Santander Bank Polska

(3.37)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1655 z 3118)

Chciałbym wyrazić moje...
Chciałbym wyrazić moje ogromne zadowolenie z obsługi na infolinii Santander Bank Polska. Miałem problem z zagubionym loginem i hasłem do mojego konta, ale dzięki profesjonalnej pomocy udało się go szybko rozwiązać. Szczególne podziękowania kieruję do bardzo miłej pani, która wykazała się wyjątkową cierpliwością i kompetencją. Jej życzliwość i efektywność sprawiły, że cały proces przebiegł bez stresu. Dziękuję za wspaniałą obsługę!

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Bank jest dobry,...
Bank jest dobry, żeby mieć darmowe konto Santander to trzeba wydać/zapłacić kartą 300 złotych, ja wolę mieć darmowe konto wydając tylko 15 zł miesięcznie z kontem Santander Max. Nawet jak kartą lub blikiem wydasz 200 zł to i tak 215 jest taniej niż 300, a umówmy się, 15 zł to paczka fajek lub 3 piwa... a dodatkowo mamy darmowe wypłaty z bankomatów obcych banków i brak przewalutowania... też kiedyś narzekałem, ale opłata 15 zeta w stosunku do konieczności wydania 300 zł nierzadko na głupoty byleby dojechać do tego limitu, jest znikoma. Santander Max i spokojna głowa.

Klient_G8Rx0

02.06.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Fantastyczny bank leprzego...
Fantastyczny bank leprzego nie znalazłem

Kordian_133

31.05.2024

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Polecam! najlepszy bank...
Polecam! najlepszy bank ! mają super aplikacje która jest łatwa w użyciu, a w banku panie zawsze pomogą

edyta1817055

25.05.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Pełen profesjonalizm i...
Pełen profesjonalizm i doradztwo, rzeczowe odpowiedzi na wszelkie pytania! Polecam.

Marcin_2179

22.05.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Nękające telefony i...
Nękające telefony i kilka dni w tygodniu z ofertami kredytowymi.... Ile ktoś mówię że nie potrzebuję i proszę o nie dzwoniłem w tych sprawach temat jest olewany i dalej dzwonią

Marcin_2179

14.05.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (1)
Tragiczny bank z...
Tragiczny bank z nieistniejącą obsługa klienta który blokuje ci konto, wystawia źle podsumowanie konta, odmawia udzielenia informacji i zlewa tygodniami gdy jesteś za granicą. Nawet usiłują dzwnić do ciebie w nocy pomimo posiadania odpowiednich adresów i informacji że jesteś w innej strefie czasowej. A o tym że nie wiem gdzie wysyłają korespondencje bo napewno nie na adres korespondencyjny - to już nie napiszę. Jak już po miesiącu uda im się z tobą skontaktować - to oczekują udzielenia bezprawnych informacji o twoich byłych klientach pod groźbą nieoddania ukradzionych (zablokowanych) ci pieniędzy. Nie polecam - uciekajcie. 🙂 Unikać banku jak ognia - blokuja konto, okłamują, że usiłują się skontaktowac, żądają udostepniania wszystkich faktur za poprzednie lata.... Absolutne dno - codziennie przez najbliższy rok będą dostawać odemnie negatywne opinie wszedzie gdzie się da. Nie wierzysz? Poczytaj opinie w sieci

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Aplikacja bankowa często...
Aplikacja bankowa często nie działa i jest zbyt często "aktualizowana" w ciągu dnia - wszystkie inne banki aktualizacji dokonują w nocy, a Santander jako jedyny potrafi to zrobić w południe. Na domiar złego Santander ma najbardziej nietypowe godzin sesji Elixir. Konto miałem od czasów BZ WBK, ale po przejęciu banku z roku na rok było gorzej - rachunki ostatecznie zamknąłem.

klient_A216

10.05.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Ciągle wydzwaniają i...
Ciągle wydzwaniają i proponują nową kartę kredytową

zarejestrowany-uzytkownik

09.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dokładna profesjonalna...
Bardzo dokładna profesjonalna obsługa i krótki czas oczekiwania

Klient_KS3oh

09.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Lubię ten bank,...
Lubię ten bank, jest bezproblemowy

MartaRz

09.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Miła i kompetentna...
Miła i kompetentna obsługa

zarejestrowany-uzytkownik

07.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Oddział w Łodzi...
Oddział w Łodzi przy ul OGRODOWEJ 8 NAJLEPSZYM ODDZIAŁEM! Fachowa , KOMPETENTNA obsługa. Doradcy zawsze niezwykle spokojnie wytłumaczą obsługę konta( jego zalety) , aplikacji ( obsługę) nowemu klientowii ( Aż miło posłuchać ) i nie tylko nowemu . W razie problemów zawsze na spokojnie potrafia wytlumaczyc i pomóc ( co rzadko się zdarza. NIGDY NIE doswiadczylam, tzw spychologii .) Jestem długoletnim klientem BANKU SANTANDER i wiem jedno POLECAM SERDECZNIE, ponieważ wiem , że nawet w czasach trudnych MOZNA LICZYC NA FACHOWA OPIEKE .

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa która...
Miła obsługa która pomoże rozwiązać problem , minusem jest dzwonienie z ofertą kredytu .

Klient_cr9b5

26.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pan konsultant bardzo...
Pan konsultant bardzo zaangażowany w rozmowę starał się przekazać mi wszystkie informacje jakich na ten moment potrzebowałem

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Darmowe przelewy natychmiastowe...
Darmowe przelewy natychmiastowe to największy plus tego banku.

moleszczukk

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Optymalna oferta w...
Optymalna oferta w koncie dla młodych. Niezawodny bank.pod względem bankowości elektronicznej

Klient_KAdIF

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bank wielki pod...
Bank wielki pod względem sieci jednak zdążały się przypadki zapominania o umówionym kontakcie.

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Mają skomplikowane promocje.
Mają skomplikowane promocje.

Klient_NDevD

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo szybko docierają...
Bardzo szybko docierają przelewy od nich do Alior Banku

Dawid_272

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Santander Bank Polska

Grupa Santander to wiodący, uniwersalny bank komercyjny z siedzibą w Hiszpanii, założony w 1857 r. Santander Bank Polska oferuje rozwiązania finansowe dla osób indywidualnych, mikro, małych i średnich przedsiębiorstw oraz polskich i międzynarodowych korporacji. Jego celem jest pomaganie ludziom w spełnianiu marzeń, realizacji planów i osiąganiu założonych celów, dlatego we wszystkim co robi kieruje się swoimi podstawowymi wartościami: bezpieczeństwo, innowacyjność, zaangażowanie i satysfakcja klienta. W skład grupy Santander wchodzą również spółki świadczące usługi leasingowe, ubezpieczeniowe oraz faktoringowe.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Santander Bank Polska?

Ktoś 1 dzień temu dodał opinię na temat tej firmy

Chciałbym wyrazić moje...
Chciałbym wyrazić moje ogromne zadowolenie z obsługi na infolinii Santander Bank Polska. Miałem problem z zagubionym loginem i hasłem do mojego konta, ale dzięki profesjonalnej pomocy udało się go szybko rozwiązać. Szczególne podziękowania kieruję do bardzo miłej pani, która wykazała się wyjątkową cierpliwością i kompetencją. Jej życzliwość i efektywność sprawiły, że cały proces przebiegł bez stresu. Dziękuję za wspaniałą obsługę!
Zgadzasz się?