Pizza Hut

(3.12)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1275 z 1403)

Spróbowałem pizzy w...
Spróbowałem pizzy w tej znanej sieci z czystej ciekawości i szczerze się zawiodłem. Jestem fanem prawdziwej włoskiej pizzy i próbowałem już ją w wielu różnych miejscach. Jedne były bardziej udane, inne mniej, natomiast nie spotkałem się z gorszą pizza niż ta w Pizza Hut. Uważam że powód leży u początku idei powstania tej sieci, miało być szybko, niedrogo i ogólnodostępnie dla każdego, czyli próba zrobienia z pizzy kolejnego fast fooda, nie miało prawa się udać, prawdziwa pizza nigdy nie będzie fast foodem.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Smak oferowanych składników...
Smak oferowanych składników oraz ich świeżość stoi na wysokim poziomie.

krzysiaaa12

20.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Dobra i smaczna...
Dobra i smaczna pizza

Niutektakmimow

16.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
szeroki wybór w...
szeroki wybór w niekiedy przystępnych cenach

krzysiaaa12

16.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Niestey, ale to...
Niestey, ale to było prawdopodobnie moje ostatnie zamówienie w tym lokalu. Nie dość, że czas oczekiwania przedłużył się o ponad godzinę to zamówienie przyjechało zimna, niesmaczne, a co najgorsza zostalo pomylone. Zamiast otrzymać dowolną rekompensatę za tak długie opóznienie, nawet nie uslyszałem przepraszasm. Serdecznie nie polecam.

Klient_rnK3T

03.02.2024

Placówka

Bielsko-Biała, Żółkiewskiego 16

Nie zgadzam się (0)
Pizza pyszna ,...
Pizza pyszna , o czym świadczy długa kolejka i czas oczekiwania :)

Klient_0v0TF

31.01.2024

Placówka

Katowice, Aleja Wojciecha Korfantego 9A

Nie zgadzam się (0)
Pani brunetka w...
Pani brunetka w średnim wieku w pizzeri na Ratusz arsenał 4 razy z rzędu nas ominęła z festiwalem pizzy a jak już do nasz podeszła i powiedzieliśmy że tej pizzy nie chcemy to powiedziała mi się nie chce chodzić macie po mimo tego że mówiliśmy że nie chcemy pani jest bardzo nie miła dla klientów i wprost do klienta że jej się nie chce i ma to gdzieś Opinia edytowana przez administratora z uwagi na niepożądaną frazę.

Placówka

Warszawa, Aleja Solidarności 68a

Nie zgadzam się (0)
Smaczne jedzenie, Lokal...
Smaczne jedzenie, Lokal w dobrym i eleganckim stanie Lecz czas obsługi zbyt za długi Mimo że przeprosili to słabo troszkę .

Mateo01

18.11.2023

Placówka

Białystok, Sienkiewicza 3

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa, Jedzenie pyszne,przygotowywane...
Miła obsługa, Jedzenie pyszne,przygotowywane szybko i sprawnie.

Angelaa_233

02.11.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Pizza bardzo smaczna...
Pizza bardzo smaczna naprawdę polecam

Klaudiaa00

30.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Dania, których miałem...
Dania, których miałem okazję spróbować były dobrej jakości, jednak brakowało dodatków: oliwy smakowej. Ponadto obsługa klienta była ospała, bardzo długo czekałem na reakcję i przyjęcie do lokalu. Ceny w porównaniu z innymi, lokalnymi pizzeriami były wysokie.

