Żabka

(3.88)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (4477 z 7199)

Personel wykonuje swoją...
Personel wykonuje swoją pracę należycie i z zachowaniem właściwych zasad obsługi klienta. Pracownicy ubrani są w jednakowe koszulki czym bardzo dobrze odróżniają się od klientów. Niestety do oferty produktów można mieć zastrzeżenia, ponieważ ceny są bardzo wysokie.Bardzo ciężko jest odnaleźć cenę danego towaru, gdyż nie leży w odpowiednim miejscu. Czas obsługi jest bardzo krótki, ekspedientki dobrze sobie z tym radzą. Ich miejsce pracy kasjerki jest schludne i dobrze widoczne.

zalogowany_użytkownik

07.10.2009

Placówka

Kielce, Paderewskiego 40

Nie zgadzam się (11)
Udałem się do...
Udałem się do tego sklepu żeby zakupić jeden konkretny produkt. Po wejściu sprzedawczyni grzecznie odpowiedziała dzień dobry. W środku jest sporo miejsca więc nie musimy przeciskać się przez ciasne przejścia. Mamy do dyspozycji różnorakie artykuły, w tym owoce, warzywa oraz świeże pieczywo. Jest również koszyk z artykułami o kończącej się dacie ważności, oczywiście artykuły te są przecenione co uważam za świetny pomysł. Niestety nie znalazłem tego czego szukałem. Zapytałem sprzedawcę czy na pewno nie ma tego produktu i dostałem odpowiedź z przepraszającą miną, że niestety nie ma go w asortymencie. Podziękowałem i wyszedłem. Sklep oceniam dobrze ze względu na miłą sprzedawczyni, brak tłoku i dużo miejsca. Jedyną wadą jest mały asortyment, lecz nie jest to hipermarket a sklep osiedlowy więc ma prawo nie posiadać wszystkiego.

zarejestrowany-uzytkownik

06.10.2009

Placówka

Gliwice, Xawerego Dunikowskiego 10

Nie zgadzam się (23)
podjechałam pod budynek...
podjechałam pod budynek w którym znajduje sie sklep żabka i widze pania w koszulce Żabki ,stoji z kolegami i pali papierosa , myślałam ze zaówarzyła że ide do sklepu i pujdzie zamną lecz ku mojemu zdziwieniu nie poszła wiec wyszłam i zapytałam czy otwarte bo potrzebuje papierosów .pani Agnieszka (tak sie zwracali do niej jej koledzy) przyszla z usmiechem sprzedala mi papierosy lecz paragon wyrzucila a był mi potrzebny rzeby wiedziec ,jak nazywa się właściciel ,wiec prosze o paragon .pani Agnieszka powiedziała że niema ale po chwili dała mi wygnieciony. postanowiła sama skontrolowac sklep dlatego że moi znajomi mieli rożne ciekawe historie związane z tym sklepem

Katarzyna_1125

02.10.2009

Placówka

Dzierżoniów, Piłsudzkiego 10 a

Nie zgadzam się (19)
Po najbardziej potrzebne...
Po najbardziej potrzebne artykuły spożywcze udaję się do jednego ze sklepów sieci Żabka. Poniższa obserwacja dotyczy jednej z takich sytuacji. Teren sklepu zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz jest czysty i zadbany. Wszystkie towary są odpowiednio wyeksponowane oraz równo poukładane. Aparycji pracowników również nie mam nic do zarzucenia - firmowe stroje były czyste i schludne, a do mnie zwracali się w uprzejmy sposób. Transakcja przeprowadzana przy kasie przebiegła sprawnie i fachowo. Ogólnie wizytę w tym sklepie oceniam pozytywnie i nie mam nic do zarzucenia. Nie raz z pewnością jeszcze raz dokonam zakupów w tym sklepie.

