Poczta Polska

(3.19)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2880 z 4559)

Dzisiaj miałem przyjemność...
Dzisiaj miałem przyjemność odbioru paczki z placówki Poczty Polskiej. Obsługa bardzo sympatyczna, bezproblemowo pomogła w rozwiązaniu problemu z przekierowaną przesyłką. Szybka i sprawna obsługa w miłej atmosferze. Niestety wygląd placówki był niezachęcający. Na regałach z produktami dodatkowymi był brud a produkty były niepoukładane.

S.sky.mua

12.06.2024

Placówka

Zielona Góra, Żołnierzy 2 Armii 30-40

Nie zgadzam się (0)
Placówka w Wasilkowie,...
Placówka w Wasilkowie, dwa czynne okienka, duży wybór różnych produktów od zabawek po książki ale niestety bardzo wolna obsługa przez co kolejka trzech osób sprawia że ta trzecia na końcu może czekać 20 minut w kolejce.

Puorto

29.05.2024

Placówka

Wasilków, Polna 2/3

Nie zgadzam się (0)
Witam odwiedziłem placówkę...
Witam odwiedziłem placówkę Poczty Polskiej w Suwałkach na ulicy paca, Panie obsługujące w okienkach nie zwracają uwagi na fakt że stoi kolejka osób do okienka tylko zajmują się swoimi sprawami, oprócz tego nie mają kompletnej wiedzy na temat usług oferowanych w placówce.

Placówka

Suwałki, Dwernickiego 15

Nie zgadzam się (0)
Panie nie mają...
Panie nie mają pojęcia o podstawowych usługach pocztowych, patrzą zdziwiony oczami i nie są w stanie powiedzieć czy na pocztę przyszedł list, twierdząc, że poste restante dociera wyłącznie do skrytek pocztowych, a placówka takich nie ma. Każda próba dopytania się kończy się inną odpowiedzią, panie gubią się w swojej niewiedzy.

Placówka

Łódź, Armii Krajowej 32a

Nie zgadzam się (0)
Długie kolejki, panie...
Długie kolejki, panie w okienkach się ociągają, są niemiłe. Listonosze też wypisują awizo mimo, że w domu są lokatorzy.

Klient_XInVq

04.04.2024

Placówka

Grójec, Al. Niepodległości 6

Nie zgadzam się (0)
poczta ma nieaktualne...
poczta ma nieaktualne śledzenie przesyłki , nie jest terminowa. najgorszy przewoźnik jaki może istnieć - piszę o Wrocławiu Nadodrze

Elżbieta_444

18.03.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Placówka UP 4...
Placówka UP 4 w Warszawie przy ul. Targowej 73. Placówka czynna całą dobę. Obsługa sprawna, kompetentna, uprzejma. Z reguły zbyt mała obsada stanowisk obsługi. Częsty brak odpowiedzi rzędu na reklamacje składane w sprawie nieprawidłowości przy doręczeniach.

Krzysztof_166

18.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Szybko, sprawnie, uprzejmie,...
Szybko, sprawnie, uprzejmie, zawsze można uzgodnić dostawę - bez zarzutu

BK_1

15.03.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Niestety PP stoi...
Niestety PP stoi w miejscu, żeby cokolwiek wysłać trzeba mieć dużo czasu na stanie w kolejce. I nie jest to aka szybka przesyłka jak u konkurencji.

bozenas7

14.03.2024

Placówka

Suwałki, Dwernickiego 15

Nie zgadzam się (0)
No cóż, nie...
No cóż, nie nadażają za konkurencją. Kolejki, opóźnienia w przesyłkach i paczkach, brak konkurencyjnych cen, bardzo słaby system informatyczny lub brak przeszkolonego personelu, bo wszelkie usługi trwają i trwają.

Skorpion111

14.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Wyrażając wyrazy szacunku...
Wyrażając wyrazy szacunku i szczególnego uznania dla pracy pana Mariusza zatrudnionego dawniej w Urzędzie Pocztowym Puławska 166 i obsługującego rejon ul. ORZYCKIEJ, chciałbym zaapelować o przywrócenie pana Marcina do pracy w naszym rejonie. Choroba przerwała ponad 20 letni okres ciągłości pracy w tym rejonie, ale wiem, że pan Mariusz już wrócił do pełnej sprawności. Pan Mariusz jest osobą bardzo życzliwą i pomocną, co jest dla osób starszych szczególnie istotne. Wszystkie kierowane do nas przesyłki zawsze dostarczane były na czas i co ważne do rąk własnych. Uśmiech, pogoda ducha i dobre słowo zawsze towarzyszą panu Mariuszowi. Paweł Buczkowski Opinia edytowana przez administratora z uwagi na ochronę danych osobowych.

