Siwy Dym

(3.83)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (6 z 11)

Wnętrze bardzo klimatycznie...
Wnętrze bardzo klimatycznie urządzone jedzenie bardzo dobre. Negatywna obsługa czuć było alkohol i Pani (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO) w bezczelny sposób chciała otrzymać napiwek. Przy dobrej obsłudze zawsze zostawiam ale w takim przypadku nie zostawiłem. Andrzej z Warszawy (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_05X5

29.02.2020

Placówka

Warszawa, Puławska 378

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i uprzejma obsługa! Dania w miarę szybko przyrządzane. Bardzo fajna muzyka na żywo! Jedzenie bardzo smaczne, dużo fajnych regionalnych potraw, ale ceny trochę zbyt wygórowanie jak za takie dania. Zdecydowanie jest tam za drogo! Wystrój lokalu bardzo fajny, przyjemnie tam spędzić czas:)

Małgorzata_2307

31.08.2014

Placówka

Warszawa, Puławska 378

Nie zgadzam się (0)
Restauracja znajduje się...
Restauracja znajduje się na trasie do Zakopanego. Z wyglądu drewniana góralska chata z dużym przestronnym parkingiem.Sala wystrojem przypomina góralską chatę z paleniskiem na środku lokalu.Obsługa ubrana w regionalny strój wita gości od progu, zapraszając do stołu.Byliśmy 6-cio osobową grupą, od każdego skromna Pani przyjęła zamówienie cały czas się uśmiechając. Była życzliwa i pomocna w wyborze dania.Posiłek podano po ok 20 min oczekiwania, a napoje zaraz po złożeniu zamówienia. Pozytywne wrażenie wywarło na nas podanie wszystkich posiłków na raz, nie narażając nikogo na głodny wzrok sąsiada.Po ucztowaniu poprosiliśmy o rachunek, który został od razu podany w eleganckim skórzanym etui.Po zapłaceniu rachunku zostaliśmy pożegnani i zaproszeni ponownie do lokalu.Restaurację oceniam bardzo pozytywnie zarówno pod względem kuchni jak i obsługi.

Adrian_407

31.03.2014

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
jako rodowity wrocławianin,...
jako rodowity wrocławianin, przy każdym pobycie we Wrocławiu szukam miejsc, które pamiętam z lat młodości. Tym razem szedłem w upalny dzień z Urzędu Miasta Wrocławia, gdzie pomyślnie załatwiłem sprawy urzędowe do Dworca PKP, by kupić bilet do Rzeszowa, szedłem ulicą wzdłuż nasypu kolejowego, pod którym jak pamiętam były jakieś składowiska odpadów i gniazda szczurów, a obecnie nasyp ten pełni miejsce spotkań towarzyskich: miejscowych i turystów, a do nich zalicza się Siwy Dym, gdziez przyjemnością wypiłem zimne piwo, choć w pobliskich sklepach było tańsze, ale w butelkach.l

zarejestrowany-uzytkownik

14.08.2012

Placówka

Wrocław, Bogusławskiego 63

Nie zgadzam się (0)
Przed urlopem udałem...
Przed urlopem udałem się z pracownikami na obiad do ulubionej restauracji. Duży, czysty parking pozwolił zaparkować mimo iż w lokalu było już sporo klientów. Obiad można było zjeść wewnątrz albo na zewnątrz pod parasolami. Restauracja "zrobiona" jest w stylu wiejskim. Budynek, meble, stroje kelnerów nawiązują do czasów babć i dziadków. Na kartę dań czekałem krótko ale na zamówienie już około 20 minut. Trochę według mnie za długo ale ponieważ nigdzie się nie śpieszyłem więc bardzo mi to nie przeszkadzało. Od zamówienia jedzenia do jego otrzymania czekałem też około 20 minut. Obsługiwał mnie kelner w wieku około 35 lat i wzroście około 180 cm. Ubrany był w białą koszulę i ciemne spodnie. Po podejściu do stolika podał karty i spytał czy na początek podać coś do picia. Pewnie z powodu upału zapomniał się przywitać ale zrobiłem to za niego. Zmieszany odpowiedział "dzień dobry". Może to był powód dla którego podszedł po zamówienie dopiero po 20 minutach? Mniejsza z tym. Sam obiad był pyszny, smakowicie prezentował się na talerzu i był obfity. Obsługa nie narzucała się ale puste, brudne naczynia nie były na czas uprzątane. Pierwszy raz miałem wrażenie, że obsługa nie dorównuje lokalowi ale może to przez te upały? Ogólnie rzecz oceniając było miło i smacznie choć drogo przyznaję.

PAN

04.07.2012

Placówka

Warszawa, Puławska 378

Nie zgadzam się (1)
Tradycyjna restauracja z...
Tradycyjna restauracja z polską kuchnią, na olbrzymim pięknym terenie, duży parking, blisko trasy, a jednak na uboczu, czysty zadbany plac. Budynek stylizowany na starą karczmę, myślę, że spokojnie może przyjąć do 200 osób, a jednak można w nim odnaleźć spokojną, intymną atmosferę we wnętrzach zaplanowanych i udekorowanych bardzo spójnie, estetycznie i wygodnie. Personel ubrany w jednolite, zawsze czyste !!! stroje spójne z wystrojem i charakterem restauracji. Obsługa bardzo kulturalna, cierpliwa, znająca swój fach i upodobania stałych klientów. Ceny wysokie, drożej, niż np. w warszawskiej "Karpielówce", ale jedzenie ZAWSZE świeże, smaczne, estetycznie podane, bardzo duże porcje, wszystko naprawdę pyszne: pierogi i mięsa, zawsze chrupiące pieczywo, domowe ogórki kiszone i smalec, rewelacyjne desery i kawa. Wchodząc do restauracji nie wyczujecie zapachów kuchni czy toalety, choć wejścia do obydwu są właśnie z holu. Zazwyczaj na zewnątrz stoi osoba otwierająca gościom drzwi, w środku wita kelner i wskazuje szatnię, prowadzi na salę i prosi gości o dokonanie wyboru miejsca z wolnych na sali.To jedna z restauracji najczęściej przeze mnie odwiedzanych, zawsze robię to z przyjemnością i polecam ją znajomym.

zarejestrowany-uzytkownik

21.05.2012

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Siwy Dym

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Siwy Dym?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Tak sobie.
Tak sobie.