Marta_611

28.09.2009

Placówka

Wrocław, Krzywoustego 314/316

Nie zgadzam się (19)
Kiedy dziś rano...
Kiedy dziś rano jeździłem po centrum miasta i załatwiałem codzienne sprawy, w przerwie postanowiłem wstąpić do sklepu spożywczego, aby kupić coś do picia. Kiedy wysiadałem z samochodu zobaczyłem sklep Żabka, tuż obok parkingu i nie zwlekając udałem się na zakupy. Przed sklepem panował porządek, nie było widać żadnych śmieci czy nieczystości. Po wejściu zobaczyłem 2 pracowników, z których jeden zajmował się wykładaniem towaru, a drugi obsługą klientów. Były to panie. Generalnie sklepy tej sieci są otwierane w pomieszczeniach o niewielkiej przestrzeni, chodź są wyjątki. W przypadku tego sklepu, wielkość pomieszczenia jest na tyle mała, że mijanie się z innymi klientami chwilami jest bardzo trudne. Jest jednak urok tych sklepów, gdzie na niewielkiej przestrzeni można kupić najpotrzebniejsze rzeczy, nie czekając w kilometrowych kolejkach. W sklepie panował porządek, nie zauważyłem, aby brakowało jakiś produktów. Przyjrzałem się także kwestii porządku na pułkach, i w tym obszarze nie widziałem nic co odbiegało by od normy. Wziąłem interesujące mnie rzeczy i udałem się do kasy. Kiedy podchodziłem usłyszałem „Proszę”, podałem artykuły i usłyszałem, „Może czekoladę, mamy dziś w promocji tą i tą” i zobaczyłem jak Pani (niestety bez identyfikatora, w ciemnej firmowej bluzce polo) wskazuje na artykuły. Podziękowałem i podałem pieniądze. Ta prezentacja wyszła bardzo naturalnie i ciekawie wkomponowała się w obsługę, uważam, że było to dobre rozwiązanie. Cała moja wizyta trwała może 2 minuty, a obsługa przy kasie 30 sekund. Co warto zauważyć, była przeprowadzona sprawnie i miło. Nie mam wątpliwości, że przy nadarzającej się okazji wrócę do tego sklepu.

zarejestrowany-uzytkownik

22.09.2009

Placówka

Szczecin, Obrońców Stalingradu 4U/2

Nie zgadzam się (24)
Weszłam do sklepu...
Weszłam do sklepu z zamiarem kupna chrupków kukurydzianych i drożdżówki. Niestety nie było chrupek. Związku z tym wybrałam dwie drożdżówki. Bułki ułożone były z wiklinowym stojaku z tyłu sklepu. Cena za bułki moim zdanie jest za wysoka. Przy stoisku znajdowały się jednorazówki, aby móc zapakować bułkę. Poza tym każda słodka bułka włożona była w osobny woreczek. Na samej górze stojaka znajdowało się pieczywo chrupie. Nie byłabym w stanie sama wziąć takiego pieczywa, ponieważ było umieszczone zbyt wysoko. dostęp do artykułów znajdujących się na końcu półki był niemożliwy. Nie ma tam dojścia blokuje go zamrażalka ustawiona przy ścianie, prostopadle do stojaka z pieczywem. Na stojaku znajdowały się jeszcze duże bułki. Pozostałe bułki wysypane były w koszu umieszczonym pomiędzy zamrażalkom, a stojakiem. Udałam się do kasy. Ekspedientka przywitała się i pożegnała. Nie było nikogo przy kasie także obsługa była szybka.

Paola

02.09.2009

Placówka

Katowice, Żwirki i Wigóry 13

Nie zgadzam się (23)
Weszłam do tego...
Weszłam do tego sklepu by kupić pepsi, wszystko było by ok, gdyby nie fakt że napoje w lodówce były przeterminowane data ważności na opakowaniu wskazywała na rok 2008 Pani sprzedawczyni na ten fakt stwierdziła że zapomniała sprawdzić....tyle że nie pierwszy raz.

