NETTO

(3.51)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2349 z 3685)

Zawsze miła i...
Zawsze miła i pomocna obsługa , duży wybór asortymentu , promocje , krótki czas obsługi , zawsze świeże wędliny i mięso , sklep przyjazny dla osób starszych

Crazy

27.07.2022

Placówka

Gdańsk, Kalinowa 8

Nie zgadzam się (0)
Zawsze miła obsługa,...
Zawsze miła obsługa, dobrze zatowarowany sklep , ceny w porządku , brak kolejek

Crazy

27.07.2022

Placówka

Gdańsk, Franciszka Rakoczego 13

Nie zgadzam się (0)
Będąc na zakupach...
Będąc na zakupach w netto zauważyłam niezłą promocję, gdy spojrzałam cenę na czytniku wyskoczyła inna, pytając pracownika o sprawdzenie ceny i promocji odpowiedziała że nie ma czasu bo rozkłada towar i zdjęła cenę

noelle2131

08.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Będąc dziś na...
Będąc dziś na zakupach po wejściu do sklepu pierwsze co rzuca się w oczy to bardzo brudna podłoga na całym sklepie, towar jest dobrze wyeksponowany na półkach. Po dotarciu do kasy wzięłam również batonika który był w strefie przy kasowym. Pani kasjerka kasując batonika poinformowała mnie że jest droższy od tej ceny na półce gdyż są w trakcie zmiany cen, lecz według prawa mnie jako klienta obowiązuje cena na półce, zgodziłam zapłacić się więcej lecz uważam że zmiana cen powinna być realizowana na bierzaco lub jeszcze przed otwarciem sklepu. Obsługa miła i sympatyczna.

Karolcia97

22.06.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobra lokalizacja...
Bardzo dobra lokalizacja dla mojego miejsca zamieszkania, przemiła obsługa, zawsze świeży towar ,super promocje

Niezweryfikowany Klient_3GvR

11.05.2022

Placówka

Częstochowa, Bór 41A

Nie zgadzam się (0)
Osobiście pracowałam w...
Osobiście pracowałam w tym sklepie, ale to co się tam teraz dzieje pozostawia wiele do życzenia. Pani na kasę przyszła z wielką łaską. Zlekceważyła nas stojących w kolejce (mimo, że mieliśmy mało zakupów) prosząc kolejną osobę nie pytając nas o zdanie. Po mojej interwencji zwróciła się do nas z wulgaryzmami po czym kasując rzucała moimi zakupami. Zero słowa przepraszam. To nie moja wina, że Pani się nie wyrabia. Przykro mi

Niezweryfikowany Klient_Ktqi

23.04.2022

Placówka

Bystrzyca Kłodzka, Mickiewicza 3

Nie zgadzam się (0)
Sklep czysty, dobrze...
Sklep czysty, dobrze zatowarowany. Obsługa bardzo miła i pomocna.

Klient_MpUJ

06.04.2022

Placówka

Ruda Śląska, Pokoju 1

Nie zgadzam się (0)
Często robię zakupy...
Często robię zakupy w sklepie Netto przy ul. Gdyńskiej. Po niedawnym remoncie sklep sprawia wrażenie przestronniejszego. Praktycznie w każdym dziale można spokojnie wybierać sobie towary nie narażając się na przepychanki. Dobrym pomysłem jest zorganizowanie sekcji towarów spożywczych przecenionych/ bliskich końca terminu ważności. Obsługa kasowa jest sprawna i uprzejma jednak moim zdaniem brakuje minimum 1 osoby by sprawnie rozładować szybko tworzące się kolejki. Nieraz spotkałem się ze zniecierpliwieniem, a nawet ze zdenerwowanie klientów oczekujących na końcu długiego ogonka do kasy. Obsługa jest zgrana, uprzejma i pracowita (komunikuje się przez interkom), ciągle dowozi towar, układa na półkach lub sprząta. Towar jest bardzo dobrze wyeksponowany, szczególnie w dziale sezonowych promocji. Przydałoby się ciepłe pieczywo, by klient miał wrażenie, że zostało dopiero co wypieczone, jak w innych sklepach.

Klient_o4ic

14.03.2022

Placówka

Świdnica, Gdyńska 11

Nie zgadzam się (0)
Sala sprzedaży czysta,...
Sala sprzedaży czysta, szeroki wybór asortymentu na każdym dziale, towar odpowiednio wyeksponowany bez większych "luk". Wizyta w trakcie dostawy - palety z towarem na sali sprzedaży, co nieco utrudnia swobodną komunikację. Nie wszystkie ceny pod produktami zgodne. Obsługa miła i profesjonalna, ekspedientka zaproponowała dodatkowy produkt. Minus za wydłużony czas obsługi (czynna tylko jedna kasa) w godzinach szczytu.

Niezweryfikowany Klient_cNoA

10.03.2022

Placówka

Bielsko-Biała, Daszyńskiego 51

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła obsługa...
Bardzo miła obsługa polecam chętnie tam będę robić zakupy

Klient_3LP3

04.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobrze zaopatrzony...
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, czysto, towar poukładany. Bardzo miła obsługa, zawsze pomocna żeby wskazać szukany towar. Sprawnie przy kasach.

