TEB Edukacja

(3.09)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (28 z 39)

Nie polecam nikomu...
Nie polecam nikomu tej szkoły, na pierwszym roku nauczyciele przez covid mają totalnie gdzieś swoich uczniów, zerowy kontakt z nauczycielami nawet łaskawie nie raczą pojawić się na kamerce, nawet nie chce im sie wysłać materiałów lub prezentacji nie wspominając o dyrektorze tej szkoły który nawet nie potrafi ułożyć planu zajęć i zwleka do ostatniego dnia trzymając wszystkich w niewiedzy. Biorą tylko pieniądze a uczniowie tracą tylko czas bo nie nauczyli się nic do tej pory. Ta szkoła marnuje czas i życie wielu młodym ludziom.

Klient_bcWr

27.02.2021

Placówka

Zamość, Partyzantów 11

Nie zgadzam się (0)
zrezygnowałam z kursu...
zrezygnowałam z kursu online, do którego nie otrzymałam kodu i loginu przez kilka tygodni i tym samym nie mogłam brać udziału w zajęciach. A teraz naliczyli mi jakąś kosmiczną kwotę do zapłaty. Unikajcie tej pseudo-szkoły!

Klient_6qcL

02.12.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Szkoła dobrze przygotowuje...
Szkoła dobrze przygotowuje do egzaminu zawodowego, atmosfera jest przyjazna, warunki bardzo dobre. Nauczyciele kompetentni, wyrozumiali i wyluzowani. Dla mnie najważniejszym atutem była możliwość skorzystania całkowicie za darmo z oferty akademii CISCO, nauka zakończona zdobyciem certyfikatów.

Klient_57XR

13.06.2020

Placówka

KATOWICE, ul. Pułaskiego 25

Nie zgadzam się (1)
Uczyłem się w...
Uczyłem się w szkole Teb edukacja. Jestem bardzo zadowolony. Szkoła pozwoliła mi zwiększyć swoje wykształcenie oraz umiejętności praktyczne. Największą zaletą szkoły jest możliwość uczestnictwa w kursach które gorąco polecam.

Klient_QKiy

13.06.2020

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Uczyłam się na...
Uczyłam się na kierunku technik informatyk. Zajęcia przygotowują do egzaminu. Pracownie komputerowe dobrze wyposażone. Szkoła daje możliwość bezpłatnej dodatkowej certyfikacji w ramach Szkolnej Akademii CISCO. Nauczyciele kompetentni i dobrze przygotowani.

Klient_5wuC

12.06.2020

Placówka

KATOWICE, ul. Pułaskiego 25

Nie zgadzam się (0)
Totalna porażka, nie...
Totalna porażka, nie polecam nikomu. Totalny wyzysk człowieka, No chyba ze ma się wtyki u dyrektora lub dyrektorki. Nie polecam zadnej normalnej osobie. Niewłaściwe osoby na stanowiskach to jest największym błędem. Szczera opinia. Pozdrawiam.

zarejestrowany-uzytkownik

09.04.2020

Placówka

Żory, Garncarska 16a

Nie zgadzam się (0)
nieuczciwe postępowanie ze...
nieuczciwe postępowanie ze zniżką, nie wykwalifikowani nauczyciele! (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Klient_F5Aj

12.10.2019

Placówka

Lublin, Okopowa 5

Nie zgadzam się (0)
Tragedia, nieuczciwa firma....
Tragedia, nieuczciwa firma. Nie polecam tej szkoły (opina zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Klient_F5Aj

12.10.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Właśnie jestem po...
Właśnie jestem po kursie w tej placówce. Nauczycie niedouczeni. Pani z prawa pracy nie jest na bieżąco z przepisami. Inna upierała się przy tym, że pracodawca powinien przesłać pracownikowi PIT-11 do końca stycznie, co oczywiście nie jest prawdą. Każdy rozliczający się człowiek z Urzędem Skarbowym wie, że do końca lutego powinien dostać od pracodawcy informacje o dochodach za zeszły rok. Błędów popełnianych przez nauczycieli było całe mnóstwo. Nieraz zdarzało się, że prowadząca źle rozwiązywała zadanie na tablicy, poprawiała dopiero kiedy kursanci zwrócili uwagę.Ogólnie jestem niezadowolona! Uważam że nie wyniosłam za wiele z tego kursu.Nie polecam!

