Santander Bank Polska

(3.40)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1657 z 3123)

Kompetentna i profesjonalna...
Kompetentna i profesjonalna obsługa, na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona

niezalogowany-uzytkownik

28.12.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Panie z placówki...
Panie z placówki mieleckiej sa najlepsze!!!!! Obsługa na najwyższym poziomie. Pełna kultura. Aż chce się tam wracać.

niezalogowany-uzytkownik

23.11.2023

Placówka

Mielec, al.Niepodległości 14

Nie zgadzam się (0)
Pani miła i...
Pani miła i profesjonalna Schludnie ubrana posiadała plakietkę z imieniem Czas oczekiwania 3 stanowiska ogolnie dostępne czynne tylko 1 czekałem 20 minut Komputer do zalogowania się do bankowości internetowej nie działał poprawnie

Klient_aOCXi

21.11.2023

Placówka

Janikowo, ul. Dworcowa 9

Nie zgadzam się (0)
Jakość obsługi w...
Jakość obsługi w Santander Bank oceniam wysoko. Pracownica uprzejmą, kompetentną.

Klient_nG5uq

17.11.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Profesjonalizm, życzliwość, uprzejmość....
Profesjonalizm, życzliwość, uprzejmość. Polecam placówkę w Lubaniu.

Placówka

Lubań, pl. 3 Maja 16

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pomocna w trudnych sytaucjach ,np.próbach oszustwa.( pracownik odebral telefon po godzinach pracy i udzieliła wskazówek jak się zabezpieczyc.

Ella_1

06.11.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo mocno kładziony...
Bardzo mocno kładziony jest nacisk na obsługę, jakoś obsługi jest rewelacyjna

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Miłe wnętrze, krótki...
Miłe wnętrze, krótki czas oczekiwania, kompetentna obsługa. Miejsce czyste, możliwość napicia się wody oraz poczekania na swoją kolej na wygodnej sofie. Standard wyposażenia bez zastrzeżeń.

Placówka

Kalisz, Polna 104

Nie zgadzam się (0)
Kompetentna i pomocna...
Kompetentna i pomocna osoba w kontakcie telefonicznym!

Klient_qusSc

03.10.2023

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Wysokie kompetencje obsługi,...
Wysokie kompetencje obsługi, szeroka i jakościowa oferta, w godnej cenie

xshottplays

30.09.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Super kontakt.
Super kontakt.

Wojciech_913

28.09.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Mega szybko, wygodnie...
Mega szybko, wygodnie i bez wychodzenia z domu.

Wojciech_913

28.09.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobry bank,rzetelna...
Bardzo dobry bank,rzetelna i miła i konkretną obsługa klienta.Jesli chodzi o pożyczki ,to wszystko jasno i przejrzyście wytłumaczą.Polecam ten bank.

Paulina_1714

27.09.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Oferta niekorzystna. Jest...
Oferta niekorzystna. Jest z czego wybrać ale niestety lokaty słabo oprocentowane a kredyty bardzo drogie

Klient_zQ0rG

27.09.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Brak możliwości zmiany...
Brak możliwości zmiany limitów karty z poziomu strony na koncie firmowym

Neo

27.09.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Jestem w tej...
Jestem w tej placówce od 2016 roku, nigdy nie było żadnych problemów. Moja agentka jest bardzo pomocna we wszystkich kwestiach które mnie interesują. Myślę że przez kolejne lata nie będę zmieniać banku ponieważ Santander spełnia wszystkie moje oczekiwania.

Klient_WO4lp

19.09.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Szybko i sprawnie...
Szybko i sprawnie uzyskałem pomoc

Klient_mW8ur

12.09.2023

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Pani w obsłudze...
Pani w obsłudze miłe wszystko wytłumaczyły dopytac można było gdy jakieś wątpliwości. Szybko sprawnie

Agnieszka1996

08.08.2023

Placówka

Leszno, ul. Słowiańska 33

Nie zgadzam się (0)
Polecam
Polecam

zarejestrowany-uzytkownik

08.08.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Moja opinia jest...
Moja opinia jest pozytywna na temat tego oddziału ponieważ głównym atutem jest dla mnie to że jako jedyny bank na rynku ma darmowe przelewy ekspresowe. W oddziale do którego uczęszczam zawsze jest porządek i bardzo kompetentna miła obsługa. Nie spotkałem się w tym banku z kolejkami, więc moja ocena zasługuje na 5 gwiazdek.

Placówka

Koszalin, ul. I Maja 12

Nie zgadzam się (0)

Santander Bank Polska

Grupa Santander to wiodący, uniwersalny bank komercyjny z siedzibą w Hiszpanii, założony w 1857 r. Santander Bank Polska oferuje rozwiązania finansowe dla osób indywidualnych, mikro, małych i średnich przedsiębiorstw oraz polskich i międzynarodowych korporacji. Jego celem jest pomaganie ludziom w spełnianiu marzeń, realizacji planów i osiąganiu założonych celów, dlatego we wszystkim co robi kieruje się swoimi podstawowymi wartościami: bezpieczeństwo, innowacyjność, zaangażowanie i satysfakcja klienta. W skład grupy Santander wchodzą również spółki świadczące usługi leasingowe, ubezpieczeniowe oraz faktoringowe.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Santander Bank Polska?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Świetnie!
Świetnie!