Kolporter

(3.92)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (557 z 953)

Nie miła obsługa
Nie miła obsługa

Klient_xN89L

02.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jeżeli idziesz na...
Jeżeli idziesz na ryby i potrzebujesz zanęty, do tego czegoś do poczytania i kremu z filtrem to owszem, ten kiosk zaoferuje Ci to wszystko. Miła obsługa, jednak ceny dużo wyższe niż u konkurencji

Klient_vkQlI

27.06.2022

Placówka

Pasym, Rynek 18

Nie zgadzam się (0)
Super firma
Super firma

Klient Tomek

17.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła obsługa...
Bardzo miła obsługa jednak lokalizacja za kasa mi biedronki utrudnia zakupy, gdyż bardzo często nie ma jak przejść. Dobrze zaopatrzony kiosk, czysty

Klient_oxfJ

11.05.2022

Placówka

Zwoleń, Jana Pawła II

Nie zgadzam się (0)
Dobra obsługa i...
Dobra obsługa i szeroki asortyment nie tylko prasy.

Szymon_400

05.05.2022

Placówka

Katowice, Chorzowska 107

Nie zgadzam się (0)
Ekspedientka była zajęta...
Ekspedientka była zajęta rozmową przez telefon. W sklepie czułem się jak intruz. Zapytana o konkretną gazetę usłyszałem że jest to co widać. Sklep wyglądał na zadbany, czysty. Towary ladnie wyeksponowane na półkach jednak obsługa skutecznie zniechęciła mnie do zakupów w tym miejscu

Niezweryfikowany Klient_APFd

28.04.2022

Placówka

Tarnów, Nowodąbrowska 127

Nie zgadzam się (0)
Dobre pozycje
Dobre pozycje

Jacek_458

04.02.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Salonik prasowy Kolportera...
Salonik prasowy Kolportera w bielskiej galerii Sfera odwiedzam dość regularnie. Obsługa jest życzliwa i miła. Oferta prasowa duża, a salonik jest zadbany, czysty i dobrze oświetlony. Sporym zainteresowaniem klientów cieszy się dostęp do gier Lotto, przez co często ustawia się kolejka, ale obsługa i z tym sobie radzi. Słowem: sprawnie, przyjemnie, po drodze przy innych zakupach w galerii.

Stanisław_76

19.01.2022

Placówka

Bielsko-Biała, Mostowa 5

Nie zgadzam się (0)
Tabliczkaa z godzinami...
Tabliczkaa z godzinami pracy informuje, że punkt czynny w niedziele od godziny 09:00. Specjalnie pojechałem po odbiór ważnej przesyłki około godziny 10:00. ZAMKNIĘTE!

Niezweryfikowany Klient_IyWN

02.01.2022

Placówka

Białystok, Antoniukowska 56

Nie zgadzam się (0)
17.04.2022
Odpowiedź firmy
Przykro nam, że napotkał Pan niedogodności. Bardzo za nie przepraszamy. Dziękujemy za informację o incydencie. Dzięki niej możemy interweniować i sprawiać, że nasze usługi będą lepsze. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
Wszystko w porządku
Wszystko w porządku

Niezweryfikowany Klient_OGZ3

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
02.05.2022
Odpowiedź firmy
Dziękujemy za opinię i wysoką ocenę. Życzymy wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
Duża dostępność tytułów...
Duża dostępność tytułów prasy. Duży asortyment produktów.

TOMASZ_2308

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
02.05.2022
Odpowiedź firmy
Dziękujemy za miłe słowa. Staramy się, aby w naszej ofercie każdy klient znalazł coś dla siebie. Życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Duży wybór prasy...
Duży wybór prasy zarówno lokalnej jak i ogólnopolskiej, a ceny w miarę uczciwe i do zaakceptowania.

Henryk_41

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
22.03.2022
Odpowiedź firmy
Dziękujemy za opinię i wysoką ocenę. Życzymy wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
zakres dostępnych artykułów...
zakres dostępnych artykułów oraz sposób realizacji zakupu bez uwag i niczego więcej nie trzeba.