Klient_uXB3

02.03.2022

Placówka

Słupsk, Banacha 2

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobre ceny...
Bardzo dobre ceny w sklepie.

Tomasz_2389

18.02.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Wszystkie produkty są...
Wszystkie produkty są pomieszane,ogólne wrażenie Pań obsługujących bardzo miłe,mało towaru

Niezweryfikowany Klient_Wx49

03.02.2022

Placówka

Złotów, Moniuszki 10

Nie zgadzam się (0)
Sklep zaniedbany, na...
Sklep zaniedbany, na pierwszy rzut oka po wejściu widać brudne podłogi. Warzywa poukładane niestarannie, od razu na wejściu, gdzie się znajdują jest chaos. Często warzywa są nie pierwszej świeżości. Dalsza część sklepu wygląda lepiej. Nie widać braków w towarze. Rzeczy poukładane są w miarę starannie. Rzadko kiedy na środku sklepu są palety z towarem, co również jest dużym plusem. Niestety obsługa sklepu jest niezauważalne i ciężka do zlokalizowania w przypadku, gdy potrzebuje się ich pomocy. Panie na kasie sprawiają wrażenie, jakby pracowały za karę. Sklep nie robi dobrego wrażenia ogólnego. Jako szybkie zakupy lub dokupienie produktu, o którym się zapomniało jest w sam raz. Na duże zakupy na cały tydzień z pewnością wybrałabym inny sklep.

Olga94

03.02.2022

Placówka

Świnoujście, Szkolna 4

Nie zgadzam się (0)
Sklep czysty, przejrzysty....
Sklep czysty, przejrzysty. Ciągi komunikacyjne wolne-swoboda przemieszczania się. Zwrócenie dużej uwagi na jakoś wypiekanego pieczywa widać, że ta strefa jest mocno zadbana co rzadkość w tego typu sklepach. Obsługa miła, profesjonalna i konkretna. Sklep wyposażony w bogaty asortyment.

Klient_RnfK

02.02.2022

Placówka

Gdańsk, Rakoczego 13

Nie zgadzam się (0)
Dużo towaru, ceny...
Dużo towaru, ceny atrakcyjne.

Iwona_368

23.01.2022

Placówka

Zielona Góra, Ogrodowa 5

Nie zgadzam się (0)
Super sklep
Super sklep

Szymon_366

18.01.2022

Placówka

Poznań, Czeremchowa 3-5

Nie zgadzam się (0)
Sprawna i uprzejma...
Sprawna i uprzejma obsługa. Czysto ale trochę za mało promocji.

Ella_1

16.01.2022

Placówka

Brodnica, 18 stycznia 38b

Nie zgadzam się (0)
W sklepie i...
W sklepie i wokół sklepu czysto i uporządkowane rzeczy na półkach. Ciepło w sklepie. Pani kasjerka ubrana w strój firmowy (góra). Transakcja przebiegła sprawnie i miło. Zostałem powitany słowami: ,,Dzień dobry" i zapytany czy zbieram punkty? Warzywa i owoce wyglądają super i zachęcają do zakupu już na progu sklepu. Podobnie z pieczywem. Jedna kasa czynna mimo dużej kolejki. Zakupy robione w przedziale 19.30-20.00. Minusem parking przy sklepie: problem z parkomatem.

Niezweryfikowany Klient_lv8X

16.01.2022

Placówka

Nysa, Zwycięstwa 32

Nie zgadzam się (0)
Lubię ten sklep....
Lubię ten sklep. Jest przestronnie, czysto, mało ludzi, dobre ceny. Minusem jednak był fakt innej ceny na galaretki na regale i przy kasie. Wprawdzie różnica niewielka, ale jednak. Cena na regale: o,99 gr jak kupisz 3, a w kasie 1,25. Taki mały zgrzyt.

Guanidyna

13.01.2022

Placówka

Bytom, ul. Strzelców Bytomskich 228

Nie zgadzam się (0)

NETTO

Netto to sieć handlowa, której początki miały miejsce w Dani. W Polsce prowadzi swoje sklepy od 25 lat i w tym czasie stała się jedną z największych sieci handlowych. Pierwszy sklep w Polsce powstał w Szczecinie, obecnie jest ich ponad 371 oraz 3 magazyny dystrybucyjne. Sklepy znajdują się głównie w północnej, zachodniej, południowej i środkowej Polsce. Stoiska z pieczywem oraz mięsne w sklepach są dzierżawione firmom lokalnym. Maskotką firmy jest szkocki terier Scottie symbolizujący talent do oszczędzania. Sklepy Netto znajdują się na terenie trzech państw: Dani, Polski oraz Niemiec.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż NETTO?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Zawsze miła i...
Zawsze miła i pomocna obsługa , duży wybór asortymentu , promocje , krótki czas obsługi , zawsze świeże wędliny i mięso , sklep przyjazny dla osób starszych