zarejestrowany-uzytkownik

24.08.2009

Placówka

Gliwice, Xawerego Dunikowskiego 10

Nie zgadzam się (21)
Ostatnio wracając do...
Ostatnio wracając do domu odwiedziłam Żabkę. Chciałam kupić coś słodkiego. Są tam przyjazne promocje, co tydzień na inny asortyment. Wchodząc , na powitanie nie usłyszałam odpowiedzi ekspedientki, można to wytłumaczyć, była zajęta, obsługiwała klientów. Na oficjalnej półce promocyjnej, znajdowały się tylko trzy sztuki pasztetu z drobiu, więc obeszłam środkowy regał aby dotrzeć do innej półki też promocyjnej ale bardzo mało widocznej, na której z reguły można znaleźć słodycze po niższych cenach. Nie wszyscy o tym wiedzą. Towar na niej ułożony jest tak ukryty, że czasami zastanawiam się dla kogo są te obniżki. Ceny, które widnieją pod towarami, w żaden sposób nie można dopasować do towaru, który leży obok. Po zapytaniu ekspedientki o cenę, odpowiedź można uzyskać po sprawdzeniu przy kasie, co blokuje kolejkę. Podczas ostatniej wizyty, chciałam zakupić orzeszki za wystawioną cenę , jednak nie mogłam ich odnaleźć. Poprosiłam o pomoc ekspedientkę, chciała mi pomóc ale takiego towaru o podobnej cenie nie odnalazła a straciła przy tym parę minut. Aby nie robić zamieszania zdecydowałam się na zakup towaru o podobnej cenie. Ku mojemu zaskoczeniu, przy samej kasie ujrzałam trzecią półkę z promocyjnymi słodyczami, na których, jasno i przejrzyście były wypisane ceny. Zdecydowałam poruszyć ten problem, ponieważ często korzystam ze sklepów tej sieci. W większości przypadków, chcąc dokonać szybkiego zakupu, przynoszę towar do kasy , po czym się okazuje, że cena jest zupełnie inna. Muszę przyznać, że jeżeli chodzi o oznakowanie aktualnymi cenami, to panują podobne zasady, w każdy z tych sklepów, natomiast promocje, w tym samym czasie są różne. W sklepie czysto, w miarę wszystko poukładane, czasem tylko panie wyglądają na zmęczone, można zauważyć małe zaangażowanie w to, co robią. Asortyment dopasowany do wielkości sklepów. Czasami personel można spotkać przed sklepem, na papierosie ale jak tylko pojawi się klient, natychmiast wracają do swoich obowiązków.

Słoneczko3366

13.08.2009

Placówka

Nie zgadzam się (16)
Poszedłem zrobić drobne...
Poszedłem zrobić drobne zakupy (głównie soki). Sklep jest bardzo mały i jest w nim ciasno. Trudno jest mijać się z innymi klientami pomiędzy półkami. Wybór produktów jest mały – np. nie ma w ogóle owoców. Największy wybór jest alkoholi i napojów gazowanych. W sklepie jest czysto, chociaż część produktów wystawiona jest na podłodze. Obsługa prowadzona była przez 2 panie, ale jedna z nich zajęta była pisaniem wiadomości sms.

Adam_88

06.08.2009

Placówka

Karpacz, Konstytucji 3 Maja 10b

Nie zgadzam się (20)
Udałam się do...
Udałam się do Żabki w porze wieczornej - gdyż jako jedna była otwarta w okolicy a chciałam zakupić wodę do picia. Zaskoczyła mnie ogromna kolejka, która wciąż się powiększała. Szybko wzięłam potrzebną mi wodę i ustawiłam się w kolejce, która szczerze mówiąc była mało przyjemna - podpite typki stojące w kolejce trzymające piwo. Tylko jedna kasa czynna - pani obsługiwała starszą kobiecinę, która przyszła płacić co miesięczne rachunki. Nieprzyjemne odzywki panów stojacych w kolejce - odnoszące się do tempa obsługi pozostawały bez komantarza. Zauważyłam też brak ochrony - a zdaje mi się, że w Żabkach w porach wieczorno - nocnych takowi bywali. Przyznam, że sama czułam się mało komfortowo w towarzystwie panów z kolejki. Po chwili gdy kolejka sięgała już końca sklepu, pani z kasy poprosiła abyśmy ustawili się w innym kierunku, gdyż stojąc tak utrudnialiśmy zakupy nowo przybyłym klientom. Oczywiście prośba ta nie pozostała bez komentarza. Stojąc z drugiej strony kas zauważyłam walajace się pudła i kartony po widocznie wypakowanym wczesniej towarze. Ciężko było nie potykać się o nie. Ktoś oczywiście zwrócił na to uwagę i pojawił się jakiś pan, który zaczał zbierać owe kartony. Gdy pani skończyła kasować rachunki starszej pani, kolejka zaczęła się posuwać znacznie szybciej. Stojąc bliżej kasy zerknęłam na bieżące promocje - mój wzrok padł na kukułki w promocyjnej cenie. Kupując je "osłodziłam" niemiłe wspomnienie wieczonej wizyty w Żabce.

