Jako fan prawdziwej włoskiej pizzy mogę z pewnością polecić pizzerię Tre Colori w Radomiu. Włosi mówią, że dobrą pizzę można poznać po marghericie, bo jest z podstawowych składników i bardzo łatwo można ją popsuć przez stosowanie składników niskiej jakości. Tre Colori używa dobrej ilości składników. Pizza wygląda tak jak powinna - cienkie chrupiące ciasto z przypalonymi "bąbelkami" na brzegach, smaczny sos pomidorowy, widoczne kawałki mozzarelli i świeża bazylia. Dodatkowym plusem jest to, że pizza dostarczana jest z oliwą a nie, tak powszechnym w Polsce sosem czosnkowym.
Jedyny minus w dostawie to to, że pizza robi się trochę nasiąknięta sosem, ale to normalne, gdy nie jest serwowana bezpośrednio z pieca, dlatego oceniam usługę na 5 gwiazdek. Z pewnością będę częstym gościem restauracji i już planuję spróbowanie kolejnych dań.
Jako fan prawdziwej włoskiej pizzy mogę z pewnością polecić pizzerię Tre Colori w Radomiu. Włosi mówią, że dobrą pizzę można poznać po marghericie, bo jest z podstawowych składników i bardzo łatwo można ją popsuć przez stosowanie składników niskiej jakości. Tre Colori używa dobrej ilości składników. Pizza wygląda tak jak powinna - cienkie chrupiące ciasto z przypalonymi "bąbelkami" na brzegach, smaczny sos pomidorowy, widoczne kawałki mozzarelli i świeża bazylia. Dodatkowym plusem jest to, że pizza dostarczana jest z oliwą a nie, tak powszechnym w Polsce sosem czosnkowym.
Jedyny minus w dostawie to to, że pizza robi się trochę nasiąknięta sosem, ale to normalne, gdy nie jest serwowana bezpośrednio z pieca, dlatego oceniam usługę na 5 gwiazdek. Z pewnością będę częstym gościem restauracji i już planuję spróbowanie kolejnych dań.
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.