Gzella

(3.74)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (177 z 262)

Dwukrotnie byłam klientką...
Dwukrotnie byłam klientką sklepu Gizela w Szczecinie,za każdym razem zarówno wędliny jak i mięso wylądowały w śmietniku,nie mam zwyczaju obwąchiwać produktów przed zakupem ,zakładam że wszystko jest świeże.Niestety zarówno wędliny i mięso śmierdzą .Moi znajomi również kupili mięso ,które nie nadawało się do spożycia.Zakladam ,że firma „uszlachetnia” nieświeże produkty i sprzedaje je ponownie naiwnym klientom.Nie polecam!!!!

niezalogowany-uzytkownik

16.01.2024

Placówka

Szczecin, Duńska 38

Nie zgadzam się (0)
Dramat
Dramat

Klient_zQ0rG

27.09.2023

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Sklep z dobrą...
Sklep z dobrą jakością produktów , bez kolejek, miła obsługa , towar każdego dnia świeży.

Crazy

27.07.2022

Placówka

Gdańsk, Balcerskiego

Nie zgadzam się (1)
Miła obsluga byłam...
Miła obsluga byłam pierwszy raz i jestem pod wielkim wrażeniem ..Mięso swieze naprawdę polecam

Niezweryfikowany Klient_Ufdi

05.09.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (1)
Super obsługa
Super obsługa

Niezweryfikowany Klient_Ufdi

22.08.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Przestałam być klientką...
Przestałam być klientką tego sklepu, bo tyle razy doświadczyłam nieuprzejmości ekspedientek, że bałam się poprosić o cienkie plastry, o odkrojenie końcówki, o wyjaśnienie które produkty są z Gzelli a nie z Sokołowa. Ponieważ na hali jestem raz w tygodniu, postanowiłam dać Gzelli jeszcze jedną szansę. Błąd. Nic się nie zmieniło. Panie niegrzeczne - zwyczajnie boję się chudej czarnej z długimi włosami, czy najstarszej niewysokiej z blond włosami. Jak można w dzisiejszych czasach nie wyszkolić pracowników? Skąd taki brak kultury w stosunku do osób starszych, odzywki w stylu : niech pan tu sam posprzedaje też pan będzie nieuprzejmy (klient zdenerwowany w wieku 80+). A my z boku nie otwieramy ust ze strachu co dostaniemy w papierku. Skandal.

niezalogowany-uzytkownik

21.03.2021

Placówka

Gdynia, ul. Wójta Radtkego 36

Nie zgadzam się (0)
Kupiłem wczoraj na...
Kupiłem wczoraj na strzeleckiej w Chojnicach fileta z kurczaka. Mięso zielone śmierdzace nie mam dziś obiadu. Masakra Nie polecam tej firmy.

Niezweryfikowany Klient_cFqb

14.03.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Uwielbiam to...
Uwielbiam to stoisko.

Niezweryfikowany Klient_0YYo

22.01.2021

Placówka

Płock, ul. Kobylinskiego 36

Nie zgadzam się (0)
Od dawna nie...
Od dawna nie byłam obsłuźona tak jak w delikatesach j.w. Pierwszy raz zakupy zrobiłam w tym sklepie ok 3 lat temu i juź zostałam stałym klientem. Nigdy się nie zawiodłam,mięso jak i wędliny zawsze świeźe,wprost zachęcające do zakupu...nie jak u konkurencji. W sąsiedztwie Gzelli jest wiele sklepów mięsnych,ale źaden nie moźe się z nimi równać.Ekspedientki zawsze źyczliwe,pomocne a ponadto mające składy wędlin w małym palcu.Wchodząc do tego sklepu wiem ,źe otrzymam produkt najwyźszej jakości i z minimalną ilością konserwantów.Inne firmy powinny brać przykład z Gzelli ,mięsko rozpływa się w ustach nie to co u sąsiadów.

zarejestrowany-uzytkownik

03.05.2020

Placówka

Płock, ul. Rembielińskiego

Nie zgadzam się (0)
Sprzedają starocie, śmierdzące...
Sprzedają starocie, śmierdzące mięso. Dwa razy już odnosiłem padlinę. Trzeci raz dałam szansę i skorzystałam z usług, sytuacja się powtórzyła. Była sobota, już po 14, wièc było za późno na zwrot. Więcej tam nie wejdę. Lansują się wizerunkiem, ci za tym idzie dużo wyższe ceny w porównaniu z innymi sklepami mięsnymi. Nie polecam....

Niezweryfikowany Klient_wfJy

06.04.2020

Placówka

Płock, ul. Rembielińskiego

Nie zgadzam się (6)
Witam. Jestem stałym...
Witam. Jestem stałym klientem tej sieci sklepów mięsnych! Niestety w ostatnim czasie nie dość ze ceny znacznie wzrosły to jakość jest mizerna. Szynka kmicica nafaszerowana woda, Krakowska sucha która kosztuje 50zl kg. Za tłusta w stosunku do ceny itd. . Apeluje do właścicieli aby podnieśli jakość! Do gzelli już sie nie wybiorę!!!

Niezweryfikowany Klient_eqAk

29.03.2020

Placówka

Lębork, ul. Czołgistów

Nie zgadzam się (1)
Dziś kupiłam wołowinę...
Dziś kupiłam wołowinę byla promocja. Nie dało mi do myslenia chociaz powinno ze kawałki byly już opakowane w prozniowe worki. Hdy wrocilam do domu i przekroiłam worek rozlegl się taki smrud że nie idzie opisać. Gdybym nie mieszkala na wsi to bym oddała to do sklepu. Nawet moje koty ani pies nie chcą tego jeść. Dawno mnie nie spotkało cos takoego jeszcze placąc prawie 30zl za kilogram.