Izabela_89

23.07.2009

Placówka

Wrocław, Horbaczewskiego 21c/2

Nie zgadzam się (33)
Osoba na stanowisku...
Osoba na stanowisku kasowym nie miła, brak jakichkolwiek zwrotów grzecznościowych, braki na półkach towaru, z wielkim trudem poinformowała mnie o braku dostępnych produktach, niekompetentna, chludnie i czysto ubrana. Sklep czysty i wiecznie kolejki, brak gotówki do wydawania reszty klientom.

Diana_12

22.07.2009

Placówka

Dąbrowa Górnicza, Augustynika 7

Nie zgadzam się (28)
Wchodząc do sklepu...
Wchodząc do sklepu sieci Żabka pierwszą rzeczą, na którą zwróciłam uwagę było to, iż sklep wydawał się czysty, a produkty spożywcze uporządkowane. Wchodząc dalej nie zawiodłam się pierwszym wrażeniem- rzeczywiście nie miałam najmniejszego problemu ze znalezieniem poszukiwanych przez siebie artykułów (ciastek, wody mineralnej, bułek). Dopiero dochodząc do lodówki, znajdującej się na końcu sklepu lekko się zawiodłam. Okazało się bowiem, że mimo wczesnej godziny mojej wizyty, znajdowało się tam bardzo mało produktów. Podeszłam więc do chodzącego po sklepie pracownika (dało się go spokojnie zauważyć po stroju) i zapytałam, czy na pewno ich nie ma. Pani bardzo grzecznie przeprosiła mnie za brak poszukiwanych przeze mnie rzeczy. Było to dla mnie miłe zaskoczenie. Tak samo zresztą, jak fakt, iż w tak małym sklepie oprócz kasjera znajdował się jeszcze jeden pracownik, do którego klient bez problemu mógł zwrócić się o radę. Udałam się do kasy, przede mną stały zaledwie dwie osoby, więc nie musiałam długo czekać na swoją kolej. Niestety okazało się, że kasjerka nie przywitała mnie żaden sposób. Dopiero po tym, jak sama się do niej odezwałam tymi słowami, odburknęła mi pod nosem „Dzień dobry”. Przez to całe wrażenie „miłej atmosfery” w sklepie znikło. Zapytałam się kasjerki o bilety ulgowe i w równie niesympatyczny sposób odpowiedziała mi, że są i dodała je do mojego rachunku. Po otrzymaniu rachunku dałam jej 50 złotych, nie mając przy sobie drobnych. Jednak na końcu były jakieś grosze, więc zapytałam się jej, czy nie dać jej „końcówki”. PO tym, jak otrzymałam twierdzące „tak”, dałam jej grosiki. Za uprzejmość z mojej strony też nie zareagowała w jakikolwiek sposób. Pożegnałam się i wyszłam, a pani w tym samym czasie zaczęła obsługiwać młodego chłopaka. Sklep ogólnie sprawiał dobre wrażenie, jedynie obsługa pracownika przy kasie zepsuła ten efekt.

zarejestrowany-uzytkownik

21.07.2009

Placówka

Wrocław, Pl. Św. Macieja 1

Nie zgadzam się (28)
Kiedy przyszedłem do...
Kiedy przyszedłem do sklepu, od razu podszedłem do lodówki z napojami. Wyciągnąłem napój firmy Coca-Cola i udałem się do kasy. Przy kasie zapłaciłem miłej ekspedientce, schludnie ubranej w uniform. Wygląd miejsca obsługi również bez zarzutu. Także moja wizyta trwała krótko, gdyż nie było żadnych problemów.

Jacek_86

21.07.2009

Placówka

Goleniów, Konstytucji 3 Maja 63

Nie zgadzam się (26)
Obsługa: Dość miła obsługa...
Obsługa: Dość miła obsługa jednakże osoba mnie obsługująca nie uśmiechała się, odniosłam wrażenie jakby była znudzona swoją pracą. Strój pani obsługującej schludny. Asortyment: napoje w lodówkach niekompletne, na niektórych półkach z paluszkami, chipsami itp niedołorzony towar(dziury). Czystość : podłogi troszkę poplamione, ale ogólnie czysto.

