_LXZ3

06.08.2021

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (1)
Odradzam. Utrudniony kontakt...
Odradzam. Utrudniony kontakt z biurem obsługi klienta. Braki magazynowe. Mija 3 tydzień od złożenia zamówienia, a ja nadal nie otrzymałam towaru.

Niezweryfikowany Klient_nJPU

25.03.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dzis odwiedziłam salon...
Dzis odwiedziłam salon esotiq w Gliwicach w Ch Arena i jestem bardzo niezadowolona. Zapytałam czy pomoże mi Pani znalezc rozmiar to Pani odpowiedziała że jest bardzo zajeta bo ma do zrobienia zamówienia internetowe i jest tego bardzo dużo. Dodam ze byłam jedyna klientka więc Pani miała n to czas...Także po raz kolejny zostałam olana. Będę omijać to miejsce szerokim łukiem.

Niezweryfikowany Klient_H7Rg

18.03.2021

Placówka

Gliwice, Jana Nowaka Jeziorańskiego 1

Nie zgadzam się (0)
obsluga tip top,...
obsluga tip top, wyposazenie jest ogromne, jednak nie ma wszytkich produktow ze strony internetowej

klient it

10.02.2021

Placówka

Bielsko-Biała, Sarni Stok 2

Nie zgadzam się (0)
ESOTiQ to komfort...
ESOTiQ to komfort dla kobiety, wygoda noszenia i wspaniałego samopoczucia. Ceny mają nie niskie, ale czego nie robi się dla "ducha". Wysokiej klasy wyroby dostarczą wszystkiego, czego potrzebuje kobieta i w tym sklepie to zapotrzebowanie można spełnić w atmosferze kultury obsługi ?

DORA_1

29.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Wczoraj tj.22.12.2020 zostaliśmy...
Wczoraj tj.22.12.2020 zostaliśmy niemiło potraktowani przez sprzedawczynie ,jej ton głosu już sprawiał że miała focha że musi tam pracować ...od razu wyszliśmy i tak skończyły się tam nasze zakupy

Wisnia_6

23.12.2020

Placówka

Opole, Wrocławska 154

Nie zgadzam się (0)
Wysoka jakość za...
Wysoka jakość za dobrą cenę i super obsługa.

zalogowany_użytkownik

11.12.2020

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

ESOTIQ

Esotiq jest marką bielizny dla nowoczesnych kobiet pełnych energii. Misją firmy jest modelowanie kobiecego ciała przy pomocy bielizny, aby kobiety czuły się jak milion dolarów. Staniki marki produkowane są z najlepszych materiałów, zgodnie ze sztuką brafitingu, czyli profesjonalnego doboru bielizny. W sklepach dostępna jest bielizna klasyczna oraz fashion. Esotiq tworząc nowe kolekcie zaprasza do współpracy gości np. Joannę Krupę. Sieć salonów Esotiq obejmuje ponad 260 punktów w Polsce i Niemczech.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż ESOTIQ?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Zdecydowanie nie polecam....
Zdecydowanie nie polecam. Z początku miła Pani w galerii handlowej Riviera bardzo straciła jakikolwiek szacunek. Chcąc z korzystać z karty podarunkowej galerii Pani powiedziała że uznają jedynie te zakupione w sklepie. Po zweryfikowaniu wiadomości w centrum informacji zdziwiona Pani powiedziała że jak najbardziej powinni przyjąć, a to że Pani z Esotiq nie podjęła próby wyjaśnienia sytuacji to tylko Pani kaprys. Także dzięki „uczciwości” Pani ze sklepu zostałam obciążona ponad 200zł za towar który był przeznaczony właśnie na tą kartę podarunkową. Zostałam zmuszona skorzystać z innych sklepów i usług aby wykorzystać prezent. Jestem bardzo zdenerwowana i zawiodłam się na sklepie i przede wszystkim obsłudze. Nie polecam, nie będę polecać ani nigdy nie kupię żadnej karty podarunkowej czy prezentu z tego sklepu. Asortyment sklepu tez jest niewielki, dostępność towaru jest zdecydowanie słaba.