Lewiatan

(3.67)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1551 z 2677)

Brak wielu cen...
Brak wielu cen ba produktach , na Polce z jajkami , w lodowce z nabiałem oraz na dziale w alkoholami , obsługa mila o całkiem pomocna , sklep w miarę dobrze zaopatrzony

Crazy

09.08.2022

Placówka

Gdańsk, Dywizjonu 303 25

Nie zgadzam się (0)
Przekochane panie, schludnie...
Przekochane panie, schludnie w sklepie. Szeroki asortyment. Idealny sklep osiedlowy.

Klientka_JXfQd

03.08.2022

Placówka

Tczew, Chełmońskiego 1a

Nie zgadzam się (0)
Polecam sklep sieci...
Polecam sklep sieci Lewiatan mieszczący się przy ulicy Trojańskiej 1 w Radomiu.Sklep ten wyróżnia przede wszystkim bardzo miła obsługa.Szeroka gama produktów zadowoli każdego klienta.Zawsze świeże wędliny i mięso,duży wybór pieczywa.

Klient_HcUR2

29.07.2022

Placówka

Radom, Trojańska 1

Nie zgadzam się (0)
Całkiem fajny sklep...
Całkiem fajny sklep Zawsze miła i pomocna obsługa , duży wybór asortymentu , promocje , krótki czas obsługi , zawsze świeże wędliny i mięso , sklep przyjazny dla osób starszych

Crazy

27.07.2022

Placówka

Białystok, 27-go Lipca 13a

Nie zgadzam się (0)
Zawsze miła i...
Zawsze miła i pomocna obsługa , duży wybór asortymentu , promocje , krótki czas obsługi , zawsze świeże wędliny i mięso , sklep przyjazny dla osób starszych

Crazy

27.07.2022

Placówka

Baboszewo, ul. Odrodzenia 6

Nie zgadzam się (0)
Asortyment i porządek...
Asortyment i porządek super, brakuje uśmiechu na twarzy obsługi

Dariusz_792

17.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
miła obsługa ,centy...
miła obsługa ,centy takie sobie ale przy towarach przynajmniej sa aktualne ceny

Bożena_123

05.07.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa, zdarzyło...
Miła obsługa, zdarzyło się, że produktu którego potrzebowałam nie było i został on dla mnie zamówiony także czułam się zadbana przez obsługę. Czystość na sklepie bez zarzutu. Jedynym minusem jest brak cen przy niektórych produktach. Pracownicy mili i pomocni.

pjulia3

04.07.2022

Placówka

Jarosław, Konfederacka 8

Nie zgadzam się (0)
Sklep był poprawnie...
Sklep był poprawnie zatowarowany, otoczenie sklepu również nie budzi żadnych zastrzeżeń. Największym problemem okazała się tutaj Obsługa klienta, ekspedientka jest nie miła, opryskliwa oraz niekompetentna.

EwelinaT

03.06.2022

Placówka

Puławy, Wróblewskiego 15

Nie zgadzam się (0)
Moją wizytę w...
Moją wizytę w tym miejscu mogę określić mianem szybkich zakupów w drodze z pracy. Zakupu realizowałem moim ulubionym system wejście-wybór-wyjście. Produkt którego potrzebowałem zawsze znajduje się w tym samym miejscu. Nie trzeba go za każdym razem szukać, co skraca czas zakupów. Obsługa miła i sprawna.

Klient_Zlybp

25.05.2022

Placówka

Malanowo, Brochów 122

Nie zgadzam się (0)
Bardzo duży asortyment...
Bardzo duży asortyment ,miła obsługa,dziewczyny miłe i sympatyczne . Ogólnie bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie

Niezweryfikowany Klient_LM9z

12.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Obsługa na dziale...
Obsługa na dziale mięsnym na zm.Pani Klaudii jest najlepsza . Panie zawsze miłe i uśmiechnięta, a w dzisiejszych czasach to rzadkość

Niezweryfikowany Klient_LM9z

12.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo duża dostępność...
Bardzo duża dostępność wszelkich produktów, owoce i warzywa zawsze świeże, obsługa genialna, bardzo szybka, miła, uśmiechnięta, zachęcają do założenia karty, sklep prowadzony bardzo czysto, bez żadnych zastrzeżeń. Zakupy tam robione, to czysta przyjemność.

Klient_7kaD

17.04.2022

Placówka

Malbork, Tadeusza Kościuszki 57

Nie zgadzam się (0)
Chciałam kupić wędlinę...
Chciałam kupić wędlinę z czarnuszką świeżą , pani hrabianka ekspedientka nie chciała mi sprzedać tylko wmuszała piętkę wędliny która była nie świeża i miała duży przerost tłuszczu . Ja tego małego kawałka nie chciałam to hrabianka się obraziła i powiedziała że nie sprzeda. To jest żenujące. Wędlinę kupiłam w innym sklepie.

niezalogowany-uzytkownik

09.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Duży wybór asortymentu,...
Duży wybór asortymentu, miła i pomocna obsługa, chętnie będę tutaj wracać po codzienne zakupy

Klient_fPtl

22.03.2022

Placówka

Częstochowa, Sportowa 28

Nie zgadzam się (0)
Sklep i otoczenie...
Sklep i otoczenie obiektu czyste, towar dostępny prawidłowo ocebowany, zarówno warzyw jak i owoce swieze i dobrej jakości. Niestety często zdarzają się produkty przeterminowana, oraz pracownicy mają zwyczaj ustawiania ekspozycji pozycji towarowych bezpośrednio na podlodze co dla mnie jest firma nie dopuszczalna i mało higieniczna. Obsługa często jest nie miła i opryskliwa szczególnie na stoisku mięsnym.

Niezweryfikowany Klient_Wk2p

02.03.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Sklep bardzo dobrze...
Sklep bardzo dobrze zaopatrzony , miła obsługa.

Jolanta_631

10.02.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobrze zatowarowany...
Bardzo dobrze zatowarowany i miła obsługa.

Jolanta_631

10.02.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Świetna obsługa, szeroki...
Świetna obsługa, szeroki asortyment, przystępne ceny. Polecam!

Paweł_1542

10.02.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Miałem okazję robić...
Miałem okazję robić zakupy w sklepie. Miła obsługa, szybko robi się zakupy.

Klient_PeSc

10.02.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Lewiatan

Lewiatan jest polską siecią handlową, która zrzesza kupców prowadzących działalność handlową. Powstała ona w 1994 roku. Celem marki jest stworzenie zintegrowanej, detalicznej sieci handlowej w Polsce, dzięki czemu możliwa będzie ochrona jej uczestników przed konkurencją. Lewiatan posiada ponad 3 200 placówek i dąży do dalszego rozwoju. Sieć handlowa Lewiatan zrzesza kupców na sadzie franszyzy udostępniając swoim partnerom znaki towarowe, pomoc techniczną oraz niezbędną wiedzę.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Lewiatan?

Ktoś 2 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Brak wielu cen...
Brak wielu cen ba produktach , na Polce z jajkami , w lodowce z nabiałem oraz na dziale w alkoholami , obsługa mila o całkiem pomocna , sklep w miarę dobrze zaopatrzony
Zgadzasz się?