Klaudia_36

20.07.2009

Placówka

Nie zgadzam się (19)
Odwiedziłam Żabkę na...
Odwiedziłam Żabkę na ulicy Dąbrowskiego, tuż koło Dwroca Głównego PKP we Wrocławiu. Jest to jeden z niewielu sklepów w tej okolicy czynny w niedzielę po godzinie 12:00. Sklep, podobnie jak inne Żabki, jest mały i bardzo ciasny. Poruszanie się po nim np. z dużą damską torbą sprawia problem. Dodatkowo kasa jest usytuowana tuż przy wejściu, więc kolejka blokuje swobodne przejście. Asortyment Żabki to podstawowe produkty żywnościowe, alkohol, używki, słone przekąski, napoje, słodycze i prasa. Można tez znaleźć podstawowe produkty kosmetyczne czy środki czystości, ich wybór jest jednak bardzo niewielki. Na półkach brakowało towaru. W ogóle nie było swieżego pieczywa, lodówka z nabiałami też była pustawa. Znalazłam jeden przeterminowany jogurt. Zostało też zaledwie kilka rodzajów papierosów. Za to wybór słodyczy i napojów pozostawał duży. Ceny przeciętne. W sklepie znajdowała się jedna osoba z obsługi - młoda dziewczyna obsługująca kasę. Odniosłam wrażenie, że jest nowa - wszystkie czynności wykonywała powoli i z widocznym namysłem. Poza mną były w Żabce tylko 3 osoby, a i tak utworzyła się mała kolejka. Czekałam ok. 7 minut. Sprzedająca uwagę o przeterminowanym jogurcie pominęła milczeniem, po prostu odłożyła go na bok.

Marta_576

20.07.2009

Placówka

Wrocław, Pułaskiego 24/1a

Nie zgadzam się (24)
Sklep dobrze zaopatrzony,...
Sklep dobrze zaopatrzony, różnorodny asortyment, rozsądnie umiejscowiony, zwłaszcza uwzględniając kubaturę lokalu. Obsługa odpowiednia, krótki czas oczekiwania na pomoc i przy kasach. Brak problemu przy chęci płacenia kartą nawet przy niskich kwotach. Personel ubrany w stroje firmowe. Lokal czysty. Reklamówki foliowe bezpłatne.

Ryszard_33

20.07.2009

Placówka

Szczecin, Obrońców Stalingradu 4U/2

Nie zgadzam się (23)
Wchodząc do sklepu...
Wchodząc do sklepu sieci Żabka zauważyłem, iż towar na półkach jest dobrze wyeksponowany. Po chwili udałem się w stronę lodówki z artykułami spożywczymi w celu zakupienia masła oraz serka topionego. Ku mojemu zdziwieniu lodówki okazały się do połowy puste, natomiast na podłodze tuż pod lodówką stał karton wypełniony artykułami spożyeczymi co wyglądało jak gdyby pracownik dokładał brakujący towar. Samego pracownika nie dało się niestety zauważyć. W ostateczności zrezygnowałem z zakupu serka decydując się na pasztet z drobiu, którego było pod dostatkiem i udałem się w stronę kasy. Przed kasą nie było żadnego klienta, więc podszedłem a sprzedawca przywitał mnie serdecznym "Dzień dobry". Następnie skasował zakupiony przeze mnie towar, zapytał czy życzę sobię reklamówkę. Zaprzeczyłem a sprzedawca wydał mi zgodną resztę i serdecznie się pożegnał życząc mi miłego dnia. Po czym opuściłem sklep. Warto byłoby wspomnieć, iż mimo dobrze wyeksponowanego towaru, sklep zdawał się być miejscem chaotycznym, czego przyczyną była bardzo mała powierzchnia sklepu co nie wywarło na mnie dobrego warażenia. Mile zaskoczyła mnie natomiast obsługa sklepu. Chętnie będę tam powracał na małe zakupy.

