OLX.pl

(3.72)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (623 z 2067)

Robi się drugie...
Robi się drugie Allegro - coraz drożej.

Dawid_272

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Całkiem spoko platforma,...
Całkiem spoko platforma, ale niestety nie radzą sobie z botami i spam-kontami. Oszustw jest bardzo dużo.

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Platforma OK, ale...
Platforma OK, ale ilość oszustów, z którymi administrator nie potrafi sobie poradzić mocno zniechęca do korzystania.

Klientka_wro

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Przejrzysta strona i...
Przejrzysta strona i aplikacja. Dość szybki kontakt mailowy z obsługą. Minusem jest to, że strona często jest przeciążona i utrudniony jest wówczas dostęp do niej.

Marta_2588

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Trzeba bardzo długo...
Trzeba bardzo długo czekać na rozpatrzenie reklamacji, nie zawsze jest ona rozpatrywana od razu w pierwszej wiadomości. Czasem nie wysyłają wiadomości z linkiem do oceny sprzedających, co w niektórych przypadkach jest dość ważne.

Poziomk@

19.12.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Mam wrażenie ze...
Mam wrażenie ze co drugie ogłoszenie na olx to skam, wiele nie aktualnych ogłoszeń i te wyłudzenia danych. Masakra Opinia edytowana przez administratora z uwagi na niepożądaną frazę.

limitless17

12.12.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo często korzystam
Bardzo często korzystam

zarejestrowany-uzytkownik

16.11.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
bardzo wolno działający...
bardzo wolno działający serwis. wiesza się

julia1000

15.11.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Często poszukując jednego...
Często poszukując jednego przedmiotu pojawiają mi się inne, niezwiązane z tym, czego szukam, przez co znalezienie tego, co mnie interesuje, jest utrudnione.

Klient_VsbBy

15.11.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Szybkość dostaw
Szybkość dostaw

Jacek_458

15.11.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Ok
Ok

Klient_vrSd

15.11.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super platforma. Korzystam...
Super platforma. Korzystam bardzo często.

Marta_2296

15.11.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Daję 4 za...
Daję 4 za nie do końca intuicyjną aplikację. Ogólnie na portalu można znaleść interesujące mnie ogłoszenia

Anna_5899

15.11.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Niestety jest tutaj...
Niestety jest tutaj dużo fake kont.

Mysina

15.11.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Ciekawe okazje i...
Ciekawe okazje i oferty. Bardzo duży wybór. Każdy może coś dla siebie znaleźć

Edyta_670

15.11.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Opinia na temat...
Opinia na temat portalu OLX Praca jest mieszana, ze względu na dużą liczbę fałszywych ofert pracy. Jedną z największych wad portalu jest brak skutecznych mechanizmów weryfikacji ofert, co powoduje, że wiele osób traci czas na aplikowanie na nieistniejące lub nieaktualne ogłoszenia. Zdarza się również, że oszuści wykorzystują ten portal do przeprowadzania różnych oszustw, np. żądają opłat za rekrutację lub wysyłają szkodliwe linki. Jednak nie można zapomnieć, że portal OLX Praca oferuje nam również wiele korzyści. Choć fałszywe oferty są przeważające, to i tak można znaleźć prawdziwe i ciekawe oferty pracy. Dla wielu osób jest to wygodny sposób na przeglądanie dostępnych ofert w jednym miejscu.

pumpkin2009

09.11.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
OLX ostro...
OLX ostro się reklamuje w telewizji i radio, ale niestety sama strona pozostawia wiele do życzenia. Oferty pracy wielokrotnie się powtarzają na tej samej stronie i niepotrzebnie traci się czas na przeglądanie wkoło tego samego.

Poziomk@

09.11.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Sprzedałem przedmiot za...
Sprzedałem przedmiot za pośrednictwem OLX i napotkałem na pewne trudności. Niestety, wybrałem niewłaściwy rozmiar paczkomatu, co spowodowało, że paczka nie zmieściła się do skrytki. Problem polegał na tym, że OLX nie oferuje infolinii kontaktowej, co sprawiło, że rozwiązanie sytuacji stało się trudniejsze. Mogłem tylko korzystać z formularza zgłoszeniowego. Dodatkowo, obecnie jest weekend, co znacząco ograniczało moje możliwości kontaktu. Brak natychmiastowej reakcji i możliwości szybkiego rozwiązania sprawy sprawił, że straciłem cenny czas, a klienta. OLX to duży portal, a infolinia mogłaby pomóc rozwiązywać takie problemy szybciej i bardziej efektywnie.

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Ok, ale znam...
Ok, ale znam lepsze tego typu strony

Klient_8OvP

07.10.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Sama platforma sprzedażowo...
Sama platforma sprzedażowo zakupowa jest ok, można w bardzo łatwy sposób sprzedać nieużywane już towary z przesyłką lub osobiście. Niestety często trafiają się zwykli naciągacze, którzy psują renomę tej firmy.

Poziomk@

03.07.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)

OLX.pl

Platforma OLX jest bazą ogłoszeń lokalnych. Jest to największa tego typu platforma w Polsce. Została ona założona w 2006 roku. OLX należy do grupy OLX Sp. z. o.o. którą tworzą także Otodom, Otomoto oraz Fixly. Portal posiada w swojej ofercie ponad 19 milionów aktywnych ogłoszeń z kategorii: nieruchomości, motoryzacja, praca, moda, elektronika, zwierzęta i inne. Za pośrednictwem portalu można zarówno sprzedać produkt, zamienić się lub oddać za darmo. W celu ułatwienia korzystania z serwisu została również uruchomiona aplikacja mobilna.

Czy te firmy wypadają lepiej niż OLX.pl?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Nie do końca...
Nie do końca tak łatwo