Niezweryfikowany Klient_0k6E

21.10.2019

Placówka

Grudziądz, chełmińska

Nie zgadzam się (0)
Odwiedziłam sklep 30.09.2019...
Odwiedziłam sklep 30.09.2019 r. w godzinach popołudniowych w celu zakupu wędlin. Po obejrzeniu produktów wybrałam dwa, które Pani - bardzo mi i grzeczna - zważyła i podała i chciałam jeszcze dokupić produkt podobny do salcesonu - nie pamiętam nazwy - leżały dwa kawałki tego produktu, napoczęty oparty o opakowanie, jeszcze zamknięte. Poprosiłam Panią o parę plasterków, ale z tego nie napoczętego produktu .... hm uprzejmość się skończyła. Pani stwierdziła, że nie może mi pokroić, ponieważ musi sprzedać ten produkt, już otwarty. Jeżeli sprzeda mi z tego drugiego opakowania, to będzie miała problem, gdy go nie sprzeda. Będzie musiała za niego zapłacić ?????? Doprawdy jestem zaskoczona praktyką w tym właśnie sklepie. Nie zrobię tam zakupów więcej, i nie omieszkam przestrzec znajomych. Pozdrawiam

Effka

01.10.2019

Placówka

Stargard Szczeciński, ul. Chrobrego 8

Nie zgadzam się (3)
Czysty sklep, wszystko...
Czysty sklep, wszystko ladnie wyeksponowane, miła, uśmiechnięta obsługa, sprawnie wszystko idzie, produkty swieze i smaczne.

Klient_mthG

01.05.2019

Placówka

Gdańsk, ul. Żwirki i Wigury Żwirki i wogury

Nie zgadzam się (0)
Odwiedzam ten sklep...
Odwiedzam ten sklep 2 razy w tygodniu. Często proszę o zamówienie konkretnych produktów i Panie bardzo chętnie przyjmują zamówienie, podają termin realizacji. Bywa nawet tak, że jeśli coś co mnie interesuje dostarczone będzie wcześniej do sklepu - podejdą do mnie do pracy i poinformują. Polecają nowe produkty, informują o nadchodzących promocjach. Jeśli proszę o odłożenie ładnego kawałka mięsa - to rzeczywiście taki zawsze jest. Bardzo lubię ten sklep. Obsługa naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Jestem bezglutenowa i często kupuję produkty gotowe bez glutenu. Pod tym względem oceniany sklep jest dla mnie idealny. Super zaopatrzenie i super obsługa :-)

KATARZYNA_5116

15.04.2019

Placówka

Bydgoszcz, Gdańska 63

Nie zgadzam się (0)
Panie ekspedientki krojąc...
Panie ekspedientki krojąc wędliny dokładają między plasterki stare kawałki wędlin. Pojemnik ze ścinkami nie powinien stać za krajalnicą. Paniom trzeba patrzeć na ręce i liczyć ile razy przejadą krajalnicą. Ponadto, kupując tańszą wędlinę na paragonie cena za kg jest wyższa niż od tej , którą kupujemy. Żenada, wstyd. Może komentarz ten przeczyta właściciel.

Niezweryfikowany Klient_TeAL

03.04.2019

Placówka

Chojnice, Jana Pawła II

Nie zgadzam się (0)
To firma, która...
To firma, która ma swoje stoiska w całym mieście i poza nim. Gdziekolwiek bym nie weszła, zawsze trafiam na miłą obsługę, towar świetnej jakości i wędliny krojone według życzenia "nie za grubo, nie za cienko". Mięso zawsze świeże i bardzo dobra garmażerka. Na zamówienie robią też patery - układają na półmisku jednorazowym wędliny niesamowicie dekoracyjnie. Od siebie wystarczy dodać do dekoracji kilka koktajlowych pomidorków, sałatę, pietruszkę lub winogrona - i gotowe. Sklepy przyjmują zamówienia na kaczki faszerowane jabłkami (przed świętami).

zarejestrowany-uzytkownik

28.11.2018

Placówka

Słupsk, ul. Hubalczyków 13

Nie zgadzam się (0)
Dnia 13.03.2018 odbylem...
Dnia 13.03.2018 odbylem wizyte w sklepie gzella. Sklep był bardzo uporzadkowany i schludny . Pani ktora mnie obslugiwala byl rzetelna i kompetentna w informacjach . Ceny widoczne i przejzysta jak i wystrój sklepu.

krzysztof_1905

19.03.2018

Placówka

Gdynia, Morska 107

Nie zgadzam się (0)
Słabo. Na minus:...
Słabo. Na minus: oferta i cena, personel, wiedza i doradztwo, sprawność obsługi. Na plus: wygląd miejsca obsługi.

adamek_2

27.10.2017

Placówka

Świecie, Krausego 1

Nie zgadzam się (0)
Jakość obsługi na...
Jakość obsługi na wysokim zadawalającym poziomie. Mam na myśli pomoc pań stojących za ladą sklepową. W sposób zrozumiały i zachecający pomogły mi w wyborze wędliny dla wybrednej córki. Nie były natarczywe. Bardzo miła obsługa. Gorzej wypada tematyka ekspozycji towaru. Lady nie były w pełni "wypełnione". Oraz cenówki nie wszystkie czytelne i zrozumiałe. Oprócz tego słabo pilnowany porządek przed ladą(paragony na podłodze)

zalogowany_użytkownik

29.05.2017

Placówka

Tczew, Żwirki 1

Nie zgadzam się (0)

Gzella

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Gzella?

Ktoś 7 godzin temu dodał opinię na temat tej firmy

Bardzo źle.
Bardzo źle.
Zgadzasz się?