Paweł2

07.03.2024

Placówka

Warszawa, ul. Targowa

Nie zgadzam się (0)
Długi czas oczekiwania...
Długi czas oczekiwania i na obsłużenie przy okienku i na paczkę

Klient_H9jc7

05.03.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Drogie opłaty, Pani...
Drogie opłaty, Pani niezbyt miła, powolna obsługa. Nie szanuje klienta. Spory wybór towarów na poczcie, miszmasz.

Nataszka7

04.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Kontakt online jest...
Kontakt online jest moją najbardziej ulubioną formą poczty polskiej. Jest bardziej intuicyjna, a ponadto łatwiej jest śledzić paczkę. Podoba mi się opcja ze śledzeniem paczki. Wszystko jest intuicyjne jak dla mnie i kontakt lepszy.

AlekShadow

04.03.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Obsługa jest całkiem...
Obsługa jest całkiem miła, choć zdarzają się wyjątki. Obiekt w miarę czysty i zadbany. Cenowo jest podobnie jak w innych placówkach. Niektóre czasopisma są tańsze.

AlekShadow

04.03.2024

Placówka

Pszczyna, Stefana Batorego 1

Nie zgadzam się (0)
Rzadko kiedy korzystam...
Rzadko kiedy korzystam z usług poczty. Ale niestety jeśli już idę na tą konkretną pocztę, trafiam na panią która jest nie miła. Placówka jest zadbana i czystą. Cenowo jest taka jak w innych placówkach

AlekShadow

04.03.2024

Placówka

Pszczyna, Szymanowskiego 23

Nie zgadzam się (0)
P. Listonosz nie...
P. Listonosz nie wypełnia swoich obowiązków parę razy miała zgłaszane ze ma nie przekazywać moich listów poleconych osobom trzecim nadal to robi zapewne do momentu aż złożę skargę pisemna

Klient_aHUha

23.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo długa wysyłka...
Bardzo długa wysyłka :(

olgierdmaslo209.@

22.02.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Obecnie, nie korzystam...
Obecnie, nie korzystam już tak często z usług poczty polskiej. Moje dotychczasowe wrażenia są pozytywne. Kompetencja pracowników oraz organizacja działania Urzędów Pocztowych stoi na wysokim poziomie. Cennik usług oferowanych jest adekwatny do ponoszonych kosztów. Kierunkiem, który mógłby wpłynąć na odzyskanie utraconych klientów, było by utworzenie sieci punktów paczkomatowych przy swoich placówkach a także stworzenie dedykowanej aplikacji mobilnej, ponieważ to w mojej ocenie kluczowym punkt, w którym Poczta Polska ustępuje konkurencyjnym firmom na rynku przesyłek kurierskich.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
W okienku bardzo...
W okienku bardzo nie miła osoba która nic nir wie i się drZe ze cgce wysłać jeden list

Niutektakmimow

15.02.2024

Placówka

Nowy Dwór Mazowiecki, ul. Dworcowa

Nie zgadzam się (0)

Poczta Polska

Poczta Polska to firma o ponad 460-letniej tradycji, największy operator na rodzimym rynku – zatrudnia ponad 70 000 Pracowników, sieć obejmuje 7600 placówek, filii i agencji pocztowych. Jest jednym z polskich liderów usług komunikacyjnych, paczkowo – kurierskich i logistycznych oraz narodowym operatorem pocztowym, z którego korzysta ponad 90% Polaków. Koncentruje się na wzmacnianiu najbardziej perspektywicznych obszarów – paczek, logistyki, finansów, usług międzynarodowych i na rzecz administracji publicznej. W ostatnim czasie Poczta Polska zdobyła 1. miejsce w rankingu Rzeczpospolitej w kategorii najcenniejszych polskich marek działających w sektorze usług. W 2020 roku Poczta została laureatem konkursu TOP Marka zajmując pierwsze miejsce w kategorii firm kurierskich.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Poczta Polska?

Ktoś 5 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Dzisiaj miałem przyjemność...
Dzisiaj miałem przyjemność odbioru paczki z placówki Poczty Polskiej. Obsługa bardzo sympatyczna, bezproblemowo pomogła w rozwiązaniu problemu z przekierowaną przesyłką. Szybka i sprawna obsługa w miłej atmosferze. Niestety wygląd placówki był niezachęcający. Na regałach z produktami dodatkowymi był brud a produkty były niepoukładane.
Zgadzasz się?