Andrzej_834

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
18.05.2022
Odpowiedź firmy
Dziękujemy za opinię i ocenę. Bardzo nas cieszy, że tak wysoko zostaliśmy ocenieni. Takie opinie motywują nas do jeszcze lepszej pracy
Sklepik z prasą...
Sklepik z prasą i nie tylko. Warty uwagi.

Beata

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
02.05.2022
Odpowiedź firmy
Dziękujemy za polecenie naszego saloniku. Cieszy nas Pani opinia i ocena. Dziękujemy za nią! Życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Miła obsługa,tylko pomieszczenia...
Miła obsługa,tylko pomieszczenia dość ciasne

Niezweryfikowany Klient_Hmar

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
02.05.2022
Odpowiedź firmy
Dziękujemy za opinię i ocenę. Niestety powierzchnia sprzedażowa niektórych z naszych saloników nie jest duża, ale za to nie można nam zarzucić, że pomimo małej powierzchni mamy ubogą ofertę prasy i produktów okołoprasowych.
Na ich stronie...
Na ich stronie NIE MA możliwości skontaktować się z nimi poprzez e-mail. To jakaś zaraza. Co raz częściej firmy mają gdzieś, pospólstwo, żeby im tu zawracało e-mailami gitarę. Niech płacą za dzwonienie na infolinie, albo niech czytają nasze "porady od parady", które opisują same banały i oczywistości.

Niezweryfikowany Klient_t74e

12.11.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
07.05.2022
Odpowiedź firmy
Dziękujemy za opinię. Przykre jest to, że ocenił nas Pan negatywnie TYLKO dlatego, że na naszej stronie nie znalazł Pan adresu mailowego. Uważamy, że ta ocena jest krzywdząca.
Polecam, zawsze wszystko...
Polecam, zawsze wszystko znajdę czego potrzebuje z prasy

Klient_QnI4

01.09.2021

Placówka

Wrocław, Sztabowa 22

Nie zgadzam się (0)
10.04.2022
Odpowiedź firmy
Dziękujemy za opinię i wysoką ocenę.
witam dobra lokalizacja...
witam dobra lokalizacja mila obsluga we wszystkim doradzą itd

Niezweryfikowany Klient_av5A

15.07.2021

Placówka

zabrze, ul. de.gaullea 111 de.gaullea

Nie zgadzam się (0)
08.05.2022
Odpowiedź firmy
Dziękujemy za opinię i bardzo wysoką ocenę.
Pani (dane osobowe...
Pani (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO) zawsze pomocna uczynna i uśmiechnięta ! Taki pozytywnych młodych ludzi trzeba doceniać

Klient_PlPc

04.05.2021

Placówka

Mielec, ul. Żeromskiego 15

Nie zgadzam się (0)
12.05.2022
Odpowiedź firmy
Bardzo dziękujemy za opinię i wyróżnienie konkretnej osoby.
młoda dziewczyna, okulary,...
młoda dziewczyna, okulary, niemiła obsługa straszych osób, brak poocy podczas znalezienia danego produktu w saloniku prasowym, uważa, że każdy ma sobie sam poszuakć, nie pomoże, nie ruszy się, aby pomóc. szkoda, do obsluga tam zawsze jest mila, oprócz tej młodej "damy". w okularach.

niezalogowany-uzytkownik

28.01.2021

Placówka

grudziądz, ul. włodka 16

Nie zgadzam się (0)
17.05.2022
Odpowiedź firmy
Dziękujemy za opinię i szczegóły dotyczące obsługi w naszym saloniku. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Kolporter

Kolporter jest największym dystrybutorem prasy w naszym kraju. Oferuje obsługę punktów handlowych i sieci sprzedaży oraz świadczy usługi logistyczne i reklamowe. Kolporter jest właścicielem sieci około 650 Saloników Kolportera. Firma zajmuje się: dystrybucją prasy i zarządzaniem własną siecią handlową.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Kolporter?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!