Inter Optyk

(4.62)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (23 z 28)

Obsluga na bardzo...
Obsluga na bardzo wysokim poziomie. Pelna kultura. No i przede wszystkim dobrano mi idealnie pasujace do twarzy okulary. Kolejna rzecz same okulary, rewelacja, wspaniala jakosc. Polecam wszystkim. Na pewno tam wroce. P.s. Pani z blond dlugimi wlosami,ktora badala oczy- wspaniala,rzeczowa,profesjonalna. Dziekuje.

Niezweryfikowany Klient_sIMC

08.04.2022

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Suoer obsługa, polecam
Suoer obsługa, polecam

Niezweryfikowany Klient_0OVF

26.03.2022

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam z czystym sercem.

Niezweryfikowany Klient_0OVF

26.03.2022

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Profesjonalna obsługa i...
Profesjonalna obsługa i doradztwo. Polecam w 100%

Niezweryfikowany Klient_1uxz

02.12.2021

Placówka

Czechowice-Dziedzice, ul. Kolejowa 7a

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i fachowa obsługa. Duży wybór oprawek. Firma godna polecenia!

Niezweryfikowany Klient_wbvF

29.06.2021

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Po raz pierwszy...
Po raz pierwszy odwiedziłam państwa salon szukając okularów do czytania. Spotkałam się z miłą i fachową obsługą personelu. Okulary które dobrała pani (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO) zakończyły kres moich męczących poszukiwań , a tym samym dały przyjemność czytania bez męczącego wytężenia wzroku. Jestem bardzo zadowolona z fachowej i miłej obsługi. Chętnie będę tutaj zaglądać.

Niezweryfikowany Klient_HSvo

29.06.2021

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Odwiedziłam salon Inter...
Odwiedziłam salon Inter optyk w poszukiwaniu okularów słonecznych, od razu podeszła do mnie bardzo miła pani. Pomogła mi wyborze. Jestem bardzo zadowolona z rzetelnej obsługi. Napewno wrócę jeszcze raz.

Niezweryfikowany Klient_zGNa

29.06.2021

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Witam, pragnę się...
Witam, pragnę się podzielić opinia w sprawie obsługi podczas zakupów okularów. Od samego początku naszej rozmowy z pracownicą wiedziałem że zakup będzie udany. Serdeczny uśmiech i profesionalny dobór okularów do twarzy, jakość oprawek i szkieł sprawił że bylem zdecydowany na TAK, a wyczerpujące odpowiedzi ma moje pytania były wyczerpujące, Polecam Panią jako doświadczonego sprzedawcę w branży optycznej (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO)

Niezweryfikowany Klient_zGNa

01.05.2021

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
JESTEM bardzo zadowolona...
JESTEM bardzo zadowolona z obsługi doboru opraw okularowych. Bardzo sprawnie fachowo i sympatycznie. polecam

Niezweryfikowany Klient_wVwa

30.04.2021

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Pierwszy raz trafiłam...
Pierwszy raz trafiłam na tak rewelacyjną obsługę. Już miałam kilka podejść do nowych okularów w innych punktach ale dopiero w galerii katowickiej w inter optyk dzięki zaangażowaniu Pani (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO) zdecydowałam się na okulary. Badanie zostało przeprowadzone bardzo sprawnie a pani porady przy wyborze opraw bezcenne. Polecam ten sklep a szczególnie obsługę prze miłej i kompetentnej Pracownicy.

Niezweryfikowany Klient_xgU6

18.02.2021

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
W punkcie katowickim...
W punkcie katowickim dobierałem szkła oraz wybrałem oprawki. Badanie bardzo sprawne, kompleksowe i profesjonalne. Pracująca tam pani okazała się bardzo pomocna w wyborze oprawy i rodzaju szkieł. Okulary wysokiej jakości, dobrze wykonane i w uzgodnionym terminie. Polecam zarówno punkt usługowy jak i miłą i kompetentną obsługę. (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO)

Niezweryfikowany Klient_6KCp

18.02.2021

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Salon Inter Optyk...
Salon Inter Optyk w galerii Sarni Stok to znakomita wizytówka całej korporacji. Miła obsługa połączona z fachowością zachęca do polecenia innym do korzystania z tej jednostki. Ja osobiście jestem pod wrażeniem z obsługi klienta.

Klient_qJUx

29.01.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Wspaniała i bardzo...
Wspaniała i bardzo miła obsługa. Jestem zadowolona.

Niezweryfikowany Klient_fMYz

04.12.2019

Placówka

Czechowice-Dziedzice, ul. Kolejowa 7a

Nie zgadzam się (0)
Polecam Inter Optyk...
Polecam Inter Optyk w Katowicach, obsługa profesjonalna , o dużej wiedzy. Badanie wzroku na 6 *, przeprowadzone przez Panią Agatę ,okulary gotowe do odbioru po godzinie ! Jestem bardzo zadowolony, na pewno wrócę , polecam wszystkim.