Joanna_3064

06.02.2015

Placówka

Wodzisław Śląski, Szkolna 1

Nie zgadzam się (1)
Pracownicy nie...
Pracownicy nie posiadają wiedzy na temat kierunków- jedna Pani musi pytać drugiej. Podczas rozmowy jedna Pani wyszła do drugiego pomieszczenia bez jakiegokolwiek pożegnania ze mną i już nie wróciła. Pracownicy nie mieli obowiązkowych identyfikatorów. Przy zapisie przez internet kontakt nastąpił po 2 miesiącach.

Ilona_141

02.06.2014

Kontakt online

Nie zgadzam się (1)
Do sekretariatu zgłosiłam...
Do sekretariatu zgłosiłam się w celu zapisania się do szkoły oraz pobrania odpowiednich zaświadczeń.Obsługa była bardzo miła, uśmiechnięta, na wszystkie pytania dostałam wyczerpujące odpowiedzi, wszystko było załatwione w mega ekspresowym tempie. I dostałam jeszcze gratis;) Wszystko jest na najwyższym poziomie.

Sylwia_888

02.10.2012

Placówka

Żory, Garncarska 16a

Nie zgadzam się (0)
Muszę pochwalić panią...
Muszę pochwalić panią z sekretariatu że jest bardzo pomocna i sympatyczna, i szybko wyjaśniła wszystkie wątpliwości które miałam. Dodatkowo dużym plusem tej szkoły są bardzo ciekawe kierunki nauczania i to że nawet osoby których nie stać na opłacenie edukacji mogą znaleźć kierunki bezpłatne, które również nie śa gorsze od tych płatnych.

zarejestrowany-uzytkownik

25.09.2012

Placówka

Puławy, Piłsudskiego 57

Nie zgadzam się (2)
Do sekretariatu zgłosiłam...
Do sekretariatu zgłosiłam się w celu zapisania się do szkoły oraz pobrania odpowiednich zaświadczeń.Obsługa była bardzo miła, uśmiechnięta, na wszystkie pytania dostałam wyczerpujące odpowiedzi, wszystko było załatwione w mega ekspresowym tempie. I dostałam jeszcze gratis;) Wszystko jest na najwyższym poziomie.

Sylwia_888

03.09.2012

Placówka

Żory, Garncarska 16a

Nie zgadzam się (0)
Znalazłam się w...
Znalazłam się w tej szkole, ponieważ miałam ocenić kompetencje personelu. Niestety nie byłam zachwycona - wręcz przeciwnie ! Panie pracujące nie zwracały na mnie uwagę, mimo, że okazywałam zainteresowanie zapisaniem się do owej szkoły. Zapytałam o kierunek nie istniejący już w tym roku semestralnym, jednakże nie zmieniło to nic. Personel dał mi ulotkę (nawet nie raczyli opowiedzieć na jakich warunkach istnieją zapisy) i spławił do domu, nie mówiąc nawet przysłowiowego "do widzenia". Nie polecam !

zarejestrowany-uzytkownik

29.08.2012

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
4 lipca br...
4 lipca br odbyłem wizytę w sekretariacie policealnej szkoły TEB Edukacja w celu zdobycia informacji na temat prowadzonej rekrutacji i dostępnej oferty szkoły.Atmosfera panująca w sekretariacie była przyjemna, miła. Ładny zapach, cicha muzyka w tle, porządek, ulotki reklamujące sprawiły były łatwo dostępne. Obsługa szybka. Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne.Pozytywne wrażenia spowodowane zarówno schludnym i eleganckim wyglądem, jak i podejściem i otwartością pracownika sekretariatu.Przyjęcie i powitanie było ciepłe, miłe, uprzejme i życzliwe. Od samego początku rozmowy pracownik rzetelnie oferował swą pomoc.Szeroki wybór pośród oferty szkoły.