Placówka

Szczecin, Aleja Wyzwolenia 18/20

Nie zgadzam się (0)
Dobra pizza
Dobra pizza

Niezweryfikowany Klient_A9cmI

16.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Przed wejściem mimo...
Przed wejściem mimo znacznie większej pustej części sali musieliśmy odczekać na wejściu dokładnie 7 minut zanim podszedł pracownik wskazujący dla nas stolik. W przeciwieństwie do czasu oczekiwania na wejście czas na zastanowienie się mieliśmy bardzo ograniczony, dopiero po trzeciej próbie podejścia i odczuciu lekkiego przymuszenia wybraliśmy dania z menu restauracji. Po odczekaniu 30 minut dostaliśmy pizze oraz makaron. Dania raczej smakowały jak za każdym razem, minusem na pewno był chłodny makaron. Po zjedzeniu Kelner nie zaproponował nam żadnego dodatkowego produktu. Czystość lokalu zadowalająca, stolik niedokładnie wyczyszczony po poprzednich gościach, sztućce oraz talerze czyste. Praca Kelnera obsługującego poprawna. Pan wyglądał na przemęczonego i niezbyt chcącego być w tym właśnie czasie w pracy.

Klient_E2HLD

15.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Po wejściu do...
Po wejściu do środka bardzo szybka reakcja obsługi, która zaprowadziła nas do stolika i podała kartę menu. Duży wybór w menu. Lokal bardzo czysty i przestronny, obsługa bardzo miła, a jedzenie pyszne. Bardzo profesjonalne zachowanie personelu, który co jakiś czas dopytywał czy wszystko w porządku i czy czegoś jeszcze nie potrzebujemy. Wizytę w tym lokalu oceniam bardzo dobrze.

Janek080

12.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
W tej wizycie...
W tej wizycie szczególną uwagę trzeba zwrócić na wysoką jakosc obsługi. Obsługiwał mnie pan Krzysztof. Karta została mi podana od razu, gdy usiadłam przy stoliku. Czas oczekiwania na wybór też oceniam jako bardzo trafny. Pizza podana do stolika w ok. 10 minut. Podczas jedzenia pizzy i picia lemoniady byłam pytana o opinie na temat posiłku. Pan był uśmiechnięty i bardzo życzliwy. Wizytę w pizza hut oceniam bardzo pozytywnie.

Klient_fnY8T

05.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Kiedyś była lepsza,...
Kiedyś była lepsza, ostatnio idą bardziej na ilość niż jakoś, a ceny również idą w górę. Jeden raz we Wrocławiu nie otrzymałam sosów jak i w pizzy był kawałek folii, natomiast w Poznaniu niedopieczone ciasto.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Najlepsza pizza
Najlepsza pizza

Klient_zQ0rG

27.09.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Kelnerzy praktycznie zaraz...
Kelnerzy praktycznie zaraz po wejściu podaje karte menu. Kelnerzy często podchodzą i pytają się czy wszystko w porządku.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pizza dobra
Pizza dobra

Klient_iu9Y2

17.05.2023

Placówka

Gdynia, ul. Świętojańska 36

Nie zgadzam się (0)
Po raz kolejny...
Po raz kolejny odwiedziłam pizzerie Pizza Hut i jak zwykle jestem zachwycona jakością obsługi oraz samą pizzą. Personel jest bardzo miły i pomocny. Duży wybór pizzy jak i napojów sprosta oczekiwaniom każdego klienta. W restauracji panuje przyjazna atmosfera. Polecam każdemu odwiedzić to miejsce.

PaulaW_UxeA

09.05.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)

Pizza Hut

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Pizza Hut?

Ktoś 4 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Spróbowałem pizzy w...
Spróbowałem pizzy w tej znanej sieci z czystej ciekawości i szczerze się zawiodłem. Jestem fanem prawdziwej włoskiej pizzy i próbowałem już ją w wielu różnych miejscach. Jedne były bardziej udane, inne mniej, natomiast nie spotkałem się z gorszą pizza niż ta w Pizza Hut. Uważam że powód leży u początku idei powstania tej sieci, miało być szybko, niedrogo i ogólnodostępnie dla każdego, czyli próba zrobienia z pizzy kolejnego fast fooda, nie miało prawa się udać, prawdziwa pizza nigdy nie będzie fast foodem.
Zgadzasz się?