Niezweryfikowany Klient_floX

03.12.2019

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Mardzo profesjonalne badanie,...
Mardzo profesjonalne badanie, świetnie dobrane okulary :) Pozdrawiam

Niezweryfikowany Klient_WcUs

30.11.2019

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Dawno nie spotkałem...
Dawno nie spotkałem się z tak profesjonalnym badaniem wzroku. Od kilku lato chodzilem do Vision Express i całe szczescie zasugerowałem sie opinia znajomych. Nie ma porownania w obsludze klienta! Dodatkowo takiego wyboru nie ma chyba nikt u nas w Katowiacach! Polecam!

Niezweryfikowany Klient_OhAV

11.03.2019

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Odwiedziłem salon Inter...
Odwiedziłem salon Inter optyk aby rozglądnąć się za okularami , odrazu podeszła do mnie bardzo miła pani która doradzała mi w wyborze okularów , mimo tego ze jestem niezdecydowany Pani cierpliwie mi pomogła mając na twarzy cały czas uśmiech , potem przyszła kolej na badanie wzroku , przebiegło ono sprawnie również z przemiłą Panią która bardzo profesjonalnie i rzetelnie przeprowadziła to badanie . Potem tylko formalności i okulary kupione . Polecam serdecznie

Klient_TOFN

10.03.2019

Placówka

Bielsko-Biała, ul. Leszczyńska

Nie zgadzam się (0)
Odwiedziłem salon Inter...
Odwiedziłem salon Inter optyk aby rozglądnąć się za okularami , odrazu podeszła do mnie bardzo miła pani która doradzała mi w wyborze okularów , mimo tego ze jestem niezdecydowany Pani cierpliwie mi pomogła mając na twarzy cały czas uśmiech , potem przyszła kolej na badanie wzroku , przebiegło ono sprawnie również z przemiłą Panią która bardzo profesjonalnie i rzetelnie przeprowadziła to badanie . Potem tylko formalności i okulary kupione . Polecam serdecznie

Klient_TOFN

10.03.2019

Placówka

Bielsko-Biała, ul. Leszczyńska

Nie zgadzam się (0)
Niestety ale muszę...
Niestety ale muszę powiedzieć, że porażka.. kupiłem okulary z markowymi szkłami Hoya - 500 zł sztuka. Czekałem 2 tygodnie na odbiór. Po odbiorze włożyłem okulary i wszystko było w porządku. Wieczorem przy świetle zauważyłem, że szkło jest porysowane. Od razu wysłałem zdjęcie mms-em do salonu. Na drugi dzień złożyłem reklamację. Po 2 tygodniach otrzymałem odpowiedź, że szkło uszkodzone mechanicznie nie podlega reklamacji. Ok mój błąd nie zauważyłem w salonie.. propozycja ze strony salonu 50% ceny za nowe szkło. Zgodziłem się. po 2 tygodniach zaproszono mnie po odbiór okularów. Teraz wolałem sprawdzić dokładnie i znalazłem zarysowane szkło.. zgłosiłem więc od razu reklamację. Po 2 tygodniach zostałem zaproszony "Po odbiór okularów wraz z pismem reklamacyjnym" Okazało się, że nie uwzględnili reklamacji gdyż szkło było mechanicznie uszkodzone... UWAŻAJCIE!!! nie umieją obrabiać szkieł i je rysują!! Ja czekam na moje okulary już 2 miesiące!! Teraz sprawą zajmie się prawnik, bo to są naprawdę jakieś żarty!

Wojtek_34

14.06.2018

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (0)
Poszukiwałam dobrej jakości...
Poszukiwałam dobrej jakości okularów przeciwsłonecznych, a salon optyczny Inter Optyk okazał się miejscem o najszerszym wyborze asortymentu. Obsługa salonu profesjonalna: panie pełne dyplomacji, szyku i elegancji, bardzo pomocne. Panie o szerokiej wiedzy produktowej i w pełni poświęcające klientowi czas i uwagę. Sam salon bardzo czyściutki (żadnych "upalcowanych" okularów, zero kurzu na półkach), wspaniale zaprezentowana ekspozycja, aż miło wybierać. Gorąco polecam!

Marta_1209

08.05.2017

Placówka

Katowice, 3-go Maja 30

Nie zgadzam się (1)

Inter Optyk

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Inter Optyk?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Obsluga na bardzo...
Obsluga na bardzo wysokim poziomie. Pelna kultura. No i przede wszystkim dobrano mi idealnie pasujace do twarzy okulary. Kolejna rzecz same okulary, rewelacja, wspaniala jakosc. Polecam wszystkim. Na pewno tam wroce. P.s. Pani z blond dlugimi wlosami,ktora badala oczy- wspaniala,rzeczowa,profesjonalna. Dziekuje.