DOZ.pl

(3.73)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (320 z 460)

Nowa aplikacja do...
Nowa aplikacja do zamawiania leków i kosmetyków także tych na receptę. Bardzo intuicyjna, duży wybór, pełny opis. Czasami czegoś brakuje, albo opóźni się dostawa. Jednak ceny produktów są konkurencyjne i warto poczekać. Dodatkowo darmowa dostawa do apteki stacjonarnej. POLECAM

bozenas7

19.06.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Apteka online porażka....
Apteka online porażka. Miesiąc temu zamówiłam mleko dla dziecka, po 3 dniach otrzymałam wiadomość, że jest opóźnienie w realizacji zamówienia, które trwa po dziś dzień bez żadnej informacji czy w ogóle dojdzie do realizacji. Kompletna ignorancja.

Niezweryfikowany Klient_iPYNw

06.06.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Na zakup w...
Na zakup w aptece zdecydowałam się ze względu na konkurencyjną cenę wybranego przeze mnie produktu. Zakup przebiegł pomyślnie, łatwa i intuicyjna strona internetowa, wiele możliwości płatności za zakupy. Zdecydowałam się na odbiór w wybranej placówce-ze względu na darmową dostawę do punktu apteki. O gotowym zamówieniu zostałam poinformowana SMS, w którym została podana również data do której muszę odebrać produkt. Super że miałam na to kilka dni :) Pani w aptece bardzo miła, zaproponowała mi również inne produkty, które mogę stosować razem z wybranym przeze mnie suplementem. Produkt zapakowany w karton, dostałam również ulotkę z innymi suplementami :) będę wracać na pewno :)

skwietka1

06.05.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo lubię aptekę...
Bardzo lubię aptekę w Izabelinie przy ul. Tetmajera 14 bo jest tam szybka i fachowa obsługa oraz bardzo miła i pomocna . Bardzo pomagają przy wyborze kosmetyków szczególnie duża wiedza o marce enilome, którą polecają i dużą wiedzą o produktach dozu , które uwielbiam.

Klient_LQ8XI

26.03.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Fajna aplikacja.Łatwo robi...
Fajna aplikacja.Łatwo robi się zamówienie.

Klient_iXXrF

13.02.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Apteka DOZ w...
Apteka DOZ w Kielcach ul. Massalskiego 3 - czysta, posiadająca cześć samoobsługową, bardzo dobrze zaopatrzona. Jeśli brakuje interesującego nas produktu Personel kieruje na stronę DOZ.pl, gdzie można dokonać zakupu w korzystnej cenie oraz informuje o możliwości pobrania aplikacji mobilnej. Obsługa na wysokim poziomie - Personel wydaje produkty po odpowiednim rozpoznaniu potrzeb klienta, zawsze doradzi i podpowie najlepszą terapię, Panie są uśmiechnięte, miłe, chętne do pomocy. Obsługa przebiega bardzo sprawnie - zawsze pracują minimum dwa stanowiska kasowe.

gazelcia

27.01.2024

Placówka

Kielce, Massalskiego 3

Nie zgadzam się (0)
Proszę coś zrobić...
Proszę coś zrobić z panią E. z apteki na Jacewskiej w Inowrocławiu!!! Obsługa na poziomie zerowym!!! Nic dziwnego, że ostatnio apteka świeci pustkami Opinia edytowana przez administratora z uwagi na niepożądaną frazę.

niezalogowany-uzytkownik

22.01.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pani z apteki...
Pani z apteki w Inowrocławiu przy ul. Jacewskiej jest bardzo nieprofesjonalna, nieuprzejma i opryskliwa. Wolę poczekać zeby obsłużyl mnie ktoś inny, albo iśc do innej apteki, bo to co ta pani wyprawia to jest jakiś żart! Nie potrafi nic doradzić, mam wrazenie, że nie ma odpowiednich kwalifikacji ani doświadczenia do wykonywnia swojej pracy. Mam nadzieję że ktoś cos z tym zrobi, bo tracicie wieloletnich klientów!

Niezweryfikowany Klient_W5B0e

16.01.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Apteka doz...
Apteka doz Jacewska Inowrocław FATALNA !!!!! OBSŁUGA PANI Z BUJNĄ CZUPRYNA DO ODSTRZAŁU !!!! Psuje całą dobrą opinie jaką dotąd miałem o tej aptece

niezalogowany-uzytkownik

14.01.2024

Placówka

Inowrocław, Jacewska 25

Nie zgadzam się (0)
Konkurencyjne ceny, szeroki...
Konkurencyjne ceny, szeroki asortyment.

Klient_8OvP

05.10.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Szeroki wybór niskie...
Szeroki wybór niskie ceny

Klient_Svtxk

07.07.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Ceny wysokie
Ceny wysokie

SzymonL

22.06.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Zamówienie internetowe szybko...
Zamówienie internetowe szybko i tanio

zarejestrowany-uzytkownik

22.06.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Miła atmosfera.
Miła atmosfera.

Jolanta_631

22.06.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Konkurencyjne ceny miła...
Konkurencyjne ceny miła obsluga

Klient_vbul

21.06.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super
Super

Klient_Svtxk

21.06.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo duży asortyment...
Bardzo duży asortyment towaru oraz możliwość darmowej dostawy do punktu.

Klient_R5joI

28.02.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo duży asortyment...
Bardzo duży asortyment towaru oraz możliwość darmowej dostawy do punktu.

Klient_R5joI

28.02.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zamówienia złożone przez...
Zamówienia złożone przez internet do apteki w Bezrzeczu są wysyłane z dużym opóźnieniem.

derce

07.01.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Apteka posiada trzy...
Apteka posiada trzy stanowiska. Sprawna obsługa. Poza farmaceutykami duża oferta dermokosmetyków różnych firm. Ceny przystępne. Bardzo bogata oferta produktów online, za pomocą aplikacji z możliwością darmowego odbioru we wskazanej aptece

Marzena

27.11.2022

Placówka

Warszawa, Baleya 3

Nie zgadzam się (0)

DOZ.pl

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż DOZ.pl?

Ktoś 6 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Bardzo źle.
Bardzo źle.
Zgadzasz się?