Marek_194

19.07.2009

Placówka

Gliwice, Xawerego Dunikowskiego 10

Nie zgadzam się (31)
Sklepy typu Żabka...
Sklepy typu Żabka na stałe wkomponowały się w krajobraz naszego handlu. Wczoraj wieczorem przechodząc koło jednego z nich postanowiłem zrobił małe zakupy (wodę mineralną i owoce). Kiedy wchodziłem do sklepu, przywitałem się i najpierw udałem się do półek z napojami. Byłem dość zamyślony, bo dopiero po ok. 2 sekundach dotarło do mnie, że nie otrzymałem odpowiedzi od Pani, która pracowała przy kasie. Powtórzyłem wiec a tu znowu cisza. W sklepie, na pierwszy rzut oka panował ład i porządek. Towar był ułożony równo na półkach, napoje były wyrównane, jogurty i serki także były ciekawie wyeksponowane. Na półce z owocami zauważyłem kilka „przedterminowych” bananów i jabłek. Nie był to niestety zbyt ciekawy widok. Kiedy podchodziłem do kasy przywitała mnie niczym niezmącona cisza. Podałem wodę mineralną, na owoce nie zdecydowałem się i pieniądze. Pani, która mnie obsługiwała, nie miała identyfikatora. Miała krótkie farbowane blond włosy, była ubrana w bluzkę polo, w kolorze zielonym i ciemne spodnie. Po chwili otrzymałem resztę pieniędzy, wszystko odbywało się w atmosferze ciszy. Zastanowiło mnie to, brałem pod uwagę niedyspozycyjność chwilową Pani, a także inne okoliczności, które mogłyby spowodować brak jakiegokolwiek słowa. Zapytałem, więc, do której czynny jest sklep i usłyszałem, odpowiedź. A więc ze zdrowiem wszystko było ok. Trzeba oddać to, że w sklepie było czysto i poza półką z owocami nie było nic, co by wskazywało na zaniedbania. Przed sklepem panował porządek. Mam mieszane uczucia co do ponownych zakupów w tym sklepie.

zarejestrowany-uzytkownik

19.07.2009

Placówka

Szczecin, Obrońców Stalingradu 4U/2

Nie zgadzam się (24)
Wiedza i kompetencje...
Wiedza i kompetencje personelu - personel pracujący posiada niezbędna wiedzę o asortymencie znajdującym się w sklepie. Zachowanie i wygląd personelu - pracownik stwarza bardzo miłe pozory, stara się być uprzejmy dla klientów, pomagać jeżeli tylko zostanie poproszony o pomoc. Wizualnie wygląda bardzo schludnie, poza oficjalną polówka służbową jego wygląd jest nienaganny. Oferta, cena, asortyment - asortyment bardziej uboższy w porównaniu z innymi Żabkami na obszarze Poznania z racji bardzo małej przestrzeni użytkowej owego sklepu. Ceny wysokie jak w każdej Żabce, ofert specjalnych, promocji nie było w w/w dniu obserwacji. Odniosłem negatywne wrażenie jeśli chodzi o tą kategorie. Organizacja czas pracy - ciężko wnikać w organizacje personelu, ponieważ do ich głównych obowiązków (moim zdaniem) należy obsługi i dotowarowywanie które opisałem wyżej. Czas obsługi jest dopasowany do potrzeb klienta i zależy od pytania. Wygląd miejsca pracy - powierzchnia bardzo mała co daje negatywne wrażenie, kasa również skromnych rozmiarów co daje poczucie braku większości produktów.

Mateusz_135

19.07.2009

Placówka

Poznań, Królowej Jadwigi 32

Nie zgadzam się (26)
Sklep spożywczy Żabka...
Sklep spożywczy Żabka działa sprawnie, sklepy mają dość atrakcyjne ceny i asortyment. Sprzedawcy są w stanie odpowiedzieć niemal na każde pytanie zadane przez klienta w sprawie towaru, cen i innych rzeczy. Sklep ogólnie czysty lecz podłoga pozostawia wiele do rzyczenia pod względem czystości. Pracownicy ubrani w stroje firmowe. Godziny otwarcia od 6.00 do 24.00.

Ryszard_33

18.07.2009

Placówka

Szczecin, Obrońców Stalingradu 4U/2

Nie zgadzam się (19)

Żabka

Żabka to sklepy spożywcze obecne na polskim rynku od 1998 roku. Pierwsze sklepy pojawiły się w Poznaniu i Swrzędzu. Sklepy są liderem segmentu modern convenience. Ideą marki jest bliskość i wygoda klientów. Żabka posiada sklepy w ilości przekraczającej 6 tys. W ofercie znajdują się produkty spożywcze, chemia domowa, usługi np. w zakresie odbioru paczek oraz kącik gastronomiczny. Misją Marki jest tworzenie wartości poprzez ułatwianie ludziom życia. Żabka pragnie także aby jej sklepy były świadomym wyborem podczas codziennych zakupów, być częścią lokalnej społeczności oraz być najbardziej przystępną franszyzą w Polsce.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Żabka?

Ktoś 8 godzin temu dodał opinię na temat tej firmy

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!
Zgadzasz się?