rypkarz

16.07.2012

Placówka

Bydgoszcz, pl. Wolności 9

Nie zgadzam się (0)
Sama szkoła policealna...
Sama szkoła policealna jest ciekawą alternatywą dla, tych, którzy z jakichś powodów nie idą na studia, jak ja. Nie czuję się przez to gorszy. Tutaj też się dużo nauczyłem, wiedza może ta sama tylko szybciej. Bardzo sympatyczna atmosfera na zajęciach, kadra nauczycielska miła. Dużo materiału jest do nauczenia wymagane, ale to ze względu na kierunek jaki wybrałam. Jestem zadowolona, nie zawiodłam się

zarejestrowany-uzytkownik

10.06.2012

Placówka

Katowice, Aleja Wojciecha Korfantego 153

Nie zgadzam się (0)
Chodziłam przez rok...
Chodziłam przez rok na kierunek kosmetologia ale zrezygnowałam bo stwierdziłam ze szkoda czasu ponieważ nikt nie kończy szkoły z tytułem technika.Egzaminy są zewnętrzne a szkoła nie jest w stanie nauczyć wszystkiego.Jednym słowem szkoła dla chłopców którzy ciągle migają sie od wojska. Nawet wypełniając formularz można zaznaczyć czy chce się podnosić kwalifikację czy zależy nam tylko na papierku. Zajęcia teoretyczne to pisanie notatek a zajęcia praktyczne to tak naprawdę zabawa w salon piękności:)

Szamanka

04.06.2012

Placówka

Kielce, Sienkiewicza

Nie zgadzam się (1)
Skończywszy szkołę średnią...
Skończywszy szkołę średnią szukałem szkoły policealnej. Uwagę zwróciłem na szkołę TEB. Wybrałem się do sekretariatu w celu zaczerpnięcia informacji. Drzwi i okna były czyste. W środku zostałem mile przywitany słowami "dzień dobry". Popytałem się co może zaoferować dany kierunek szkoły policealnej. Również byłem ciekaw jak są przeprowadzane egzaminy i zajęcia. Uzyskałem wyczerpujące odpowiedzi. Wychodząc zostałem kulturalnie pożegnany. Obsługa interesanta przebiegała w kulturalny sposób a sekretarka była bardzo miła.

Sumer

21.05.2012

Placówka

Zamość, Partyzantów 11

Nie zgadzam się (1)
We wrześniu 2011...
We wrześniu 2011 zapisałam się do szkoły policealnej TEB Edukacja. Niestety pierwszy raz spotkałam się z takim nieodpowiedzialnym i negatywnym podejściem Pań z sekretariatu. Mimo że szkoła proponuje wiele ciekawych kierunków to nie działa sprawnie. Nie zostałam nawet poinformowana a rozpoczęciu roku. Jak później się okazało Pani źle zapisała mojego maila i próbowała mi wmówić że to moja wina bo zapewne zapisywałam się internetową co było kompletną bzdurą, zapisywałam sie u nich a Pani wpisała adres qmail zamiast gmail. Tak samo potraktowanych było 8 innych osób z mojej grupy. Na dodatek z powodu wielu kierunków a małej szkoły sale nie są w ogóle dostosowane do wymogów związanych z kosmetyką i wizażem..Zajęcia praktyczne nie odbyly się juz po raz drugi ze względu na "utrudnione warunki sali i przebywanie w salach z komputerami zamiast w sali kosmetycznej".Naprawdę NIE POLECAM ! !! !

zarejestrowany-uzytkownik

26.10.2011

Placówka

Lublin, Okopowa 5

Nie zgadzam się (1)
W tej szkole...
W tej szkole panowała dobry klimat. Sale były przystosowane do dużej liczby słuchaczy. Kadra, która uczyła w tej szkole była wysoko wykwalifikowana, kulturalna oraz grzeczna. W sekretariacie można było uzyskać wszelkie informacje, nawet bez pytania sekretarka informowała o istotnych wydarzeniach oraz o niezbędnych dokumentach, które niebawem będą potrzebne przy np. składaniu dokumentów do egzaminu zawodowego.

LADY

12.09.2011

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (2)

TEB Edukacja

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż TEB Edukacja?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie.
Polityka cookies
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.
;